nec1980 έγραψε: |
Μετά από ένα τέταρτο βγάζει στην οθόνη ECONOMY MODE ACTIVE .****ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ*** |
Το μήνυμα το πήρα τώρα και δεν πρόλαβα να πάρω τηλ.Το αμάξι πήγε στη LION και θα μου αλλάξουν για δοκιμή την βάση μηχανής.Αν είναι αυτό καλώς.Την ερχόμενη Πέμπτη έχω ραντεβού.Έχω γνωστό μηχανικό μέσα αλλά και να μην είχα το αμάξι πρέπει να πάει γιατί εχτές με την βροχή έγινε το αμάξι τρύπια βάρκα και πρέπει να κάνουν στεγανοποίηση.Αν δεν βρω τελικά λύση θα πάρω τηλ στο club για να κλείσω ραντεβού.Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας. |
Άστα να πάνε.Η θέση του συνοδηγού 2 δάχτυλα νερό!!.Ευτηχώς δεν περνάει κάτω στο σασί γιατί η μοκέτα έχει πλαστική μόνωση από κάτω.
Πολλά μπινελίκια το πρωί ![]() |
Παράθεση: |
Η φωτογραφια ειναι του αυτοκινητου σου? Αν ναι το βαρελακι που εχεις βαλει τι λεει? Κανει τιποτα? Απο θορηβο? |
Έχω βγάλει από το πνιχτη και μετά.Έλεγα να το καλύψω απο επάνω αλλά δεν ξέρω αν είναι καλή ιδεά. |
zzzleepy έγραψε: |
Μια που μιλάτε για θορύβους να πω κι εγώ (αν και δεν είναι καινούριο το 206 μου) για ένα θόρυβο ο οποίος ακούγεται απο το σύστημα διεύθυνσης και μόνο όταν στρίβω το τιμόνι αρκετά αριστερά. Μοιάζει με μεταλλικό θόρυβο σαν ένα ντανγκ-ντανγκ. Δεν μπορώ να καταλάβω από που προέρχεται ακριβώς αλλά ακούγεται έντονα όταν παρκάρω σε αριστερό πεζοδρόμιο ή όταν στρίβω αριστερά κι ο δρόμος έχει μικρές ανωμαλίες. Καμιά ιδέα; |