ae86 έγραψε: |
Έσφιξα λίγο τις βίδες αλλά η διαρροή συνεχίζεται...
Σκέφτομαι τη Δευτέρα που έχω ρεπό να ασχοληθώ προσωπικά... Ξέρει κανείς πόσο πρέπει να σφίξω τις βίδες? (Δυναμόκλειδο υπάρχει) Φλατζόκολλα χρειάζεται? Αν ναι, να υποθέσω, κόκκινη? |
SαλιγκαρAKIS έγραψε: | ||
Το ψευτοκάπακο κανείς δεν το σφίγγει με δυναμόκλειδο, αλλά αφού υπάρχει απλά βεβαιώσου ότι όλες οι βίδες "πατάνε" με την ίδια δύναμη. Παρ'αυτά πήγαινε στην αντιπροσωπεία και ρώτα αν δίδεται ξεχωριστά από το ψευτοκάπακο η φλάτζα του (σε πολλά μοντέλα πάει πακέτο και δεν είναι ακριβώς φλάτζα αλλά στεγανοποιητικό λάστιχο-τσιμούχα). Αν έχει καεί το στεγανοποιητικό (φλάτζα ή λάστιχο) θα θέλει αλλαγή για να πάψει η διαρροή, δεν θα γίνει τίποτα με το σφίξιμο. Ελπίζω μόνο να δίνεται χώρια, για να μην χρειαστείς ολόκληρο ψευτοκάπακο. |
makis106 έγραψε: | ||||
Δίνονται και ξεχωριστά οι φλάτζες, τις άλλαξα οταν χρονίστηκε. Απλά θέλει και λίγο φλατζόκολα στις δυο γωνίες στα αριστερά του καπακιού. Το δίνει και σαν οδηγία ο κατασκευαστης. |
ParisMcridis έγραψε: |
Απ οτι ειδα στο δικο μου ειναι χωνευτα... |
SαλιγκαρAKIS έγραψε: | ||
Το κακό είναι ότι στους περισσότερους(τουλάχιστον σε όσα έχω δεί ο ίδιος) δεν τα αλλάζουν όταν πάνε για χρόνισμα και μετά αρχίζουν οι διαρροές. |