makis106 έγραψε: |
Μιας και δεν βρήκα παρόμοιο θέμα, ανοίγω καινούργιο.
Παρατήρησα οτι η ηλεκτρική αντλία νερού, που ενεργοποιείται όταν σβήσει ο κινητήρας, κάνει διακοπές όση ώρα λειτουργεί. Εχει συμβεί σε κάποιον ![]() Πιθανόν εκει να οφείλεται και το σφάλμα που είδα με το Lionheart. P2603 Coolant Pump Control Circuit High |
Τα κονομήσαμε δλδ!
Ηλεκτρική αντλία την ονομάζει Μάκη, και έχει αναβαθμιστεί σαν ανταλλακτικό. το τσεκάρισα απο χθες για τιμή και κωδικό απο servicebox που την ψιλιάστηκα. Και χάρηκα ιδιαιτέρως! ![]() Εργατικά απο μένα δεν βλέπουν! ![]() Την άκουγα χθες που έκανε συνεχόμενες διακοπές. Σήμερα την δοκίμασα 2-3 φορές και δουλεύει και ακούγεται κανονικά. ![]() Εσας το έκανε μόνιμα ή κάποιες φορές μόνο??? |
MAD έγραψε: | ||
Εμενα έβγαζε την βλάβη που ήδη έχεις αναφέρει και δεν δούλευε καθόλου!! Την πεταξα και ησυχασα!! ![]() ![]() |
NIKOLAOS έγραψε: |
Εγω παλι εκανα μια οικονομικη καγκουρια και πηρα απο το e-bay με 20 ευρω ενα turbotimer!!! |
Εννοείς ότι αυξομειώνεται ο ήχος???
Εμένα κάνει holidays (διακοπές!) ![]() ![]() Πήγα και απο Peugeot πάντως προχθες, ετσι για επιβεβαίωση στο διαγνωστικό τους. Διάγνωση: Αντλία ψυξης τουρμπο ![]() ![]() ![]() ![]() |
michael-grivas έγραψε: |
Η δική μου φαίνεται να δουλεύει μια χαρά!
Όταν το βάζω όμως στην διάγνωση μου βγάζει σποραδική βλάβη στην αντλία ψύξης turbo. Έτσι κι αλλιώς έχω turbo timer οπότε δύσκολα θα βγάλω από την τσέπη μου 150 euro. |
Gotcha έγραψε: |
Ρε μαγκες. Εχω την εντυπωση πως εχω καιρο να ακουσω το μοτερακι αυτο απο την στιγμη που σβηνω το αμαξι.(Το εχω ακουσει αρκετες φορες στο παρελθον). Παιζει ρολο το οτι κανα 5 λεπτο πριν φτασω σπιτι και το σβησω παω κυρια, και δε το σβηνω με ζεματισμενη τουρμπινα? Η λες να εχει κλαταρει και απλα να μην δουλευει? Δε θα μου εβγαζε καμια βλαβη/λαμπακι κλπ |
Έχω την εντύπωση (δεν είμαι σίγουρος) ότι τα νερά γυρνάνε έτσι κι αλλιώς μέσα από την τουρμπίνα όταν το αυτοκίνητο βρίσκετε σε λειτουργία.
Το μοτερακι δουλεύει όταν σβήσεις τον κινητήρα για να υπάρχει ψύξη. Δεν είμαι σίγουρος! Θα ρωτήσω τον μηχανικό μου και θα σας ενημερώσω. |
Αυτό δεν είναι καλό!!!
Μήπως τελικά πρέπει να σκεφτούμε πιο σοβαρά να βάλουμε το χέρι βαθιά στην τσέπη? |
Gotcha έγραψε: |
Λοιπον, μου αλλαξανε την ασφαλειοθηκη, αλλα η αντλια δουλευει με διακοπες μου ειπαν. Αρα μαλλον τα 2 τους δεν σχετιζονταν αμεσα. Μου ειπαν να την αλλαξουν αλλα τους ειπα να το αφησουν καλυτερα. Δεν εχω αλλα 150 να τους δωσω τωρα |
chris77 έγραψε: |
Εννοω δουλεύει ησυχα αν ανοιξουμε καπω την ακους αλλα αν ακούγεται με κλειστο καπω τοτε είναι στα τελευταια της... |
chris77 έγραψε: |
Καποιος που να το κανει και να την καθαριζει Θεσσαλονικη υπαρχει γιατι ρωτησα σε κανα 2 και μου ειπαν πως δε γινεται...μην τρεχω να περναω άλλη αν μπορει να καθαριστεί... |
puglover έγραψε: |
Μετα την αλλαγη αντιψυκτικου με valeo protectiv40 παρατηρησα οτι δεν ακουσα ξανα την αντλια να δουλευει με κλειστο το καπο. Με ανοιχτο το καπο και σκυβοντας επανω στην τουρμπινα ακουγεται καθαρα ενας ηχος σαν σφυριγμα χαμηλης εντασης. Ειναι η αντλια που δουλευει ή κατι αλλο,πχ επιστροφες βενζινης? |
puglover έγραψε: |
Η αντλια μου ακουγεται κανονικα οτι δουλευει αλλα βγαζει σφαλμα στο διαγνωστικο. Δε μου περισσευει το 200αρι να την αλλαξω παντως.. ![]() |
drdino έγραψε: |
Είχα πάρει ήδη άλλη μιας και την βρήκα σε καλή τιμή. Η δικιά μου μου έκαψε την ασφάλεια μετά από 3 βδομάδες ακινησίας του αμαξιού. Δεν είχε βρωμιές κλπ μέσα, κάτι ελάχιστα κατακάθια. Κάποια στιγμή θα την συνδέσω σε μια παροχή να δω τι παίζει. |
psilos133 έγραψε: |
κ η δικια μου η αντλια μαλλον χαλασε.. την δοκιμασαμε κ δεν ακούγεται καθολου κ βγαζει κ σφαλμα. Το περιεργο ειναι οτι μου ειπαν οτι μπορει απο την αντλια να μην δουλευει κ ο κλιματισμος γιατι εχω προβλημα κ μ αυτον. Παιζει κατι τετοιο ? |