sabbio έγραψε: |
Ναι έγινε διαγνωστικός έλεγχος. το έχω δοκιμάσει σε πολλές στροφές αρχικά με πολλά χολιόμετρα και σε δεξιές και σε αριστερές μετά άρχισα απλά να πατάω γκάζι ώστε να κρατάω σταθερή ταχυτητα σε στροφές που είναι παρατεταμένες. στις δεξιές το κάνει πάντα ενώ σε αριστερή καμία. στον διαγνωστκό δεν έδειξε απολύτως τίποτα. ακόμα και όταν συμβαίνει αυτό δεν έχω καμία άλλη ένδειξη. απλά κόβει το γκάζι και το δίνει ξανά όταν σταματήσουν οι πλευρικές επιταγχύνσεις. δεν χρειάζεται να έχω πολλά χιλιόμετρα. αν το έκανε και αριστερά θα έλεγα οκ αλλα αυτό δεν καταλαβαίνω. Όπως επίσης και πως το βιβλίο του αυτοκινήτου δεν αναφέρει κάτι σχετικά με αυτό τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος. δεν λέει πουθενά ότι κόβει το γκάζι κάτω από κάποιες συνθήκες. |
kostas207cc έγραψε: |
to esp ειναι απλο στην λειτουργια του απλα απο τους αισθητηρες ταχυτητας καθε τροχου βλεπει αν καπποιος τροχος περιστρεφεται με μεγαλυτερη ταχυτητα και τον φρεναρει μεσω των φρενων και κοβοντας και το γκαζι.οταν σου ειπα με το διαγνωστικο οχι να δειτε αν βγαζει σφαλμα να δειτε απο τα δεδομενα εν πορεια τι ταχυτητα περιστροφης εχει ο καθε τροχος πρεπει να εχουν ιδια περιπου και τι γωνια τιμονιου εχει.μετα τσεκαρε καλωδιωση λαστιχα και αμορτισερ ειδικα τα αμορτισερ ριξε μια ματια και στα λαστιχα |
makis106 έγραψε: | ||
Αυτο που περιγράφεις, είναι ενα απο τα υποσυστηματα του ESP, το TCS (traction control), ο φίλος λεει οτι μόνο σε δεξιές στροφές το κανει, οποτε ας μην αποκλειουμε και τον αισθητηρα παράπλευρων επιταχυνσεων. |
makis106 έγραψε: |
παράπλευρων επιταχυνσεων. |
drdino έγραψε: | ||
πλευρικών ![]() |