PSClub - Hellas

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - χαμενο κλειδι με το ιμομπιλαιζερ.

kousma - Τετ 07 Μάρ 2012, 18:16:19
Θέμα δημοσίευσης: χαμενο κλειδι με το ιμομπιλαιζερ.
παιδια καλησπερα εχασα το κλειδι του 207,και ειναι κλειδωμενο το αμαξι,κανονικα με συναγερμο,πως ξεκλειδωνεται με το δευτερο κλειδι που δεν εχει ιμομπιλαιζερ,χωρις να χτυπισει ο συναγερμος???? sos παιδια.
mutunas - Τετ 07 Μάρ 2012, 18:50:07
Θέμα δημοσίευσης:
ο συναγερμός ελέγχεται από ξεχωριστό τηλεχειριστήριο;
αν όχι, τότε απλά ξεκλειδώνεις την πόρτα, αρχίζει να χτυπάει ο συναγερμός και σταματάει, όταν γυρίσεις το κλειδί στη μίζα...
kousma - Τετ 07 Μάρ 2012, 22:18:23
Θέμα δημοσίευσης: χαμενο κλειδι
εγω εχω ενα κλειδι που εχει ενσωματωμενο το συναγερμο,το κλειδωνεις μπαινει και ο συναγερμος,το ξεκλιδωνεις βγαινει ο συναγερμος,το δευτερο κλειδι ειναι απλο.το βαζεις στην κλειδαρια δεξια κλειδωνει,αριστερα ξεκλειδωνει.δεν εχει πληκτρα.
drdino - Τετ 07 Μάρ 2012, 22:28:48
Θέμα δημοσίευσης:
Όλα τα κλειδιά που σου έχουν δώσει έχουν immobilizer.

Δοκίμασε αυτό που σου είπαν παραπάνω για αρχή για να αφοπλίσεις τον συναγερμό.
kousma - Τετ 07 Μάρ 2012, 23:21:00
Θέμα δημοσίευσης: κλειδι
θα σου πω αυτο που εκανα εγω,πηγα ξεκλειδωσα το αυτοκινητο με το απλο το κλειδι,αλλα τα δυο φωτακια που υπαρχουν κατω στο ταπμλο,τπου εινα ενα του συναγερμου,και το αλλο τον θυρων,οταν ξεκλειδωσα εσβησε αυτο των θυρων και του συναγερμου συνεχισε και αναβοσβηνε,δεν ανοιξα την πορτα,γιατι λογικα θα χτυπουσε ο συναγερμος.
drdino - Πεμ 08 Μάρ 2012, 00:38:46
Θέμα δημοσίευσης:
Πάμε πάλι:

mutunas έγραψε:
τότε απλά ξεκλειδώνεις την πόρτα, αρχίζει να χτυπάει ο συναγερμός και σταματάει, όταν γυρίσεις το κλειδί στη μίζα...

Δοκίμασε αυτό.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες