Johnny έγραψε: |
Σκέφτομαι να πάω να πάρω ένα e-pass για την Αττική οδό και έχω το εξής πρόβλημα: δεν ξέρω που να το τοποθετήσω στο παρμπρίζ ώστε να επικοινωνεί επιτυχώς με την πύλη των διοδίων. Δύο-τείς φορές δανείστικα ένα τέτοιο σύστημα και όπου να το έβαζα πάνω στο παρμπρίζ ΤΙΠΟΤΑ! δεν έκανε "επαφή" και η μπάρα δεν άνοιγε! Τελικά αναγκάστικα να το βγάλω έξω από το παράθυρο για να "πιάσει". Μετά έμαθα ότι τα γαλλικά γενικά έχουν κάποιο τέτοιο πρόβλημα με το παρμπρίζ και υπάρχει μία μόνο συγκεκριμένη θέση...ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??? Εγώ δεν την βρήκα... |
Johnny έγραψε: |
Σκέφτομαι να πάω να πάρω ένα e-pass για την Αττική οδό και έχω το εξής πρόβλημα: δεν ξέρω που να το τοποθετήσω στο παρμπρίζ ώστε να επικοινωνεί επιτυχώς με την πύλη των διοδίων. Δύο-τείς φορές δανείστικα ένα τέτοιο σύστημα και όπου να το έβαζα πάνω στο παρμπρίζ ΤΙΠΟΤΑ! δεν έκανε "επαφή" και η μπάρα δεν άνοιγε! Τελικά αναγκάστικα να το βγάλω έξω από το παράθυρο για να "πιάσει". Μετά έμαθα ότι τα γαλλικά γενικά έχουν κάποιο τέτοιο πρόβλημα με το παρμπρίζ και υπάρχει μία μόνο συγκεκριμένη θέση...ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??? Εγώ δεν την βρήκα... |
DimiP έγραψε: |
αν εχεις αισθητηρα βροχης τοτε δεν πρεπει να το βαλεις εκει που ειναι ο αισθητηρας δηλ. στο μαυρο σκιαδιο του τζαμιου σου αλλα πιο χαμηλα η λιγο αριστεροτερα/δεξιοτερα. αν δεν εχεις τετοιο αισθητηρα μπορεις να το βαλεις και πισω απο τον καθρεφτη. εγω εκει το εχω και αν και εχω και μεμβρανες πιανει μια χαρα! αν το δικο σου δεν πιανει για καποιο λογο εφοσον το τοποθετεις σωστα (αναλογα την περιπτωση που ειπαμε) να τους το πας πισω και να ζητησεις αλλαγη! ειναι υποχρεωμενοι να στο αλλαξουν η επισκευασουν γιατι πιθανα να εχει και προβλημα. |
Johnny έγραψε: | ||
Πρόβλημα δεν έχει σίγουρα το μηχάνημα γιατί πιάνει σε 3 ακόμα αυτοκίνητα που το έχω δοκιμάσει μια χαρά, όπου και να το βάλεις κάτω από το παρμπρίζ. Επομένως είναι θέμα καθαρά αυτοκινήτου. |