PSClub - Hellas

Κινητήρας - peugeot 106 1,1

sakattack - Παρ 24 Φεβ 2012, 19:52:08
Θέμα δημοσίευσης: peugeot 106 1,1
Παιδια καλησπερα
Ειμαι καινουργιος εδω και εχω εδω και λιγο καιρο ενα 106 1,2
ολα καλα και ωραια αλλα δεν κραταει ρελαντι και σβηνει ακομα και εν κινηση οταν αποσυμπλεκω για να αλλαξω ταχυτητα.Εχω αλλαξει μπουζοκαλωδια,μοτερ ρελαντι, αισθητηρα στροφων και τιποτα.μικρη βελτιωση ειδα ψεκάζοντας καθαριστικό καρμπιρατερ στο μονοποιντ αλλα και αυτη προσωρινά.
Ελπιζω να μπορεσει να βοηθησει καποιος
z@ck! - Σαβ 25 Φεβ 2012, 10:22:37
Θέμα δημοσίευσης:
80-90% ποντεσιομετρο πεταλουδας
20-10% λ

ανοιξε την πεταλουδα απο τα πλαγια αφου πρωτα σημαδεψεις την ακριβη θεση της στις βιδες ωστε να μην απορυθμιστει, και καθαρισε την με contact cleaner χωρις λαδι.
προσεχε παρα πολυ τα πινακια-γεφυρουλες που ειναι πανω στο αξονακι της πεταλουδας γιατι στραβωνουν και κοβωνται για πλακα, γιαυτο μην τα πειραξεις καθολου!

να ξερεις οτι δεν λυνει το προβλημα, η το βελτιωνει η δεν κανει τιποτα αυτη η λυση, γιατι το προβλημα ειναι οτι φαγωνεται η "πλακετα" . απλα μπορει να εισαι τυχερος και να βρει καποιο κοματακι που "δουλευει καλυτερα".
πολυ ευκολη διαγνωση αμα μπει για διαβασμα ο εγκεφαλος (το ιδιο και ο λ).

καλωσορισες...
δεν μου φαινεται οτι ειναι στην σωστη ενοτητα το ποστ σου.....

Για το "Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά" ειναι το τοπικ. Wink
sakattack - Σαβ 25 Φεβ 2012, 17:37:58
Θέμα δημοσίευσης:
Σ ευχαριστω πολυ για τισ πλοιροφοριες.τελικη λυση ποια ειναι ομως εκτος απο το καθαρισμα?
sotos 106xs - Σαβ 25 Φεβ 2012, 19:56:16
Θέμα δημοσίευσης:
Άλλαγμα με καινούριο.
Όπως είπε ο Ζάχος το πρόβλημα δεν λύνεται,απλά αν είσαι τυχερός θα μειωθεί,κάνε πρώτα αυτό που σού είπε και πήγαινε το αμάξι σε ένα διαγνωστικό για να είσαι σίγουρος.Κόστος για ποτενσιόμετρο γύρω στα 50euro.
sakattack - Κυρ 26 Φεβ 2012, 09:20:03
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια ευχαριστω πολυ.
Επισης ξεχασα να αναφερω οτι ζω σε νησι των κυκλαδων οποτε καταλαβενετε...δυσκολα τα πραγματα
sakattack - Κυρ 26 Φεβ 2012, 09:22:07
Θέμα δημοσίευσης:
α παιδια μιπως υπαρχει καπου καποιο σχετικο βιντεο η εστω καποιεσ φωτογραφιες για να ξερω ακριβως γιατι μιλαμε?
Pughell - Κυρ 26 Φεβ 2012, 10:27:14
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδη ειχα παραπλησιο προβλημα στο Saxo μου,εγω αλλαξα το καρμπυρατερ και ησυχασα...

Αμα εχει πολλα χλμ(ασχετα με το τι γραφει το κοντερ) το παθαινουν,και μαλιστα δεν ειναι και πολυ φτηνα τα ρημαδια(50-80Ε) ακομα και σαν μεταχειρισμενα.
Απλα προσεξε πολυ καλα τα νουμερα που γραφει επανω το καρμπυρατερ(η μοναδα του SPi εννοω) να ειναι ιδια με αυτα που φοραει τωρα...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες