PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - 207GT - Σπασμένος αισθητήρας πίεσης ελαστικών

psilos133 - Δευ 20 Φεβ 2012, 12:52:29
Θέμα δημοσίευσης: 207GT - Σπασμένος αισθητήρας πίεσης ελαστικών
Καλημέρα σε όλους..Σημερα εκει που έπλενα το αμάξι έσπασε ο εμπρός αριστερα αισθητήρας για τα λάστιχα, έσπασε η βαλβίδα για την ακρίβεια..Και τώρα τι κάνω??ο αισθητηρας προφανώς είναι άχρηστος πλέον κ μέσα μου βγάζει STOP για κλατάρισμα..Μπορώ να αγοράσω έναν καινούργιο η έχουν κωδικούς κ πρέπει να πάρω τέσσερις για να επικοινωνούν??Επίσης, αν ξέρει κανείς πόσο κοστίζουν??
Κ κάτι τελευταίο αν ειναι ακριβοί υπάρχει περίπτωση να τους καταργήσω και με διαγνωστικό να το κανω καπως να μην χτυπάει το μπιπ μεσα κ να μην αναβει STOP??
σας ευχαριστώ...
android - Δευ 20 Φεβ 2012, 12:56:49
Θέμα δημοσίευσης:
80 o ενας και θελει προγραμματισμο απο διαγνωστικο Crying or Very sad
μην τον πεταξεις ομως...
psilos133 - Δευ 20 Φεβ 2012, 13:13:36
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
μην τον πεταξεις ομως...

80 ο ένας????πολύ ωραια περαστικά μου..ευχαριστώ πολύ φιλε μου..
dimkeras - Τρι 21 Φεβ 2012, 11:56:32
Θέμα δημοσίευσης:
psilos133 έγραψε:
android έγραψε:
μην τον πεταξεις ομως...

Βρες από Ebay και πάρε, περί τα 50€ ο ένας θα σου βγουν. Αν έσπασε μόνο το μεταλλικό ρουξουνάκι, υπάρχει ανταλλακτικό με λιγότερα από 25€.

Γίνεται πάντως να βάλεις και απλές βαλβίδες και να καταργήσεις τη λειτουργία τους μέσω διαγνωστικού. Αλλά είναι κρίμα.
android - Τρι 21 Φεβ 2012, 12:50:02
Θέμα δημοσίευσης:
dimkeras έγραψε:
psilos133 έγραψε:
android έγραψε:
μην τον πεταξεις ομως...

Βρες από Ebay και πάρε, περί τα 50€ ο ένας θα σου βγουν. Αν έσπασε μόνο το μεταλλικό ρουξουνάκι, υπάρχει ανταλλακτικό με λιγότερα από 25€.

Γίνεται πάντως να βάλεις και απλές βαλβίδες και να καταργήσεις τη λειτουργία τους μέσω διαγνωστικού. Αλλά είναι κρίμα.

δεν βρηκα μεταλικο μονο κατω απο 50
psilos133 - Τρι 21 Φεβ 2012, 22:32:52
Θέμα δημοσίευσης:
Θα ψάξω μέσω e bay κ αν δεν βρω τίποτα μπορεί να τους καταργησω αν κ όντως είναι κρίμα ...
giannis27 - Τρι 21 Φεβ 2012, 23:04:06
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.ebay.co.uk/itm/peugeot-207-307-407-tyre-pressure-transmitter-/150762606163?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item231a26ce53
κάντου μια ερώτηση αν μπορεί να στο στείλει !!!λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα.
dimkeras - Τετ 22 Φεβ 2012, 11:40:35
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
dimkeras έγραψε:
psilos133 έγραψε:
android έγραψε:
μην τον πεταξεις ομως...

δεν βρηκα μεταλικο μονο κατω απο 50

Βρε Τζωρτζ, δε βρίσκω πια τον πωλητή που είχα πάρει τα δικά μου να σου στείλω λινκ...

Πάντως αν δε βρεις για 207 κοίταξε και για Citroen ή άλλο Peugeot με παρόμοιο αισθητήρα, τα ρουξουνάκια είναι ίδια.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες