reselie-206 έγραψε: |
otan einai kryo to amaksi doulevei ~1100 strofes kai siga siga peftei oso zestenete stis ~730 |
dimisboukis έγραψε: |
Ευχαριστω για τις συμβουλες..Θα κοιταξω και τον map για καλο και για κακο.Μολις εχω νεοτερα θα postαρω... |
dimisboukis έγραψε: |
Παιδια μολις γυρισα απο την αντιπροσωπεια της Λαρισας και το εφτιαξα.Αλλαχτηκαν τα εξης:αισθητηρας θερμοκρασιας νερου(κωδ.00001338f8),εγινε ξανα καθαρισμος πεταλουδας και μαπ για προληπτικους λογους.Τωρα δουλευει μια χαρα.Ο αισθητηρας εχει πρασινη φισα στο δικο μου μοτερ.Στην αρχη εφεραν εναν με μπλε φισα αλλα δεν εκανε επειδη ηταν για το προηγουμενο μοτερ που δεν ειχε ενσωματωμενο το καπακι πανω στην κυλινδροκεφαλη(απο οτι ειπαν).Μολις το πηρα μου εσβησε και κανα δυο φορες στο φαναρι,διοτι αλλαξε ολη η λειτουργια στα χαμηλα μαλλον λογω σωστου καθαρισμου πεταλουδας,και δεν το ειχα συνηθισει ετσι...
Γραφω και τιμες παρακατω: αισθητηρας θερμοκρασιας(ψυχρης εκκινησης):22.64eyro καθαρισμος πεταλουδας και μαπ:8.46 euro 1 λιτρο αντιψυκτικο castrol:4.98euro ΣΥΝΟΛΟ:36.08 euro Να ευχαριστησω τα παιδια που σχολιασαν το προβλημα μου ωστε να βρω μια λυση... |