Vaggelis έγραψε: |
Aπλά να τους φέρεσαι πιο "μαλακά"....... ![]() |
DimiP έγραψε: |
το να τους φερεσαι μαλ**α μαλλον δεν λυνει το προβλημα.
επειδη και το δικο μου καθισμα "παιζει" και μου λενε πως φταιει ο σιδηροδρομος που κι αν τον αλλαξω παλι ετσι θα γινει !!??!! (λογια αντιπροσωπειας) καταληγω στο συμπερασμα πως δεν πρεπει να κουνας καθολου το καθισμα για να μη χαλασει. ![]() ![]() βεβαια καποιοι ειναι λιγο περισσοτερο τυχεροι και δεν αντιμετωπιζουν τετοιο προβλημα. |
kanelj έγραψε: |
κατι που μαλλον το εχουν παθει πολλοι:
δεν ειναι παρα πολυ εκνευριστικο,οταν καποιος ηλιθιος επιβατης καθεται στα πισω καθισματα και οταν θελει να βγει, τραβαει τον μοχλο απο την αντιθετη πλευρα που πρεπει και σηκωνεται η πλατη του καθισματος ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() μου το κανουν συνεχεια και τρελαινομαι ![]() ![]() ![]() ![]() |
kanelj έγραψε: |
κατι που μαλλον το εχουν παθει πολλοι:
δεν ειναι παρα πολυ εκνευριστικο,οταν καποιος ηλιθιος επιβατης καθεται στα πισω καθισματα και οταν θελει να βγει, τραβαει τον μοχλο απο την αντιθετη πλευρα που πρεπει και σηκωνεται η πλατη του καθισματος ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() μου το κανουν συνεχεια και τρελαινομαι ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vaggelis έγραψε: | ||
Κάτσε ρε Μήτσο, γιατί θα μας τρελάνεις...... Δηλαδή εσύ έχεις κολλήσει τις πίσω πόρτες και για να μπεί κάποιος πίσω πρέπει να κουνήσεις το κάθισμα;;;; ![]() ![]() Γιατι αλλιώς δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κουνάς το κάθισμά σου συνέχεια........ Τι να πούμε εμείς οι τρίπορτοι;;; |
τα καθισματα τα κουναει κανεις μπρος πισω οταν : 1. οι πισω δεν χωρανε (γιατι αραγε; ![]() |
2. θελει να βγαλει πατακια και να καθαρισει (σκουπα) το αμαξι του ωστε να μην θεωρειται βιοτοπος για καθε λογης κροκοδιλους και αρκουδες!!! |
3. σε καθε επισκεψη σε συνεργειο ο μαστορας μπαινει μεσα και φτιαχνει στα μετρα του το καθισμα !?!? |
4. διαφοροι αλλοι λογοι τους οποιους μπορειτε να συμπληρωσετε.
|
ακους βαγγελακη ;;
ακουω να λες! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
max έγραψε: |
Την τελευταια φορα εσπασε το στοπ του καθισματος του οδηγου και το καθισμα πηγαινε μπρος-πισω σαν τρελο με καθε γκαζια ή με καθε φρενια!Εκανα τον σταυρο μου μεχρι να φτασω στο συνεργειο. |
cipher έγραψε: |
@TakisB: Οι βίδες που κρατάν τους σιδηρόδρομους είναι καλά σφιγμένες, ή έχουν πάρει; Αν έχουν πάρει, μπορεί να παίζει ο σιδηρόδρομος κατά τη μετακίνηση του καθίσματος, με τα συμπτώματα που λες. |