| Vaggelis έγραψε: |
| Aπλά να τους φέρεσαι πιο "μαλακά"....... |
| DimiP έγραψε: |
| το να τους φερεσαι μαλ**α μαλλον δεν λυνει το προβλημα.
επειδη και το δικο μου καθισμα "παιζει" και μου λενε πως φταιει ο σιδηροδρομος που κι αν τον αλλαξω παλι ετσι θα γινει !!??!! (λογια αντιπροσωπειας) καταληγω στο συμπερασμα πως δεν πρεπει να κουνας καθολου το καθισμα για να μη χαλασει. βεβαια καποιοι ειναι λιγο περισσοτερο τυχεροι και δεν αντιμετωπιζουν τετοιο προβλημα. |
| kanelj έγραψε: |
| κατι που μαλλον το εχουν παθει πολλοι:
δεν ειναι παρα πολυ εκνευριστικο,οταν καποιος ηλιθιος επιβατης καθεται στα πισω καθισματα και οταν θελει να βγει, τραβαει τον μοχλο απο την αντιθετη πλευρα που πρεπει και σηκωνεται η πλατη του καθισματος
μου το κανουν συνεχεια και τρελαινομαι ![]() |
| kanelj έγραψε: |
| κατι που μαλλον το εχουν παθει πολλοι:
δεν ειναι παρα πολυ εκνευριστικο,οταν καποιος ηλιθιος επιβατης καθεται στα πισω καθισματα και οταν θελει να βγει, τραβαει τον μοχλο απο την αντιθετη πλευρα που πρεπει και σηκωνεται η πλατη του καθισματος
μου το κανουν συνεχεια και τρελαινομαι ![]() |
| Vaggelis έγραψε: | ||
Κάτσε ρε Μήτσο, γιατί θα μας τρελάνεις...... Δηλαδή εσύ έχεις κολλήσει τις πίσω πόρτες και για να μπεί κάποιος πίσω πρέπει να κουνήσεις το κάθισμα;;;; Γιατι αλλιώς δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κουνάς το κάθισμά σου συνέχεια........ Τι να πούμε εμείς οι τρίπορτοι;;; |
|
τα καθισματα τα κουναει κανεις μπρος πισω οταν : 1. οι πισω δεν χωρανε (γιατι αραγε; |
| 2. θελει να βγαλει πατακια και να καθαρισει (σκουπα) το αμαξι του ωστε να μην θεωρειται βιοτοπος για καθε λογης κροκοδιλους και αρκουδες!!! |
| 3. σε καθε επισκεψη σε συνεργειο ο μαστορας μπαινει μεσα και φτιαχνει στα μετρα του το καθισμα !?!? |
| 4. διαφοροι αλλοι λογοι τους οποιους μπορειτε να συμπληρωσετε.
|
| ακους βαγγελακη ;;
ακουω να λες! |
| max έγραψε: |
| Την τελευταια φορα εσπασε το στοπ του καθισματος του οδηγου και το καθισμα πηγαινε μπρος-πισω σαν τρελο με καθε γκαζια ή με καθε φρενια!Εκανα τον σταυρο μου μεχρι να φτασω στο συνεργειο. |
| cipher έγραψε: |
| @TakisB: Οι βίδες που κρατάν τους σιδηρόδρομους είναι καλά σφιγμένες, ή έχουν πάρει; Αν έχουν πάρει, μπορεί να παίζει ο σιδηρόδρομος κατά τη μετακίνηση του καθίσματος, με τα συμπτώματα που λες. |