PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - σιδηροδρομοι

max - Δευ 24 Νοέ 2003, 15:19:02
Θέμα δημοσίευσης: σιδηροδρομοι
Εχω πλεον αγανακτησει με τους σιδηροδρομους των καθισματων που ολη την ωρα χαλανε.Την μια σπαει το στοπ,την αλλη κολανε και δεν κουνιουνται μπρος-πισω και αλλα πολλα...

Την τελευταια φορα εσπασε το στοπ του καθισματος του οδηγου και το καθισμα πηγαινε μπρος-πισω σαν τρελο με καθε γκαζια ή με καθε φρενια!Εκανα τον σταυρο μου μεχρι να φτασω στο συνεργειο.Παλι καλα που ημουν στην αθηνα.Σκεφτητε να σου συμβει κατι τετοιο οταν βρισκεσαι σε ταξιδι...

Πληροφοριακα εχω αλλαξει 2 φορες του σιδηροδρομους και μια φορα ολοκληρο το καθισμα και παλι βρισκονται στην συνηθη μορφη τους δηλαδη χαλασμενα! Mad Twisted evil

Αναρωτιεμαι ειμαι τοσο γκαντεμης ή συμβαινει και στους υπολοιπους παρομοια φαινομενα?

Εχει βρει κανεις σας καμια πατεντα για να τα κανει να λειτουργουν στοιχειωδως σωστα?Βοηθηστε γιατι πλεον βρισκομαι στα προθυρα να καταργησω τα πισω καθισματα!!
Vaggelis - Δευ 24 Νοέ 2003, 15:51:34
Θέμα δημοσίευσης:
Aπλά να τους φέρεσαι πιο "μαλακά"....... Wink
max - Δευ 24 Νοέ 2003, 15:57:14
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Aπλά να τους φέρεσαι πιο "μαλακά"....... Wink

Ξεχασα να το αναφερω αυτο οτι πιο ευγενικα απο ο,τι τους φερομαι δεν γινεται.
Miltellas - Τρι 25 Νοέ 2003, 00:10:36
Θέμα δημοσίευσης:
Οι δικοί μου σιδηρόδρομοι δεν έχουν πάθει τίποτα ακόμη, παρ'ότι του συνοδηγού του φέρονται αρκετές φορές με βία.
DimiP - Τρι 25 Νοέ 2003, 02:22:34
Θέμα δημοσίευσης:
το να τους φερεσαι μαλ**α μαλλον δεν λυνει το προβλημα.
επειδη και το δικο μου καθισμα "παιζει" και μου λενε πως φταιει ο σιδηροδρομος που κι αν τον αλλαξω παλι ετσι θα γινει !!??!! (λογια αντιπροσωπειας) καταληγω στο συμπερασμα πως δεν πρεπει να κουνας καθολου το καθισμα για να μη χαλασει. Crying or Very sad Crying or Very sad
βεβαια καποιοι ειναι λιγο περισσοτερο τυχεροι και δεν αντιμετωπιζουν τετοιο προβλημα.
kanelj - Τρι 25 Νοέ 2003, 02:29:13
Θέμα δημοσίευσης:
κατι που μαλλον το εχουν παθει πολλοι:
δεν ειναι παρα πολυ εκνευριστικο,οταν καποιος ηλιθιος επιβατης καθεται στα πισω καθισματα και οταν θελει να βγει, τραβαει τον μοχλο απο την αντιθετη πλευρα που πρεπει και σηκωνεται η πλατη του καθισματος Question Question Question Cussing out Cussing out 2gunfire Evil
μου το κανουν συνεχεια και τρελαινομαι Evil Evil Evil Evil
GIANNIS206 - Τρι 25 Νοέ 2003, 02:46:55
Θέμα δημοσίευσης:
Και όταν ο συνοδηγός χτυπάει την πόρτα στο διπλανό αυτοκίνητο ή ντουβάρι!!Κατά λάθος βέβαια!
Vaggelis - Τρι 25 Νοέ 2003, 09:07:25
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
επειδη και το δικο μου καθισμα "παιζει" και μου λενε πως φταιει ο σιδηροδρομος που κι αν τον αλλαξω παλι ετσι θα γινει !!??!! (λογια αντιπροσωπειας) καταληγω στο συμπερασμα πως δεν πρεπει να κουνας καθολου το καθισμα για να μη χαλασει. Crying or Very sad Crying or Very sad
βεβαια καποιοι ειναι λιγο περισσοτερο τυχεροι και δεν αντιμετωπιζουν τετοιο προβλημα.

Κάτσε ρε Μήτσο, γιατί θα μας τρελάνεις......
Δηλαδή εσύ έχεις κολλήσει τις πίσω πόρτες και για να μπεί κάποιος πίσω πρέπει να κουνήσεις το κάθισμα;;;; Rolling eyes Rolling eyes
Γιατι αλλιώς δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κουνάς το κάθισμά σου συνέχεια........
Τι να πούμε εμείς οι τρίπορτοι;;;
Vasso - Τρι 25 Νοέ 2003, 09:48:36
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ ακόμα δεν αντιμετωπίζω τέτοιο πρόβλημα ..... και το κάθισμα μετακινείται συνέχεια λόγω του ότι δεν οδηγώ μόνο εγώ το αμάξι .... Confused Confused
max - Τρι 25 Νοέ 2003, 10:38:49
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
δεν ειναι παρα πολυ εκνευριστικο,οταν καποιος ηλιθιος επιβατης καθεται στα πισω καθισματα και οταν θελει να βγει, τραβαει τον μοχλο απο την αντιθετη πλευρα που πρεπει και σηκωνεται η πλατη του καθισματος Question Question Question Cussing out Cussing out 2gunfire Evil

Οντως ειναι πολυ εκνευριστικο,μου το εχουν κανει και μενα τις απειρες φορες.Παντως οι μοχλοι ειναι καπως δυσχρηστοι για καποιον που μπαινει πρωτη φορα στο αμαξι.Εχω μπει και σε αλλα τριπορτα αμαξια και η διαδικασια αυτη ειναι πολυ πιο ευκολη να καταλαβεις πως γινεται σωστα.
netblaster - Τρι 25 Νοέ 2003, 12:06:23
Θέμα δημοσίευσης:
Γαλλικα αυτοκινητα εχουμε παιδια...
STELIOS - Τρι 25 Νοέ 2003, 20:34:50
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:

Φιλε εχεις απολητο δικιο!!! Και δεν το καταλαβαινουν γιατι η πλατη πεταγεται μπροστα, αλλα οχι και το κατω μερος του καθησματος. Και αντε μετα να ξαναρυθμιζεις τη πλατη......
DimiP - Τετ 26 Νοέ 2003, 04:39:49
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
DimiP έγραψε:

Κάτσε ρε Μήτσο, γιατί θα μας τρελάνεις......
Δηλαδή εσύ έχεις κολλήσει τις πίσω πόρτες και για να μπεί κάποιος πίσω πρέπει να κουνήσεις το κάθισμα;;;; Rolling eyes Rolling eyes
Γιατι αλλιώς δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κουνάς το κάθισμά σου συνέχεια........
Τι να πούμε εμείς οι τρίπορτοι;;;

τα καθισματα τα κουναει κανεις μπρος πισω οταν :
1. οι πισω δεν χωρανε (γιατι αραγε;Wink
2. θελει να βγαλει πατακια και να καθαρισει (σκουπα) το αμαξι του ωστε να μην θεωρειται βιοτοπος για καθε λογης κροκοδιλους και αρκουδες!!!
3. σε καθε επισκεψη σε συνεργειο ο μαστορας μπαινει μεσα και φτιαχνει στα μετρα του το καθισμα !?!?
4. διαφοροι αλλοι λογοι τους οποιους μπορειτε να συμπληρωσετε.

ακους βαγγελακη ;;
ακουω να λες!
Laughing Laughing Wink Wink Wink Wink
Vaggelis - Τετ 26 Νοέ 2003, 10:08:59
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

τα καθισματα τα κουναει κανεις μπρος πισω οταν :
1. οι πισω δεν χωρανε (γιατι αραγε;Wink

Μα ποιός είσαι;;;;;;
Ο Φασούλας και δεν χωράνε οι πίσω;;;;; Laughing Laughing Laughing Laughing
DimiP έγραψε:
2. θελει να βγαλει πατακια και να καθαρισει (σκουπα) το αμαξι του ωστε να μην θεωρειται βιοτοπος για καθε λογης κροκοδιλους και αρκουδες!!!

Δεν φταίω εγώ αν εσύ είσαι υποχόνδριος........ Laughing Laughing
DimiP έγραψε:
3. σε καθε επισκεψη σε συνεργειο ο μαστορας μπαινει μεσα και φτιαχνει στα μετρα του το καθισμα !?!?

Και αυτός Φασούλας είναι;;;;;; Laughing Laughing Laughing
DimiP έγραψε:
4. διαφοροι αλλοι λογοι τους οποιους μπορειτε να συμπληρωσετε.

Ακατάλληλο για ανηλίκους..... Shocked Shocked Shocked
DimiP έγραψε:
ακους βαγγελακη ;;
ακουω να λες!
Laughing Laughing Wink Wink Wink Wink

loud and clear....!!!!!! Wink [/img]
ofitzis - Πεμ 27 Νοέ 2003, 11:42:14
Θέμα δημοσίευσης:
max έγραψε:
Την τελευταια φορα εσπασε το στοπ του καθισματος του οδηγου και το καθισμα πηγαινε μπρος-πισω σαν τρελο με καθε γκαζια ή με καθε φρενια!Εκανα τον σταυρο μου μεχρι να φτασω στο συνεργειο.

Είμαι σε αυτή τη κατάσταση από την Κυριακή,δεν με ενοχλεί όμως αφού όταν οδηγώ συνηθίζω να έχω το χέρι στο χειρόφρενο(όχι για "πονηρούς" λογους...) οπότε στα φρεναρίσματα κρατιέμαι από εκεί.Έχω παραγγείλει διάδρομο,ευτυχώς εντός εγγύησης, και μάλλον αύριο πάω για την αλλαγή.
klain - Σαβ 29 Νοέ 2003, 09:44:51
Θέμα δημοσίευσης:
KanelJ kai Gianni ναι είναι απίστευτα εκνευριστικο! Πόσες και πόσες φορές δεν έχω βριστεί με φίλους μου που όσες χιλιάδες φορές και να τους το έχω πεί, τραβάνε τον καταραμένο μοχλό προς τα πίσω... Και η καημένη η πόρτα... γροανφ
ΑαΑαΑ[...]ΑαΑαΑ
Cussing out Rambo Armed 2gunfire
netblaster - Σαβ 29 Νοέ 2003, 12:52:03
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο με τις πορτες ειναι πολυ εκνευριστικο ειδικα σε οσους εχουν διθυρα που η πορτα ειναι καπως μεγαλυτερη!!! Το κανει συχνα η κοπελα μου...και τι να της πω μετα!?!?!? Ευτυχως που η πορτες μου εχουν ενα μαλακο προστατευτικο...
TakisB - Τρι 12 Σεπ 2006, 23:00:05
Θέμα δημοσίευσης:
Εδώ και λίγο καιρό αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι: Όταν σηκώνω το κάθισμα του συνοδηγού για να μπεί πίσω κάποιος (307 XSI), το κάθισμα κατά την ολίσθηση πάνω στις ράγες του κάνει θόρυβο, και ορισμένες στιγμές σκαλώνει: Υποθέτω πως δεν σηκώνονται καλά οι ασφάλειες που πιάνουν στα δόντια πάνω στις ράγες. Με φακούς και με τα χίλια ζόρια, και με τη βοήθεια της παρακάτω φωτογραφίας (εξάρτημα Νο 26), βρήκα τη ντίζα (όπως τα φρένα ποδηλάτου) που ασφαλίζει το κάθισμα, η οποία όμως δεν έχει κανενός είδους ρεγουλατόρο, για την περίπτωση χαλάρωσης.
Καμμιά ιδέα;

cipher - Τετ 13 Σεπ 2006, 14:29:02
Θέμα δημοσίευσης:
@TakisB: Οι βίδες που κρατάν τους σιδηρόδρομους είναι καλά σφιγμένες, ή έχουν πάρει; Αν έχουν πάρει, μπορεί να παίζει ο σιδηρόδρομος κατά τη μετακίνηση του καθίσματος, με τα συμπτώματα που λες.
TakisB - Τετ 13 Σεπ 2006, 15:27:55
Θέμα δημοσίευσης:
cipher έγραψε:
@TakisB: Οι βίδες που κρατάν τους σιδηρόδρομους είναι καλά σφιγμένες, ή έχουν πάρει; Αν έχουν πάρει, μπορεί να παίζει ο σιδηρόδρομος κατά τη μετακίνηση του καθίσματος, με τα συμπτώματα που λες.

Σ'ευχαριστώ Αλέξανδρε!

Θα το ελέγξω.
giannos - Πεμ 21 Σεπ 2006, 22:03:10
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα το κάθισμα του συνοδηγού παίζει και χωρις να το κουνήσω καθόλου... Laughing Laughing Laughing
κάθε φορά που βάζω μπρός το κάθησμα του συνοδηγού χορεύει μπρος-πισω. Shocked Mad Mad Mad
mr_306 - Σαβ 23 Σεπ 2006, 20:02:00
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδη και εγώ έχω κάποιο κούνημα με την καρέκλα μου, πήγα στο μάστορα μήπως και έχει λασκάρει καμμιά βίδα. αλλά μου είπε οτι φταίει ο σιδηρόδρομος.

αλλάζει αυτός ??? πόσο περίπου κάνει ?
αν θέλει αλλαγή όλο το κάθισμα, πόσο περιπού κάνει?

το αμάξι είναι 306 sedan '98
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες