xristos έγραψε: |
γεια σας αλανια!! εχω το 207 rallye του 2007. εχω παρατηρησει οτι οταν το αυτοκινητο το παρκερνω προς τα κατω οταν το βαλω μπροστα μετα απο πολυ ωρα ακουγετε ενας πολυ εντονος θορυβος ραπτομηχανης ο οποιος μετα απο κανα 1-2 λεπτα σταματαει , επισης σταματαει και οταν περπατησει το αμαξι καμια 20 μετρα...Οταν ομως το παρκαρω προς τα πανω δεν ακουγετε απολυτος τιποτα , δουλευει κανονικα στις 1,200 στροφες οταν ειναι κρυο πεφτουν στις 800 και δεν ακουγετε ιχνος του θορυβου ουτε και οταν ειναι σε κινηση. γνωριζετε τι συμβαινει ??
ευχαριστω ![]() |
android έγραψε: |
Απο κατηφορα αρχηζει πρωτα παιδια, υπαρχουν 3 τετντωτηρες μαλακος-μεσαιος-σκληρος. Τωρα αμα θελετε να πιστευετε οτι ειναι τυχαιο ειναι δικο σας θεμα.Εκει εχει προβλημα το αμαξι,τεντωτηρα κ χρονισμο. |
vasilisalessia έγραψε: |
ανεβασμα λαδιων ισως αργει λογω κλισης.τι λαδια βαζεις???αν ητανε τεντωτηρας θα σου το εκανε και στην ευθεια. |
rallakias22 έγραψε: |
Αμα ειναι ο τεντωτηρας γιατι το κανει μονο οταν ειναι κρυο και μετα σταματαει?
Αμα ηταν ο τεντωτηρας δεν θα το εκανε συνεχεια? Εμενα μου εχουν αλλλαξει και τεντωτηρα προοληπτικα πριν κανα δυο χρονια και παλι ακουγεται σχεδον καθε πρωι. |