plaketokofths έγραψε: |
Η Αναμπελ από την Ελλάδα φαίνεται να έχει στητό βυζάκι ...
πέραν της πλακας, αφιερώνεις αρκετό χρονο να ψάχνεις απο δω κι απο εκει για πληροφορίες κι αλλο ποσο χρόνο για να γραψεις/ποστάρεις. Θα σου προτεινα (αφου ζητάς την γνωμη μας), να αγοράσεις ενα domain name, 10€ έχει κι εχεις και free web hosting με περιορισμενο τραφικ. Υπάρχουν πολλά εργαλεία ανάπτυξης ιστοσελίδων. Κατσε και μαθε πχ κανα wordpress (αφου τα καταφερες με το blogspot θα τα καταφερεις και με αυτο) και φτιαξε κατι αξιολογο χωρις τσόντες. ![]() |
Παράθεση: |
Με απλα λόγια αν για παράδειγμα τελικά η Ελλάδα πτωχεύσει , και βάσει της δανειακές σύμβασης του Μαΐου 2010 , η οποία διέπεται και αυτη απο το Αγγλικο δίκαιο |
Τις αποφάσεις όμως για την εκτέλεση των αναγκαστικων μέτρων θα Θα πρέπει να τις πάρει το αρμόδιο δικαστήριο |
αλλα αποφανθεί ότι δεν μπορει η κρατική οντότητα της Γερμανίας να δικαστεί στην Ιταλία. |
Τρέχω |
Stsanoussis έγραψε: |
Έχεις δίκιο , αλλα είναι απλα το ψώνιο μου. Προτίμησα να ανεβαζω εγω ότι νομίζω παρά να βλέπω την Τρεμη να με κοροϊδεύει μέσα στα μούτρα μου. Αλλα δεν μπορώ να τα αφήσω όλα και να ασχολούμαι με αυτο , οπότε τρέχω ! |
Stsanoussis έγραψε: |
http://stsanoussis.blogspot.gr/2012/06/blog-post_25.html?m=0 |