manospr έγραψε: |
Γνωρίζει μήπως κάποιος αν η ανάρτηση(αμορτισέρ-ελατήρια) απο 207 rc ή 207rallye είναι η ίδια για το 207cc και μπαίνει χωρίς κανένα πρόβλημα??? |
bagosgt έγραψε: |
ιδια ειναι,δηλαδη μπαινουν απολα αυτα που ανεφερες,σε ολα,μιας κ εχουν ιδια ακρα ![]() |
king207cc έγραψε: |
φίλε κώστα χαλάρωσε ![]() |
οχι 3 χρονων ειμαι.κ αφου εχεις βαλει 150 αναρτησεις,για δωσε μου κ 2 διαφορετικους κωδικους για αφτερμαρκετ αναρτησεις,ιδια αναρτηση σε ραλλυ κ cc!λογικο το 120αρι να εχει απο το εργοστασιο αλλο κωδικο ελατηριων απτο 150αρι,γτ υποτιθεται οτι το 150αρι ειναι πιο σπορ,αρα πιο χαμηλο απτο 120αρι.κ η αποδειξη οτι εχω δικιο ειναι οτι εδωσες ιδιους κωδικους για το ρουσου με το ςς.κ αν η δουλεια σου ειναι να πουλας αναρτησεις,κ ερθει καποιος κ σου πει οτι θελει kw gia cc κ του πεις οτι ειναι αλλη απο την kw που φοραει το ραλλυ,τοτε δεν εχεις ιδεα.κ το gt ειναι πιο βαρυ απτο ραλλυ αλλα φορανε ιδιες αναρτησεις.ναι ειμαι ξερολας κ εχω χαλασει κ πεταξει πολυ χρημα για να μαθω,κ δε τα λεω για να κανω πειραματα σε αλλους.οτι λεω τα εχω δοκιμασει κ δε τα λεω στην τυχη. |
kostas207cc έγραψε: | ||
συγνωμη αλλα εκτος οτι εδωσε χατακτηρισμους λεφτας βατανεν τυχαιος κτλ χωρις καν να τον προκαλεσω ειπε οτι ειναι και ιδια.χωρις καν πρωτα να ελενξει κωδικους εστω.και βαρκα το δικο μου τουλαχιστον δεν μου φαινεται για αυτο που ειναι κατασκευασμενο αντιθετως σκληρο.και φαντασου το προηγουμενο αμαξι μου ηταν octaviα με bilstein κιτρινα apex ελατηρια.και ο βαγγος φυσικα ξερει παραπανω απο την πεζο την eibach ktl που δινει αλλα ελατηρια και στην ιδια τιμη γιατι σχολιασε και οτι επειδη εχω καμπριο ειμαι και λεφτας και θελω να τα σκασω. |
ιδια ειναι,δηλαδη μπαινουν απολα αυτα που ανεφερες,σε ολα,μιας κ εχουν ιδια ακρα ![]() |
κ εγω ειπα οτι μπαινει,κ οτι σε ολα ταιριαζουν απολα.τη λειτουργια ποτε δε την εχω σχολιασει,γιατι,πολυ απλα καποιον μπορει να μη τον ενδιαφερει.εγω σε ολα,αναφερομαι στα τεχνικα κοματια κ οχι στις επιδοσεις(ειτε αναρτησης,ειτε κινητηρα,ειτε φρενων).οποτε πολυ κακο για το τιποτα κ τζαμπα εχασα το μισο ροκυ ![]() |