dolxanthi έγραψε: |
καλησπέρα και απο'μένα....!!! Καλώς σας βρήκα στην παρέα!
Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την αξιοπιστία του Peugeot 308. Ψάχνω για αυτοκίνητο (μεταχειρησμένο) και έχω βρει ένα 308 μοντέλο 2009 με 20.000 χιλιόμετρα. Το αμάξι πραγματικά μοιάζει με καινούργιο, είναι από ιδιώτη και όχι από μάντρα και η τίμή του μου φαίνεται αρκετά καλή (9.500-10.000 θα μου το δώσει). Επείδη είχα πριν Toyota Yaris (ήταν πραγματικά σκυλί για 8 χρόνια που το είχα) και επειδή (καλώς ή κακώς) κυκλοφορούν κάτι φήμες περι αναξιοπιστίας των peugeot θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας (κυρίως από αυτούς που έχουν τέτοιο αμάξι) και να μου πείτε εάν το αμάξι είναι "επιρεπής" σε βλάβες.... Έκανα μία συζήτηση με ένα φίλο μου που δουλεύει σε συνεργείο και που είπε ότι τα συγκεκριμένα βγάζουν προβλήματα στα ηλεκτρικά και στην κεφαλή! είναι όντως έτσι...? Και εάν όντως είναι αλήθεια πόσο κοστίζει δηλαδή μία επισκευή π.χ. της κεφαλής (sorry είμαι και λίγο άσχετος από μηχανολογικα και δεν ξέρω καν τι είναι η κεφαλη...) Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!! |
volvos έγραψε: |
αν ειχες γιαρις ειδικα 1.3 σκεψου το εξης
εισαι σε ανηφορα φορτωμενος με 4 ατομα και ανοιχτο το αιρκοντισιον και πατας γκαζι... ε το ιδιο θα ζεις με το 308 το 1.4....στο ισιωμα μονος αν ειχες γιαρις 1.0 απλα βγαλε τα 4 ατομα απο μεσα. και σορυ αλλα 10 ειναι πολλα για αυτο το αμαξι λογω μοτερ... θα σου προτεινα να βαλεις κατι ακομα και να παρεις ενα 207 καινουργιο με τα εξτρα λεφτα δοσεις...με γυρω στα 15 βρισκεις πολυ μεγαλες ευκαιριες σε καινουργιο και εχεις το κεφαλι σου ησυχο για 5 χρονια (π.χ φοκους 1.6τοθρμπο εχει 16) |
andriani έγραψε: |
δεν θα το προτεινα!εχω ενα καινουργιο 308 1,6 του 2009 με 32.000 χιλιομετρα και μολις πριν 5 μερες εσπασε ξαφνικα ο καταλυτης!!ζημια με κοστος 1000 ευρω και φυσικα η εταιρεια δεν τον δεχεται στην εγγυηση!αλλα θα τον πληρωσουμε μισο μισο!!τρομερο!!!εχει βγαλει αρκετα προβληματα αυτα τα 2.5 χρονια που το εχω και ειναι πολυ ασχημο οταν ξερεις οτι το εχεις χρυσοπληρωσει και οτι η εταιρεια δεν αναλαμβανει τις ευθυνες της!!γιατι τελικα η εγγυηση ειναι κοροιδια!και οτι εχει αλλαχθει μεχρι τωρα εχει γινει με πολυ φασαρια και τσακωμους ακομα και στα κεντρικα της lion!!! |
vamvakoolas έγραψε: |
καλοταξιδο!
περιμενουμε εντυπωσεις |
PREDATOR_GR έγραψε: | ||
Ευχαριστώ πολύ! ![]() |