Giannis307 έγραψε: |
O σωληνας εκει θα λιωσει
Το κουτι ειναι πολυ μκρο και δεν αναπνει Δοκιμασε να βαλεις ενα κουτι Motul καλητερα το οποιο θα κανεις και τριπιτσες.... Βαλε μαυρη μωνοτικη ρε φιλε.... |
makis106 έγραψε: |
1ον ο σωλήνας σου αργά ή γρήγορα θα κιτρινίσει/λιώσει εκει κοντα στην πολλαπλή.
2ον το "δοχείο" δεν φαίνεται να εχει επαρκη εξαερισμό. 3ον το δοχείο δεν φαινεται να ειναι καπου στερεωμένο, πιστευω οτι θα φύγει σε καποια φάση. 4ον καθε φορά που θα πρέπει να το αδειάσεις θα βγάζεις ταινίες και λοιπά και μετα θα το ξανακολλάς? 5ον σου αρεσει εμφανισιακά αλλα και ποιοτικά?? ![]() εκτος κ αν το έχεις σαν προσωρινή λύση... |
Giannis307 έγραψε: |
Πωωωω δεν την παλευεις μια ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
AlienHack έγραψε: |
και εγω στο δικο μου κατι τετοιο εχω φτιαξει σε 5 λεπτα μεσα αλλα με μοτουλ δοχειακι..
βγαζει λαδακι αρκετο. Αν και περισσοτερο απο την υγροποιηση βγαζει ενα ζουμι με λαδι και νερο. και κιτρινο αφρο στην επιφανεια σαν καιμακι ενα πραμα. μαλλον απο την πιεση. |
thodwrhs έγραψε: | ||||
γιαννη σκεψου οτι το δευτερο μου πηρε 30λεπτα να το φτιαξω εβαλα και αλλο ενα ρολο αλουμινιο να στερεοποιηθει μεσα γιατι μονο το κουτακι δεν εφτανε τσαλακωνοτανε στον τορνο που πηγα μ λεει ο ανθρωπος δεν την παλευεις. ![]()
ακριβως και σκεψου οτι ολη αυτη η βρωμα πηγαινε μεσα στο φιλτρο και μετα περναει απο την πεταλουδα και καθεται πανω στα πιστονια για αυτο ειναι τακαμαυρα μετα..... |
AlienHack έγραψε: | ||||||
στην πεταλουδα παει και στα πιστονια αλλα σε πιο φιλτρο λες? |
thodwrhs έγραψε: | ||||||||
Του αερα ρε στο φιλτροκουτι μεσα.το καθαρισα προχθες ειχε αλλη λαδιλα μεσα |
RoadRunner122 έγραψε: |
M'αρέσεις γιατί είσαι πατεντιάρης!!! ![]() ![]() ![]() όλα τα λεφτά το υπερεργαλείο-κρητικό μαχαίρι πάνω δεξιά ![]() Γράφει και μαντινάδα? ![]() |