action_peugeot έγραψε: |
Yokohama A539 με 32psi εμπ.και 30psi πισω |
action_peugeot έγραψε: |
Yokohama A539 με 32psi εμπ.και 30psi πισω |
DimiP έγραψε: | ||
δεν ακουω τιποτα για τα avs sport . γιατιιιι;;;;; ![]() |
DimiP έγραψε: | ||||
ειναι τοσο σκληρα; ![]() |
netblaster έγραψε: | ||||||
Δεν ειναι και τοοοσο σκληρα αλλα για τα δικα μας αλογα δεν ενδεικνυνται!!! Θελουν αρκετο χρονο για να τα φερεις σε θερμοκρασια "βολης"!!! Για μας ειναι τα Α539...Κορυφη!!! |
netblaster έγραψε: |
Ετσι οπως τα λες ειναι Φιλιππε!!! Τα φοραω απο το καλοκαιρι και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος...Ειδα βελτιωση και στο φρεναρισμα και στην ποιοτητα, θορυβο κυλισης!!! Και στο βρεγμενο ειναι μια χαρα...Οσο για αισθηση??? Βρισκεται σε αλλη κλαση σε σχεση με τους ανταγωνιστες...Ειναι και οικονομικο(σχετικα...)!!! |
aris ioannina έγραψε: |
γιατι παραμεριζουμε τα f1 kai ta bridgestone s-03 ρε παιδες. παρεπιπτοντως τα ποτενζα που φοραω ειναι τελεια στη βροχη αλλα οχι τοσο αψογα που ελεγαν στο στεγνο. σε 195-55-15 τη πιεση προτινετε.,, |
PHSYBORG έγραψε: | ||
Πιστευω οτι για να βαλεις το f1 πρεπει να εχεις τουλαχιστον 150 +αλογα οσο για BRIDG , ποσο καιρο εγγυηση σου δινουν κ ποσα χιλιομετρα βγαζεις???? ΤΑ YOKO 3 γραπτη εγγυηση κ 40000 χλμ ! Απ οτι ξερω τα Ποτενζα 20000 κ χορις εγγυηση οσο για επιδοσεις σε συηκριση με τα Α539 silica : Το Α539 ειναι σε τεστ καλυτερο κ σε χρονο πιστας κ σε φρεναρισμο στο στεγνο κ στη βροχη ! |
aris ioannina έγραψε: |
γιατι παραμεριζουμε τα f1 kai ta bridgestone s-03 ρε παιδες. παρεπιπτοντως τα ποτενζα που φοραω ειναι τελεια στη βροχη αλλα οχι τοσο αψογα που ελεγαν στο στεγνο. σε 195-55-15 τη πιεση προτινετε.,, |
STELIOS έγραψε: | ||||
Σημφωνω, καθε ελαστικο εχει την αναλογη θερμοκρασια λειτουργειας του. Αν λογο εληψης βαρους και ιππων δεν μπορεις να τα δουλεψεις, τοτε εχεις ενα πολυ καλο ΑΛΛΑ αχρηστο ελαστικο. Σηγκεκριμενα για τα F1, φοβερο πελμα (εμφανισιακα), πολυ καλο κρατημα σε στεγνο και βρεγμενο αλλα θελει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 120 αλογα. |
PHSYBORG έγραψε: |
Εγω εχω βαλει τα καινουρια ΥΟΚΟΗΑΜΑ Α539 silica ( H ) , made in Japan !
Τελειο λαστιχακι παιδια. τρελο κρατημα !!!! ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ δουλευω με πιεσεις 29 - 30 ! |
Miltellas έγραψε: | ||
Το έψαξες καθόλου με τις πιέσεις; Aνέβασε τις πιέσεις σου +3psi και πες μου πώς σου φαίνεται... |
Kouzman έγραψε: |
Φιλε τα Parada τα ξερω. ΚΟΡΥΦΑΙΑΑ... απορω πως δεν τα εβαλα και αυτα... Και μαλιστα ειναι ισως καλυτερα γιατι ειναι πιο ουδετερα για στεγνο και βρεγμενο...
Τιμες δεν ξερω καθολου. Παντως δεν νομιζω να τα βρουμε στο βουλκανιζατερ της γειτονιας μας... ![]() ![]() |
Τι ωραιο λαστιχακι ειναι αυτο?!?!? ![]() ![]() ![]() |
Οχι δεν με καταλαβατε...Το καταλαβα οτι δεν ειναι για μας τους ταπεινους (πλην ομως τιμιους...)!!! Πιστευω ομως να ταιριαζει στο μπεμπικο του πατηρ!!! Εχει μια 5αρα Ε39 2λιτρη γυρω στα 200ps...(περιττω να σας πω οτι παει τον κω** του)... |
kostas έγραψε: |
Ρωτησα σε εναν για τα Yoko Α539 διασταση 185/60 14,με δεικτη ταχυτητας Η και μου ειπε μαζι με τοποθετηση-ζυγοσταθμιση 240 ευρω.
Ειναι καλη η τιμη ή μπορω να τα βρω και πιο φτηνα; |
Ακομα κ μην σε χρεωνει την πρωτη φορα , καθε μηνα θα σκας 20e ? |
Δηλαδη δεν ελεγχεις ποτε ξανα τα λαστιχα σου για πιεσεις ? ![]() Θα μεινουν για παντα τοσο οσο εβαλες? |
Ωραιες οι ιδανικες συνθηκες ρε μαστορα αλλα σε μια λακουβα ( απο τις υπερβολικα λιγες που υπαρχουν ) αν μπεις κ χασει λιγο αερα η οταν το ελεγχεις κατσει λιγο στραβα στη βαλβιδα κ χασεις λιγο πιεση τι γινεται ?????
ΠΑΣ αναγκαστηκα για αζωτο , ασε που το αζωτο ειναι για αγωνιστικη χρηση !ΤΙ διαφορα να δεις στους ΤΕΛΕΙΟΥΣ δρομους μας ! |