Steve έγραψε: |
Καλοτάξιδο και καλοπάτητο,
Στο τέλος που πατάει την μετατροπή σε DIN, αλλάζει η ένδειξη της ιπποδύναμης μόνο και όχι της ροπής... ή βλέπω λάθος; ![]() |
ilianos έγραψε: | ||
ουτε εγω το καταλαβα. ξερεις τι ειναι το DIN? |
Steve έγραψε: | ||
![]() Άρα είναι μετατροπή ή πάλι έχουμε άλλο παράγοντα διόρθωσης/σφάλμα/τί σκ**ά; Υ.Γ: Σταυροβελωνιές... |
kostas207rc έγραψε: |
Ερώτηση πρώτη.
Έχουμε video kai dyno με μεγαλύτερη πίεση?Αν όχι γτ? Σφυρίλατο μοτέρ με τόσα καλούδια γτ να δουλεύει μόνο 1,25? Ερώτηση δεύτερη. Με αυτά τα άλογα και τις πιέσεις θα πατήσεις με τον Βάγγο? |
Ίσως???
Δώσε μου ένα λόγο για να διαφημίσεις μικρότερη ιπποδ. ενώ έχεις βγάλει όπως λες με 1,6 Πες λοιπόν πόσα έβγαλες στο 1,6 και χωρίς να μας δείξεις video δεν πειράζει |
ilianos έγραψε: |
ισως να εχουμε.1-2 video τραβήξαμε. αλλα εχει σημασια? το video δεν το ανεβασαμε για το νουμερο. γτ το dyno αυτο απο νουμερα ειναι οτι νανε.
το αμαξι δουλευει μεχρι 1.6-1.65 bar με την μεγαλη πιεση θα παω με τον Βαγγελη προφανως. |
Steve έγραψε: | ||
Και γιατί πρέπει να βγάλουμε τα μάτια μας για να δούμε τί σκ**ά γίνεται με τα νούμερα και να τα αποκωδικοποιούμε για να τα φέρουμε στην πραγματικότητα; |
Κάτι μου λέει ότι αυτά τα άλογα βγήκανε στο 1,5 ![]() ![]() ![]() |
Κάτι μου λέει ότι αυτά τα άλογα βγήκανε στο 1,5 ![]() ![]() ![]() |
Τελικά θα κατέβεις αύριο?
Γνώμη μου ότι αν πατήσετε θα σε καταπιεί το scubi του Βαγγ. ![]() |
Καλά ρε μπουζουκι έδωσες ένα κάρο λεφτά για να πατάς με πρώτα στάδια?
καταλαβα...θα πέσει κλάμα αύριο...θα ερχόμουνα και εγώ αλλά δεν έχω αμάξι ![]() |
Steve έγραψε: |
α) Διόρθωσε το λεξιλόγιο σου όπως πολύ σωστά έκανες αλλά θέλει λίγο βελτίωση ακόμα, για να μη σε πάρει ο διάολος και εσένα και τους εμπλεκόμενους με εσένα.
β) ΔΕΝ κάνει καμία διόρθωση, αν θέλεις να είμαστε τόσο αυστηροί σε ορολογίες, και βγάζοντας τα μάτια μας για να διακρίνουμε το μυστήριο βίντεο, βλέπουμε ότι πατάει πρώτα σε κάτι που λέει Cv (λογικά Chevaux = hp) άρα κάνει μετατροπή και όχι διόρθωση ενώ μετά ο παράγοντας DIN (ο οποίος εξακολουθεί να μην φαίνεται, ή πρέπει να βγάλουμε κι άλλο τα μάτια μας για να τον βρούμε) διορθώνει στα 321.2 γ) Από την σελίδα που ο ίδιος έδωσες, τα 237,1kw βγαίνουν σε 317,82κλπ.hp, οπότε ψάχνουμε να βρούμε γιατί φουσκώσαν 4 αλογάκια μοσχαναθρεμμένα... δ) Όταν εγώ και ο κάθε "άσχετος" με τις εξυπνάδες μας σε έχουμε κάνει τζάμπα μάγκα χωρίς να είσαι επίσημο μέλος αντλώντας συνεχώς πληροφορίες, και σου λέω παρά τέταρτο "Άντε γιατί πολλές εξυπνάδες πετάς και ουσία καμία" και μου λες το ίδιο και τέταρτο... ε δε γίνεται να σηκωθούν τα αγγούρια να γαμήσουν τον μανάβη... ![]() |
Καλά ρε μπουζουκι έδωσες ένα κάρο λεφτά για να πατάς με πρώτα στάδια?
καταλαβα...θα πέσει κλάμα αύριο...θα ερχόμουνα και εγώ αλλά δεν έχω αμάξι ![]() |
SαλιγκαρAKIS έγραψε: |
Εσένα αγαπητέ, κακώς που σου απάντησα κ'όλας! Ψάξε, δες καμιά δυναμομέτρηση από κοντά και μετά όμορφα και ωραία μιλάμε! ![]() |
με τη τουρμπίνα θα πατήσει ο Βάγγος αύριο; 16G; ![]() |
Steve έγραψε: | ||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Και φυσικά κακώς που μου απάντησες, διότι η ερώτηση δεν ήταν προς εσένα, ήταν γενική, μπορούσες να αφήσεις άλλον να απαντήσει. ![]() ![]() ![]()
![]() |
ilianos έγραψε: |
ασχολείστε με βλακειες. οχι εβγαλε τοσο, οχι δεν εβγαλε, οχι ηταν τοσο πιεση , οχι δεν ηταν, κλεβει αλογα , χαρισε 4 αλογα, και μπουρδες.
αυριο θα λυθουν ολες οι αποριες για το ποσα ειναι και κατα ποσο ειναι σωστο ή μουφα το dyno αυτο. εμενα παντως μου φαινετε οτι απο αλογα ειναι οτι νανε το dyno αυτο. απλα βγαζει ωραίες καμπύλες. τεσπα. θα δουμε αυριο. |
SαλιγκαρAKIS έγραψε: | ||
Τα άλογα που φαίνονται θεωρούμε απλώς ότι τόσα είναι και στο δρόμο, 320 άντε 330 στη σωστή πίεση και καλά είναι. ![]() |
ilianos έγραψε: | ||||
και γω καπου κει το κοβω . ![]() δεν ξερω πως θα πηγαινει μολις κανει adapt αλλα προς το παρον δεν παει και τρελα. απλα απο πατημα σε πατημα βελτιώνεται. |
SαλιγκαρAKIS έγραψε: | ||||||
Τελικά θα γίνει πάτημα με Βαγγέλη; |
ilianos έγραψε: | ||||||||
ναι. αυριο ερχεται. |
αυτό που με προβληματίζει είναι γτ 1,25 και όχι 1,6 η και παραπάνω λογικό δεν είναι? Εδώ ξεζουμιζε πριν την παλία τουρμπίνα και τώρα με σφυρίλατο μοτέρ και δουλεύει τόσο λίγο?Εκτός να υπάρχει κάποιο μηχανολογικό θέμα οπότε πάω πάσο, |
Σάκη είπε κανείς ότι τα ξέρω όλα?
Θα απαντήσει ο Βάγγος τι τουρμπίνα φοράει όχι εγώ Εγώ έθεσα κάποια ερωτήματα αυτό που με προβληματίζει είναι γτ 1,25 και όχι 1,6 η και παραπάνω λογικό δεν είναι? Εδώ ξεζουμιζε πριν την παλία τουρμπίνα και τώρα με σφυρίλατο μοτέρ και δουλεύει τόσο λίγο?Εκτός να υπάρχει κάποιο μηχανολογικό θέμα οπότε πάω πάσο, Anyway τα πιο πολλά post προς τον Ιλιανό είναι πειράγματος και το καταλαβαίνει και ο ίδιος Προσωπικά το αμάξι μου αρέσει πολύ και για τα γούστα μου είναι super 320 αλογακια! Όσο για σένα Σάκη ... xxxx edited by takis κατι επι της ουσιας? mod team |
Παράθεση: |
Το αμάξι ήρθε Πάτρα για να ρυθμιστεί και όχι να διαφημιστεί από τη δυναμομέτρηση για αυτό και ανέβηκε μία που θεωρήσαμε πιό αντιπροσωπευτική. |
Παράθεση: |
ειρωνεύτηκες λέγοντας μας ψεύτες ουσιαστικά |
MEMsound έγραψε: | ||||
Σακη ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι χρησιμοποιηείς το "1ο πληθυντικο" , πχ
Συμμετειχες κι εσυ στον προγραμματισμό ή στην δυναμομετρηση? |
ανέβηκε μία που θεωρήσαμε πιό αντιπροσωπευτική. |
τα άλογα που φαίνονται θεωρούμε ότι....>> |
MEMsound έγραψε: |
Σακη τα δικα μου προβληματα τα λυνω μονος μου.
Εσυ γραφεις/ποσταρεις πραγματα που παρεξηγουνται, και μετα σου φταίει ο γραπτός λόγος. Αντι να παθιαζεσαι, καλυτερα συγκεντρωσου και γραφε αυτο που θες πραγματικα να γραψεις. |
Σακη τα δικα μου προβληματα τα λυνω μονος μου.
Εσυ γραφεις/ποσταρεις πραγματα που παρεξηγουνται, και μετα σου φταίει ο γραπτός λόγος. Αντι να παθιαζεσαι, καλυτερα συγκεντρωσου και γραφε αυτο που θες πραγματικα να γραψεις. |
Αντι να γραφουμε ολα αυτα τα ασχετα θα μπορουσες να απαντησεις στην αρχικη του ερωτηση περι DIN κλπ, χωρις κοσμιτικα και χαρακτηρισμους και αλλα τα του Steve (για το τι γραφει θα τα χειριζομασταν οι MOD)
Αν αυτου προτιμησες να το λυσεις με "ασχετε" κλπ κοσμητικα. Ξαναδιαβασε τα ποστ. Τυχαίο ΦΥΣΙΚΑ και δεν ειναι, μιας και υπαρχει και ενα παρελθον, αλλα αυτπο ΔΕΝ αφορα εσενα μιας και δεν εισαι ουτε ο προγραμματιστής, ουτε ο ιδιοκτητης, ουτε ο δικηγορος κανενός. Και επισης ΦΥΣΙΚΑ κατα την γνωμη μου και ο Steve και ο kostasrc μαλακιζονται (η σχεση μου μαζι τους μου το επιτρεπει να το γραψω αυτο) και τους το χω πει απειρες φορες να σταματησουν να ασχολουνται αλλα δεν το χουν κάνει... εν πάση περιπτωση ολα αυτα ειναι φιλολογικα... |
android έγραψε: |
τελικα στο 1.6 ποσα βγαζει? |
Αντι να γραφουμε ολα αυτα τα ασχετα θα μπορουσες να απαντησεις στην αρχικη του ερωτηση περι DIN κλπ
Αν αυτου προτιμησες να το λυσεις με "ασχετε" κλπ κοσμητικα. Ξαναδιαβασε τα ποστ. |
kostas207rc έγραψε: | ||
231 το είπαμε |
mechanic έγραψε: | ||||
Σορρυ που πεταγομαι σαν ασχετος, αλλα επειδη εχασα τη μπαλα με τα ανωθεν ποσταρισματα... ![]() 231 ιππους αποδοση απο 1,6 μπαρ scavenging πιεση με big turbo ![]() η κανω λαθος ![]() ![]() ![]() |
Steve έγραψε: | ||||||
![]() |
bagosgt έγραψε: |
θα αρχισει το φορουμ να ερχεται σε αντιπαραθεση,οχι γιατι φταιει το παιδι,αλλα επειδη ο δικηγορος ειναι οτι ναναι! |
Εγω θα παρακαλεσω με την σειρα μου,να μην επιτειθεστε στον ιλιανο,μιας κ δεν ειπε τιποτα(ακομα ![]() Κ να πω οτι,θεου θελοντος κ καιρου επιτρεποντος,το βραδυ θαμαι αθηνα για πατημα ![]() |
mechanic έγραψε: |
ΟΚ thanks...
(ειπα και εγω... ![]() ![]() ![]() |
σακη,για αλλη μια φορα φιλε,τα εκανες μπουρδελο.αρχισες να υποστηριζεις αυτοκινητα κ δουλειες,που ουτε καν ειναι δικα σου.κ στο ειπαν κ ολοι.αυτο που δεν ειπαν,ειναι οτι,ουτε καν φορας προγραμμα απτον χοντρο.κ το κανεις μονο εσυ,να ψαχνεις κ να ανεβαζεις δουλειες αλλων.ο ιλιανος ουτε καν ανεβασε τιποτα το παιδι,κ με τις παπαριες που λες,θα αρχισει το φορουμ να ερχεται σε αντιπαραθεση,οχι γιατι φταιει το παιδι,αλλα επειδη ο δικηγορος ειναι οτι ναναι!
Εγω θα παρακαλεσω με την σειρα μου,να μην επιτειθεστε στον ιλιανο,μιας κ δεν ειπε τιποτα(ακομα ![]() Κ να πω οτι,θεου θελοντος κ καιρου επιτρεποντος,το βραδυ θαμαι αθηνα για πατημα ![]() |
Το βραδυ θα υπαρχει κ αμαξι στα αλογα του ιλιανου,να δει κ τι κανει με ενα αμαξι,παρομοιων κιλων κ δυναμης.ιμπιζα κουπρα. ![]() |
την προηγουμενη φορα,εσας πειραξε το αποτελεσμα,κ εγω σας ειπα πως ειχαν τα πραγματα.το βραδυ θα φανει αν ελεγα αληθεια.οσο για τις πιεσεις,ουτε μπουστ κοντρολ,εχω,ουτε σφυριλατος ειμαι,να σηκωνω οτι θελω κ οσο θελω.η πιεση που δουλευω εδω κ 2 χρονια,απο τοτε δλδ που εχω φτιαξει το αμαξι,ειναι 1.35
Το βραδυ θα υπαρχει κ αμαξι στα αλογα του ιλιανου,να δει κ τι κανει με ενα αμαξι,παρομοιων κιλων κ δυναμης.ιμπιζα κουπρα. ![]() |
Είπε κανείς ότι το αμάξι δεν είναι καλό?
Το αμάξι είναι πάρα πολύ καλό μακάρι να είχαμε την δυνατότητα να το κάνουμε όλοι τόσα άλογα Ξαναέρχομαι λοιπόν στο τεχνικό κομάτι Οπότε για thp η 28αρα έχει ταβάνι στα 330 περίπου σαν παροχή? |
Ρωτάω γενικά και συμετέχουμε όλοι στην κουβέντα Σάκη
Πόσο ταβάνι έχει η 28αρα στα δικά μας με foul περιφερειακά |
κιλα δ νομιζω οτι ειμαστε ισα,μιας κ ολα τα περιοδικα,σελιδες κτλ,δινουν το μινι 100 κιλα τουλαχιστον,ελαφρυτερο.
Αλλα κ αλογα,ποτε δεν εχω δει τα νουμερα που ειδες εσυ,εστω κ αν τα εβγαλες στο 1.25 οπως γραφει.αυτα που εχω δει σε dyno ειναι 287,αντε κ με το ανταπτεισον να εχει παρει ακομα 10 μαξ?το αμαξι δεν εχει ξαναμετρηθει,γιαυτο δ βγαζω νουμερα μονος μου.το βραδυ που θα με μετρησει ο ιλιανος,δε θαχω καμια αντιρηση να πει ποσο με υπολογιζει ![]() |
ilianos έγραψε: | ||
τα ιδια ειναι απο κιλα ( αν εισαι ξηλωμένος). ασε τα νουμερα. δεν ειναι ολα τα dyno τα ιδια. αν μετρουσες στο ιδιο και συ τοτε οκ. και ρε ποντικαρα ![]() δλδ εισαι 290 αλογα? ![]() |
αλλος κουγιας απο δω...
. |
αλλος κουγιας απο δω...
Ρε κωστακη πραγματικα εσυ γιατι πεταγεσαι τωρα. μια χαρα μπορει να γραψει ο Βαγγελης. |
recife_rallye έγραψε: |
Υ.γ πιστευω πως το βιντεακι που ανεβασες στο δρομο λεει ολη την αληθεια ![]() |