PSClub - Hellas

Κινητήρας - δφ

kourlis - Παρ 16 Δεκ 2011, 17:48:00
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστώ πολύ!!!
bagosgt - Τετ 04 Ιαν 2012, 07:26:31
Θέμα δημοσίευσης:
συγχαρητηρια απο εμενα,καλοταξιδο κ καλα πατηματα!αντε να μεγαλωνει η παρεα που ασχολειται με το αθλημα!
Ελα να αυξανομαστε οι αγωνιζομενοι για αυριο!
Steve - Τετ 04 Ιαν 2012, 08:35:04
Θέμα δημοσίευσης:
Καλοτάξιδο και καλοπάτητο,

Στο τέλος που πατάει την μετατροπή σε DIN, αλλάζει η ένδειξη της ιπποδύναμης μόνο και όχι της ροπής... ή βλέπω λάθος; Rolling eyes
bagosgt - Τετ 04 Ιαν 2012, 09:22:13
Θέμα δημοσίευσης:
επειδη μπαινω απτο κινητο,δεν εχω δει το βιντεο ακομα.για πες ρε σταυρε,τι εννοεις?
ilianos - Τετ 04 Ιαν 2012, 10:46:08
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

Στο τέλος που πατάει την μετατροπή σε DIN, αλλάζει η ένδειξη της ιπποδύναμης μόνο και όχι της ροπής... ή βλέπω λάθος; Rolling eyes

ουτε εγω το καταλαβα. ξερεις τι ειναι το DIN?
Steve - Τετ 04 Ιαν 2012, 11:14:01
Θέμα δημοσίευσης:
ilianos έγραψε:
Steve έγραψε:

ουτε εγω το καταλαβα. ξερεις τι ειναι το DIN?
Είναι σταθερά τυποποιήσεων

http://en.wikipedia.org/wiki/Deutsches_Institut_f%C3%BCr_Normung

Όπως και τα ISO

http://www.iso.org/iso/about.htm

Τα AASHTO για την Αμερικανική Οδοποιία κλπ.

http://www.transportation.org/

Εν ολίγοις, είναι αυτή η παράμετρος που κάνει τα αποτελέσματα να πλησιάζουν μια συνθήκη για να είναι "πραγματικά".

Στα δυναμόμετρα έχει δύο χρήσεις, μια για να φουσκώνει τα νούμερα του αυτοκινήτου και τα μυαλά του ιδιοκτήτη και την τσέπη του προγραμματιστή, και μια για να προσγειώνει στην λυπηρή πραγματικότητα και τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου και τον προγραμματιστή.

Επειδή βλέπω πως το βίντεο στο youtube "Μεταφορτώθηκε από το χρήστη turb0rabbit την 3 Ιαν 2012", τον ακατανόμαστο, απορώ 2 πράγματα:

1) Πώς ύστερα από ένα 6μηνο απουσίας βγαίνει στην επιφάνεια;
2) Ποιά τα στοιχεία και η τοποθεσία του δυναμομέτρου που από 237.1 άλογα πατώντας ένα κουμπάκι πάει στα 321.2, καθώς και τί διάολο πρότυπο χρησιμοποιεί το δυναμόμετρο; (1585; άλλο; Όλο το psclub μετριέται με ISO 1585 για να έχουμε συγκρίσιμα αποτελέσματα) Τί σκ**ά γίνεται και κάνει διόρθωση 35,5%;

Υ.Γ: Μάλλον θα πάω για πλέξιμο...
Pughell - Τετ 04 Ιαν 2012, 11:30:04
Θέμα δημοσίευσης:
Μηπως ειναι μετατροπη απο kw σε din; Question
SαλιγκαρAKIS - Τετ 04 Ιαν 2012, 11:37:18
Θέμα δημοσίευσης:
-> Sorry stevάκο αλλά επειδή θέλησες να πείς τη εξυπνάδα σου: http://www.convertunits.com/from/kW/to/hp για κάνε τη μετατροπή από kw σε hp να δείς τι βγαίνει και μετά τσέκαρε καλά στο βίντεο να δείς ότι η διόρθωση μόλις κλικάρει το DIN γίνεται προς τα κάτω!

Άντε γιατί πολλές εξυπνάδες πετάς και ουσία καμία.

-> Όσο για το Λαγό, για τσέκαρε στο προφίλ του στο youtube να δείς πόσα βίντεο έχει ποστάρει το τελευταίο 6μηνο που καμαρώνεις ότι λείπει.

Έλεος πια ! Evil

edit
SαλιγκαρAKIS - Τετ 04 Ιαν 2012, 11:44:18
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Pughell έγραψε:
Μηπως ειναι μετατροπη απο kw σε din; Question
Ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα, αλλά πάει στα 317 ΑΝ γίνει η μετατροπή και όχι στα 321 Rolling eyes

Άρα είναι μετατροπή ή πάλι έχουμε άλλο παράγοντα διόρθωσης/σφάλμα/τί σκ**ά;

Υ.Γ: Σταυροβελωνιές...

Oμορφάντρα μου, κάνει διόρθωση στα 322.2 το dyno-> και όταν επιλέγει το DIN ο Λαγός γυρίζει στα 321.2 !

Μπορείς μια φορά να σχολιάσεις κάτι ουσιαστικό για τη δυναμομέτρηση και άσε τις μαλaκίες σε παρακαλώ;

Είναι κρίμα να τσακωνόμαστε για ανούσια πράγματα κάθε φορά.! Wink
kostas207rc - Τετ 04 Ιαν 2012, 11:56:59
Θέμα δημοσίευσης:
Ερώτηση πρώτη.
Έχουμε video kai dyno με μεγαλύτερη πίεση?Αν όχι γτ?
Σφυρίλατο μοτέρ με τόσα καλούδια γτ να δουλεύει μόνο 1,25?

Ερώτηση δεύτερη.
Με αυτά τα άλογα και τις πιέσεις θα πατήσεις με τον Βάγγο?
ilianos - Τετ 04 Ιαν 2012, 12:04:21
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207rc έγραψε:
Ερώτηση πρώτη.
Έχουμε video kai dyno με μεγαλύτερη πίεση?Αν όχι γτ?
Σφυρίλατο μοτέρ με τόσα καλούδια γτ να δουλεύει μόνο 1,25?

Ερώτηση δεύτερη.
Με αυτά τα άλογα και τις πιέσεις θα πατήσεις με τον Βάγγο?

ισως να εχουμε.1-2 video τραβήξαμε. αλλα εχει σημασια? το video δεν το ανεβασαμε για το νουμερο. γτ το dyno αυτο απο νουμερα ειναι οτι νανε.
το αμαξι δουλευει μεχρι 1.6-1.65 bar

με την μεγαλη πιεση θα παω με τον Βαγγελη προφανως.
Steve - Τετ 04 Ιαν 2012, 12:08:02
Θέμα δημοσίευσης:
α) Διόρθωσε το λεξιλόγιο σου όπως πολύ σωστά έκανες αλλά θέλει λίγο βελτίωση ακόμα, για να μη σε πάρει ο διάολος και εσένα και τους εμπλεκόμενους με εσένα.

β) ΔΕΝ κάνει καμία διόρθωση, αν θέλεις να είμαστε τόσο αυστηροί σε ορολογίες, και βγάζοντας τα μάτια μας για να διακρίνουμε το μυστήριο βίντεο, βλέπουμε ότι πατάει πρώτα σε κάτι που λέει Cv (λογικά Chevaux = hp) άρα κάνει μετατροπή και όχι διόρθωση ενώ μετά ο παράγοντας DIN (ο οποίος εξακολουθεί να μην φαίνεται, ή πρέπει να βγάλουμε κι άλλο τα μάτια μας για να τον βρούμε) διορθώνει στα 321.2

γ) Από την σελίδα που ο ίδιος έδωσες, τα 237,1kw βγαίνουν σε 317,82κλπ.hp, οπότε ψάχνουμε να βρούμε γιατί φουσκώσαν 4 αλογάκια μοσχαναθρεμμένα...

δ) Όταν εγώ και ο κάθε "άσχετος" με τις εξυπνάδες μας σε έχουμε κάνει τζάμπα μάγκα χωρίς να είσαι επίσημο μέλος αντλώντας συνεχώς πληροφορίες, και σου λέω παρά τέταρτο "Άντε γιατί πολλές εξυπνάδες πετάς και ουσία καμία" και μου λες το ίδιο και τέταρτο... ε δε γίνεται να σηκωθούν τα αγγούρια να γαμήσουν τον μανάβη... Rolling eyes
kostas207rc - Τετ 04 Ιαν 2012, 12:08:11
Θέμα δημοσίευσης:
Ίσως???
Δώσε μου ένα λόγο για να διαφημίσεις μικρότερη ιπποδ.
ενώ έχεις βγάλει όπως λες με 1,6
Πες λοιπόν πόσα έβγαλες στο 1,6 και χωρίς να μας δείξεις video
δεν πειράζει
ilianos - Τετ 04 Ιαν 2012, 12:13:17
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207rc έγραψε:
Ίσως???
Δώσε μου ένα λόγο για να διαφημίσεις μικρότερη ιπποδ.
ενώ έχεις βγάλει όπως λες με 1,6
Πες λοιπόν πόσα έβγαλες στο 1,6 και χωρίς να μας δείξεις video
δεν πειράζει

δεν τα τράβαγα εγω τα video.

καλυτερα να μην πω

Cool

θα μου κανουν αυριο δυναμομετρηση στο δρομο.

γτ κολατε τοσο πολυ με τα νουμερα?
Steve - Τετ 04 Ιαν 2012, 12:13:36
Θέμα δημοσίευσης:
ilianos έγραψε:
ισως να εχουμε.1-2 video τραβήξαμε. αλλα εχει σημασια? το video δεν το ανεβασαμε για το νουμερο. γτ το dyno αυτο απο νουμερα ειναι οτι νανε.

Τότε ρε Ιλιανέ αφού δεν ανεβάσατε για το νούμερο, γιατί το ανεβάσατε;

Αφού "το dyno αυτο απο νουμερα ειναι οτι νανε. " γιατί το ανεβάσατε;

Και γιατί πρέπει να βγάλουμε τα μάτια μας για να δούμε τί σκ**ά γίνεται με τα νούμερα και να τα αποκωδικοποιούμε για να τα φέρουμε στην πραγματικότητα;
ilianos - Τετ 04 Ιαν 2012, 12:16:17
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
ilianos έγραψε:

Τότε ρε Ιλιανέ αφού δεν ανεβάσατε για το νούμερο, γιατί το ανεβάσατε;

Και γιατί πρέπει να βγάλουμε τα μάτια μας για να δούμε τί σκ**ά γίνεται με τα νούμερα και να τα αποκωδικοποιούμε για να τα φέρουμε στην πραγματικότητα;

μην ρωτας εμενα. δεν το ανεβασα εγω ,ουτε τραβηξα το video εγω. για διαφημιση το ανεβασε λογικα. τι να σου πω.

η καμερα φταίει. εχει κακή αναλυση Razz .
kostas207rc - Τετ 04 Ιαν 2012, 12:23:39
Θέμα δημοσίευσης:
Κάτι μου λέει ότι αυτά τα άλογα βγήκανε στο 1,5 Laughing Laughing Laughing
ilianos - Τετ 04 Ιαν 2012, 12:24:36
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207rc έγραψε:

Laughing Laughing Laughing
ilianos - Τετ 04 Ιαν 2012, 12:27:53
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207rc έγραψε:

λες? Very happy
και στο 1.65 ποσα λες?
kostas207rc - Τετ 04 Ιαν 2012, 12:28:49
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά θα κατέβεις αύριο?
Γνώμη μου ότι αν πατήσετε θα σε καταπιεί το scubi του Βαγγ. Laughing
ilianos - Τετ 04 Ιαν 2012, 12:31:29
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207rc έγραψε:
Τελικά θα κατέβεις αύριο?
Γνώμη μου ότι αν πατήσετε θα σε καταπιεί το scubi του Βαγγ. Laughing

ναι θα κατεβω. οπωσδήποτε. ενα κολαρο μενει να φτιαξω γτ το πεταει Embarassed.

κατα τα αλλα ολα κομπλε.

ε ρε κολημα Razz

κανα πρωτο σταδιο etuners υπαρχει για δοκιμη να παμε με μικρη πιεση? να δουμε στα ποσα bar θα ειναι κοντα μου
kostas207rc - Τετ 04 Ιαν 2012, 12:38:00
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά ρε μπουζουκι έδωσες ένα κάρο λεφτά για να πατάς με πρώτα στάδια?
καταλαβα...θα πέσει κλάμα αύριο...θα ερχόμουνα και εγώ αλλά δεν έχω αμάξι Crying or Very sad
ilianos - Τετ 04 Ιαν 2012, 12:45:45
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207rc έγραψε:
καταλαβα...θα πέσει κλάμα αύριο...θα ερχόμουνα και εγώ αλλά δεν έχω αμάξι Crying or Very sad

αφου δεν παει. τι θες να κανω? Laughing

ελα με καποιου αλλου . αυτο το γλεντι δεν πρεπει να το χασεις
SαλιγκαρAKIS - Τετ 04 Ιαν 2012, 13:24:37
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
α) Διόρθωσε το λεξιλόγιο σου όπως πολύ σωστά έκανες αλλά θέλει λίγο βελτίωση ακόμα, για να μη σε πάρει ο διάολος και εσένα και τους εμπλεκόμενους με εσένα.

β) ΔΕΝ κάνει καμία διόρθωση, αν θέλεις να είμαστε τόσο αυστηροί σε ορολογίες, και βγάζοντας τα μάτια μας για να διακρίνουμε το μυστήριο βίντεο, βλέπουμε ότι πατάει πρώτα σε κάτι που λέει Cv (λογικά Chevaux = hp) άρα κάνει μετατροπή και όχι διόρθωση ενώ μετά ο παράγοντας DIN (ο οποίος εξακολουθεί να μην φαίνεται, ή πρέπει να βγάλουμε κι άλλο τα μάτια μας για να τον βρούμε) διορθώνει στα 321.2

γ) Από την σελίδα που ο ίδιος έδωσες, τα 237,1kw βγαίνουν σε 317,82κλπ.hp, οπότε ψάχνουμε να βρούμε γιατί φουσκώσαν 4 αλογάκια μοσχαναθρεμμένα...

δ) Όταν εγώ και ο κάθε "άσχετος" με τις εξυπνάδες μας σε έχουμε κάνει τζάμπα μάγκα χωρίς να είσαι επίσημο μέλος αντλώντας συνεχώς πληροφορίες, και σου λέω παρά τέταρτο "Άντε γιατί πολλές εξυπνάδες πετάς και ουσία καμία" και μου λες το ίδιο και τέταρτο... ε δε γίνεται να σηκωθούν τα αγγούρια να γαμήσουν τον μανάβη... Rolling eyes

Εσένα αγαπητέ, κακώς που σου απάντησα κ'όλας! Ψάξε, δες καμιά δυναμομέτρηση από κοντά και μετά όμορφα και ωραία μιλάμε! Wink
SαλιγκαρAKIS - Τετ 04 Ιαν 2012, 13:26:10
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207rc έγραψε:

Εσύ Κωστάκη που τα ξέρεις όλα προφανώς, για πές μου, με τη τουρμπίνα θα πατήσει ο Βάγγος αύριο; 16G; Rolling eyes
Steve - Τετ 04 Ιαν 2012, 14:21:30
Θέμα δημοσίευσης:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
Εσένα αγαπητέ, κακώς που σου απάντησα κ'όλας! Ψάξε, δες καμιά δυναμομέτρηση από κοντά και μετά όμορφα και ωραία μιλάμε! Wink
Στα αξιοπρεπή και όχι (όπως είπε και ο ίδιος ο Ιλιανός) "ότι να ναι" δυναμόμετρα, βγαίνει το νουμεράκι και τελειώνει το θέμα. Δεν πατάμε 100 κλικ για να βγάλουμε ένα... νούμερο Wink Wink Wink Wink Wink Wink

Και φυσικά κακώς που μου απάντησες, διότι η ερώτηση δεν ήταν προς εσένα, ήταν γενική, μπορούσες να αφήσεις άλλον να απαντήσει. Wink Wink Wink

SαλιγκαρAKIS έγραψε:
με τη τουρμπίνα θα πατήσει ο Βάγγος αύριο; 16G; Rolling eyes
Έμεινες 34 επεισόδια πίσω... με 50G θα πατήσει Cool
SαλιγκαρAKIS - Τετ 04 Ιαν 2012, 14:37:56
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
Στα αξιοπρεπή και όχι (όπως είπε και ο ίδιος ο Ιλιανός) "ότι να ναι" δυναμόμετρα, βγαίνει το νουμεράκι και τελειώνει το θέμα. Δεν πατάμε 100 κλικ για να βγάλουμε ένα... νούμερο Wink Wink Wink Wink Wink Wink

Και φυσικά κακώς που μου απάντησες, διότι η ερώτηση δεν ήταν προς εσένα, ήταν γενική, μπορούσες να αφήσεις άλλον να απαντήσει. Wink Wink Wink

SαλιγκαρAKIS έγραψε:
με τη τουρμπίνα θα πατήσει ο Βάγγος αύριο; 16G; Rolling eyes
Έμεινες 34 επεισόδια πίσω... με 50G θα πατήσει Cool

Επειδή προηγουμένως κάτι παρέλειψα, για πάμε λίγο ξανά -> http://www.convertunits.com/from/cv/to/kW

237.10000000000002 kw = 322.36628546275574 cv

Έχεις μήπως να πείς κάτι; Wink
SαλιγκαρAKIS - Τετ 04 Ιαν 2012, 15:14:15
Θέμα δημοσίευσης:
ilianos έγραψε:
ασχολείστε με βλακειες. οχι εβγαλε τοσο, οχι δεν εβγαλε, οχι ηταν τοσο πιεση , οχι δεν ηταν, κλεβει αλογα , χαρισε 4 αλογα, και μπουρδες.

αυριο θα λυθουν ολες οι αποριες για το ποσα ειναι και κατα ποσο ειναι σωστο ή μουφα το dyno αυτο. εμενα παντως μου φαινετε οτι απο αλογα ειναι οτι νανε το dyno αυτο. απλα βγαζει ωραίες καμπύλες. τεσπα. θα δουμε αυριο.

Έχεις δίκιο και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, θεωρώ ότι είναι λίγο αισιόδοξο από άποψη ιπποδυνάμεων! Αλλά αυτό που σχολιάσαμε δεν είναι η αισιοδοξία του στη προκειμένη περίπτωση, αλλά το άν κλέβει με πουστιές ή όχι..

Το αμάξι ήρθε Πάτρα για να ρυθμιστεί και όχι να διαφημιστεί από τη δυναμομέτρηση για αυτό και ανέβηκε μία που θεωρήσαμε πιό αντιπροσωπευτική. Τα άλογα που φαίνονται θεωρούμε απλώς ότι τόσα είναι και στο δρόμο, 320 άντε 330 στη σωστή πίεση και καλά είναι. Razz
ilianos - Τετ 04 Ιαν 2012, 15:16:33
Θέμα δημοσίευσης:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
ilianos έγραψε:
ασχολείστε με βλακειες. οχι εβγαλε τοσο, οχι δεν εβγαλε, οχι ηταν τοσο πιεση , οχι δεν ηταν, κλεβει αλογα , χαρισε 4 αλογα, και μπουρδες.

αυριο θα λυθουν ολες οι αποριες για το ποσα ειναι και κατα ποσο ειναι σωστο ή μουφα το dyno αυτο. εμενα παντως μου φαινετε οτι απο αλογα ειναι οτι νανε το dyno αυτο. απλα βγαζει ωραίες καμπύλες. τεσπα. θα δουμε αυριο.

Τα άλογα που φαίνονται θεωρούμε απλώς ότι τόσα είναι και στο δρόμο, 320 άντε 330 στη σωστή πίεση και καλά είναι. Razz

και γω καπου κει το κοβω . Confused μπορει και λιγοτερο.

δεν ξερω πως θα πηγαινει μολις κανει adapt αλλα προς το παρον δεν παει και τρελα. απλα απο πατημα σε πατημα βελτιώνεται.
SαλιγκαρAKIS - Τετ 04 Ιαν 2012, 15:39:44
Θέμα δημοσίευσης:
ilianos έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
ilianos έγραψε:

Τα άλογα που φαίνονται θεωρούμε απλώς ότι τόσα είναι και στο δρόμο, 320 άντε 330 στη σωστή πίεση και καλά είναι. Razz

δεν ξερω πως θα πηγαινει μολις κανει adapt αλλα προς το παρον δεν παει και τρελα. απλα απο πατημα σε πατημα βελτιώνεται.

Σωστά, ωραία τα δυναμόμετρα αλλά το θέμα είναι να πηγαίνει και στο δρόμο! Wink

Κάνε τις δοκιμές σου και μας λές αποτελέσματα. Razz

Τελικά θα γίνει πάτημα με Βαγγέλη;
ilianos - Τετ 04 Ιαν 2012, 15:40:35
Θέμα δημοσίευσης:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
ilianos έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
ilianos έγραψε:

ναι. αυριο ερχεται.
SαλιγκαρAKIS - Τετ 04 Ιαν 2012, 15:54:00
Θέμα δημοσίευσης:
ilianos έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
ilianos έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
ilianos έγραψε:

ναι. αυριο ερχεται.

Ωραία, ελπίζω φιλικό για να δούμε πραγματικά τι κάνει το αμάξι σου με ένα ήδη αποδεδειγμένα καλό! Wink
kostas207rc - Τετ 04 Ιαν 2012, 16:48:47
Θέμα δημοσίευσης:
Σάκη είπε κανείς ότι τα ξέρω όλα?
Θα απαντήσει ο Βάγγος τι τουρμπίνα φοράει όχι εγώ
Εγώ έθεσα κάποια ερωτήματα
αυτό που με προβληματίζει είναι γτ 1,25 και όχι 1,6
η και παραπάνω λογικό δεν είναι?
Εδώ ξεζουμιζε πριν την παλία τουρμπίνα και τώρα με σφυρίλατο μοτέρ
και δουλεύει τόσο λίγο?Εκτός να υπάρχει κάποιο μηχανολογικό
θέμα οπότε πάω πάσο,
Anyway τα πιο πολλά post προς τον Ιλιανό είναι πειράγματος
και το καταλαβαίνει και ο ίδιος
Προσωπικά το αμάξι μου αρέσει πολύ και για τα γούστα μου είναι
super 320 αλογακια!
Όσο για σένα Σάκη ...

xxxx
edited by takis
κατι επι της ουσιας?
mod team

ilianos - Τετ 04 Ιαν 2012, 16:53:55
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207rc έγραψε:

θέμα οπότε πάω πάσο,

απλα ανεβάσαμε το video με μικρη πιεση. μπορω να σηκώσω μεχρι 1.65
manaros - Τετ 04 Ιαν 2012, 18:13:12
Θέμα δημοσίευσης:
με απλα μαθηματικα παντως πρεπει να ειδατε γυρω στα 360 αλογα στο 1,6..οπως και να εχει(αισιοδοξο η οχι το dyno) τα αποτελεσματα φαινονται πολυ καλα,οποτε να το χαιρεσαι το αμαξακι σου!!
και μια προβλεψη...αυριο δεν θα δουμε κοντρα γιατι ενας απο τους 2 θα την ακυρωσει(δεν ριχνω σποντα για καποιον,απλα πιστευω οτι δυσκολα θα καταφερουν να βρεθουν τα παιδια)
SαλιγκαρAKIS - Τετ 04 Ιαν 2012, 18:43:44
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207rc έγραψε:
Σάκη είπε κανείς ότι τα ξέρω όλα?
Θα απαντήσει ο Βάγγος τι τουρμπίνα φοράει όχι εγώ
Εγώ έθεσα κάποια ερωτήματα
θέμα οπότε πάω πάσο,
Anyway τα πιο πολλά post προς τον Ιλιανό είναι πειράγματος
και το καταλαβαίνει και ο ίδιος
Προσωπικά το αμάξι μου αρέσει πολύ και για τα γούστα μου είναι
super 320 αλογακια!
Όσο για σένα Σάκη ...

xxxx
edited by takis
κατι επι της ουσιας?
mod team

Xωρίς να θέλω να προκαλέσω τσακωμό, συγνώμη κ΄όλας αλλά εσύ έριξες τις σπόντες σου και ειρωνεύτηκες λέγοντας μας ψεύτες ουσιαστικά αφού είπες ότι τα άλογα βγήκαν στο 1.5 και όχι στο 1.25. Ενώ μετά, χωρίς μάλλον να θυμάσαι τι έχεις πεί, γυρίζεις και μας λές ότι για να ποστάραμε dyno στο 1.25 θα έχει μηχανολογικό πρόβλημα σε μεγαλύτερη πίεση.

Και ξαναλέω για τελευταία φορά όμορφα και ωραία χωρίς να απευθύνομαι σε σένα, ότι το αμάξι όπως δουλεύει στο 1.25 έτσι δουλεύει ακόμα και στα 2bar. Τέλεια χωρίς κανένα πρόβλημα.

Για λόγους αξιοπιστίας και επειδή δεν έχει map η πίεση έχει οριστεί στο 1.55 άντε 1.6peak. Οι υπόλοιπες δυναμομετρήσεις δεν χρειάζεται να ανέβουν γιατί αυτή πολύ απλά είναι η πιό αντικειμενική.

Από εκεί και πέρα ο δρόμος θα δείξει κατά πόσο είναι πραγματικά αυτά τα άλογα.-

Wink
MEMsound - Τετ 04 Ιαν 2012, 18:50:42
Θέμα δημοσίευσης:
Σακη ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι χρησιμοποιηείς το "1ο πληθυντικο" , πχ

Παράθεση:
Το αμάξι ήρθε Πάτρα για να ρυθμιστεί και όχι να διαφημιστεί από τη δυναμομέτρηση για αυτό και ανέβηκε μία που θεωρήσαμε πιό αντιπροσωπευτική.

Παράθεση:
ειρωνεύτηκες λέγοντας μας ψεύτες ουσιαστικά

Συμμετειχες κι εσυ στον προγραμματισμό ή στην δυναμομετρηση?
SαλιγκαρAKIS - Τετ 04 Ιαν 2012, 18:58:41
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Σακη ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι χρησιμοποιηείς το "1ο πληθυντικο" , πχ

Παράθεση:
Το αμάξι ήρθε Πάτρα για να ρυθμιστεί και όχι να διαφημιστεί από τη δυναμομέτρηση για αυτό και ανέβηκε μία που θεωρήσαμε πιό αντιπροσωπευτική.

Παράθεση:
ειρωνεύτηκες λέγοντας μας ψεύτες ουσιαστικά

Συμμετειχες κι εσυ στον προγραμματισμό ή στην δυναμομετρηση?

Όχι και έχεις δίκιο γιατί φαίνεται άσχημο, απλώς παρόν ήμουν στο dyno και κατά τα άλλα αναφέρομαι στο video που ανέβασα ο ίδιος.!

Κάποιο άλλο πρόβλημα να σου λύσω; Γιατί ξέρεις, όταν δέν έχουμε κάτι ουσιαστικό να πούμε επί του θέματος της συζήτησης καταπιανόμαστε από λεπτομέρειες. Και ένα χαρακτηριστικό αυτών των περιπτώσεων είναι η παρεξήγηση του γραπτού λόγου.- Rolling eyes
giannis27 - Τετ 04 Ιαν 2012, 19:03:01
Θέμα δημοσίευσης:
ρε σάκη εσύ τι ρόλο παίζεις στην όλη υπόθεση?

μπερδεύομαι από τα γραφόμενα σου,
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
ανέβηκε μία που θεωρήσαμε πιό αντιπροσωπευτική.

SαλιγκαρAKIS έγραψε:
τα άλογα που φαίνονται θεωρούμε ότι....>>

με βάσει τα παραπάνω ή είναι δικό σου το αμάξι ή εσύ το βελτίωσες.προγραμμάτισες!
κ από όσο ξέρω δεν είναι ούτε δικό σου αμάξι ,ούτε είσαι ο άνθρωπος που βελτίωσε/προγραμμάτισε το αμάξι.

εκτός κ αν μου διαφεύγει κάτι
Rolling eyes

με προλάβατε!

σόρυ για το οφφ τοπικ
MEMsound - Τετ 04 Ιαν 2012, 19:11:37
Θέμα δημοσίευσης:
Σακη τα δικα μου προβληματα τα λυνω μονος μου.
Εσυ γραφεις/ποσταρεις πραγματα που παρεξηγουνται, και μετα σου φταίει ο γραπτός λόγος.
Αντι να παθιαζεσαι, καλυτερα συγκεντρωσου και γραφε αυτο που θες πραγματικα να γραψεις.
ilianos - Τετ 04 Ιαν 2012, 19:16:31
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Εσυ γραφεις/ποσταρεις πραγματα που παρεξηγουνται, και μετα σου φταίει ο γραπτός λόγος.
Αντι να παθιαζεσαι, καλυτερα συγκεντρωσου και γραφε αυτο που θες πραγματικα να γραψεις.

ισως να ειναι λαθος ο τροπος που γραφει αλλα ολοι καταλαβαινεται τι εννοεί.
οποτε δεν χρειαζετε να κολατε σε λεπτομερειες και γεμίζετε το τοπικ με αχρηστα ποστ.
SαλιγκαρAKIS - Τετ 04 Ιαν 2012, 19:24:41
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Οk, απλά για να ξέρεις παρεξηγούμε κάτι όταν έχουμε πρόθεση να το κάνουμε. Προσωπικά δεν το σκέφτηκα καθόλου, ασυναίσθητα έκανα χρήση 1ου πληθυντικού! Καλώς;

Από εκεί και πέρα υπάρχουν τόσα όμορφα πράγματα που θα μπορούσαμε να συζητήσουμε αλλά δυστυχώς δεν βλέπω να υπάρχει η διάθεση! Αντίθετα τσακωνόμαστε εξ αρχής για χαζομάρες και αντί να κάνεις καμιά παρατήρηση στο steve που του απέδειξα εμπράκτως ότι λέει εξυπνάδες, αντ'αυτού γυρίζεις και μου λες εμένα ότι μιλάω σε 1ο πληθυντικό. Εντάξει, πλάκα μου κάνεις δηλαδή.

Και ξαναλέω για να τελειώνουμε, ότι ανέβασα εγώ το βίντεο και αναφέρομαι σε αυτό, από εκεί και πέρα λάθος μου αν φάνηκε άσχημο γιατί δεν είχα τέτοια πρόθεση.

Όπως και να χει πάντως είτε αναφερόμαστε στο Γρηγόρη είτε στον Ιλιανό ή όπου εμπλέκεται ο Λαγός τλπ σπεύδετε να κάνετε μπάχαλο το topic λες και είναι οργανωμένο..Τυχαίο; Rolling eyes
MEMsound - Τετ 04 Ιαν 2012, 19:57:10
Θέμα δημοσίευσης:
Αντι να γραφουμε ολα αυτα τα ασχετα θα μπορουσες να απαντησεις στην αρχικη του ερωτηση περι DIN κλπ, χωρις κοσμιτικα και χαρακτηρισμους και αλλα τα του Steve (για το τι γραφει θα τα χειριζομασταν οι MOD)
Αν αυτου προτιμησες να το λυσεις με "ασχετε" κλπ κοσμητικα.
Ξαναδιαβασε τα ποστ.

Τυχαίο ΦΥΣΙΚΑ και δεν ειναι, μιας και υπαρχει και ενα παρελθον, αλλα αυτπο ΔΕΝ αφορα εσενα μιας και δεν εισαι ουτε ο προγραμματιστής, ουτε ο ιδιοκτητης, ουτε ο δικηγορος κανενός.

Και επισης ΦΥΣΙΚΑ κατα την γνωμη μου και ο Steve και ο kostasrc μαλακιζονται (η σχεση μου μαζι τους μου το επιτρεπει να το γραψω αυτο) και τους το χω πει απειρες φορες να σταματησουν να ασχολουνται αλλα δεν το χουν κάνει...

εν πάση περιπτωση ολα αυτα ειναι φιλολογικα...
SαλιγκαρAKIS - Τετ 04 Ιαν 2012, 20:01:29
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Αντι να γραφουμε ολα αυτα τα ασχετα θα μπορουσες να απαντησεις στην αρχικη του ερωτηση περι DIN κλπ, χωρις κοσμιτικα και χαρακτηρισμους και αλλα τα του Steve (για το τι γραφει θα τα χειριζομασταν οι MOD)
Ξαναδιαβασε τα ποστ.

Τυχαίο ΦΥΣΙΚΑ και δεν ειναι, μιας και υπαρχει και ενα παρελθον, αλλα αυτπο ΔΕΝ αφορα εσενα μιας και δεν εισαι ουτε ο προγραμματιστής, ουτε ο ιδιοκτητης, ουτε ο δικηγορος κανενός.

Και επισης ΦΥΣΙΚΑ κατα την γνωμη μου και ο Steve και ο kostasrc μαλακιζονται (η σχεση μου μαζι τους μου το επιτρεπει να το γραψω αυτο) και τους το χω πει απειρες φορες να σταματησουν να ασχολουνται αλλα δεν το χουν κάνει...

εν πάση περιπτωση ολα αυτα ειναι φιλολογικα...

Καλώς, εγώ το κόβω εδώ.!

Φιλικά και ωραία τότε, ζητάω συγνώμη από τη πλευρά μου αν το χειρίστηκα λάθος.!

Υ.Γ. Απλά περιμένω από το steve με τη σειρά του να παραδεχθεί ώριμα οτι έκανε λάθος σε ότι έγραψε.!
ilianos - Τετ 04 Ιαν 2012, 20:11:18
Θέμα δημοσίευσης:
για να επιστρεψουμε στο θεμα Razz

δικαβαλος(συνοδηγος 100+ κιλα) . 1.25 πιεση. χωρις νερα. Razz

http://www.youtube.com/watch?v=Oieu81qYMtI

ταφακι
android - Τετ 04 Ιαν 2012, 20:12:49
Θέμα δημοσίευσης:
τελικα στο 1.6 ποσα βγαζει?
kostas207rc - Τετ 04 Ιαν 2012, 23:07:48
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:

231 το είπαμε
Steve - Πεμ 05 Ιαν 2012, 07:43:08
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Αντι να γραφουμε ολα αυτα τα ασχετα θα μπορουσες να απαντησεις στην αρχικη του ερωτηση περι DIN κλπ

Ξαναδιαβασε τα ποστ.
Το αυτό, αλλά με 500 edit, νομίζει ότι θα κερδίζω κάτι αν θίξω την δουλειά κάποιου...

2 απορίες είχα γιατί στραβώθηκα από το βίντεο και... τί άκουσα Rolling eyes
mechanic - Πεμ 05 Ιαν 2012, 07:50:24
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207rc έγραψε:
android έγραψε:

231 το είπαμε

Σορρυ που πεταγομαι σαν ασχετος,
αλλα επειδη εχασα τη μπαλα με τα ανωθεν ποσταρισματα... Rolling eyes

231 ιππους αποδοση απο 1,6 μπαρ scavenging πιεση με big turbo Question

η κανω λαθος Question Question Question
Steve - Πεμ 05 Ιαν 2012, 07:53:09
Θέμα δημοσίευσης:
mechanic έγραψε:
kostas207rc έγραψε:
android έγραψε:

231 το είπαμε

237.1kw δηλαδή 321.2hp Θανάση Rolling eyes
bagosgt - Πεμ 05 Ιαν 2012, 08:16:58
Θέμα δημοσίευσης:
σακη,για αλλη μια φορα φιλε,τα εκανες μπουρδελο.αρχισες να υποστηριζεις αυτοκινητα κ δουλειες,που ουτε καν ειναι δικα σου.κ στο ειπαν κ ολοι.αυτο που δεν ειπαν,ειναι οτι,ουτε καν φορας προγραμμα απτον χοντρο.κ το κανεις μονο εσυ,να ψαχνεις κ να ανεβαζεις δουλειες αλλων.ο ιλιανος ουτε καν ανεβασε τιποτα το παιδι,κ με τις παπαριες που λες,θα αρχισει το φορουμ να ερχεται σε αντιπαραθεση,οχι γιατι φταιει το παιδι,αλλα επειδη ο δικηγορος ειναι οτι ναναι!
Εγω θα παρακαλεσω με την σειρα μου,να μην επιτειθεστε στον ιλιανο,μιας κ δεν ειπε τιποτα(ακομα Laughing )
Κ να πω οτι,θεου θελοντος κ καιρου επιτρεποντος,το βραδυ θαμαι αθηνα για πατημα Wink
mechanic - Πεμ 05 Ιαν 2012, 08:31:34
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
mechanic έγραψε:
kostas207rc έγραψε:
android έγραψε:

231 το είπαμε

237.1kw δηλαδή 321.2hp Θανάση Rolling eyes

ΟΚ thanks...

(ειπα και εγω... Rolling eyes Very happy ) Very happy
Steve - Πεμ 05 Ιαν 2012, 08:43:21
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:
θα αρχισει το φορουμ να ερχεται σε αντιπαραθεση,οχι γιατι φταιει το παιδι,αλλα επειδη ο δικηγορος ειναι οτι ναναι!
Αφού είπαμε, σχεδόν 1 χρόνο πριν,

Κούγιας
bagosgt έγραψε:
Εγω θα παρακαλεσω με την σειρα μου,να μην επιτειθεστε στον ιλιανο,μιας κ δεν ειπε τιποτα(ακομα Laughing )
Κ να πω οτι,θεου θελοντος κ καιρου επιτρεποντος,το βραδυ θαμαι αθηνα για πατημα Wink
Μα δεν επιτέθηκε κανείς Cool

Τις απορίες μας εκφράζουμε...
mechanic έγραψε:
ΟΚ thanks...

(ειπα και εγω... Rolling eyes Very happy ) Very happy
Εμ πρέπει να κ(λ)άνουμε αποκωδικοποίηση!
SαλιγκαρAKIS - Πεμ 05 Ιαν 2012, 12:05:46
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:
σακη,για αλλη μια φορα φιλε,τα εκανες μπουρδελο.αρχισες να υποστηριζεις αυτοκινητα κ δουλειες,που ουτε καν ειναι δικα σου.κ στο ειπαν κ ολοι.αυτο που δεν ειπαν,ειναι οτι,ουτε καν φορας προγραμμα απτον χοντρο.κ το κανεις μονο εσυ,να ψαχνεις κ να ανεβαζεις δουλειες αλλων.ο ιλιανος ουτε καν ανεβασε τιποτα το παιδι,κ με τις παπαριες που λες,θα αρχισει το φορουμ να ερχεται σε αντιπαραθεση,οχι γιατι φταιει το παιδι,αλλα επειδη ο δικηγορος ειναι οτι ναναι!

Ωραία τα λές εσύ. Αλλά για μια τελευταία φορά λοιπόν σου εξηγώ ότι αν διαβάσεις προσεκτικά το topic από τη σελίδα που ανέβηκε το dyno, τότε είμαι σίγουρος ότι θα καταλάβεις ποιός-ποιοί θέλησαν να γίνει μπάχαλο με λανθασμένη επίθεση(όπως απεδείχθη) η οποία ξαφνικά μετατράπηκε σε απορία..περίεργο;

Αφού εσείς τα βρίσκεται με τον Ιλιανό τότε πάω πάσο, αν και απ'ότι θυμάμαι (που θυμάμαι) εσύ είχες πολλούς δικηγόρους σε αντίστοιχες περιπτώσεις.
Απλά εδώ είναι διαφορετικά γιατί μερικούς τους πειράζει το αποτέλεσμα.

Κάντε εσείς το πάτημά σας που τόσο καιρό περιμένεις και ανέβασε το μετά όμορφα και ωραία να τα πούμε.! Αλλά μην γυρίσεις και μας λές όπως τη προηγούμενη φορά ότι έτρεχες με 1.25 και 95άρα, γυμνός κατά τύχη. Wink

Υ.Γ. Στο Steveάκο δεν απαντάω, τη πήρε την απάντηση μόνος του.
bagosgt - Πεμ 05 Ιαν 2012, 12:30:44
Θέμα δημοσίευσης:
την προηγουμενη φορα,εσας πειραξε το αποτελεσμα,κ εγω σας ειπα πως ειχαν τα πραγματα.το βραδυ θα φανει αν ελεγα αληθεια.οσο για τις πιεσεις,ουτε μπουστ κοντρολ,εχω,ουτε σφυριλατος ειμαι,να σηκωνω οτι θελω κ οσο θελω.η πιεση που δουλευω εδω κ 2 χρονια,απο τοτε δλδ που εχω φτιαξει το αμαξι,ειναι 1.35
Το βραδυ θα υπαρχει κ αμαξι στα αλογα του ιλιανου,να δει κ τι κανει με ενα αμαξι,παρομοιων κιλων κ δυναμης.ιμπιζα κουπρα. Wink
ilianos - Πεμ 05 Ιαν 2012, 12:35:50
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:

Το βραδυ θα υπαρχει κ αμαξι στα αλογα του ιλιανου,να δει κ τι κανει με ενα αμαξι,παρομοιων κιλων κ δυναμης.ιμπιζα κουπρα. Wink

εσυ δεν εισαι στα κιλα και στα αλογα μου δλδ?
Rolling eyes

με το ibiza θελω να δοκιμασω παντως.
SαλιγκαρAKIS - Πεμ 05 Ιαν 2012, 12:37:09
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:
την προηγουμενη φορα,εσας πειραξε το αποτελεσμα,κ εγω σας ειπα πως ειχαν τα πραγματα.το βραδυ θα φανει αν ελεγα αληθεια.οσο για τις πιεσεις,ουτε μπουστ κοντρολ,εχω,ουτε σφυριλατος ειμαι,να σηκωνω οτι θελω κ οσο θελω.η πιεση που δουλευω εδω κ 2 χρονια,απο τοτε δλδ που εχω φτιαξει το αμαξι,ειναι 1.35

Επειδή το πάτημα πάνω απ'όλα πρέπει να είναι φιλικό, πραγματικά δεν θέλω να σε προκαλέσω λέγοντας διάφορα. Ελπίζω να μην σας τα χαλάσει ο καιρός μόνο γιατί εδώ έχει ήδη συννεφιά.

Αν θες φυσικά, μπορείς περίπου να μας πείς τι δηλώνεις;
kostas207rc - Πεμ 05 Ιαν 2012, 12:37:53
Θέμα δημοσίευσης:
Είπε κανείς ότι το αμάξι δεν είναι καλό?
Το αμάξι είναι πάρα πολύ καλό μακάρι να είχαμε την δυνατότητα να το κάνουμε όλοι τόσα άλογα
Ξαναέρχομαι λοιπόν στο τεχνικό κομάτι
Οπότε για thp η 28αρα έχει ταβάνι στα 330 περίπου σαν παροχή?
SαλιγκαρAKIS - Πεμ 05 Ιαν 2012, 12:40:17
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207rc έγραψε:
Είπε κανείς ότι το αμάξι δεν είναι καλό?
Το αμάξι είναι πάρα πολύ καλό μακάρι να είχαμε την δυνατότητα να το κάνουμε όλοι τόσα άλογα
Ξαναέρχομαι λοιπόν στο τεχνικό κομάτι
Οπότε για thp η 28αρα έχει ταβάνι στα 330 περίπου σαν παροχή?

Μιλάς γενικά; Μπορώ να απαντήσω εγώ ή πρέπει ο Ιλιανός; Rolling eyes
SαλιγκαρAKIS - Πεμ 05 Ιαν 2012, 12:59:44
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207rc έγραψε:
Ρωτάω γενικά και συμετέχουμε όλοι στην κουβέντα Σάκη
Πόσο ταβάνι έχει η 28αρα στα δικά μας με foul περιφερειακά

Καταρχήν θεωρώ ότι έχει δίκιο ο Ιλιανός σε αυτό που είπε.

Πάντα εξαρτάται από τα περιφερειακά, όπου με τα κατάλληλα λοιπόν η 28rs
μπορεί να τερματίσει τον thp από καύσιμα. Εδώ όμως αναφέρομαι στο μοτέρ.

Για την τουρμπίνα καθεαυτή, το αξιόπιστο όριο είναι το 1.5bar όπου είναι εντός χάρτη. Πάει και παραπάνω αλλά όχι για πολλά πολλά. Και σε ένα καθημερινό αυτοκίνητο καλύτερα είναι να μην το ρισκάρεις. Εξ΄άλλου για αυτό και ο Ιλιανός δεν έβαλε map, για να μείνει εντός εργοστασιακών ορίων.

Το να σου πώ Χ/Υ άλογα δεν νομίζω ότι είναι αντιπροσωπευτικό γιατί από εφαρμογή σε εφαρμογή αλλάζει.

Ελπίζω να σε κάλυψα! Razz
bagosgt - Πεμ 05 Ιαν 2012, 13:25:54
Θέμα δημοσίευσης:
κιλα δ νομιζω οτι ειμαστε ισα,μιας κ ολα τα περιοδικα,σελιδες κτλ,δινουν το μινι 100 κιλα τουλαχιστον,ελαφρυτερο.
Αλλα κ αλογα,ποτε δεν εχω δει τα νουμερα που ειδες εσυ,εστω κ αν τα εβγαλες στο 1.25 οπως γραφει.αυτα που εχω δει σε dyno ειναι 287,αντε κ με το ανταπτεισον να εχει παρει ακομα 10 μαξ?το αμαξι δεν εχει ξαναμετρηθει,γιαυτο δ βγαζω νουμερα μονος μου.το βραδυ που θα με μετρησει ο ιλιανος,δε θαχω καμια αντιρηση να πει ποσο με υπολογιζει Wink
ilianos - Πεμ 05 Ιαν 2012, 16:18:12
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:
κιλα δ νομιζω οτι ειμαστε ισα,μιας κ ολα τα περιοδικα,σελιδες κτλ,δινουν το μινι 100 κιλα τουλαχιστον,ελαφρυτερο.
Αλλα κ αλογα,ποτε δεν εχω δει τα νουμερα που ειδες εσυ,εστω κ αν τα εβγαλες στο 1.25 οπως γραφει.αυτα που εχω δει σε dyno ειναι 287,αντε κ με το ανταπτεισον να εχει παρει ακομα 10 μαξ?το αμαξι δεν εχει ξαναμετρηθει,γιαυτο δ βγαζω νουμερα μονος μου.το βραδυ που θα με μετρησει ο ιλιανος,δε θαχω καμια αντιρηση να πει ποσο με υπολογιζει Wink

τα ιδια ειναι απο κιλα ( αν εισαι ξηλωμένος). ασε τα νουμερα. δεν ειναι ολα τα dyno τα ιδια. αν μετρουσες στο ιδιο και συ τοτε οκ.

και ρε ποντικαρα Razz απο το dyno και μετα εχεις κανει τοσες αλλαγες. μην λεμε οτι νανε.

δλδ εισαι 290 αλογα? Laughing
volvos - Πεμ 05 Ιαν 2012, 16:19:23
Θέμα δημοσίευσης:
ειστε εκτος θεματος.
kostas207rc - Πεμ 05 Ιαν 2012, 17:25:32
Θέμα δημοσίευσης:
ilianos έγραψε:
bagosgt έγραψε:

τα ιδια ειναι απο κιλα ( αν εισαι ξηλωμένος). ασε τα νουμερα. δεν ειναι ολα τα dyno τα ιδια. αν μετρουσες στο ιδιο και συ τοτε οκ.

και ρε ποντικαρα Razz απο το dyno και μετα εχεις κανει τοσες αλλαγες. μην λεμε οτι νανε.

δλδ εισαι 290 αλογα? Laughing

Έχει αλλάξει εξάτμιση και έχει μπει πιο μεγάλο i/c(cupra)
MEMsound - Πεμ 05 Ιαν 2012, 18:19:01
Θέμα δημοσίευσης:
αλλος κουγιας απο δω...
Ρε κωστακη πραγματικα εσυ γιατι πεταγεσαι τωρα.
μια χαρα μπορει να γραψει ο Βαγγελης.
android - Πεμ 05 Ιαν 2012, 18:56:22
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
αλλος κουγιας απο δω...
.

βρειτε μαντρα στον κωστακη να πηδαει
volvos - Πεμ 05 Ιαν 2012, 18:56:55
Θέμα δημοσίευσης:
A. EIΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΦ ΤΟΠΙΚ
Β. ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ...στο τελος θα πρεπει να βγαλει τη πουτσα του εξω να σας μιλησει γιατι θα του λετε ποιος εισαι που μιλας εκ μερους της. (αυτο ισχυει για ολους. και ο σακης για να μιλαει στο πληθυντικο ειμαι σιγουρος οτι ξερει καλα τι γραφει εκ μρερους του ο λαγος)
SαλιγκαρAKIS - Πεμ 05 Ιαν 2012, 18:59:42
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
αλλος κουγιας απο δω...
Ρε κωστακη πραγματικα εσυ γιατι πεταγεσαι τωρα.
μια χαρα μπορει να γραψει ο Βαγγελης.

Εντάξει, αλλά πραγματικά τώρα με όλη τη καλή διάθεση και χωρίς να θέλω να σου υποδείξω τη "δουλειά" σου (ζητώ συγνώμη για αυτό που θα πώ), νομίζω όμως πως ο Κώστας και ο κάθε Κώστας έχει δικαίωμα να σχολιάσει-συμπληρώσει-εξηγήσει ελεύθερα χωρίς να είναι απαραίτητα "δικηγόρος" κάποιου. Για αυτό εξ'άλλου κάνουμε ανοιχτό ελεύθερο διάλογο, ειδάλλως ας μιλάγαμε όλοι με p.m.!

Φιλικά, είπα τη γνώμη χωρίς να έχω άλλη πρόθεση.
SαλιγκαρAKIS - Πεμ 05 Ιαν 2012, 19:12:18
Θέμα δημοσίευσης:
recife

- Το πώς θα πατήσουν θεωρώ ότι είναι δικό τους θέμα, καλώς όμως εσύ έκανες τη πρότασή σου.

- Να ρωτήσω απλώς τι εννοείς για το βίντεο; Rolling eyes
volvos - Πεμ 05 Ιαν 2012, 19:13:49
Θέμα δημοσίευσης:
το επομενο οφ τοπικ σβηνεται χωρις καν συζητηση.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚ
ΒΑΓΓΟΣ VS ΙΛΙΑΝΟΣ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΠΙΚ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ

ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΟΝΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑ**ΚΙΕΣ ΣΑΣ

ΑΕΙ ΣΤΑ ΔΙΑΟΛΟ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ.

ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ 5ΕΣ ΒΛΑΜΕΝΑ
SαλιγκαρAKIS - Παρ 06 Ιαν 2012, 02:56:37
Θέμα δημοσίευσης:
recife_rallye έγραψε:
Υ.γ πιστευω πως το βιντεακι που ανεβασες στο δρομο λεει ολη την αληθεια Wink

-> Για να μήν μπερδευόμαστε, το βιντεάκι αυτό ήταν απλώς χαβαλές.! Very happy
bagosgt - Παρ 06 Ιαν 2012, 15:40:24
Θέμα δημοσίευσης:
ωραιος!αλλα εγω το διαπιστωσα κ απο κοντα Laughing Laughing
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες