AlienHack έγραψε: |
αν εβ γαλε σφαλμα (καμια αστοχια στιγμιαια της πεταλουδας, καμια αστοχια στιγμιαια του μαπ) πρεπει να σβησεις τα σφαλματα απο τον εγκεφαλο για να δουλεψει σωστα... αλλιως δεν προκειται .
επισης δοκιμασε κανα καθαρισμο πεταλουδας.. κανα μπεκ σου μπορει να κολαει και να στο κανει.. ΑΛΛΑ πρωτα απο ολα δες τισφαλμα εχει και σβηστα ολα |
nikos 206cc έγραψε: |
Σημερα μου αναψε και ενα κλειδι διπλα απο εκει που λεει τα χιλομετρα αλλα δεν ειναι ακομα για σερβις το αμαξι... |
Steve έγραψε: |
Ρε reψωλιέ, δεν ελέγχεις την παροχή στα μπεκ μήπως έχεις καμιά διαρροή ή έχει φύγει κανα σωληνάκι ή δεν πατάει καλά;
Στο λέω αυτό γιατί πολύ λες για τρικύλινδρο και ψάχνεις σε λάθος πράγματα όμως... ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
Αν οντως δουλευει τρικύλινδρο δες τα παρακατω με την σειρα:
Πολλαπλασιστης: μηπως και αυτος που σου εδωσε ο τακης δεν δεν ειναι καλος?Δε ξέρω, το τάκι θα ξέρει καλύτερα - αλλα το ίδιο πρόβλημα κόπια?? Μπουζι υποθετω εχεις αλλαξει....Ναι , το πρώτο που έκανα μιας και είχανε 15.000χλμ.βγήκαν χρωματικά άψογα Δες και τις επαφες των καλωδίων του πολλαπλασιαστη και των μπουζι καθως και τις πιθανες ενωσεις των καλωδιων. τα κοίταξα όσο καλύτερα μπορούσα.Nothing wrong seems to happen..έβγαλα και το πολλ/στη και έλεγξα τις πίπες. Αυτα και βλέπουμε |
Αν οντως δουλευει τρικύλινδρο δες τα παρακατω με την σειρα:
Πολλαπλασιστης: μηπως και αυτος που σου εδωσε ο τακης δεν δεν ειναι καλος? Μπουζι υποθετω εχεις αλλαξει.... Δες και τις επαφες των καλωδίων του πολλαπλασιαστη και των μπουζι καθως και τις πιθανες ενωσεις των καλωδιων Αυτα και βλέπουμε |
reselie-206 έγραψε: | ||
Εν κινήσει δε δουλευει τρικύλινδρο..μονο στο ρελαντί όταν είναι κρύο...κατα τα άλλα το πρόβλημα είναι τα κοψίματα κτλπ update: εχθές που γυρνούσα σπίτι , όταν το έβαλα μπρός έκανε τα δικά του(τρικύλινδρο κτλπ) αλλα δεν άναψε λαμπάκι και μετά απο 2-3 άναψε σβήσε , εστρωσε και λειτουργούσε ΑΨΟΓΑ μέχρι μετά απο κανα 10λεπτο που το έσβησα για να σαβουρώσω τίποτα στα mac... Aπο τη στιγμή που το ξαναάναψα γα**θηκε στα κοψίματα και άναψε ξανά και το λαμπάκι! |
Πολλαπλασιστης: μηπως και αυτος που σου εδωσε ο τακης δεν δεν ειναι καλος? |
reselie-206 έγραψε: |
Εχθές υπο τη χορηγία του Σινανάι (τον οποίο ευχαριστώ θερμά) δοκίμασα το map του.Απο τη στιγμή που το έβαλα εμπρός μέχρι και την επιστροφή μου απο μια σύντομη βόλτα δεν έκανε το παραμικρό, κρατούσε σωστό ρελαντί χωρίς να βουτάει και γενικά πήγενε κομπλέ...
Το λαμπάκι δεν έσβησε βέβαια αλλα αυτό φαντάζομαι είναι κυκλοθυμικό... με το που επέστρεψα και έβαλα το παλαιό map Γ@μήθηκε πάλι , αφού μου έσβησε και πριν καν βγώ απο το πάρκινγκ.... |