Παράθεση: |
Εκει που το πας για σερβις μην ξαναπερασεις ΟΥΤΕ απο εξω,
γιατι πολυ απλα η δεν ξερουν, η δεν νοιαζονται, η και τα δυο (αλλα νομιζουν ομως οτι ξερουν τα παντα) |
Παράθεση: |
καμια φορα κροταλιζει σαν τρακτερ οταν περνει μπροστα (πλεον οχι με αυτα τα λαδια) |
Pipis έγραψε: |
Ρε παιδιά άμα δεν τουρμπίζει μπορεί να είναι και απο κακή βενζίνη? |
Μου το έκανε απο χθές που έβαλα βενζίνη 95.ΌΤΑΝ έφυγα απο το πρατήριο δεν τούρμπιζε,μετά απο 10λεπτο πορείας όταν σταμάτησα σε ένα φανάρι και μετα ξεκίνησα όλα μια χαρά.Μετά το ίδιο πάλι.Σταμάτημα σε φανάρι και όταν πήγα να ξεκινήσω δεν τούρμπιζε. |
NoDsl έγραψε: |
Να έχετε υπόψιν σας οτι αν έχετε rallye/ GT μέχρι τις 100000χλμ σας καλύπτουν με αλλαγή κεφαλής αν κριθεί ότι ευθύνεται για την κατανάλωση λαδιού. Οπότε ΜΗΝ το αφήνετε έτσι και τρέχτε να το ξεκαθαρίσετε σε μια υπεύθυνη αντιπροσωπία. Αν μπορείτε πηγαίνετε και lion. |
Όταν πήγα στο συνεργείο πριν μου βγάλει το depollution system faulty είχε βγάλει στο διαγνωστικό βλάβη στο ρυθμιστή ποιότητας καυσίμου και μου είπε ο μάστορας μάλλον βενζίνη είναι,άστο και βλέπουμε. |
Όταν πήγα στο συνεργείο πριν μου βγάλει το depollution system faulty είχε βγάλει στο διαγνωστικό βλάβη στο ρυθμιστή ποιότητας καυσίμου και μου είπε ο μάστορας μάλλον βενζίνη είναι,άστο και βλέπουμε. |
Εμένα το έβγαλε στα 25000χλμ και τώρα φοβάμαι να φύγω για αθήνα γιατί είμαι επαρχεία.Μπορεί να πάθει τίποτα χειρότερο? |
Εμένα το έβγαλε στα 25000χλμ και τώρα φοβάμαι να φύγω για αθήνα γιατί είμαι επαρχεία.Μπορεί να πάθει τίποτα χειρότερο? |
Παιδιά πήγα το αμάξι την τρίτη που μας πέρασε στο συνεργείο για το πρόβλημα που είχα και όταν το πήρα μου είπανε οτι ήτανε ο αισθητήρας που ελέγχει τη ροή καυσίμου.Όλα κομπλέ μέχρι που άρχισε να μου κόβει πάλι το σάββατο το βράδυ.Μήπως λέτε να είναι η ν75?Δεν μου έχει βλάλει check |
Πήγα πάλι στο μάστορα το βάλαμε στο πσ και ενώ βγάζει σφαλμα ρυθμισης ποιοτητας καυσιμου όλα δουλεύουν σωστά.Τελικά απο τι είναι αυτό ρε παιδιά? |
Χρονισμό έκανα πρίν 1 μήνα,δεν νομίζω να είναι αφού μου το είπε και ο μάστορας. |
Βγάζει σφαλμα ρυθμισης ποιοτητας καυσίμου.Τώρα κωδικό δεν θυμάμαι.Ξέρεις απο τι μπορεί να είναι αυτό? |
Δεν θυμάμαι ρε φίλε.Πάντως αν είναι αυτό ξέρεις τι μπορεί να φταίει? |
Έχει παρουσιαστεί σε κανέναν πρόβλημα με το τούμπισμα έχοντας βάλει τάπες στο ψευτόκαπο αριστερά και στην εισαγωγή για τις αναθυμιάσεις? |