android έγραψε: |
κατευθιαν πανω στην αγελαδα χωρις γωνια
δλδ με μια ευθια τσοντα χωραει? |
recife_rallye έγραψε: |
Μανο πολυ καλο για προσωπικη εργασια!μπραβο!!
Απο κει και επειτα με τετοιες πιεσεις και τετοιο σετ απ,ειναι πολυ καλα τα αλογα σου.Με τις τροποποιησεις στην εξατμιση θα μπορεσει να πιεσει λιγο ακομη το προγραμμα και θα παρεις αυτα που ειπε ο βαγγος παραπανω ![]() ![]() Καλοδουλευτο να ναι και καλες βολτες-πατηματα ![]() |
Pughell έγραψε: |
Δεν θα το ελεγα...
Απο τις 5600 και πανω αρχιζει και χανει οποτε γιατι να μην αλλαζεις στις 5800 και να σε ριχνει στις 4800 που εχεις σχεδον την ιδια δυναμη; Παντως δυστυχως δεν ξεφευγει και πολυ απο την πεπατημενη του προγραμματισμενου μοτερ παρα την απουσια του cross flow cooler... ![]() |
android έγραψε: |
Κανει μεγαλη διαφορα αλλο D/P και καταλυτης κατω |
manaros έγραψε: |
update για το αμαξι.υστερα και απο ταξιδι που εκανα ειδα αναλυτικοτερα συμπεριφορα...μεχρι τις 3000 στροφες το αμαξι ειναι ιδιο με πριν την βελτιωση,ισως και λιγο πιο τεμπελικο κατω απο τις 1500..μετα τις 3000 ομως εχει μεγαλη διαφορα...εχω και γραναζι 5ης 47αρη και πλεον το αμαξι ανεβαζει πολυ πιο ανετα μετα τα 170(περιπου 4000στροφες) παρα πριν τα 90 που ετσι κι αλλιως ειναι πολυ χαμηλα σε στροφες.γενικως οσο ανεβαινουν τα χλμ αντι να το κοβει ο αερας ειναι σα να το σπρωχνει!τα 210 τα ειδα για πλακα πλεον ενω πιστευω τα 240 δεν ειναι καθολου ουτοπια,αρκει να μην εχεις καποιον διπλα σου να γκρινιαζει που βλεπει τελειωμενο το κοντερ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() καταναλωση εγραψα 7,9/100 για 750 χλμ περιπου με μεση ταχυτητα τα 130χλμ το μονο μειον οπως εγραψα και στο αναλογο τοπικ,ειναι πως ο δισκος αρχισε να μου κανει κατι κολπακια...αρχισε να πατιναρει πανω στις ροπες με τερμα γκαζι και 5η ενω μου το εκανε και με 4η μια φορα...σαν να εστρωσε λιγο ομως υστερα απο καμποσα χλμ...επισης ακουγεται ενα τακ,σαν κατι να βρισκει οταν ζεσταθει ο δισκος..αυτο το κανει οχι συνεχεια,οταν ειναι ζεστος και μονο την στιγμη που θα πατησω συμπλεκτη.οταν ειναι αδρανης η αν τον κραταω πατημενο δεν ακουγεται κιχ!δηλαδη την στιγμη που αποσυμπλεκει ακουγεται λες και κατι σκαλωνει......καμμια ιδεα;;;;; ![]() ![]() ![]() ![]() |