netblaster έγραψε: |
Εννοειται πως ο,τι κανουμε στις πεζαρες μας και γενικοτερα στα αυτοκινητα μας πρεπει πρωτα να ικανοποιει εμας και μονο εμας και δευτερον απλα εμας!!! Σιγουρα κοιταμε και τις αντιδρασεις του κοσμου αλλα αυτο ειναι αμελητεο...Απλα πιστευω οτι αυτο το thread εχει ως σκοπό να "χτυπησει" αυτους που βελτιωνουν τα αυτοκινητα τους με ενα και μονο σκοπο...τον εντυπωσιασμο!!! Εχω δει πολλα αυτοκινητα "δρακους" (ετσι αποκαλουμετα υπορβολικα και κακογουστα βελτιωμενα στην πατριδα μου στον Πυργο Ηλειας) και θυμαμαι ενα συμβαν...Ηταν ενας τυπος με ενα swift (που ο Θεοσ να το κανει swift ετσι οπως ηταν) και σταθηκε διπλα μου...μου επαιζε κατι ξερογκαζιες...με κοιταγε, με ξανακοιταγε αλλα εγω τιποτα!!! Δεν μπορουσα καν να φανταστω τι θα μπορουσε να κρυβει απο κατω ο τυπος...Και τι ηταν ρε παιδια??? Ενα απλο 1300!!!Ετυχε να κατσουμε στην ιδια καφετερεια με το παιδι και τον ρωτησα...Τστστσ...μηπως μερικοι νομιζουν πως τα σποιλερ και ολα αυτα τα αυτοκολλητα και τα λαμπακια δινουν αλογα??? |
Παράθεση: |
netblaster έγραψε:
Απλα πιστευω οτι αυτο το thread εχει ως σκοπό να "χτυπησει" αυτους που βελτιωνουν τα αυτοκινητα τους με ενα και μονο σκοπο...τον εντυπωσιασμο!!! |
Παράθεση: |
Κουνάει το κεφάλι χαμογελώντας και με ρωτάει: "Εσένα;"
"1100" απαντάω |
zzzleepy έγραψε: | ||
Μην ξεχνάτε επίσης πως και η δυνατή (τόσο στην ένταση όσο και στο ρυθμό) μουσική δίνει κάποια επιπλέον χλγμ ροπής, ειδικά αν είναι τραγούδια σχετικά με οδήγηση, αυτοκίνητο, αυτοκινητόδρομους κλπ ![]() ![]() ![]() Και μια και το ρίξαμε στο χιούμορ (όπως πάντα βέβαια ![]() Σταματημένος στο φανάρι εγώ, σκάει δίπλα μου ένα 307 τούμπανο και όλο φασαρία. Με κοιτάει ο τύπος, τον κοιτάω κι εγώ, δίνει κανά δυο ξερογκαζιές, λέω τι θέλει τώρα ο π@π@ρ@ς (βράδυ ήταν και γυρνούσα από τη δουλειά οπότε καταλαβαίνετε την κατάσταση των νεύρων μου) και με το που ανάβει το πράσινο τον βλέπω να δίνει. Ε, δίνω κι εγώ, βγαίνω μισή καρότσα μπροστά (!) αλλά μετά άρχισε να με φτάνει. Στο επόμενο φανάρι μας πιάνει κόκκινο και σταματάμε πάλι δίπλα δίπλα. Κατεβάζει αυτός το παράθυρο όπως κι εγώ και τον ρωτάω: "Φιλαράκι τι είναι; 1600;" "Ναι", μου λέει. "Φτιαγμένο;" Κουνάει το κεφάλι χαμογελώντας και με ρωτάει: "Εσένα;" "1100" απαντάω Που να δείτε τη φάτσα του εκείνη την ώρα! ![]() ![]() ![]() Δε νομίζω να κοιμήθηκε ήσυχα εκείνο το βράδυ.... Πάντως παίδες χαίρομαι που συμφωνείτε μαζί μου, τουλάχιστον όσον αφορά το θέμα της επίδειξης. Και να πω ότι αυτοί που επιδεικνύονται είχαν και κάτι αξιόλογο να επιδείξουν... να πω εντάξει. Αλλά να μου επιδεικνύεις το Lada σου ή το Ibiza Turbo 16V Cupra Sport Power Tuned Modified και δε συμμαζεύεται, ε, κοίτα στον καθρέφτη σου, έρχεται μια Μ5 και μας κάνει σκόνη και τους δυο... ![]()
Φίλε Γιώργο έπιασες ακριβώς τις σκέψεις μου... Το κακό έχει παραγίνει πλέον και τα "φτιαγμένα" που κυκλοφορούν στο δρόμο είναι περισσότερα από τα νορμάλ, λες και είναι κάποιου είδους μόδας! "Τι θα φορεθεί φέτος χρυσή μου;" "Χρυσή μου κάτι άκουσα για 17άρες ζάντες με 235/35/17 λάστιχο και φωτιζόμενα πιτσιλιστίρια, καθρέφτες, μαρσπιέ, χερούλια, κεραία, αεραγωγούς, εξάτμιση και μπάρες οροφής. Τα φώτα είναι πολύ της μόδας φέτος!" Από την άλλη γουστάρω πολύ αυτούς που φτιάχνουν ένα αυτοκίνητο και χαίρεσαι να το βλέπεις. Όταν έχεις γούστο και την ψάχνεις πριν κάνεις οποιαδήποτε μετατροπή τότε να είσαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα είναι αρεστό όχι μόνο σε σένα αλλά και στους υπόλοιπους (είτε αυτό είναι ο σκοπός σου είτε όχι). Όταν μπαίνει στη μέση το μεράκι, το πάθος για την οδηγική απόλαυση και πάνω από όλα η σωστή κρίση, τότε ναι φιλοι μου, έχουμε κάτι να επιδείξουμε... |
Vasso έγραψε: |
Η καλύτερη βελτίωση που μπορείς να κάνεις , είναι να το πουλήσεις και να πάρεις κάτι καλύτερο !!!!!
![]() ![]() ![]() |
Vasso έγραψε: |
Η καλύτερη βελτίωση που μπορείς να κάνεις , είναι να το πουλήσεις και να πάρεις κάτι καλύτερο !!!!!
![]() ![]() ![]() |