PSClub - Hellas

Κοινωνικές Εκδηλώσεις - Επισκεψη στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου

MEMsound - Παρ 16 Δεκ 2011, 02:18:39
Θέμα δημοσίευσης: Επισκεψη στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου
Με αφορμη την παρακατω προσφορα
http://www.groupon.gr/deals/athens/ellhnikomouseioaytok-eisodos-maindeal/2160756?nlp=&CID=GR_CRM_1_0_0_350&a=1329
αλλα και αναξαρτητα απο αυτήν...
σας ψηνει να πάμε παρεα?
(Κάπου εδω μεσα υπαρχει και σχετικο θεμα, απλα το γραφω εδω μπας και το οργανωσουμε ομαδικώς - ειτε με την προσφορα ειτε ανεξαρτητα, εξαλου το κοστος ειναι μικρο , αντιστοιχο ενός σινεμα)

Εγω λεω θα πάρω 2 προσφορο-εισητηρια (ισχυουν μεχρι 15/1/'12)
MAD - Παρ 16 Δεκ 2011, 07:29:20
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ Είμαι Μέσα!!
Sinanai - Παρ 16 Δεκ 2011, 08:44:32
Θέμα δημοσίευσης:
Πείτε μου πότε ψήνεστε, για να κανονίσω με φίλο μου που δουλεύει εκεί για σπέσιαλ ξενάγηση. Wink
sotos 106xs - Παρ 16 Δεκ 2011, 10:14:54
Θέμα δημοσίευσης:
Μέσα με ή χωρίς την προσφορά,απλά δεν ξέρω αν είναι εφικτό για όλους για τις επόμενες μέρες-λόγω γιορτών-δουλειάς-υποχρεώσεων ή αν θα ήταν καλύτερο για τον επόμενο μήνα που θα είναι ίσως πιο ήρεμα τα πράγματα Rolling eyes
nik_marin - Παρ 16 Δεκ 2011, 10:43:10
Θέμα δημοσίευσης:
Μέσα...
Lef205 - Παρ 16 Δεκ 2011, 11:02:11
Θέμα δημοσίευσης:
kαλο ειναι να πατε πριν την αλλαγη του χρονου γιατι με τον νεο χρονο θα αλλαξουν και τα αυτοκινητα στο μουσειο.
Ακριβοτερο αυτοκινητο του μουσειου θεωρειται η στριγγλα του Τζωννυ Πεσματζογλου!
kourlis - Παρ 16 Δεκ 2011, 14:25:17
Θέμα δημοσίευσης:
Είμαι κι εγώ μέσα!!!
MEMsound - Παρ 16 Δεκ 2011, 16:14:50
Θέμα δημοσίευσης:
εγω πάντως εκλεισα 2
Sinanai - Παρ 16 Δεκ 2011, 16:16:34
Θέμα δημοσίευσης:
Θέλετε να μιλήσω με τον φίλο και να μου πει κάποιες ημερομηνίες π.χ. μέσα στις γιορτές που θα μπορεί να είναι εκεί; Αξίζει, γιατί έχει πολλή όρεξη να εξηγεί την ιστορία και τα χαρακτηριστικά κάθε αυτοκινήτου. Wink
athanas - Παρ 16 Δεκ 2011, 19:43:56
Θέμα δημοσίευσης:
Count me in.... Θα είναι και γ@μώ τις εμπειρείες.....
MEMsound - Παρ 16 Δεκ 2011, 20:20:21
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Θέλετε να μιλήσω με τον φίλο και να μου πει κάποιες ημερομηνίες π.χ. μέσα στις γιορτές που θα μπορεί να είναι εκεί; Αξίζει, γιατί έχει πολλή όρεξη να εξηγεί την ιστορία και τα χαρακτηριστικά κάθε αυτοκινήτου. Wink

εννοειται
kourlis - Σαβ 17 Δεκ 2011, 00:50:44
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν έχω πιστωτική για να κλείσω αλλά ότι μέρα κανονίσετε έρχομαι και εκτός προσφοράς...
MEMsound - Δευ 09 Ιαν 2012, 01:17:27
Θέμα δημοσίευσης:
Ενω το μισο + φορουμ ασχολειται με ηλιθιότητες/ανωριμοτητες κλπ κλπ, ευτυχως μερικοι βρισκουμε χρονο να ασχοληθουμε και με πιο ομορφες πτυχες της αυτοκινησης... εστω και εκτακτως... (μιας και ειχαμε ξεχασει οτι εληγαν τα κουπονια που ειχαμε βγαλει) πηγαμε σημερα (μαζι με Χρυσα/Γιωργο/2 Μαριες/Λευτερη)...

ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ γα**το!!

και να πω οτι αισθανομαι τυχερος και υπερηφανος που υπαρχει κατι τετοιο στην Ελλαδα...

φωτος κλπ οταν βρω χρονο...

και θα κανονησω να ξαναπαω καποια στιγμη με περισσότερο χρονο διαθεσιμο (μιας και 1,5 ωρα δεν φτανει ουτε για πλακα αν θελησεις να το απολαυσεις)
Lef205 - Δευ 09 Ιαν 2012, 01:37:58
Θέμα δημοσίευσης:
ειχα παει και εγω χθες για δευτερη φορα.
kourlis - Δευ 09 Ιαν 2012, 03:33:44
Θέμα δημοσίευσης:
Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Sinanai - Δευ 09 Ιαν 2012, 08:35:11
Θέμα δημοσίευσης:
Χτες στην πίστα ήταν και ο φίλος μου που δουλεύει εκεί. Του είπα για το ενδεχόμενο επίσκεψης ως PSClub, και μου είπε "όποτε θέλετε", απλά να του το πω λίγες μέρες πριν, να κανονίσουμε μέρα που να μην υπάρχει κάποια εκδήλωση κτλ.
xrisa-xs - Δευ 09 Ιαν 2012, 14:11:37
Θέμα δημοσίευσης:
πολύ όμορφη βολτούλα χθες στο μουσείο!
βλέπεις αυτοκίνητα που μόνο στον κιν\φο ή σε κανένα ντοκυμαντέρ μπορείς να δεις! Μάνθο βάλε φωτό να θαυμάσει ο λαός!

Μόνο ένα μικρό παράπονο-παρατήρηση... δεν είχε πολλά "γαλλικά" αυτοκίνητα, μόνο κάποια citroen.. ίσως γιατί το μεγαλύτερο μέρος της συλλογής είναι αγορασμένο από δημοπρασίες στην Αγγλία..
Lef205 - Δευ 09 Ιαν 2012, 15:03:44
Θέμα δημοσίευσης:
Ειναι λογικο να ειναι αγορασμενα τα περισσοτερα απο Βρετανια, αφου στην Ευρωπη η Βρετανια και η Ιταλια ειναι οι Χωρες που συνδεονται πιο πολυ με το κλασσικο αυτοκινητο,γινονται εκδηλωσεις δημοπρασιες κλπ κλπ.
Επισης μην ξεχνας οτι αυτο ειναι μερος της συλλογης οποτε δεν ξερουμε τι θα δουμε στη συνεχεια! Very happy
Πολυ ωραιο παντως σαν εγχειρημα αυτο παρολο που δεν ειναι το πρωτο στην Ελλαδα (http://www.phaetonmuseum.gr/) μου αρεσει πολυ που γινεται στο πολυ πονεμενο κεντρο της Αθηνας και ακομη και το κτιριο απο μονο του δινει κατι το ευχαριστο στην 3ης Σεπτεμβριου.
Τα αυτοκινητα δεν ειναι ολα σε κατασταση concours πραγμα λογικο γιατι η ολικη ανακατασκευη καποιων μπορει να κοστισει τα διπλασια χρηματα απο την τιμη αγορας και πολυ πολυ χρονο οποτε λογικο ειναι να μην ειναι ολα τελεια.
Πιο πολυ εντυπωση μου εκανε η στριγγλα του Τζωννυ Πεσματζογλου που ειναι ενα απο τα ελαχιστα μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου αυτοκινητα που σωζονται απο τους Ελληνικους Αγωνες των 10ετιων '60 και '70 στην Ελλαδα.Δεν το ειχα δει ποτε απο κοντα και μαλιστα λενε οτι ειναι και το πιο ακριβο αυτοκινητο του μουσειου.
Αμεσως μεγαλυτερη εντυπωση μου εκαναν η Iso Rivolta και η Alfa Romeo Montreal που ειναι χαρατκτηριστικο σουπερ καρ της εταιρειας.
Η ιδεα απο τον Κωστη να γινει "εκπαιδευτικη εκδρομη" στο μουσειο ειναι πολυ καλη αφου εχουμε τη δυνατοτητα να μας ξεναγησει ο παλιος του συμμαθητης (ειδες?το εμαθα και τουτο Laughing ) και θα μαθουμε ακομη περισσοτερα για τα αυτοκινητα!!

Υγ παντως η πιο μεγαλη περιφανεια ειναι να βλεπεις οτι απο τα αυτοκινητα αυτα καποια ειναι Ελληνικα αγορασμενα απο την Ελλαδα που σημαινει οτι και στην Ελλαδιτσα κατι εχουμε και εμεις απο θησαυρους σε ροδες!! Very happy
plaketokofths - Σαβ 14 Ιαν 2012, 19:24:12
Θέμα δημοσίευσης:
Το μουσείο αξίζει "τα λεφτά" του του ως προς τα εκθέματά του. Προσωπικά θα το ηθελα σε καποια αλλη περιοχή. Επίσης, τα αυτοκινητα μου φανηκαν πολύ στριμωγμένα. Σιγουρα οποιος πάει θα του αρέσει, βέβαια αν τα δεις να κινούνται σε φυσικο περιβάλλον ειναι ακομα καλύτερα. Ειχε τύχει να βρεθω στη μαρίνα του Φλοίσβου σε εκδηλώση ιστορικών αυτοκινήτων και πραγματικά το συναίσθημα ηταν εντονότερο. Ο ηχος, η μυρωδιά, η αφή...
Σε κάποιο σημείο χάζευα πιο πολύ τις αφίσες πανω απο τα αυτοκινητα παρά τα ιδια τα αυτοκίνητα.

Αν τυχει και θελει καποιος να παρει φωτό στο μουσείο να ξέρει πως απογορευεται να εχει dslr! Δεν θα το επιτραπούν λήψεις.

Και με την ευκαιρία, μια απο το μουσείο και μια απο φυση!

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες