DrPriest έγραψε: |
Καλησπέρα,
Μπορείτε να μου πειτε πόσο με καλύπτει η προσωρινή άδεια που θα πάρω από τα ΚΕΠ μέχρι να εκδοθεί στο όνομα μου η μόνιμη; Ξέρω ότι με την προσωρινή μπορώ να το ασφαλίσω κλπ. Υπάρχει περίπτωση να προκύψει κάποιο πρόβλημα; Ευχαριστώ |
Pughell έγραψε: |
Επειδη μολις τωρα συνειδητοποιησα τι ρωτησες ![]() |
DrPriest έγραψε: |
corsadi, στη νομαρχία σου ζήτησαν επικυρωμένο φωτοαντίγραφο ταυτότητας ή απλό; Υπάρχει κάποιο έτοιμο κείμενο εξουσιοδότησης ή κάποιο σχετικό έντυπο στα ΚΕΠ; Επειδή ο πωλητής θα μου δώσει και τη δήλωση για την άρση της παρακράτησης από την αντιπροσωπεία θα πρέπει να αναφέρεται κάτι σχετικό στην εξουσιοδότησή του; ![]() |
volvos έγραψε: |
kI esy mori kolara ti pires??????? |
Pughell έγραψε: |
Πρεπει να βγει νεα αδεια για να μην εχεις θεματα με την ιδιοκτησια του οχηματος.
Αν εχεις το χαρτι της τραπεζας που λεει οτι εξωφληθηκε το δανειο,τοτε μπορεις να πας στην αντιπροσωπεια απο την οποια αγοραστηκε το αυτοκινητο,να τους παραδωσεις την αδεια μαζι με την αποδειξη εξοφλησης του δανειου και να σου φερουν την νεα αδεια. Απλα κυνηγα το γιατι αν κλεισει η αντιπροσωπεια που το πηρες,μετα θα πρεπει να κανεις ολη την διαδικασια μονος σου... Τονιζω παντως,για να εχεις την πληρη κυριοτητα,η αδεια δεν πρεπει να αναφερει οτι η κυριοτητα παρακρατειται. |
volvos έγραψε: |
ase ta σαχλα και πες μας τι πηρες μετα το κορσα.
για να γραφεις εδω μεσα καποια πο***ια εχεις κανει ![]() ![]() ![]() ![]() (pskarm apo tds... ![]() |
Sinanai έγραψε: |
Αμάν... Πότε θα πάρεις PSA ρε Δημήτρη, να πουλάς Team Dynamics 4*108; ![]() ![]() ![]() Καλόστριφτο! ![]() |