helba έγραψε: |
Όπως έγραψα και στο χαιρετισμό μου ( http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=471167#471167 ),
σκεφτόμουν να αγοράσω ένα ραλλάκι 1300.. Επειδή δεν είχα ξανά τόσο μικρό ή τελοσπάντων τέτοιο αμάξι, θα μπορούσε κανείς να μου πει καμιά συμβουλή ή κάτι ενδεικτικό πάνω σ' αυτό το αυτοκίνητο; Μήπως να το ξεχνούσα και να κοίταζα για 1600 που είναι και πιο πρόσφατο; ![]() ![]() Αν μπορούσε κανείς να με βοηθήσει, θα το εκτιμούσα.. |
Παράθεση: |
Σε εργοστασιακη μορφη το 1600αρι ειναι 1μιση λιτρο κατω και αν το βελτιωσεις και με τον σωστο τροπο,κατεβαινει πολυυυυ πιο χαμηλα |
Lef205 έγραψε: |
...ενα σταρλετακι 1.3 να κανεις τη δουλεια σου? ... |
helba έγραψε: |
καλή πρόταση αλλά.. είναι λίγο άσχημο ![]() Ξαναλέω: πολλά ζητάω ε;; ![]() |
Pughell έγραψε: |
Περι καταναλωσης,εσεις μπερδευεστε γιατι ειναι 1600αρι.
Για να βγαλει ενα μοτερ την ιδια ογκομετρικη αποδοση με ενα αλλο μεγαλυτερης χωρητικοτητας,το τιμημα ειναι καυσιμο(μαζι με στροφαρισμα στην προκειμενη περιπτωση). Οποτε αυτονοητο οτι το 1300αρι θελει παραπανω καυσιμα που οπως ειπα,σε εντελως εργοστασιακη μορφη και στα δυο αμαξια,παρα τα επιπλεον σχεδον 100 κιλα του 1600,το 1300αρι καιει στην ιδια μετρηση περιπου 1μιση λιτρο επιπλεον(αμα βρω τις επισημες μετρησεις θα το postαρω). |
athanas έγραψε: | ||
Επειδή έχω και το 13αρι και το 206 1.6 16V να αναφέρω ότι έχουν ακριβώς την ίδια κατανάλωση περίπου 7-8L/100Km στην ταχύτητα που αναφέρεις των 120 (& τα 2 είναι μαμά μοτερικά) ![]() ![]() ![]() Για εμένα καλύτερα προτίμησε κάτι πιο καινούριο και σχιστομάτικο καλύτερα.... |
athanas έγραψε: | ||
Επειδή έχω και το 13αρι και το 206 1.6 16V να αναφέρω ότι έχουν ακριβώς την ίδια κατανάλωση περίπου 7-8L/100Km στην ταχύτητα που αναφέρεις των 120 (& τα 2 είναι μαμά μοτερικά) ![]() ![]() ![]() Για εμένα καλύτερα προτίμησε κάτι πιο καινούριο και σχιστομάτικο καλύτερα.... |
GEMI έγραψε: |
Στην κατανάλωση εντός πόλης το 1,3 έχει λιγότερα από 16άρι κινητήρα κ δε πα να λέτε. Με 42 λίτρα βγάζω 550 χιλόμετρα εντός πόλης. |
Κοντα στο ΑΧ ειναι. |
Κ σε μαμά 1300 τα μίγματα φτωχά είναι. Κοντά στο 14,7 : 1 μέχρι τις 5.200.
|
Pughell έγραψε: | ||||
Μαλλον κατι δεν κανεις καλα με το 206 σου ή κατι αλλο συμβαινει μιας και τα 206 των υπολοιπων παιδιων παιζουν στα 5-6 λιτρα με τις συνθηκες που αναφερεις... ![]() Εμενα και το 1ο μου 1300αρι πριν αρχισω να του βαζω χερι δεν επεφτε κατω απο τα 8 λιτρα αλλα και το 2ο που πηρα(με μοτερ αρκετα φθαρμενο) δεν επεφτε κατω απο τα 9,μετρησεις παντα στην εθνικη οδο Θεσσαλονικης Λαρισας σε τυποποιημενη διαδρομη. Και δεν ειναι να πεις οτι το ειδα μια φορα,8 χρονια ειχα το 1ο μου 1300αρι και 1 περιπου το 2ο... ![]() |
Pughell έγραψε: |
Θυμαμαι σιγουρα οτι τα νουμερα εχουν κανα λιτρο διαφορα μιας και ειχα(ισως εχω ακομα) ολα τα τεστ των 4Τ,μιας και ειναι το μοναδικο περιοδικο που προλαβε και το 13αρι αλλα και το 16αρι να πωλειται σαν καινουργιο μοντελο. |