PoLiThS έγραψε: |
Πες μου τί βαλβολίνες έβαλες ακριβώς και με τί δείκτη ρευστότητας (ιξώδες) |
nemo έγραψε: |
Δεν ακούγεται δηλαδή το κλασσικό γκρακ που κάνουν τα γραναζια όταν έχει πρόβλημα το συγχρονιζέ... |
zzzleepy έγραψε: | ||
Δηλαδή εμένα που κάνει μονίμως γκρακ όταν κουμπώνει η δευτέρα (εκτός κι αν την κουμπώσω πολύυυ μαλακά) σημαίνει ότι έχω πρόβλημα στο συχρονιζέ; Και τι ακριβώς είναι αυτό; |
nemo έγραψε: |
Το γκράκ στο κάνει όταν βάζεις από πρώτη δευτέρα ή όταν κατεβάζεις σε δευτέρα? |
zzzleepy έγραψε: |
Το γκρακ ακούγεται μόνο από 1η σε 2α κι όχι στο κατέβασμα. Λες να πάω να δω κι εγώ για βαλβολίνες; Το αμάξι είναι κοντά στις 19000 τώρα, δεν έχει πολλά χιλιόμετρα. Απλώς μου μπήκαν ιδέες γιατί κανά δυο φορές δεν κούμπωσε εν κινήσει η δευτέρα (καμιά φορά το κιβώτιο δεν είναι τόσο γρήγορο όσο το χέρι μου και το πόδι μου ![]() |
netblaster έγραψε: |
thoryvous apo allagi 1is sa 2a e??? kegw to idio "provlima exw...mono sti sygkekrimeni allagi kai oxi panta!!! vevaia egw den exw 206 alla panw katw idia einai... sto teleuaio service, prin mia evdomada peripou, rwtisa ton mixaniko giauto to thoryvo kai tin periergi aisthisi ston epilogea pou ton synodeue kai to koitakse!!! allaksame tis valvolines alla kai pali to idio!!! to ksanapiga kai moupe gia to synxronize alla molis tou thymisa oti mou to kanei mono apo 1i se 2a to apekleise!!! vrike kati skouritses sto orato meros tou sasman kai erikse ligo sprei...i katastasi veltiwthike alla kamia fora to pianei pou kai pou kai kanei ta idia!!! pantws den einai provlima...don't worry... |
PoLiThS έγραψε: |
Καποιος να μου θυμήσει με PM να απαντήσω για τι τί παίζετε με τα συγχρονιζέ για να το θυμηθώ μετα την δουλεια... |
nikq έγραψε: |
...και η ιδέα μου είναι ότι το άκουγα από 3.500 χιλ στροφές και πάνω.. όταν το ζόριζα.(αλλαγή από 1 η σε 2 αρα) |
netblaster έγραψε: |
Όσο γιαυτο το αναθεματισμενο γκρανκ μαλλον θα πρεπει να το συνηθισεις κι' εσυ... ![]() |
PHSYBORG έγραψε: |
Μωρε κ εγω θελω να βαλω ELF TRJ 75w80 αλλα εδω με τις μαμα βαλβολινες τωραμε το κρυο σκαλωνει η 1η μεχρι να ζεσταθει λιγο ,μηπως γινει χειροτερα με το κρυο με την ELF ?????????????? |