PSClub - Hellas

Ελληνικοί Αγώνες - Ανάβαση Ριτσώνας

Daloup-man - Τρι 11 Νοέ 2003, 22:57:09
Θέμα δημοσίευσης: Ανάβαση Ριτσώνας
Γειά σας παιδιά!
Θα ήθελα τη βοήθειά σας,εν όψη της ανάβασης,για τη Ριτσώνα!
Πού ακριβώς γίνεται? Ξέρω οτι είναι περίπου,όπως πάμε για Χαλκίδα,δεν περνάμε τη γέφυρα και πάμε ευθεία! Σωστά???
Γίνεται κ το σάββατο κ τη κυριακή? Γιατί νομίζω οτι άκουσα τον Φωτεινέλη να λέει μόνο για κυριακή!
Τέλος,επειδή δεν έχω παρακολουθήσει ποτε ξανά ανάβαση,πότε αξίζει να πάω και που περίπου να κάτσω-με τη παρέα-? Wink
nik7 - Τετ 12 Νοέ 2003, 07:17:24
Θέμα δημοσίευσης:
nai gia doste information ... pou na mathoume more info ktl ktl kai kanoniste na pame kai mazi....
pugsang - Τετ 12 Νοέ 2003, 08:19:51
Θέμα δημοσίευσης:
Για ριξε μια ματια σ αυτο το topic απο την προηγουμενη αναβαση Ριτσωνας

http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?t=1201
Daloup-man - Τετ 12 Νοέ 2003, 11:24:22
Θέμα δημοσίευσης:
Σ'ευχαριστώ φίλε pugsang για τις info!Wink
Τι ώρα περίπου αρχίζει να μαζεύετε ο κόσμος? Shocked
Για να πάω πιο νωρίς δηλαδή!!!!!!!!!!!! Razz Razz Razz Razz
pugsang - Τετ 12 Νοέ 2003, 11:31:01
Θέμα δημοσίευσης:
Γειτονακι πρεπει να φυγεις απο Αθηνα κατα τις 7 το πρωι γαι αν εισαι γυρω στις 7:30 με 7:45 στην αφετηρια ή στον τερματισμο.Απο εκει ανηφοριζεις ή κατηφοριζεις αντιστοιχα με τα ποδια ΠΑΝΤΑ και καθεσαι στην Κ που θελεις.Η αναβαση αρχιζει στις 10 ο δρομος κλεινει στις 8.Θα τα πουμε στο βουνο.Αν εχω καταλαβει καλα θα κατσουμε στην Κ11.Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος ή τουλαχιστον ας το επιβεβαιωσει.

Αλλωστε ειναι Νοεμβριος και εχει...........
Daloup-man - Τετ 12 Νοέ 2003, 11:35:33
Θέμα δημοσίευσης:
Thank's! Laughing
Κατά τις 7.00 θα την κάνω και βλέπουμε!
Από ότι διάβασα γισ τη περσινή ανάβαση καλές είναι και οι Κ8 και Κ10-αν θυμάμαι καλά-!! Razz
ΑΣΧΕΤΟ!!
Είμαστε γείτονες? Εσύ που μένεις? Ή δεν πήγαινε για μένα?!?! Embarassed
pugsang - Τετ 12 Νοέ 2003, 11:38:02
Θέμα δημοσίευσης:
Σε σενα πηγαινε.Κατω Πατησια μενω και εγω.Στειλε μου Pm που ακριβως μενεις.

Η Κ11 ειναι η καλη
teoman - Τετ 12 Νοέ 2003, 12:37:36
Θέμα δημοσίευσης:
Σάββατο 15/11/2003
ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗΣ: Ώρα 08.00-10.30
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ, Ώρα 10.30 στον χώρο των PITS.
ΕΝΑΡΞΗ ΔΟΚΙΜΩΝ, Ώρα 11.00

Κυριακή 16/11/2003
ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΓΩΝΑ, Ώρα 10.00
ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ: Μετά τον τερματισμό στο χώρο επιτηρούμενης στάθμευσης.
ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ, Ώρα 16.00, στo Δημαρχείο Χαλκίδας.
Sidobre - Τετ 12 Νοέ 2003, 13:03:25
Θέμα δημοσίευσης:
pugsang έγραψε:
Αλλωστε ειναι Νοεμβριος και εχει...........

Σωστά Νοέμβριος είναι και έχει............
kanelj - Πεμ 13 Νοέ 2003, 03:33:31
Θέμα δημοσίευσης:
τι εχει ρε παιδια??? Confused
τελοσπαντων,παντως παρτε και καμια ομπρελα για καλο και για κακο,γιατι αν ειναι σαν περσι καιρος .........ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
Α και κατι αλλο:
μου ειπε ο φωτεινελης πως κατα πασα πιθανοτητα θα υπαρχει και ενα πουλμανακι στην αφετηρια και θα ανεβαζει τον κοσμο μεχρι πανω!
τι αλλο θελουμε εεεεε????
Α ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΕΛΗ ΑΘΑΝΑΤΕ!!!!!
pugsang - Πεμ 13 Νοέ 2003, 08:15:26
Θέμα δημοσίευσης:
Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil

Γιαννη επίτηδες το κανεις??Δεν με διαβαζεις μου φαίνεται....

Παράθεση:

Απο εκει ανηφοριζεις ή κατηφοριζεις αντιστοιχα με τα ποδια ΠΑΝΤΑ και καθεσαι στην Κ που θελεις

Δεν υπάρχει περίπτωση να ανέβω σε πουλμανακι.Σε λίγο θα μας πηγαίνουν και στο Ακροπολις με ελικόπτερα ή Big Foot 4X4.Τι ειναι αυτα ρεεεεεε.Η ανάβαση οπως και καθε αγώνας είναι μια ιεροτετλεστία ετων.Πας παρκαρεις τρως την ποδαραδα σου σχολιαζεις στην διαδρομη με αλλους βλεπεις κανεναν γνωστο μηχανικο μυριζεις τις βενζινες και τα λαστιχα απο τα αγωνιστικά κλπ ωραία.Δεν μπορώ να καταλάβω την υπαρξη τετοιων fascilities σε εναν τετοιο χώρο.Επειδη λοιπον το πουλμανακι θα είναι στην ΑΦΕΤΗΡΙΑ εμεις θα παμε απο τον τερματισμο για να κατηφορίσουμε προς Κ11 μήπως και μπει κανενας στον πειρασμό και μπει σε πουλμανακι και μετα τον κυνηγαω μεχρι την επομενη Ριτσωνα Evil Evil

Αντε και του χρόνου με χαρταετους κεφτεδακια και καναπεδες σιατσου στην Κ11 και κλίβανο για αποστείρωση μηπως και κολλησουμε τιποτα...

Αιντε αιντε..............
Sidobre - Πεμ 13 Νοέ 2003, 09:35:10
Θέμα δημοσίευσης:
pugsang έγραψε:
Αντε και του χρόνου με χαρταετους κεφτεδακια και καναπεδες σιατσου στην Κ11 και κλίβανο για αποστείρωση μηπως και κολλησουμε τιποτα...

Aντε ρε και ήθελα να φέρω καρώ τραπεζομάντηλο και Τάβλι!

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
kanelj - Πεμ 13 Νοέ 2003, 13:23:06
Θέμα δημοσίευσης:
pugsang έγραψε:

Παράθεση:

Απο εκει ανηφοριζεις ή κατηφοριζεις αντιστοιχα με τα ποδια ΠΑΝΤΑ και καθεσαι στην Κ που θελεις

Δεν υπάρχει περίπτωση να ανέβω σε πουλμανακι.Σε λίγο θα μας πηγαίνουν και στο Ακροπολις με ελικόπτερα ή Big Foot 4X4.Τι ειναι αυτα ρεεεεεε.Η ανάβαση οπως και καθε αγώνας είναι μια ιεροτετλεστία ετων.Πας παρκαρεις τρως την ποδαραδα σου σχολιαζεις στην διαδρομη με αλλους βλεπεις κανεναν γνωστο μηχανικο μυριζεις τις βενζινες και τα λαστιχα απο τα αγωνιστικά κλπ ωραία.Δεν μπορώ να καταλάβω την υπαρξη τετοιων fascilities σε εναν τετοιο χώρο.Επειδη λοιπον το πουλμανακι θα είναι στην ΑΦΕΤΗΡΙΑ εμεις θα παμε απο τον τερματισμο για να κατηφορίσουμε προς Κ11 μήπως και μπει κανενας στον πειρασμό και μπει σε πουλμανακι και μετα τον κυνηγαω μεχρι την επομενη Ριτσωνα Evil Evil

Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question
ΚΑΛΑ ΝΤΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΩ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΠΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΩ,(ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ)ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΕΤΣΙ ΚΙ'ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΗ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ FUN ΤΩΝ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ.
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ.ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΣΟΡΡΥ ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ!!!ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΡΑΦΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ.....! Wink
Νωε - Πεμ 13 Νοέ 2003, 13:23:31
Θέμα δημοσίευσης:
ΤΑΣΟ ΦΕΡΕ Κ ΒΑΤΡΑΧΟΠΕΔΥΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ........ Laughing Laughing
Daloup-man - Πεμ 13 Νοέ 2003, 23:18:01
Θέμα δημοσίευσης:
Αν και πρόκειται να πάω σε ανάβαση-κ γενικά σε αγώνα-πρώτη φορά,συμφωνώ κ επαυξάνω με τον φίλο pugsang!Wink Wink Wink
Κ εγώ με τον κολλητό που θα πάμε την Κυριακή,θα ψάξουμε-1η φορά-τον τερματισμό κ μετά με τα ποδαράκια μας!!! Laughing Laughing
Θα βρεθούμε εκεί φίλοι clubήτες! Wink
pugsang - Παρ 14 Νοέ 2003, 08:11:46
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν χρειαζεται να ψαξεις για τον τερματισμο.Δινουμε οδηγιες στο αρχικο link για το topic που σου εδωσα.Ψαξε γι αυτους με τα καπελλακια 206club στην Κ11.

Daloup-man - Παρ 14 Νοέ 2003, 09:11:46
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέρα!
Ok,θα ψάξω κ στο link και να σας βρω! Laughing Laughing
Α!!!!!!!! Θέλω κ εγώ καπελάκι Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad !!!!!
ΝΙΚΟΣ - Παρ 14 Νοέ 2003, 15:17:07
Θέμα δημοσίευσης:
pugsang έγραψε:

Παράθεση:

ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΜΑΚΗ ΠΕΣΤΑ
bouxmaxer - Παρ 14 Νοέ 2003, 15:38:53
Θέμα δημοσίευσης:
Pugsang einai kati parapano apo mia aplh ierotelestia to na pas na deis enan agwna h mia anavash.
Makari na vrexh gia osous tha einai panw opws perisi ton fleuarh pou egine xamos apo thn vroxh alla eidame kai trelo theama tous pantes kai ta panta na anevenoun me to plai kai kanenas na mhn thelei na grapsei xrono mono kai mono gia na apozhmiwsoun tous 10.000+ theates pou htan ekei xwris na kounithoun.Makari na mporousa na erthw kai gw na thn dw elpizw sthn epomenh ton fleuarh na mporesw na thn trexw kiolas kai na exw pisei kai ton glf na einai ekei gia na anametrithoume Laughing Laughing Laughing Laughing
glf - Παρ 14 Νοέ 2003, 23:04:40
Θέμα δημοσίευσης:
bouxmaxer έγραψε:
Makari na mporousa na erthw kai gw na thn dw elpizw sthn epomenh ton fleuarh na mporesw na thn trexw kiolas kai na exw pisei kai ton glf na einai ekei gia na anametrithoume Laughing Laughing Laughing Laughing

Very happy Very happy Very happy

καλά μη χαλιέσαι για ανάβαση. Όχι ότι στο εύχομαι να είσαι εκεί και του χρόνου, αλλά μπορούμε να το κανονίσουμε στην Αλεξανδρούπολη Smile
Αλλά πες μας και με τι θα τρέξεις Cool
Ghost Dog - Σαβ 15 Νοέ 2003, 09:12:11
Θέμα δημοσίευσης:
Όποιοι θα ήθελαν να συναντηθούμε ας το γράψουν μπας και κανονίσουμε να πάμε όλοι παρέα! Very happy
Ronin - Σαβ 15 Νοέ 2003, 14:19:18
Θέμα δημοσίευσης:
Σημείο συνάντησης : ΣΕΙΡΙΟΣ

Ώρα :07.00 - 07.15(το πολυ)

Όσοι αντέχουν το πρωινό ξύπνημα,ειναι ευπρόσδεκτοι.

Όσοι δεν το αντέχουν,ραντεβού στην Κ11.

Daloup-man - Σαβ 15 Νοέ 2003, 14:48:44
Θέμα δημοσίευσης:
Χαιρε!!!
Εγώ θα είμαι εκεί! Wink
Σείριο λοιπόν στις 7.00!Laughing Laughing Laughing Laughing
CU guys!! Razz
Ghost Dog - Σαβ 15 Νοέ 2003, 14:55:23
Θέμα δημοσίευσης:
Μια απο τα ιδια!!!! Very happy Very happy Very happy
Daloup-man - Σαβ 15 Νοέ 2003, 17:55:02
Θέμα δημοσίευσης:
Άρη,μάλλον οι δυο μας θα είμαστε!!!-και 2 φίλοι μου-!!! Laughing Laughing Laughing
Δεν έχω δει το εργαλείο σου αλλά θα σε καταλάβω ε?!?!-του π....η!!! Razz
Θα τα πούμε στο Σείριο λοιπον στις 7.00! Razz Razz
Tomcat - Σαβ 15 Νοέ 2003, 20:56:40
Θέμα δημοσίευσης:

xexexexxe Ειστε απιστευτοι!!! Θεμα για το τιποτα!
Ghost Dog - Κυρ 16 Νοέ 2003, 01:24:36
Θέμα δημοσίευσης:
Daloup-man έγραψε:
Άρη,μάλλον οι δυο μας θα είμαστε!!!-και 2 φίλοι μου-!!! Laughing Laughing Laughing
Δεν έχω δει το εργαλείο σου αλλά θα σε καταλάβω ε?!?!-του π....η!!! Razz
Θα τα πούμε στο Σείριο λοιπον στις 7.00! Razz Razz

Δεν θα είμαστε μόνο εμείς οι δυο, θα σκάσουμε μύτη αρκετά άτομα!
Δεν θα έρθω με το δικό μου εργαλείο αλλά με του Μιχάλη! Wink
Τα λεμε σε λιγες ωριτσες........ Razz
Ghost Dog - Κυρ 16 Νοέ 2003, 16:05:34
Θέμα δημοσίευσης:
Ηταν παρα πολυ ωραια!!!!!!!!! Very happy Very happy Very happy
bouxmaxer - Κυρ 16 Νοέ 2003, 20:10:20
Θέμα δημοσίευσης:
glf έγραψε:

Very happy Very happy Very happy καλά μη χαλιέσαι για ανάβαση. Όχι ότι στο εύχομαι να είσαι εκεί και του χρόνου, αλλά μπορούμε να το κανονίσουμε στην Αλεξανδρούπολη Smile
Αλλά πες μας και με τι θα τρέξεις Cool

Me auto pou me rwtas twra mou les pws otan vrethikame den mou edwses shmasia otan sou eipa ti thelw na parw gia na trexw.Ante loipon tha sto xanapw ena rallaki N/2 tha parw san to diko sou kai meta tha ta poume kala.Oso gia to rallaki edw panw kommataki duskolo mias kai prepei na ferw diko mou sunodhgo (hannibal) mias kai den mporw me allon dipla mou eimai kai idiotropos vlepeis
Ghost Dog - Δευ 17 Νοέ 2003, 08:13:38
Θέμα δημοσίευσης:
bouxmaxer έγραψε:
[prepei na ferw diko mou sunodhgo (hannibal) mias kai den mporw me allon dipla mou eimai kai idiotropos vlepeis

Ωχ, ωραίο συνοδηγό βρήκες!!! Razz Razz Razz (πλάκα κάνω φυσικά!!!) Laughing
Daloup-man - Δευ 17 Νοέ 2003, 08:56:02
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέρα!!!
Όντως,ήταν απαιχτα! Wink Wink Wink
Έκατσα στην Κ11 και ήταν πολύ γ....α!!! Ειδικά ο Αγγελίδης Twisted evil και τα Fordακια Twisted evil ήταν τρέλα!!!
Για τη συνάντηση που είπαμε,πήγα Σείριο,γνώρισα κ δυο μέλη-τον flouri και τον Judger,αλλά έφυγα νωρίς για να πάω στη Ριτσώνα!!! Razz
Νωε - Δευ 17 Νοέ 2003, 13:22:41
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικα αυτα τα Ibiza δεν φτανει που δεν πανε βημα....... χανουν κ τις ροδες τους...... τσ τσ τσ τσ τσ....
Ghost Dog - Δευ 17 Νοέ 2003, 16:06:50
Θέμα δημοσίευσης:
flouri2003 έγραψε:
Τελικα αυτα τα Ibiza δεν φτανει που δεν πανε βημα....... χανουν κ τις ροδες τους...... τσ τσ τσ τσ τσ....

Lol!!!
glf - Τρι 18 Νοέ 2003, 10:52:05
Θέμα δημοσίευσης:
bouxmaxer έγραψε:

Me auto pou me rwtas twra mou les pws otan vrethikame den mou edwses shmasia otan sou eipa ti thelw na parw gia na trexw.Ante loipon tha sto xanapw ena rallaki N/2 tha parw san to diko sou kai meta tha ta poume kala.Oso gia to rallaki edw panw kommataki duskolo mias kai prepei na ferw diko mou sunodhgo (hannibal) mias kai den mporw me allon dipla mou eimai kai idiotropos vlepeis

ΟΚ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ !!!!

(μη σε δω να κατεβαίνεις με κάνα clio williams pboost, κακομοίρη σ'εφαγα Smile )
Sidobre - Τρι 18 Νοέ 2003, 17:22:25
Θέμα δημοσίευσης:
Kαι μερικές (δικές μου) φωτογραφίες από την ανάβαση...

Αν προσφαίρει κανείς δουλειά ως φωτογράφος αγώνων.... είμαι διαθέσιμος!
(Είναι τραβηγμένες με τεχνική panning επεξεργασμένες ψηφιακά για χρωματική διόρθωση και ενίσχυση της τεχνικής. Το σώμα της μηχανής ήταν απαράδεκτο!)

Και ένα videάκι όχι για την ποιότητά του αλλά για τον ήχο του!!

http://www.206club.gr/sidobre/ritsona/396.MPG
Ronin - Τρι 18 Νοέ 2003, 18:00:52
Θέμα δημοσίευσης:
...επίσης στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα της ανάβασης,ανα κατηγορία:

http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=gr_anav-race-results&race_id=190
Ghost Dog - Τρι 18 Νοέ 2003, 22:56:19
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Kαι μερικές (δικές μου) φωτογραφίες από την ανάβαση........
Και ένα videάκι όχι για την ποιότητά του αλλά για τον ήχο του!!

Εισαι ταλεντο τελικα!!! Very happy Very happy Very happy (χωρις πλακα ειναι πολυ ωραιες οι φωτογραφιες)
Daloup-man - Τρι 18 Νοέ 2003, 23:28:35
Θέμα δημοσίευσης:
Οι φωτο του Sidobre αίναι απλά απαιχτες!!! Wink Wink Wink
Ρε παιδιά,εγώ είδα τα αποτελέσματα του αγώνα στο maxfuels.com και δεν βρήκα πουθενά τον Πατσουρέα!?!? Shocked Γιατί??? Confused
Και κάτι άλλο! Στο video του Sidobre το suzuki του Φωτεινέλη είναι? Rolling eyes Rolling eyes
Το εργαλείο είχε έναν πολύ κ........ο ήχο!!! ΑΠΑΙΧΤΟ!!! Wink Wink
pugsang - Τετ 19 Νοέ 2003, 08:32:36
Θέμα δημοσίευσης:
Στο videακι ειναι ο Φωτεινελης και ειναι και συλλεκτικο αφου του χρονου ο Φωτεινελης σταματαει τους αγωνες....
Daloup-man - Τετ 19 Νοέ 2003, 11:56:19
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέρα!
Ο Φωτεινέλης με το Type-R είναι γιος του ή είπα μ.....α?!?!? Embarassed
Αν όντως είναι,ο μεγάλος ήταν κάποια δεύτερα πιο γρήγορος!!
Στα πόσα άλογα παίζει ρε παιδιά το swift Evil και στα πόσα το civicάκι Twisted evil ,και σε τι βάρος? Ξέρει κανείς? Confused
Ghost Dog - Τετ 19 Νοέ 2003, 18:39:20
Θέμα δημοσίευσης:
Daloup-man έγραψε:
Στα πόσα άλογα παίζει ρε παιδιά το swift Evil ? Ξέρει κανείς? Confused

155 ειναι! Very happy
Νωε - Τετ 19 Νοέ 2003, 19:32:10
Θέμα δημοσίευσης:
που το ξερεις ρε ΑΡΗ ποσα ειναι;;;; τα μετρησες;;;;
christhehealer - Τετ 19 Νοέ 2003, 23:30:16
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν δεν είχα γράψει τις εντυπώσεις μου αλλά πρέπει να το κάνω.

Μαυρογατίδης Racing Team είσαστε όλοι. Δεν ξαναέρχομαι μαζί σας.

Ο Judger θα βρέξει, να το μαύρο σύνεφο από πάνω.

Ο Kanelj, αυτό είναι το παλιό Suzuki του Φωτεινέλη δεν ήθελε να το δώσει για να μην το τρακάρουν, δύο στροφές παρακάτω στούκαρε.

Ο Κύρκος που να τρέξει ο κακομοίρης. Kάτσανε ο Sidobre με τον Pugsang δίπλα στο δρόμο, δεν ξανανέβηκε μετά τα δοκιμαστικά. Σου λέει άσε μην κάνω κανά λάθος στις γραμμές και γίνω ρεζίλι.

Η σπανακόπιτα χάλια. Μόνο ένα κομμάτι πρόλαβα.

Ούτε κουβέρτα να στρώσουμε κάτω, ούτε ομπρέλα για τον ήλιο.

Ευτυχώς που ήμουν εγώ και δεν πήγαμε στην Κ11 και πήγαμε στο σωστό σημείο. Στην Κ-Λιμανάκια. Και πέταλο είχε και καντίνα.

Και αυτά τα Ibiza. Μία δεν πάνε. Το λέγαμε και με τον PoisonR. Εάν δεν είναι το καινούριο topGun με τα 115 άλογα, που πα ρε Καραμήτροοοοοοοο.

Στούκαρε ένα στη αρχή του δεύτερου σκέλους διακόπηκε ο αγώνας για καμια ώρα, και γυρίσαμε σπίτια μας χαρούμενοι. Razz

Ο Μανιαδάκης το πήρε το Yaris Cup. Αυτό είναι. Φαινόταν ότι πήγαινε σιγά αλλά τα χρονόμετρα άλλα έγραψαν. Εκεί είναι η μαγκιά. Πως και γιατί. Wink
Νωε - Πεμ 20 Νοέ 2003, 19:13:38
Θέμα δημοσίευσης:
Ξεχασες να πεις για τα βελανιδια κυριε "μιλαω κ δεν βαζω γλωσσα μεσα". Ο καημενος ο konstantinos ποτησε ολο το βουνο για παρτη σου...... φυσικο ηταν λοιπον να μην προλαβεις σπανακοπιτα........ ερωτηση: τα βελανιδια τι τα εκανες ;;;;
christhehealer - Πεμ 20 Νοέ 2003, 23:38:06
Θέμα δημοσίευσης:
flouri2003 έγραψε:
ερωτηση: τα βελανιδια τι τα εκανες ;;;;

Shocked Shocked Shocked

Καμία σχέση εγώ με τα βελανίδια. Kanelj και PoisonR έχουν την απάντηση στο ερώτημα Wink
kanelj - Παρ 21 Νοέ 2003, 18:48:46
Θέμα δημοσίευσης:
και τον κ.p206mike να ρωτησει Exclamation
αυτος τα πεταγε και με δυναμη Exclamation Exclamation Wink Wink Laughing
Ronin - Τρι 03 Φεβ 2004, 09:19:31
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΝΑΒΑΣΗ ΡΙΤΣΩΝΑΣ

Ημ/νία 15/2/2004

Έτσι,για να μην ξεχνιώμαστε....
Νωe - Τρι 03 Φεβ 2004, 09:29:42
Θέμα δημοσίευσης:
Judger έγραψε:
ΑΝΑΒΑΣΗ ΡΙΤΣΩΝΑΣ

Ημ/νία 15/2/2004

ετσι.....ετσι..... Cool
kamatsos - Τρι 03 Φεβ 2004, 10:09:58
Θέμα δημοσίευσης:
Bluegrab ΑΥΤΗ Η ΡΙΤΣΩΝΑ....ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ....
christhehealer - Τρι 03 Φεβ 2004, 10:18:53
Θέμα δημοσίευσης:
Judger έγραψε:
ΑΝΑΒΑΣΗ ΡΙΤΣΩΝΑΣ

Ημ/νία 15/2/2004

Όλοι πουλμανάκι...

Λόγω της ημέρας θα φέρω και την Tζουτζούκα μαζί να μαθαίνει...

Tζουτζουουουουκααααααα Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
glf - Τρι 03 Φεβ 2004, 16:12:50
Θέμα δημοσίευσης:
ποιος θα μπει από το club ? Πάπιστα ?

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ronin - Τρι 03 Φεβ 2004, 17:07:22
Θέμα δημοσίευσης:
glf έγραψε:
ποιος θα μπει από το club ? Πάπιστα ?

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Μια και απάντησες αγαπητέ Γκαλφα,σε ενημερώνω οτι σε περιμένουμε κι εσένα στην ''κερκίδα''.....
Sidobre - Τρι 03 Φεβ 2004, 18:44:47
Θέμα δημοσίευσης:

No Comments....!
kanelj - Τρι 03 Φεβ 2004, 18:57:48
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

No Comments....!

Ειπα και εγω...... Laughing Laughing Laughing
δεν θα ανεβαζατε και καμμια φωτο Question Question Question
αργησατε κι ολας Exclamation Exclamation

(αααααχχχχ......σιγα μην ξαναμιλησω εγω για κατι.Ολο με κοροιδευεται Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
θα σας δειξω εγω,θα δειτε τι θα παθετε Twisted evil Twisted evil Wink Wink Wink )
glf - Τρι 03 Φεβ 2004, 19:37:33
Θέμα δημοσίευσης:
Judger έγραψε:

Μια και απάντησες αγαπητέ Γκαλφα,σε ενημερώνω οτι σε περιμένουμε κι εσένα στην ''κερκίδα''.....

Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα. Αν φύγει και ο κόσμος και τα μαζέψει και η λέσχη, μπορώ να την γράψη κιόλας, θα χρειαστεί σε 6-7 μήνες...
SnakeMJK - Τρι 03 Φεβ 2004, 21:27:01
Θέμα δημοσίευσης:
πέρα από την πλάκα... θα πάμε ομαδικά ριτσώνα; φάση θα χει!
Vaggelis - Τρι 03 Φεβ 2004, 21:27:17
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

No Comments....!

Η σπανακόπιτα που είναι;;;;; Wink Laughing Laughing Laughing
christhehealer - Τρι 03 Φεβ 2004, 21:59:37
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Η σπανακόπιτα που είναι;;;;; Wink Laughing Laughing Laughing

Χάθηκε στο χιόνι... Rolling eyes Wink

Αυτή τη φορά θα έχουμε... άλλα! Cool
pugsang - Τετ 04 Φεβ 2004, 09:34:52
Θέμα δημοσίευσης:
Σωστα λεει ο Χρηστος.

Αυτη την φορα εν οψη καρναβαλιου θα ντυθουμε ολοι αγωνιζομενοι και θα εχουμε και χαρταετο μαυροματικα φασολια ταραμαδες κλπ απαραιτητα για τα κουλουμα.

Λοιπον συναντηση και αυτη την φορα στις 07:30 στο γνωστο καφεναδακι απο την μερια της Θηβας για να ανεβει το τρενακι απο τον τερματισμο
Ronin - Τετ 04 Φεβ 2004, 09:40:34
Θέμα δημοσίευσης:
Όπως τότε....

Judger έγραψε:

Όσοι δεν το αντέχουν,ραντεβού στην Κ11.

Έτσι και τώρα....Οι ώρες είναι ίδιες,όπως και το μέρος συνάντησης...

7.30 Θα είμαστε Θηβα,ετσι ώστε να παραλάβουμε τον ''μηχανοδηγό'' μας,και τους απαραιτητους καφεδες...
SnakeMJK - Τετ 04 Φεβ 2004, 11:32:43
Θέμα δημοσίευσης:
ερωτήσεις!!

που είναι το "γνωστό" καφενεδάκι;
τι ώρα θα τελειώσει το όλο event;
τι πρέπει να φέρω μαζί μου; Razz
pugsang - Τετ 04 Φεβ 2004, 11:51:53
Θέμα δημοσίευσης:
Απο τα διόδια στο Σχηματάρι συνεχίζεις ευθεία και μπαίνεις δεξιά στην πρώτη έξοδο της Θήβας.Προσοχη οχι στην εξοδο της Χαλκίδας.Απο εκει ολο δεξιά ακολουθείς τον δρόμο και θα φτάσεις σε μια αριστερή στροφή που εχει ενα παλιο καφεναδάκι στην κορυφή της.Επίσης μπορείς να συναντηθείς και με τα παιδια που ξέρουν στο Σείριο οπως εγραψε και ο φύλος Πανος.

Αν ολα πανε καλα το event αρχιζει στις 10:00 και αναμενεται να τελειωσει ανευ ατυχηματων γύρω στις 15:00 με 16:00 το απογευμα.

Ντύσου(μπουφαν κλπ πρόσεχε μην βαλεις κανενα παντελονι ετοιμο για βρακιασμα και παθεις τα καλα τα δικα μου), πλύσου(καλου κακου) παρε κανενα καπελακι και φερε και μια καλουμπα αχρείαστη να ναι
christhehealer - Τετ 04 Φεβ 2004, 12:26:47
Θέμα δημοσίευσης:
Σκεφτείτε και προβληματιστείτε:

α) Tο γνωστό καφενείο έχει Iερή Kολώνα όπου θα μπορέσουμε οι VIP να απολαύσουμε τον espresso μας ή να φέρουμε την δικιά μας, απ' το DaCappo Question

β) που θα γίνει το test event του χαρταετού.

γ) Eάν πέσει καμιά έκτακτη χιονοθύελλα, το τρενάκι μπορεί να ανταπεξέλθει ή να έχουμε το γνωστό πουλμανάκι standby Question
Θ' ανέβαινα με το Love Boat, λόγω του ειδικού ΣK (πλήρης αγωνιστική) αλλά δεν έχει θέσεις VIP.

Idea μια και είπα Love Boat...

Σ' αυτό το σημείο θέλω να καταγγείλω τους γνωστούς αδυσόπητους κύκλους των βενζινοαίματων (κοινώς κ#$%&λογκαζων) του Club, που πάνε και βάζουν την Pιτσώνα, μία μέρα μετά την μεγάλη γιορτή του Έθνους Arrow Love

Δεν μπορούμε κύριοι, από μια ανατρεπτική και παραμυθένια βραδυά γεμάτη σορόπια, να βρεθούμε να μυρίζουμε καμμένο λάστιχο και λάδι. Shocked Xρειάζεται μία περίοδος προσαρμογής Rolling eyes

Γι' αυτό Tζουτζούουουουουκαααααα!!!!!!!!!!!!
Ronin - Τετ 04 Φεβ 2004, 12:47:26
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

'Ετσι.....Πάμε όλοι μαζι.....

Vem Thuthuca Linda
Senta aqui com seu pretinho
Vou te pegar no colo
e fazer muito carinho

Eu quero um rala quente
Para me Satisfazer
Escute o refrão
É do Jeitinho que eu vou fazer

Vem Vem

Thuthuca
Vem aqui pro seu tigrão
Vou te Jogar na Cama
e te dar muita pressão

Thuthuca
Vem aqui pro seu tigrão
Vou te Jogar na Cama
e te dar muita pressão

mick206 - Τετ 04 Φεβ 2004, 12:59:18
Θέμα δημοσίευσης:
ΡΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΟΥΤΖΟΥΚΑ!!!!
Ξέρετε... Wink Εκεί στη Βάρη... Στα κοκορετσάδικα... Laughing Laughing Laughing Laughing
Εκεί ,αναρωτιέμαι...,θα κάνουμε ποτέ κάνα ΑΜΠΕΤΕ;; Rolling eyes Razz Cool Laughing
konstantinos - Τετ 04 Φεβ 2004, 13:06:58
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:
ΡΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΟΥΤΖΟΥΚΑ!!!!
Ξέρετε... Wink Εκεί στη Βάρη... Στα κοκορετσάδικα... Laughing Laughing Laughing Laughing
Εκεί ,αναρωτιέμαι...,θα κάνουμε ποτέ κάνα ΑΜΠΕΤΕ;; Rolling eyes Razz Cool Laughing

Είσαι εκτός θέματος - κλίματος φύλε
christhehealer - Πεμ 05 Φεβ 2004, 13:01:44
Θέμα δημοσίευσης:
Arrow ΠPOΣ TYMΩPO.

Bάζω τ' άργανο...

Bάζεις το καπέλο μπας και μαζέψουμε κανά λεφτό, και κατεβάσουμε του χρόνου δικό μας αγωνιστικό στην Pιτσώνα Question
pugsang - Πεμ 05 Φεβ 2004, 13:19:24
Θέμα δημοσίευσης:
Μεσα φυλε αλλα θελω και σακκακι σε στυλ κουτσαβακι για να εισαι παντα εντος κλιματος (Ναυπλιο style)
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 05 Φεβ 2004, 13:48:29
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Σ' αυτό το σημείο θέλω να καταγγείλω τους γνωστούς αδυσόπητους κύκλους των βενζινοαίματων (κοινώς κ#$%&λογκαζων) του Club, που πάνε και βάζουν την Pιτσώνα, μία μέρα μετά την μεγάλη γιορτή του Έθνους Arrow Love

Δεν μπορούμε κύριοι, από μια ανατρεπτική και παραμυθένια βραδυά γεμάτη σορόπια, να βρεθούμε να μυρίζουμε καμμένο λάστιχο και λάδι. Shocked Xρειάζεται μία περίοδος προσαρμογής Rolling eyes

Δεν φταινε αυτοι ρε Χρησταρα.....Οι παπαρες που βγαλανε το ημερολογιο φταινε που δεν ειδαν ποτε εχει Ριτσωνα.Σιγα μην αφησουμε τα γκαζια για τα σοροπια.Ειπαμε ερωτας ερωτας αλλα μεχρι ενα σημειο.Εδω μιλαμε για Θρησκεια Wink Στο κατω κατω πιστευω πως πολλοι θα ειναι με τον ερωτα τους απο το βραδυ στο βουνο να γιορτασουν τον Αγιο..(που στο κατω κατω δεν ειναι δικος μας Αγιος αυτος.....Εισαγωμενος ειναι).. με τον ερωτα τους...Ξερεις..1-2-3 κοφτη το μωρο και δωσε Laughing Laughing Laughing
Vaggelis - Πεμ 05 Φεβ 2004, 15:28:43
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
christhehealer έγραψε:

Δεν φταινε αυτοι ρε Χρησταρα.....Οι παπαρες που βγαλανε το ημερολογιο φταινε που δεν ειδαν ποτε εχει Ριτσωνα.Σιγα μην αφησουμε τα γκαζια για τα σοροπια.Ειπαμε ερωτας ερωτας αλλα μεχρι ενα σημειο.Εδω μιλαμε για Θρησκεια Wink Στο κατω κατω πιστευω πως πολλοι θα ειναι με τον ερωτα τους απο το βραδυ στο βουνο να γιορτασουν τον Αγιο..(που στο κατω κατω δεν ειναι δικος μας Αγιος αυτος.....Εισαγωμενος ειναι).. με τον ερωτα τους...Ξερεις..1-2-3 κοφτη το μωρο και δωσε Laughing Laughing Laughing

Εξάλλου, η χριστιανική εορτή των ερωτευμένων, είναι μια ημέρα πριν, στις 13 Φεβρουαρίου Ακύλα και Πρισκίλης....
Ας γιορτάσουμε λοιπόν Χριστιανικά (και όχι καθολικά....) και το Σάββατο πάμε κανονικά στο βουνό...
christhehealer - Πεμ 05 Φεβ 2004, 22:43:14
Θέμα δημοσίευσης:
pugsang έγραψε:
Μεσα φυλε αλλα θελω και σακκακι σε στυλ κουτσαβακι για να εισαι παντα εντος κλιματος (Ναυπλιο style)

Είμαι ο άνθρωπός σου.

Θα σε κάνω εγώ ρεμπέτη...

Δως μου μόνο playlist. Να αρχίσουμε με το:

Σύρμα πάνω, σύρμα κάτω, παίζω εγώ τον μπαγλαμά
και τα Ibiza χορεύουν όμορφο κατσιρλαμά...

ή με το:

Ήμουνα μάγκας μια φορά με φλέβα αριστοκράτη
τώρα θα γένω δάσκαλος σαν τον σοφό Σωκράτη...

Με WRC μας βλέπω να κατεβαίνουμε.
pugsang - Παρ 06 Φεβ 2004, 08:57:05
Θέμα δημοσίευσης:
Επισης παιζει και το:

Ησουνα τι ησουνα μια παξιμαδοκλεφτρα
τωρα που σε πηρα εγω γυρευεις τουρμπ-ελεκια
Laughing Laughing Laughing Laughing
Hannibal_Jr - Κυρ 08 Φεβ 2004, 04:57:42
Θέμα δημοσίευσης:
8a eimai kai egw ritswna alla logw doyleias.(Power Boost Service). 7 anaibazoyme ek twn opoiwn to ena einai 206 A6 kai kata thn gnwmh moy 8a einai to pio omorfo apo ola afoy mas exei fygei to klapeto na to etoimasoyme alla kai na to ntysoyme me ta xrwmata toy.....
p206Mike - Κυρ 08 Φεβ 2004, 13:20:22
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραία.....θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά, και γιατί όχι να δούμε και κάτι παραπάνω μιας και είσαι επαγγελματικά χωμένος... Wink
kamatsos - Τετ 11 Φεβ 2004, 09:46:19
Θέμα δημοσίευσης:
Bluegrab ANABAΣΗ ΡΙΤΣΩΝΑΣ 132 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ (ΕΝΑ 206 1,6 GR A)
glf - Τετ 11 Φεβ 2004, 10:41:28
Θέμα δημοσίευσης:
Τον καιρό δε βλέπω να βοηθάει. Εδώ λέει για χιόνια μεσ' την Αθήνα !!
Ghost Dog - Τετ 11 Φεβ 2004, 17:57:35
Θέμα δημοσίευσης:
p206Mike έγραψε:
Ωραία.....θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά, και γιατί όχι να δούμε και κάτι παραπάνω μιας και είσαι επαγγελματικά χωμένος... Wink

Μιχαλακη το ειδα σε φωτογραφιες απο το κινητο του κυριου καννιβαλου_τζουνιορ!! Laughing σε πρωιμο σταδιο βεβαια πιστευω οτι θα ειναι τουμπανο! Wink Very happy Very happy Very happy
Ghost Dog - Τετ 11 Φεβ 2004, 17:59:05
Θέμα δημοσίευσης:
glf έγραψε:
Σιγά μη μας πτοήσει ο καιρός!!! Wink Wink
Daloup-man - Τετ 11 Φεβ 2004, 18:29:36
Θέμα δημοσίευσης:
PoiSoNeR έγραψε:
glf έγραψε:

Έτσι έτσι . . . .
Τρελέ περίμενε τηλ αύριο για τα διαδικαστικά ... Wink
Baphomet - Τετ 11 Φεβ 2004, 18:52:24
Θέμα δημοσίευσης:
Daloup-man έγραψε:
PoiSoNeR έγραψε:
glf έγραψε:

Έτσι έτσι . . . .

μήπως να με συμπεριλάβεις κι εμενα στα διαδικαστικα??? Razz
Daloup-man - Τετ 11 Φεβ 2004, 21:07:48
Θέμα δημοσίευσης:
Πέτρος έγραψε:
Daloup-man έγραψε:
PoiSoNeR έγραψε:
glf έγραψε:

Έτσι έτσι . . . .

μήπως να με συμπεριλάβεις κι εμενα στα διαδικαστικα??? Razz

Laughing Laughing Laughing Laughing
Περίμενε και εσύ μνμ ή τηλ!!!
Sidobre - Τετ 11 Φεβ 2004, 21:39:00
Θέμα δημοσίευσης:
Hannibal_Jr έγραψε:
8a eimai kai egw ritswna alla logw doyleias.(Power Boost Service). 7 anaibazoyme ek twn opoiwn to ena einai 206 A6 kai kata thn gnwmh moy 8a einai to pio omorfo apo ola afoy mas exei fygei to klapeto na to etoimasoyme alla kai na to ntysoyme me ta xrwmata toy.....

Το είδα την προηγούμενη εβδομάδα ξεντυμένο - ραμμένο και μου τρέχαν τα σάλια!

Βασικά το περίμενα ότι θα ήταν το πιο όμορφο γνωρίζοντας την όλη υποθεση. Εγώ περιμένω να το δώ από τον επόμενο αγώνα... Wink
Baphomet - Τετ 11 Φεβ 2004, 23:07:17
Θέμα δημοσίευσης:
Κινητήρες φτιαγμένοι στο όριο, θεατές κρεμασμένοι κυριολεκτικά σε κάθε γωνιά του βουνού, οδηγοί με στόχο την απόλυτη οδήγηση. Με λίγα λόγια; Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων του 2004 ανοίγει τις πύλες του, ας το επισκεφθούμε!

Η στιγμή που όλοι οι φίλοι του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού περίμεναν, δεν απέχει πια παρά λίγες μέρες. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων της φετινής χρονιάς, ανοίγει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο πρώτος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στον «Ναό» του θεσμού που φυσικά δεν είναι άλλος από την Ριτσώνα. Την φετινή χρονιά το Πρωτάθλημα Αναβάσεων αποτελείται από 9 αγώνες από τους οποίους οι οδηγοί που θα συμμετάσχουν θα κρατήσουν τα 7 καλύτερα αποτελέσματα. Για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί ένας καινούριος αγώνας, η ανάβαση Λιβαδίου, με σκοπό την μεταφορά του θεσμού και στην Βόρεια Ελλάδα.

Το show θα ξεκινήσει από το ομώνυμο βουνό της Χαλκίδας στο οποίο θα μαζευτούν για πρώτη φορά την φετινή χρονιά 132 (!) οδηγοί αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προς τέρψιν των χιλιάδων θεατών που θα παρακολουθήσουν από κοντά για ακόμη μια φορά τον μεγάλο αγώνα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή τους, κάνοντας μία αναφορά σε όλες τις κατηγορίες και κλάσεις του αγώνα, αλλά και στα σημεία που θα πρέπει να προσέξει ο καθένας που θα βρεθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο στην Ριτσώνα.

Η αρχή με τις συμμετοχές της κλάσης Ν/1, που φιλοδοξούν και την φετινή χρονιά να δώσουν την δικιά τους ξεχωριστή μάχη. Στους 13 οδηγούς που θα πάρουν μέρος ξεχωρίζουν τα ονόματα του κυπελλούχου της περσινής χρονιάς Βασίλη Εξαρχόπουλου «Chocos», του ταχύτατου ¶ρη Λυκουρέση, αλλά και του έμπειρου Βασίλη Ατζέμη ο οποίος την περσινή χρονιά συμμετείχε

επιλεκτικά σε κάποιους αγώνες του Πρωταθλήματος. Η κλάση Ν/2 θα έχει μία μεγάλη απώλεια την φετινή χρονιά. Ο Λευτέρης Σωτήρχος που ήταν χωρίς αμφιβολία ο ταχύτερος τα δύο προηγούμενα χρόνια, εφέτος αναβάθμισε το μπλε Citroen Saxo VTS και θα πάρει μέρος στην κλάση Α/6. Ανοιχτός ο δρόμος της κορυφής για τους υπόλοιπους εξίσου ταχύτατους μνηστήρες της κλάσης, με τους Δημήτρη Παπαναστασίου, Μανούσο Ξενάκη αλλά και τον «παλιού» Κώστα Κουκουμάκη να είναι έτοιμη να κονταροχτυπηθούν σε όποιο βουνό συναντηθούν το 2004. Στην Ν/3, όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε την μάχη του περσινού κυπελλούχου Μάριου Ξανθάκου (Honda Civic Type-R) με τον μεγάλο του αντίπαλο Γιώργο Παντελάκη με το Renault Clio Ragniotti το οποίο την φετινή χρονιά θα παρουσιαστεί πιο έτοιμο από τους αγώνες που το είδαμε πέρυσι. Στην ίδια κλάση θα πάρει μέρος και ο γιος του Στράτου Φωτεινέλη, Γιάννης ο οποίος θα πάρει μέρος με το ασημί Honda Civic Type-R, αλλά και ο γνωστός μας από τους αγώνες ταχύτητας Σταμάτης Κατσίμης ο οποίος θα δοκιμάσει την τύχη του στα βουνά με ένα Renault Clio Williams. Ολοκληρώνοντας την κατηγορία των νορμάλ αυτοκινήτων φτάνουμε στο «κυρίως πιάτο» που δεν είναι άλλο από τις συμμετοχές τις Ν/4 οι οποίες θυμίζουν κατά πολύ το Πρωτάθλημα του 2002. Ο «μετρ» του είδους Βαγγέλης Αρβανιτάκης (Ford Escort Cosworth) θα βρει και πάλι στον δρόμο του, όπως και τότε, τους ταχύτατους Κώστα Πατσουρέα και Στέφανο Σπάρταλη με τα Mitsubishi Lancer και Carisma GT αντίστοιχα. Σε ρόλο «guest star» που στην διάρκεια της χρονιάς μπορεί να γίνει πρωταγωνιστικός, ο Δημήτρης Κύρκος (καλά διαβάσετε), ο οποίος μετά τους αγώνες ταχύτητας θα δοκιμάσει εφέτος την τύχη του και σε άλλες μορφές αγώνων στο μπάκετ ενός Mitsubishi Lancer EVO VI!

Περνώντας στα αυτοκίνητα της κατηγορίας Α, θα ξεκινήσουμε την αναφορά μας από μία πρωτοποριακή κίνηση η οποία θα εφαρμοστεί φέτος για πρώτη φορά. Ο λόγος για την νεοσύστατη κλάση Α/0, η οποία προκηρύχθηκε από την Ε.θ.Ε.Α. και αφορά αυτοκίνητα μέχρι 1.150 κ.εκ. τα οποία είναι προσιτά σε νέους αγωνιζόμενους, λόγω του χαμηλού κόστους συντήρησης που έχουν. Το εγχείρημα πέτυχε από την αρχή, αφού ήδη στο βουνό της Ριτσώνας θα βρεθούν 10 οδηγοί στα μπάκετ μικρών (μόνο στο μάτι) Fiat Cinquecento και Seicento. Συνεχίζουμε με την κλάση Α/5, η οποία την φετινή χρονιά θα έχει μία μεγάλη απώλεια αλλά ταυτόχρονα και μία μεγάλη επανεμφάνιση. Ο λόγος για τον Στράτο Φωτεινέλη ο οποίος μετά από πολλά χρόνια αλλάζει κατηγορία, αλλά και τον κυπελλούχο της κλάσης το 2002 Λάμπρο Μαραβέλη ο οποίος θα κάτσει και πάλι το μπάκετ του Peugeot 106 Rallye kit car μετά από απουσία ενός έτους. Κύριος αντίπαλος του ο Νίκος Παπαχρονόπουλος (Peugeot 106 Rallye), o οποίος έχασε τον τίτλο την περσινή χρονιά στον τελευταίο αγώνα. Η Α/6 αναμένεται να συγκεντρώσει φέτος πολλά βλέμματα. Ο ταχύτατος Λευτέρης Σωτήρχος μεταπήδησε από την Ν/2 στην κλάση, όπως προείπαμε, έχοντας ως στόχο μόνο τον τίτλο! Ταυτόχρονα, ο περσινός νικητής του Πρωταθλήματος Τουρισμού της Peugeot Κώστας Παπανικολάου, ο ειδικός στους «αγώνες της μιας ανάσας» Ηλίας Βρυώνης, ο ταχύτατος Χρίστος Παπαχριστόπουλος και ο πάντα υπολογίσιμος και έμπειρος Δήμος Ριζικάρης θα «κονταροχτυπηθούν» όλη την χρονιά βάζοντας κυριολεκτικά φωτιά σε όλες τις ανηφορικές διαδρομές της χώρας! Αίσθηση προκαλεί και η συμμετοχή του Χάρη Μπουροθανασόπουλου τον οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στην Ριτσώνα στο μπάκετ μιας ολοκαίνουργιας «αγωνιστικής επιλογής», που δεν είναι άλλη από το Citroen C2 των 1.600 κ.εκ. το οποίο και ομολογκαρίστηκε την 1η μέρα του 2004! Παράταση αγωνίας στην Α/6, αφού η επανεμφάνιση του Σάκη Ευσταθίου με το νέο του «όπλο» Renault Clio Super 1.600 (!) αναβλήθηκε αφού το αυτοκίνητο δεν είναι ακόμη 100% έτοιμο. Στην Α/7 ελλείψει Ευσταθίου ο Γιάννης Μαρπίνης με τον γνωστό μας Opel Astra γίνεται αυτομάτως το μεγάλο φαβορί για τον αγώνα αλλά φυσικά και για τον φετινό τίτλο της κλάσης. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η συμμετοχή του Παναγιώτη Καμπύλη με το Seat Ibiza kit car, ο οποίος την περσινή χρονιά βελτιωνόταν αγώνα με τον αγώνα. Μεγάλη μάχη που θα κρίνει και τον ταχύτερο της ημέρας θα γίνει στην Α/8. Ο πολυπρωταθλητής Λεωνίδας Κύρκος που ετοιμάζεται για την συμμετοχή του στο μικτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι, δεν θα μπορούσε φυσικά να λείψει από την «Μέκκα των βουνών». Ο αδερφός του Λάμπρος θα πάρει μέρος σε όλο το Πρωτάθλημα με Ford Escort WRC στα χρώμματα της Εγνατίας Ασφαλιστικής. Οι δύο τους σε συνδυασμό με την εμφάνιση των Νικόλα Περατινού αλλά και του Γιώργου Καϊτατζή θα δώσουν πραγματικά μοναδικό θέαμα και μάχες στα εκατοστά του δευτερολέπτου!

Μεγάλο ενδιαφέρον και περίσσιες στιγμές θεάματος από τους 38 (!) αγωνιζόμενους που θα πάρουν μέρος στην κατηγορία Ε. Φαβορί για ακόμη έναν αγώνα ο Μιχάλης Ευθυμίου ο οποίος θα βρει στον δρόμο του τους πάντα υπολογίσιμους Ανδρέα Κεχαγιά και Παναγιώτη Λιώρη. Μετά από πολλά χρόνια θα δούμε για πρώτη φορά να συμμετέχει στην εθνική κατηγορία ο έμπειρος Στράτος Φωτεινέλης με το γνωστό μας λευκό Suzuki Swift. Ενδιαφέρον αναμένεται να έχει και η μάχη 5 Ιστορικών αυτοκινήτων τα οποία θα βρεθούν στην Ριτσώνα και θα ανοίξουν την αυλαία της φετινής χρονιάς. Φαβορί, ο ταχύτατος Βασίλης Κυρίτσης με το «θηριώδες σκαθαράκι». Τέλος, στην National θα γίνει μονομαχία ανάμεσα στον Νίκο Βλάχο (Seat Ibiza) και τον Παναγιώτη Χαλάτση, γνωστό μας από το περσινό Πρωτάθλημα Ενιαίου με Nissan Micra.

To Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, οι 132 οδηγοί δεν θα ανταλλάξουν δώρα λόγω της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά θα πραγματοποιήσουν 3 σκέλη χρονομετρημένων δοκιμαστικών από τις 11:00 π.μ. και μετά. Την επομένη στις 10:00 το πρωί θα γίνει αυτό που θα περιμένουν οι χιλιάδες των θεατών που θα έχουν κατακλείσει ως είθισται το βουνό της Χαλκίδας. Η πρώτη ανάβαση Ριτσώνας για το 2004, θα έχει ήδη ξεκινήσει!_Μ.Σαλ.( manoliss@4troxoi.gr)

Ο δρόμος για τα αυτοκίνητα των θεατών θα κλείσει στις 08:00 το πρωί της Κυριακής, η Α.Λ.Α όμως που έχει και την ευθύνη διεξαγωγής του αγώνα έχει μισθώσει πούλμαν με αφετηρία την Αθήνα. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ.: 210 6923180

πηγή: rally.gr
Hannibal_Jr - Πεμ 12 Φεβ 2004, 04:21:58
Θέμα δημοσίευσης:
Paidia to 206 kata pasa pi8anothta 8a pathsei sta podia toy ayrio kai 8a bgei gia dokimh. Einai apisteyta omorfo. Taso perna apo to 8anash na to deis..... EINAI PANEMORFO....An kanei ebga to 206 sthn ritswna 8a aytoktonhsw. Oyte paidi moy na htane. Exw faei trello treksimo gia ayto to amaksi......
Sas perimenw oloys sta pits kai elpizw na to exw photo ayrio na to balw sto site.......
fpug - Πεμ 12 Φεβ 2004, 13:30:35
Θέμα δημοσίευσης:
Η αναβαση αναβαλεται λογω ασχημων καιρικων συνθηκων για τις 29 Φεβρουαριου.
Ronin - Πεμ 12 Φεβ 2004, 13:43:46
Θέμα δημοσίευσης:
fpug έγραψε:

Δηλαδή τι καιρικές συνθήκες θα έχει?
konstantinos - Πεμ 12 Φεβ 2004, 13:47:45
Θέμα δημοσίευσης:
Judger έγραψε:
fpug έγραψε:

Δηλαδή τι καιρικές συνθήκες θα έχει?

θα γλυστράει Shocked Shocked Shocked Laughing
konstantinos - Πεμ 12 Φεβ 2004, 14:01:26
Θέμα δημοσίευσης:
Βλέπω λοιπόν... να κόβουμε πίτα, να πετάμε χαρταετό (τόσο καιρό τον ετοιμάζαμε στην Power Oust) να τρώμε σαρακοστιανά... να πετάμε βελανίδια... και να φοράμε στολές καρναβαλιού. Τον καρνάβαλο θα τον κάψουμε στο γνωστό καφενεδάκι, πριν το test event του χαρταετού.

Περιμένω έγκριση απο το Δ.Σ.

ps Αν και οι V.I.P. είναι υπεράνω... θα περιμένουμε το Δ.Σ. αυτήν την φορά

Ευχαριστώ

ο Αρχιμαφιόζος

εκ της Συμμορίας
teoman - Πεμ 12 Φεβ 2004, 14:25:59
Θέμα δημοσίευσης:
Οκ με τον χαρταετό αλλά... καρνάβαλος μετά τις αποκριές? Rolling eyes Rolling eyes
Vaggelis - Πεμ 12 Φεβ 2004, 15:37:17
Θέμα δημοσίευσης:
Konstantinos έγραψε:
Βλέπω λοιπόν... να κόβουμε πίτα, να πετάμε χαρταετό (τόσο καιρό τον ετοιμάζαμε στην Power Oust) να τρώμε σαρακοστιανά... να πετάμε βελανίδια... και να φοράμε στολές καρναβαλιού. Τον καρνάβαλο θα τον κάψουμε στο γνωστό καφενεδάκι, πριν το test event του χαρταετού.

Περιμένω έγκριση απο το Δ.Σ.

ps Αν και οι V.I.P. είναι υπεράνω... θα περιμένουμε το Δ.Σ. αυτήν την φορά

Ευχαριστώ

ο Αρχιμαφιόζος

εκ της Συμμορίας

Ο Βασιλιάς Καρνάβαλος ποιός θα είναι;;;;;
christhehealer - Πεμ 12 Φεβ 2004, 15:50:50
Θέμα δημοσίευσης:
H αναβολή μας αφήνει παγερά αδιάφορους ως V.I.P., στο μέτρο που η Pιτσώνα θα γιορταστεί με πρέποντα σεβασμό, εφόσον και εάν γίνει.

O καρνάβαλος θα είναι σε σχήμα βάρκας, τιμής ένεκεν σε γνωστό διαπλεκόμενο που δεν έχει οδηγήσει ακόμα αγωνιστικό και θα αναφτεί από μανουάλι.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Chat στην Pιτσώνα, ίσως γίνει και μια ανάβαση αυτοκινήτων, εάν κριθεί απαραίτητο... από το Chat.
nik7 - Δευ 16 Φεβ 2004, 08:48:10
Θέμα δημοσίευσης:
kati akouga kai ego gia tin kiriaki gia anavasi ritsonas... pou na fantasto oti tha sas tin xalage etsi...... anyway mallon tha ertho kai ego fetos... den tha katso all day alla tha ertho noris mallon.... i isos na sas prolavo argotera stin K11.... tha keep in touch....
margorita24(maria) - Παρ 20 Φεβ 2004, 16:27:07
Θέμα δημοσίευσης:
paidia την Κυριακη 29/2/2004 ειναι η αναβαση της ριτσωνας εαν θα πατε που θα βρεθητε διοτι θελω να παω και εγω και αν ειναι να πατε να παμε all together[/url]
sps - Κυρ 22 Φεβ 2004, 12:34:21
Θέμα δημοσίευσης:
Μαλλον θα ερθω και εγω Ριτσωνα!
Baphomet - Κυρ 22 Φεβ 2004, 15:02:18
Θέμα δημοσίευσης:
Αν ειναι η κοπή της πίτας την ίδια μερα χλωμό...
margorita24(maria) - Τρι 24 Φεβ 2004, 08:43:17
Θέμα δημοσίευσης:
παιζει να κοψουμε πιτα?δεν ξερω τιποτα που και ποτε και ειναι σιγουρο??/
...... - Τρι 24 Φεβ 2004, 10:59:04
Θέμα δημοσίευσης:
ωωω ναι μαρια μαργαριτα η οπως αλλιως σε λενε....ριτσωνα χωρις πιτα γινεται???
λοιπον φτιαξε εσυ μια νυστησιμη βασιλοπιτα...και πηγαινε..
κριμα που οι υπολοιπες απο μας δεν θα σε δουμε...
οι γοβες μας δεν ανεβαινουν...σκαλωνουν στα βραχακια...
christhehealer - Τρι 24 Φεβ 2004, 11:02:09
Θέμα δημοσίευσης:
margorita24(maria) έγραψε:
παιζει να κοψουμε πιτα?δεν ξερω τιποτα που και ποτε και ειναι σιγουρο??/

Σκέψου και προβληματίσου, ότι είσαι σ' ένα club που όλα παίζουν. Aπό μπαγλαμάδες, μέχρι το να κόψουμε πίτα στην Pυτσώνα!!!

Eάν δεν την έχουμε κόψει πιο πρίν...

Eσύ από την πλευρά σου, διάβασε τις δύο προηγούμενες σελίδες, για να δεις τα σημεία συνάντησης και τα ωράρια, ετοιμάσου με τα δέοντα (evian, espresso, σπανακόπιττες), πάρε μαζί σου και κανα-δυο καλούμπες γιατί στην Pιτσώνα θα είμαστε...

... όλο και κάποιος χαρταετός θα βρίσκεται εκεί τριγύρω.

Έμαθα ότι χθες, έγινε test event με απολύτη επιτυχία...
pugsang - Τρι 24 Φεβ 2004, 13:51:00
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον τελικα την Κυριακη 29/02 εχει επιτελους Ριτσωνα

Οσοι ειναι να ερθουν ας μιλησουν τωρα αλλιως ας σωπασουν για παντα

Τα ραντεβού εχουν ως εξής:

Στις 7:00 ΑΚΡΙΒΩΣ στον Σειριο
Στις 7:30 Στο γνωστο καφεναδακι απο την μερια του τερματισμού(διαβάζουμε και καμμια προηγούμενη σελίδα γαι το που ειναι αυτο το ερμο το καφεναδακι)

Μετα τις 8 μονο με τηλέφωνο για να μαθετε σε ποιο Κ είμαστε.Μαλλον Κ11 ή Κ8

Πριν τις 7 εχει ελευθερο προγραμμα..Βρεθείτε κατα βούληση οι κατα τόπους

Να ξεκαθαρίσω επίσης οτι ΔΕΝ πρόκειται για επίσημη συνάντηση/εκδήλωση του 206 club αλλα για φιλική εκδρομούλα με αρτον και θεάματα
konstantinos - Τρι 24 Φεβ 2004, 14:05:26
Θέμα δημοσίευσης:
pugsang έγραψε:
Λοιπον τελικα την Κυριακη 29/02 εχει επιτελους Ριτσωνα

Οσοι ειναι να ερθουν ας μιλησουν τωρα αλλιως ας σωπασουν για παντα

Ενα είδον!!!
SnakeMJK - Τρι 24 Φεβ 2004, 14:49:45
Θέμα δημοσίευσης:
εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να έρθω στην νέα ημερομηνία. την επόμενη γράφω άλγεβρα Sad
Ronin - Τρι 24 Φεβ 2004, 14:59:47
Θέμα δημοσίευσης:
Δυο Είδον!!!
Daloup-man - Τρι 24 Φεβ 2004, 15:25:12
Θέμα δημοσίευσης:
Θα τα πούμε λοιπόν ή στο Σείριο ή σε ένα από τα Κ !!!
chatasos - Τρι 24 Φεβ 2004, 21:33:17
Θέμα δημοσίευσης:
Τρία Είδον !!!
Twisted evil Twisted evil Twisted evil
christhehealer - Τρι 24 Φεβ 2004, 22:20:05
Θέμα δημοσίευσης:
Θα τα δείτε όλα...

... τα ράλλια να περνούν, που πήγε το μυαλό σας??? Rolling eyes

Τέσσερα είδον... το φως το αληθινόν. Πρόσχομεν.
kanelj - Τρι 24 Φεβ 2004, 22:30:48
Θέμα δημοσίευσης:
εγω 5 ειδα Laughing Laughing Laughing
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) - Τρι 24 Φεβ 2004, 22:43:57
Θέμα δημοσίευσης:
εμεισ που ειμαστε απο ψηλα και θελουμε να κατεβουμε που να πουμε να συναντηθουμε; δεν ειναι τιποτα σιγουρο ακομα!
Ghost Dog - Τετ 25 Φεβ 2004, 01:55:51
Θέμα δημοσίευσης:
count me in Wink Very happy Very happy Very happy
Tomcat - Τετ 25 Φεβ 2004, 03:13:17
Θέμα δημοσίευσης:
Ακυρώθηκε η εκδρομούλα μου οπότε ................ΠΑΝΟ μην ξεχάσεις τον Χαρταετό....θα στήσουμε γλέντι...

ΕίδονΗ
Hannibal_Jr - Τετ 25 Φεβ 2004, 10:43:18
Θέμα δημοσίευσης:
8elete photo toy 206 poy 8a symmetxei sthn ritswna? Moyrh, plagia h kai ta dyo? Shocked

Epiteloys einai etoimo kai skotwnei....... Twisted evil Twisted evil Razz
konstantinos - Τετ 25 Φεβ 2004, 10:59:38
Θέμα δημοσίευσης:
Hannibal_Jr έγραψε:
8elete photo toy 206 poy 8a symmetxei sthn ritswna? Moyrh, plagia h kai ta dyo? Shocked

Θέλουμε να το δούμε να "σκοτώνει"!!!!!

ps Που' σαι παλικάρι, στον τερματισμό περίμενέ μας λίγο... θα μας αναγνωρίσεις... θα κρατάμε χαρταετό
nik7 - Τετ 25 Φεβ 2004, 12:22:10
Θέμα δημοσίευσης:
kai entaksei esto oti simfonoume na pame stin ritsona pou kai ego thelo i pita den tha kopei tin idia mera?den tha eprepe na pame kai apo ekei? mia erotisi ekana don't take my head....
teoman - Τετ 25 Φεβ 2004, 12:28:31
Θέμα δημοσίευσης:
nik7 έγραψε:
kai entaksei esto oti simfonoume na pame stin ritsona pou kai ego thelo i pita den tha kopei tin idia mera?den tha eprepe na pame kai apo ekei? mia erotisi ekana don't take my head....

Εσύ θέλεις και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο... Περίμενε...Very happy
pugsang - Τετ 25 Φεβ 2004, 12:36:36
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω την εμμονη σας με την πιτα.Σας εχει ταξει κανεις το φλουρι?Ειστε παλιοημερολογίτες και εχετε τωρα Πρωτοχρονια?Ειστε παιδια και περιμενετε να ερθει ο Αι Βασιλης μεχρι το καλοκαίρι?

Η πιτα δεν θα κοπει την ιδια μερα.Θα υπαρξει ανακοινωση επισημη για την τελικη ημερομηνια κοπης της πιτας.

Ας παμε τωρα να δουμε τον αγωνα και μετα κοβουμε και την ερμη την πιτα.

Υ.Γ. Μην δω κανεναν σε κανενα πουλμανακι στη Ριτσωνα τον εφαγα...
Ronin - Τετ 25 Φεβ 2004, 12:44:14
Θέμα δημοσίευσης:
Hannibal_Jr έγραψε:

...απορώ πως και δεν την έχεις ανεβάσει ακόμα....!!!
nik7 - Τετ 25 Φεβ 2004, 14:12:27
Θέμα δημοσίευσης:
nik7 έγραψε:

ego opos ipa mia erotisi ekana... kai tin ekana epeidi tin moni anafora tin ida sto post peri pitas.... anyway kai ego mesa mallon tha kanoniso na vrethoume me tous notious gia na erthoyme.... to akouses afto poisoner? me tous notious.. teoman kai esi mesa?ama ine na kanonisoume mazi tin ekkinisi apo notia....
Ady - Τετ 25 Φεβ 2004, 14:33:20
Θέμα δημοσίευσης:
ΕΙΔΟΝ......
christhehealer - Τετ 25 Φεβ 2004, 15:27:26
Θέμα δημοσίευσης:
TYMΩPOΣ έγραψε:
Υ.Γ. Μην δω κανεναν σε κανενα πουλμανακι στη Ριτσωνα τον εφαγα...

Σκέψου και προβληματίσου.

Eάν δεν έρθουμε με το γνωστό VIP πουλμανάκι ...

... θα έρθουμε με τελείως, normal 206/1400 χρώματος μπλε. Mεσολαβούσης της αποστάσεως από το καφενεδάκι μέχρι εκεί που θα πάμε, θα καταπατήσουμε το αξίωμα: "Δεν ανάβουμε ποτέ φώτα σε ραλλάκια. Περιμένουμε να κάνουν μόνα τους στην άκρη αλλοιώς ακολουθούμε από πίσω. Σεβασμός στον Tυμωρό!!!"

Έχει και ηλιοροφή, την ανοίγουμε στην Eθνική και κάνουμε test event στον χαρταετό... να δούμε πως συμπεριφέρεται στις (υ)ψηλές ταχύτητες...
konstantinos - Παρ 27 Φεβ 2004, 16:39:50
Θέμα δημοσίευσης:
Αρχισαν τα όργανα...

Baphomet - Σαβ 28 Φεβ 2004, 00:39:56
Θέμα δημοσίευσης:
Θα ερθω στανταρ τελικά!
Τα λέμε κυριακή πρωί στο σειριο!!!!
Ανυπομονω! Wink
nik7 - Σαβ 28 Φεβ 2004, 17:05:10
Θέμα δημοσίευσης:
sirio kai ego
an den prolavo na eime ekei stis 7 tha ertho katefthian stin kafeteria ... ady ama ine tha se paro tilefono na sou po kai na mou peis....
nik7 - Κυρ 29 Φεβ 2004, 19:09:11
Θέμα δημοσίευσης:
telikos afti i koloeksetastiki mas katestrepse kai den mporesa oute kan na ksipniso ... eno eixa valei ksipnitiri stis 6:00 gia na eimai 7 sto sirio den mporesa oute na sikotho apo to krevati.... den peirazei tha sas do olous stin kopi tis pitas kai tou xronou pali ekei tha imaste....
Baphomet - Κυρ 29 Φεβ 2004, 19:12:24
Θέμα δημοσίευσης:
πρώτη φορά που πήγα ριτσώνα!
άψογα όλα!! πορώθηκα...

δικιο ειχε ο τυμωρός... Wink Wink Wink Wink Wink
sps - Κυρ 29 Φεβ 2004, 21:09:06
Θέμα δημοσίευσης:
Eιδα και τα λιονταρακια του club παρκαρισμενα μετα τον τερματισμο,αλλα δυστυχως δεν μπορεσα να γνωρισω καποιο απο εσας.
Δεν πειραζει next time!
...... - Κυρ 29 Φεβ 2004, 23:21:11
Θέμα δημοσίευσης:
εγω παλι Ριτσωνα πηγα μονο απεξω...
πολλα ραλλια ρε παιδι μου παρκαρισμενα...επηξε το ματι μου απ αυτα τα μικρα πλεον πολυχρωμα τουτουδακια...
ριτσωνα αγωνα μπορει να μην πηγα λοιπον ειδα ομως τα μικρα ριτσωνακια...
σε μεγαλο φαγοποτι που στηθηκε με τιμωμενο προσωπο τον λιγο βορειο γλυκα που νυστευε τα χορταρικα και ετρωγε μονο χοιρινα...
χαιρομαι που περασανε καλα τα παιδια μου...κριμα που δεν μπορεσα να ειμαι και γω εκει...να τα κανω ολα κ...(καλα εννοω) οπως μονο εγω ξερω...

εεε στελιο σου χρωσταω κατι....ποναει ακομα η μυτουλα μου...το ποδι μου το χερι μου...τι πολεμος κ αυτος...
Ady - Δευ 01 Μάρ 2004, 13:44:46
Θέμα δημοσίευσης:
_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

Πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο παραπάνω κύριος θα χρεώνει
από του χρόνου το καρεκλάκι του 10 ευρώ το λεπτό,
ελέγχονται ως ανακριβής....

Pugsang: Παιδιά, με λίγη δουλειά τους έχουμε όλους αυτούς......
Sidobre: Εγώ τους έχω και τώρα, έτσι όπως είμαι.....
Judger: Εγώ είμαι τουρίστας....
pugsang - Δευ 01 Μάρ 2004, 14:03:00
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραια ηταν και φετος αλλα...

1ον Βαρεθηκα καθε χρονο να βλεπω ολο και πιο πολλα σκουπιδια στο βουνο..Ελεος πια..
2ον Με χαλασανε οι καντινες που ειχαν βγαλει τραπεζακια στην ευθεια μετα την Κ8 και καθοσουνα και επινες τον καφε σου σαν να ησουν στην παραλια και θες να σου βρεχει το κυμα τα ..... ποδια
3ον Παλι χρεωμενος εφυγα.Αν ειναι να πουλαμε καφεδες και να μην παιρνουμε λεφτα το κλεισαμε το μαγαζι..Παρακαλω να εξωφληθουν τα χρεη αμεσα γιατι ο τοκος τρεχει με 5η κοφτες
4ον Παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες μου η εξατμιση του Gr. E δεν μου εκαψε το παντελονι (κριμα)

Αδριανε πολυ καλη δουλεια νεε μου ευγε
p206Mike - Δευ 01 Μάρ 2004, 14:24:40
Θέμα δημοσίευσης:
206 climbs Ριτσώνα....

take it....

http://briefcase.pathfinder.gr/file/p206Mike206club.gr/17213/223502

και σε zip μετά από απαίτηση τηλεθεατών ....

http://briefcase.pathfinder.gr/file/p206Mike206club.gr/17213/223503

και λίγο ρελαντι από EVO

http://briefcase.pathfinder.gr/file/p206Mike206club.gr/17213/223533

και λίγο από escort

http://briefcase.pathfinder.gr/file/p206Mike206club.gr/17213/223538

205 climbs Ριτσώνα....

http://briefcase.pathfinder.gr/file/p206Mike206club.gr/17213/223546
SnakeMJK - Δευ 01 Μάρ 2004, 21:09:44
Θέμα δημοσίευσης:
Τα φώτα του πέζαρου δεν είναι απίστευτα;;; Αλήθεια, απλά τα έχουν βάψει κατάμαυρα ή έχουν και την δυνατότητα της εκπομπής φωτός; Razz
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) - Δευ 01 Μάρ 2004, 21:44:53
Θέμα δημοσίευσης:
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΤΕΛΙΚΑ! ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΛΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΙ ΕΓΩ.
glf - Δευ 01 Μάρ 2004, 22:12:56
Θέμα δημοσίευσης:
Όλκιμος έγραψε:

Pugsang: Παιδιά, με λίγη δουλειά τους έχουμε όλους αυτούς......
Sidobre: Εγώ τους έχω και τώρα, έτσι όπως είμαι.....
Judger: Εγώ είμαι τουρίστας....

Πως τα καταφέρατε να κρύβεται πάλι ο Μάκης στη photo ? Ουτε ο Saddam δεν έμεινε τόσο καιρό κρυφός !

Κατά τα άλλα ωραίες photos Smile
christhehealer - Δευ 01 Μάρ 2004, 22:26:52
Θέμα δημοσίευσης:
pugsang έγραψε:
2ον Με χαλασανε οι καντινες που ειχαν βγαλει τραπεζακια στην ευθεια μετα την Κ8 και καθοσουνα και επινες τον καφε σου σαν να ησουν στην παραλια και θες να σου βρεχει το κυμα τα ..... ποδια

Και μένα Μάκη. Δεν μπορεί να ανοίγει ο πάσα ένας καντίνα και να μην υπάρχει παράρτημα του DaCappo με ιερή κολώνα να πίνουμε τον espesso μας οι V.I.P. παρακολούθώντας τον αγώνα. Και μυρίζοντας τον καπνό του καφέ να κάνουμε προβλέψεις: " Ο Κύρκος θα κάνει κάτω από 1,15¨...
Hannibal_Jr - Τρι 02 Μάρ 2004, 04:05:26
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
Τα φώτα του πέζαρου δεν είναι απίστευτα;;; Αλήθεια, απλά τα έχουν βάψει κατάμαυρα ή έχουν και την δυνατότητα της εκπομπής φωτός; Razz

Oxi den einai bammena alla ntymena me mayro aytokollhto kai pistepste me den blepeis tpt to brady......
Ronin - Τρι 02 Μάρ 2004, 09:00:48
Θέμα δημοσίευσης:
capuccino Man έγραψε:
...και μυρίζοντας τον καπνό του καφέ να κάνουμε προβλέψεις: " Ο Κύρκος θα κάνει κάτω από 1,15¨...

1.15"...??Στη Ριτσώνα...??Ούτε με 206 Quiksilver Kumho-KW edition δεν ανεβαινεις σε 1.15'' το βουνό...

Αλλά ξέρω απο που σου έχει κολλήσει αυτο το 1.15''.Αρχίζει η Οξεία Μεγαρίαση και σε καταλαμβάνει αδελφέ...
christhehealer - Τρι 02 Μάρ 2004, 10:13:51
Θέμα δημοσίευσης:
Judger έγραψε:
1.15"...??Στη Ριτσώνα...??Ούτε με 206 Quiksilver Kumho-KW edition δεν ανεβαινεις σε 1.15'' το βουνό...

Αλλά ξέρω απο που σου έχει κολλήσει αυτο το 1.15''.Αρχίζει η Οξεία Μεγαρίαση και σε καταλαμβάνει αδελφέ...

Aφού σου λέω σε δύο ώρες... μπλιστάει!!!!
RS-206 - Κυρ 07 Μάρ 2004, 22:05:02
Θέμα δημοσίευσης: perfect.
Very happy Very happy Very happy ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΩΡΑΙΕΣ ΑΝΑΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΡΙΤΣΟΝΑ.ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 206 ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΡΑΛΛΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΑ DIFTAREI ΣΤΙΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΛΛΥ.
Ronin - Τρι 23 Νοέ 2004, 10:03:46
Θέμα δημοσίευσης:
...απλά και μόνο για να μην ξεχνιώμαστε...

Σε 20 μέρες απο σήμερα (12/12).
pugsang - Τρι 23 Νοέ 2004, 10:10:49
Θέμα δημοσίευσης:
Ω ναι 11-12/12 εχει επιτελους Ριτσωνα.

Οποιος δεν ερθει διαγράφεται απο το club επ αόριστον
konstantinos - Τρι 23 Νοέ 2004, 10:14:11
Θέμα δημοσίευσης:
pugsang έγραψε:

ΑΜΑΝ ο ΚΑ ΖΑ ΜΠΟΥ ΜΠΟΥ!!!!!

ένα είδον...
Vaggelis - Τρι 23 Νοέ 2004, 10:18:54
Θέμα δημοσίευσης:
Πουλμανάκια θα έχει;;; Laughing Laughing Laughing Wink
p206Mike - Τρι 23 Νοέ 2004, 10:25:53
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω και ο Ronin θα μαστε εκεί...

Που να πάρω τηλέφωνο να κάνω κράτηση...?

Η Ριτσώνα είναι MUST!
MEMsound - Τρι 23 Νοέ 2004, 10:26:57
Θέμα δημοσίευσης:
... 2 είδον (και ακολούθον)
Touristas - Τρι 23 Νοέ 2004, 18:21:16
Θέμα δημοσίευσης:
.......3 ειδον Cool
Stevon - Πεμ 25 Νοέ 2004, 11:13:31
Θέμα δημοσίευσης:
.... 4 είδον Sniper
christhehealer - Πεμ 25 Νοέ 2004, 11:39:26
Θέμα δημοσίευσης:
pugsang έγραψε:

Δεν έρχομαι.

Θα πάω Pυτσώνα εκείνη την ημέρα.
konstantinos - Πεμ 25 Νοέ 2004, 11:43:28
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
pugsang έγραψε:

Δεν έρχομαι.

Ευτυχώς...

ps Υποκατάστημα ο Μπάκας έχει στην Ριτσώνα?
pugsang - Πεμ 25 Νοέ 2004, 11:50:34
Θέμα δημοσίευσης:
Αμα σκασει ο καθενας μας με ενα κουτι καταιφια θα ανοιξει ο Μπακας υποκαταστημα στην Ριστωνα.
nickzotos - Πεμ 25 Νοέ 2004, 12:49:35
Θέμα δημοσίευσης:
τουριστα,θα πας και εσυ;αν ειναι πες μου να ξερω γιατι υπαρχει περιπτωση να ειμαι χαλκιδα..
Baphomet - Πεμ 25 Νοέ 2004, 13:10:54
Θέμα δημοσίευσης:
κι εγω εκτος σημαντικου απροοπτου θα δηλωσω το παρόν... Wink
Ghost Dog - Δευ 29 Νοέ 2004, 23:08:02
Θέμα δημοσίευσης:
p206Mike έγραψε:
Εγω και ο Ronin θα μαστε εκεί...

Η Ριτσώνα είναι MUST!

καλα, ασε απο τωρα χωρο στη θεση του συνοδηγου για να βολευτω...! Very happy
Ronin - Δευ 06 Δεκ 2004, 13:46:11
Θέμα δημοσίευσης:
...όπως τότε

Ronin έγραψε:

έτσι και τώρα...

12/12 Κυριακή

Πρίν κρυώσουν τα Pug απο την Ελάτη,τα ξαναφουλάρουμε για την Ριτσώνα...

Be there...
MEMsound - Δευ 06 Δεκ 2004, 13:54:48
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον για Ριτσωνα δεν υπαρχουν δικαιολογιες απουσιας!
Αντε να συγχωρθουν οσοι δουλευουν.!
Οι αλλοι δεν πρεπει να το χασουμε!
Ειναι κοντα στην Αθηνα και το θεαμα ειναι πολυ υψηλο λογω πολλων συμμετοχων!
Cu there! Cool
sayras - Τρι 07 Δεκ 2004, 18:35:11
Θέμα δημοσίευσης:
Και τα Γιάννινα εκεί. Θα είμαι Χαλκίδα Σάββατο μεσημέρι. Τρέχουν Γιαννιώτες και κατα συνέπεια πρέπει να... πάααααααμε!! Αν το Γιαννιώτικο Rallye πάρει και το πρωτάθλημα στην Ν2 τότε ακόμη καλύτερα.( Έτσι και αλλιώς πολύ κοντά βρίσκεται).
kanelj - Τετ 08 Δεκ 2004, 12:13:25
Θέμα δημοσίευσης:
και εγω εκει Exclamation
pugsang - Τετ 08 Δεκ 2004, 12:20:11
Θέμα δημοσίευσης:
Οσοι πατε σ αυτη τη Ριτσωνα αφου θα λειπω εγω ειναι μοναδικη ευκαιρια να μπειτε στα πουλμανακια που θα ειναι εκει για να εξυπηρετουν τον κοσμο.

Στην επομενη που θα ειμαι ομως οποιος μπει δεν θα ξαναφαει καταίφι απο του Μπάκα
kanelj - Τετ 08 Δεκ 2004, 12:28:08
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ:

Μετα την αναβαση ακολουθει και μεσημεριανο καφεδακι σπιτι μου Exclamation
ειναι 5 λεπτα απο το σημειο της αναβασης Exclamation
Οσοι πιστοι προσηλθατε Exclamation (ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ)
ΥΓ:Eλπιζω να ξαναζησουμε κανενα ιδιο σκηνικο οπως και περσι (λεβιεδες κτλ...)
(Ε πανο Question Question Question Exclamation Exclamation Exclamation Laughing Laughing Laughing Laughing )
MEMsound - Τετ 08 Δεκ 2004, 12:34:31
Θέμα δημοσίευσης:
Πουλμανακια??
Ποια πουλμανακια??
Εχει και τετοια???
Τι λε ρε παιδι μου?!?!?
Μηπως θα εχει παρκαδορους για να διευθετουν την σταθμευση ολων εμας που θα χουμε παει να δουμε τον αγωνα!
Ευρωπη γιναμε!

Αλλα και καφε για μετα???!? Απιστευτο...
Γιαννη κανε προμηθειες καφε...θα μαστε πολλοι...! Wink

Και για να μην ξεχνιομαστε....μεχρι νεοτετας (και ανωτερας...) διαταγης!

ΣΕΙΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 12/12 07:00πμ

Exclamation Υ.Γ. νερο/καπελο/φωτογραφικη/καμερα ειναι must Exclamation
kanelj - Τετ 08 Δεκ 2004, 12:36:23
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:

(καπακι απο την Πεγκυ θα ερθω παλι.... Exclamation )
kanelj - Τετ 08 Δεκ 2004, 12:42:46
Θέμα δημοσίευσης:
εμαθα απο .....εγκυρη πηγη ( Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation οχι απο τον Θεο Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation )οτι θα βρεχει αλλα δεν μας απασχολει Exclamation
ετοιμαστε τα βροχολαστιχα Exclamation
MEMsound - Τετ 08 Δεκ 2004, 12:47:18
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
εμαθα απο .....εγκυρη πηγη ( Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation οχι απο τον Θεο Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation )οτι θα βρεχει αλλα δεν μας απασχολει Exclamation
ετοιμαστε τα βροχολαστιχα Exclamation

Δε πα να χιονιζει κιολας!!!!!
Ας βρεχει....
Θα χει περισσοτερο θεαμα! Exclamation
...... - Πεμ 09 Δεκ 2004, 10:38:56
Θέμα δημοσίευσης:
Cool Cool Cool
Γιαννακη ηταν τοτε με τα γεμιστα και τις μπριζολες...και τον Πολιτη να κανει τον αστεριξ???
χμμμμμ.....
και κεινο τον μαξιλαροπολεμο???
τι μου θυμησες!!!!
ultra-one - Πεμ 09 Δεκ 2004, 11:48:18
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:

Exclamation Υ.Γ. νερο/καπελο/φωτογραφικη/καμερα ειναι must Exclamation

Και Ομπρέλα καλού κακού! Cool

07:00???? Και στο Σείριο κιόλας???!!!

χμμμμμ! Είμαι σε δίλημμα... +Matic το βράδυ ή Ριτσώνα το πρωί...? Shocked

Ιδού η απορία??? Question Question Shocked
MEMsound - Πεμ 09 Δεκ 2004, 12:29:59
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:
Και Ομπρέλα καλού κακού! Cool

Ηθελα να το συμπληρωσω και γω!!

ultra-one έγραψε:

07:00???? Και στο Σείριο κιόλας???!!!
χμμμμμ! Είμαι σε δίλημμα... +Matic το βράδυ ή Ριτσώνα το πρωί...? Shocked
Ιδού η απορία??? Question Question Shocked

Κανενα διλημμα!
Και στα δυο!!!
Παντως ριτσωνα δεν εχει καθε κυριακη οποτε μαλλον δεν λεει να την χασεις... Wink
Εχει κανενα ιδιαιτερο ivent sto +maticαυτο το Σαββατο?
Κατι σα να ακουσα στο ραδιοφωνο αλλα δεν εδωσα σημασια!
ultra-one - Πεμ 09 Δεκ 2004, 20:26:16
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:
Εχει κανενα ιδιαιτερο ivent sto +maticαυτο το Σαββατο?
Κατι σα να ακουσα στο ραδιοφωνο αλλα δεν εδωσα σημασια!

SAT. 11/12/2004 "Q BASE"
JACK DE MARSAILLE + MIKEE + G.SKARAX

Μάλλον σκέφτομαι περισσότερο τη Ριτσώνα......

Και τα δύο είναι πρακτικά αδύνατο να γίνουν, εκτός αν ξεκινήσω ξαγρυπνισμένος και λιώμα από το Plusmatic κατευθείαν για Ριτσώνα... Twisted evil

Αγόρασα σήμερα ακόμα 256ΜΒ SD μνήμη για τη μηχανή μου για να μην υπάρχει πιθανότητα να ξεμείνω από μνήμη στον αγώνα.
Με 256 + τα 128 ΜΒ που είχα τραβάω γύρω στις 450 φωτογραφίες. Νομίζω δεν θα έχω πρόβλημα Exclamation Exclamation Shocked
Ronin - Παρ 10 Δεκ 2004, 13:14:11
Θέμα δημοσίευσης:
Με τον καλύτερο τρόπο θα κλείσει η φετινή σεζόν του πανελλήνιου ρωταθλήματος αναβάσεων, αφού ο αριθμός των συμμετοχών ανέρχεται στις 153 και την οργάνωση του αγώνα έχουν αναλάβει οι δύο ιστορικές λέσχες της Αθήνας, η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου (Α.Λ.Α.) και η Start Line (πρώην ΠΑΛΑΣ).

Ο κόσμος αναμένεται να κατακλύσει τις πλαγιές της Ριτσώνας, όπως γίνεται κάθε φορά, για να δει αγαπημένους οδηγούς και αυτοκίνητα. Φυσικά, οι τίτλοι σε κατηγορίες και κλάσεις έχουν ήδη κριθεί, εκτός από δύο. Ανοιχτή μένει η πρώτη θέση στη νεοσύστατη κλάση Α/0, με τους Παναγιώτη Σμυρναίο και Γρηγόρη Λαδογιάννη να τη διεκδικούν. Επίσης, ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα στη Ν/2, αφού τόσο ο Βαγγέλης Τσιούρης όσο και ο Δημήτρης Παπαναστασίου είναι οι υποψήφιοι φετινοί κυπελλούχοι.

Θυμίζουμε ότι οι τίτλοι που έχουν ήδη κριθεί είναι: Κατηγορία Α Λάμπρος Κύρκος, Α έως 2000 κ.εκ. Σάκης Ευσταθίου, κατηγορία Ν Στέφανος Σπάρταλης, κατηγορία Ε Μιχάλης Ευθυμίου. Κλάσεις: Α/7 Μανώλης Κατσαρέλιας, Α/6 Σάκης Ευσταθίου, Α/5 Λάμπρος Μαραβέλης, Ν/3 Μάριος Ξανθάκος, Ν/1 Άρης Λυκουρέσης, Ε/11 Κωνσταντίνος Ψιλλιώτης, Ε/10 Γιώργος Κυριακόπουλος, Ε/9 Στράτος Φωτεινέλης.

Το ευχάριστο είναι ότι στη Ριτσώνα θα δώσουν το «παρών» δύο Super 1600. Για πρώτη φορά σε ανάβαση θα δούμε το Ford Fiesta S1600 στα χέρια του Λάμπρου Αθανασούλα και φυσικά το Renault Clio S1600 του Σάκη Ευσταθίου.

Ο πρωταθλητής της κατηγορίας νορμάλ, Στέφανος Σπάρταλης, θα συμμετάσχει αυτή τη φορά με Mitsubishi Carisma A/8.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι του χρόνου οι χιλιάδες φανατικοί φίλοι της Ριτσώνας θα βρεθούν στην πολυαγαπημένη τους ανάβαση μόνο μία φορά, αφού το ημερολόγιο του 2005 δεν την περιλαμβάνει δύο φορές ως είθισται...

πηγή : rally.gr
MEMsound - Παρ 10 Δεκ 2004, 13:43:17
Θέμα δημοσίευσης:
Ronin έγραψε:
Το ευχάριστο είναι ότι στη Ριτσώνα θα δώσουν το «παρών» δύο Super 1600. Για πρώτη φορά σε ανάβαση θα δούμε το Ford Fiesta S1600 στα χέρια του Λάμπρου Αθανασούλα και φυσικά το Renault Clio S1600 του Σάκη Ευσταθίου.

Τετοια να μας λες να πορωνομαστε περισσοτερο και να παμε απο σαββατο βραδυ να κατασκηνωσουμε εκει...! Cool
glf - Παρ 10 Δεκ 2004, 15:20:38
Θέμα δημοσίευσης:
Ronin έγραψε:

..αφού δε θα τρέχω σιγά το θέαμα που θα έχει....
kanelj - Σαβ 11 Δεκ 2004, 20:30:12
Θέμα δημοσίευσης:
Και μην ξεχναμε και το ...καμαρι μας Exclamation Exclamation Exclamation
Arrow
http://www.kouteris-motorsport.gr/agwnistika_kouteris.shtml

για ριξτε μια ματια Exclamation Wink Wink Wink Wink Wink
douf - Κυρ 12 Δεκ 2004, 19:38:36
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
Και μην ξεχναμε και το ...καμαρι μας Exclamation Exclamation Exclamation
Arrow
http://www.kouteris-motorsport.gr/agwnistika_kouteris.shtml

για ριξτε μια ματια Exclamation Wink Wink Wink Wink Wink

Το καμάρι μας πάντως Γιαννάκη ήταν αρκετά γρήγορος σε σχέση και με τους άλλους,αλλά όλα τα λεφτά ήταν ο ''Μαύρος'' Wink 2gunfire
p206Mike - Κυρ 12 Δεκ 2004, 23:45:17
Θέμα δημοσίευσης:
Δημήτρη που ήσουνα και δεν ενσωματώθηκες στην παρέα μας...? Rolling eyes
Ghost Dog - Δευ 13 Δεκ 2004, 17:07:00
Θέμα δημοσίευσης:
douf έγραψε:

.......αλλά όλα τα λεφτά ήταν ο ''Μαύρος'' Wink 2gunfire

Ειναι αρκετα γρηγορος οδηγος και δεν χανει την παραμικρη ευκαιρια να το αποδειξει! Wink
ultra-one - Δευ 13 Δεκ 2004, 17:26:45
Θέμα δημοσίευσης:
Πάντως για αυτούς που δεν ήρθαν χθες θέλω να πω ότι περάσαμε πάρα πολύ καλά σαν παρέα και απολαύσαμε και μοναδικό θέαμα!

Έβγαλα 250 φώτο από τον αγώνα και θα φέρω μερικά CD με τις φώτο την Πέμπτη στο Καφέ.

Όντως ο "Μαύρος" (Ν.Μπολονας) με το άσπρο ΜΚ2 Escort ήταν όλα τα λεφτά! Μπράβο του!

Την επίγραφή "Με το πλάϊ και όπου πάει" που είχε στην οροφή αριστερά την είδατε??? Exclamation Cool

speedy100 - Τετ 15 Δεκ 2004, 11:34:04
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:
...Όντως ο "Μαύρος" (Ν.Μπολονας) με το άσπρο ΜΚ2 Escort ήταν όλα τα λεφτά! Μπράβο του!

Την επιγραφή "Με το πλάι και όπου πάει" που είχε στην οροφή αριστερά την είδατε??? Exclamation Cool

Πολύ καλός πράγματι αλλά το slogan είναι κλεμμένο… Laughing Laughing

Φιλικά
Speedy100
p206Mike - Πεμ 16 Δεκ 2004, 13:29:39
Θέμα δημοσίευσης:
206 Kουτέρης Κώστας

Μπορείτε να διακρίνεται και το καπελάκι του PSclub στο τζάμι...

in car...

Σύμφωνα με πληροφορίες μια καθυστέρηση στην εκκίνηση του δεύτερου σκέλους ήταν η αιτία να ξεκινήσει με κρύα λάστιχα και αποφάσισε να το διασκεδάσει παίζοντάς το στις στροφές...
Αποτέλεσμα ήταν να χάσει αρκετά δευτερόλεπτα στο δεύτερο σκέλος και να πέσει χαμηλά στην γενική κατάταξη...
Το αμάξι φαίνεται ότι έχει δύναμη και ακόμα είναι σε στάδιο δοκιμών...
Ευχόμαστε τα καλύτερα να έρθουν από την νέα χρονιά...
ultra-one - Δευ 20 Δεκ 2004, 10:50:45
Θέμα δημοσίευσης: ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΡΙΤΣΩΝΑ
Έχω βγάλει γύρω στις 250 φώτο στη Ριτσώνα και έχω δώσει 4 CD με τις φώτο στους παρακάτω:

ΜΕΜSOUND - Μάνθος
TOURISTAS - Αργύρης
COOLALEXIS - Αλέξης
SIDOBRE - Τάσος

Όποιος άλλος θέλει ένα αντίγραφο του CD, να επικοινωνίσει μαζί μου ή με όποιον από τους παραπάνω γνωρίζει καλύτερα!!! Cool
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες