ntinos έγραψε: |
Αγαπητοι συγνωμη αλλα μπορει να εχει ξαναγραφτει
Απο τα 3700 km εχει αρχισει και κανει θορυβο σαν απορυθμισμενη βαλβιδα,ή σαν καδενα εκκεντροφορου.Δεν ξερω αν εχει καδενα /ιμαντα στον εκκεντροφορο.οπως καθομαι μεσα στο αυτοκινητο ακουγεται δεξια και μονο οταν ειναι κρυος ο κινητηρας .Μου εχει σπασει τα νευρα σαν diesel κανει.Πειτε μου την γνωμη σας ευχαριστω εκ των προτερων Ντινος νομιζω οτι επρεπε να το βαλω στις βλαβες,παρακαλω τους mod αν χρειαζεται να το μεταφερουν |
ntinos έγραψε: | ||
Να σας πω οτι στα 3500km αλλαξα τα λαδια στην Lion και εβαλαν Total quartz 5w30. Mηπως υπαρχει σχεση? |
5w30 πρεπει να εβαλαν γιατι μου εδωσαν το υπολοιπο μισο μονολιτρο το οποιο περισσεψε. |
kourlis έγραψε: |
Τεντωτήρας καδένας είναι προφανώς... |
1.4-95 ιπποι
Αποψε ακουσα και αλλο κουφο οταν σταματησα και βγηκα σε περιπτερο .Δουλευε στο ρελαντι και στην δεξια μπροστινη ροδα (στην πλευρα του συνοδηγου) απο την μεσα πλευρα ακουγοταν ενας θορυβος τικ-τικ-τικ δυνατα.Τι ειναι αυτο παλι? Παιδια συγχωρεστε με για τις ερωτησεις(μπορει να ειναι και βλακειες) φιλικα Κωνσταντινος |
NoDsl έγραψε: |
Κάνει τικ τικ το κάνιστρο αναθυμιάσεων και ακούγεται απο μπροστά; Αφού πίσω στο τεπόζιτο είναι. |
NoDsl έγραψε: |
Κάνει τικ τικ το κάνιστρο αναθυμιάσεων και ακούγεται απο μπροστά; Αφού πίσω στο τεπόζιτο είναι. |
καλησπερα
λοιπον το πηγα απο το προηγουμενο βραδυ στην lion και σημερα το πρωι οταν το εβαλα εμπρος ευτυχως ακουσε ο μηχανικος τον θορυβο. Πηρα τηλ το μεσημερι και μου ειπαν οτι θα το κρατησουν και αποψε μεσα να το βαλουν αυριο το πρωι εμπρος σε κεκλιμμενη ραμπα για ακουσουν μηπως ειναι ο εντατηρας της καδενας και αν δεν ειναι αυτος ...........τι θα γινει? λεω εγω τωρα!! |