Steve έγραψε: |
![]() |
Πάνος έγραψε: |
Και εγω θελω πολυ να ερθω και θα κανω τα αδυνατα δυνατα.
Τυχον ζευγαρωτοι παμε προφανως 2 ζευγαρια σε ενα σπιτι; Υ.Γ.Μακρια απο τον Steve... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Steve έγραψε: | ||
![]() Ή 3 μέρες ατελείωτες σταυρωτές ![]() |
Ghost Dog έγραψε: |
Λοιπον, σκεφτομαι σοβαρα για αυτο..............
Αποτελειται απο εξι πετρινα δυοροφα σπιτακια των 4-5 ατομων, με τζακι το καθε ενα απο αυτα και τα λοιπα δεοντα! Τιμη δυστυχως δεν καταφερα κατι καλυτερο απο 95 ευρω τη βραδια ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΑΚΙ! Aρα στο ατομο ουτε 25 ευρω το βραδυ δεν βγαινει (Λογω του οτι για αυτους ειναι "υψηλη" σεζον- Αλλες εποχες τα ειχαν ακοοοομα πιο κατω! ) Νομιζω οτι η τιμη ειναι δελεαστικη, και ειναι καινουργια (2-3 ετων απ'οτι θυμαμαι) Στην τιμη συμπεριλαμβανεται πρωινο και εχει χωρο για παρκαρισμαααα! ![]() Ααααν μαζευτουμε πανω απο 25 ατομα, θα κλεισω για οσουν δε χωρεσουν σε αυτο και σε αλλο αντιστοιχο οποτε θα πρεπει να ξερω ποσοι θα ερθουν asap.......... Αν δεν σας αρεσει σαν ιδεα τα σπιτακια (λογω πχ οτι θα ειμαστε 4 ατομα και καποιος μπορει να θελει να σκαψει σκληρα εκεινα τα βραδια), μπορω να κανονισω για ξανοδοχειο............αλλα δεν νομιζω οτι αξιζει! ![]() http://www.tasprolithia.gr/ Εδω εχει 13 φωτο που μπορειτε να καταλαβετε λιγο για τη φαση μιλαμε: http://www.travelmagic.gr/magictravel/business_facilities/8693 Καποιες αλλες φωτο του εδω: http://www.hotels-in-greece.com/karditsa/tasprolithia/index-g.php Διαφορα βιντεακια απο τους χωρους, εδω: http://tasprolithia.focusgreece.gr/index_gr.htm Ακουω τις γνωμες σας........... ![]() |
bakclima έγραψε: |
kane, ξερεις εμεις αυθημερον ![]() |
kane έγραψε: |
Για αυθημερόν, άνετα, εκτός κι αν τύχει κάτι απρόοπτο! Εχει και κορυφαία ταβερνεία εντελώς φθηνοδουλειά.
Ε σαντέφ; Η λίστα φαντάζομαι πως είναι για αυτούς που θα μείνουν. |
1) Ghost Dog+1
2) MEMsound +1 3) miss pug +1 (Λευτέρης ή άλλος; ![]() 4) Steve + 1 |
Λέω την Βίκυ, εκδρομή μέσα Ιανουαρίου με το club στην Λίμνη Πλαστήρα...
Μου λέει, εσύ το κανονίζεις όπως και την Αγ. Άννα; Της λέω... όχι.... Ο Τσίβος το κανονίζει... που είχε κανονίσει και το Πήλιο... ΑΑΑΑΑ Ωραία, καλά να περάσεις μου λέει ![]() Τσίβο σου βγήκε το όνομα ρεεεεεεεε! ![]() ΑΝ μέχρι τέλος του μήνα από 2 μήνες απλήρωτος μας καταφέρουν και μας πάνε 1 μήνα απλήρωτους, θα έρθω... Προς το παρόν βάζω συμμετοχή, αλλά πλέον το οικονομικό κομμάτι θα παίξει μεγάλο ρόλο ![]()
Με μπλε εμείς προς το παρόν που θα είμαστε στο ίδιο "σπιτάκι" ή όπως το λέτε τεσπα ![]() |
Λοιπον, σκεφτομαι σοβαρα για αυτο..............
Αποτελειται απο εξι πετρινα δυοροφα σπιτακια των 4-5 ατομων, με τζακι το καθε ενα απο αυτα και τα λοιπα δεοντα! |
SAKIS-LEMANS έγραψε: |
1) Ghost Dog+1
2) MEMsound +1 3) miss pug +1 4) Steve + 1 5) SAKIS-LEMANS +3 (όλοι σε ένα σπιτάκι.) 5) Alienhack +1 |
kane έγραψε: |
για δώσμου ένα συνοπτικό κόστος για το σπιτάκι το πέτρινο που λέμε... |
SnakeMJK έγραψε: |
μιλάμε για 1 ή 2 βράδια; από παρασκευή ή θα σκάσουμε σάββατο πρωί;; |
SnakeMJK έγραψε: | ||
|
Οποιος εχει τη δυνατοτητα και θελει να μεινει και παρασκευη βραδυ το γραφει.....
Εγω ας πουμε θα μεινω Π/Σ UPDATE: 1) Ghost Dog+1 (Π/Σ) 2) MEMsound +1 (Σ) 3) miss pug +1 4) Steve + 1 5) SAKIS-LEMANS +3 (άφιξη Σάββατο, αναχώρηση κυριακή) 5) Alienhack +1 |
UPDATE:
1) Ghost Dog+1 (Π/Σ) 2) MEMsound +1 (Σ) 3) miss pug +1 (Σ) 4) Steve + 1 5) SAKIS-LEMANS +3 (Σ) 5) Alienhack +1 |
Θα κανονισω σε τοπικο ζαχαροπλαστειο που εχω γνωστο τα της "βασιλοπιτας", ωστε Κυριακη πρωι να κανουμε και το κοπη τη πιτα........! ![]() |
athanas έγραψε: |
Μακακία παίχτηκε...Στις 14 γιορτάζει ο πατέρας και έχει πανελλήνια συνάντηση οικογένειας ![]() ![]() Θέλω να παραγγείλω και μπλοκέ... ![]() ![]() ![]() Καλά να περάσετε (που θα παράσετε είναι γα**τα εκεί). Άν μπορέσω από το ξενύχτη θα πεταχτώ Κυριακή... |
bagosgt έγραψε: |
μεσα στον γεναρη θα ανεβουμε κ εμεις με τα μηχανακια,μονοημερο,οποτε αν το κανονισουμε για την ιδια μερα,μιλαμε μπας κ συναντηθουμε κ τον πιουμε ολοι μαζι(τον καφε). |
kostas207rc έγραψε: |
Οκ πατρίδα θα ήμαστε σε επικοινωνία! |
Ναι, πρεπει μεχρι 11 Δεκεμβρη να εχω δωσει προκαταβολες........!
![]() |
AlienHack έγραψε: |
2 ατομα και απο μενα. θα βρω ενα θυλικο και θα ερθω...
Αν τυχον και εχω και αλλο κοσμο μαζι θα ενημερωσω. |
Gr13 έγραψε: |
UPDATE στις συμμετοχες:
1) Ghost Dog+1 (Π/Σ) 2) MEMsound +1 (Σ) 3) miss pug +1 (Σ) 4) Steve + 1 5) SAKIS-LEMANS +3 (Σ) 5) Alienhack +1 6) Stevon 7) sotos 106 +2 (Σ) 8) Gr13 +2 (Σ) |
Στη διαρκεια της σημερινης ημερας θα σταλει ο αριθμος τραπ. λογαριασμου με π.μ. |
UPDATE στις συμμετοχες:
1) Ghost Dog+1 (Π/Σ) 2) MEMsound +1 (Σ) 3) miss pug +3 (Σ) 4) Steve + 1 (Σ) 5) SAKIS-LEMANS +3 (Σ) 5) Alienhack +1 6) Stevon 7) sotos 106 +2 (Σ) 8) Gr13 +2 (Σ) |
|
steve θα κλεισουμε σπιτακι τα 2 μας? (4 μας?? ) ![]() |
Και το soundtrack
http://www.youtube.com/watch?v=Muj26g3eugU |
Αποκλειστικά πλάνα από την προετοιμασία του Ghost Dog για το 3ήμερο: http://www.youtube.com/watch?v=-IXElD_A0ME&feature=player_detailpage#t=11s |
Να μας έλεγες και αν θέλεις όλο το ποσό ή προκαταβολή ρε τραγκαλέτο; ε; |
Να μας έλεγες και αν θέλεις όλο το ποσό ή προκαταβολή ρε τραγκαλέτο; ε; |
ΟΚ, θα σου βάλω 1 ευρώ προκαταβολή, μέχρι εκεί φτάνει η φαντασία μου ![]() |
SAKIS-LEMANS έγραψε: |
χμ.... εγώ έκανα κατάθεση όλο το ποσό (95 ευρώ) |
AlienHack έγραψε: | ||
α ρε αμα εισαι απλας φενεται... ![]() |
alekou έγραψε: |
Λοιπόν...η γυναίκα μου κι εγώ είμαστε μέσα.
Θα μείνουμε μόνο το Σαββάτο βράδυ. Οπότε, αν γίνεται να έρθουμε κι εμείς, στείλτε μου το λογαριασμό να καταθέσω τα $$ αύριο το πρωί. |
Αν και ο χρονος που θα εχουμε στη διαθεση μας θα ειναι λιγος, μηπως θα σας ενδιέφερε μετα τον καφε/πριν το φαγητο να καναμε καποια δραστηριοτητα ποδήλατο βουνού - πεζοπορία - αναρρίχηση - canyoning????? ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
ΑΝ τηρεισουμε το "προγραμμα" (εννοω πρωινο μεχρι την Χ ωρα, μετα την Ψ δραστηριοτητα εως τοτε και φαί την Ω) καμμία αντιρρηση... για λογους ευκολίας οργανωσης (και λογω διαθεσιμου χρονο - κρινοντας και απο το Πηλειο) μια πεζοπορια σε προκαθορισμενο μονοπάτι (ή το πολυ-πολυ αντιστοιχη ποδηλαταδα σε ηπειο χωματοδρομο) ειναι πιο ευκολο σεναριο απ οτι οτιδηποτε αλλο. οτι θελετε μεταξυ μας τετοια δραστηριοτητα ειναι πιο ευκολο να γινει αν οι μερες ειναι περισσότερες 'Η αν καποιος οργανωσει εστω και ΣΚ αποκλειστικα με γνομωνα αυτην την δραστηριότητα και ολα τα υπολοιπα να διαδραματιστουν γυρω απο αυτήν ![]() |
Μόνο για ... βόλτα θα μας πάρετε Βάγγο; ![]() |
Ronin έγραψε: | ||
Σταμάτα... ![]() ![]() |
Steve έγραψε: | ||||
Πόστη, έ πόστη... ![]() |
Ronin έγραψε: |
E είπα να στην κάνω την ποστιά... ![]() |
![]() |
stefan307 έγραψε: |
Αρη, εγω θα ερθω μαλον με ενα φιλο μου ακομα (αυθημερον). |
Ronin έγραψε: | ||||
Δεν το βλέπω ρε ψηλέ...Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις... |
MEMsound έγραψε: |
ΟΥΡΤ!!! ![]() |
Η διανυκτερευση που εχουμε πλερω ειναι για σαββατο ετσι? |
τι ομορφη διαδρομή απο Ναυπακτό...
εγω θα ξεκινησω 1500... ισως και λιγο νωριτερα αν μπορεσω... ή και λιγο αργοτερα αν η δουλεια δεν μου το επιτρέψει... ![]() ![]() |
τι ομορφη διαδρομή απο Ναυπακτό...
εγω θα ξεκινησω 1500... ισως και λιγο νωριτερα αν μπορεσω... ή και λιγο αργοτερα αν η δουλεια δεν μου το επιτρέψει... ![]() ![]() |
Εγώ θα φύγω κατά τις 13:30 από Θεσσαλονίκη, αν μπορεί κάποιος άλλος εκείνη την ώρα, καλώς ![]() Υπάρχουν και 2 σενάρια για την διαμονή μας: 1) Το Σάββατο που θα φτάσουμε, να έχουμε σχάρα και καμιά 10αριά κιλά κρέας και να γίνει Peugeot Ψηστ club όπως και στην Αγ. Άννα φέτο, 2) Να φορτώσω 10kw ήχο και να μαζευτούμε σε ένα σπιτάκι το Σαββατόβραδο να γίνει... πόλεμος ![]() Για πείτε...; |
1) Το Σάββατο που θα φτάσουμε, να έχουμε σχάρα και καμιά 10αριά κιλά κρέας και να γίνει Peugeot Ψηστ club όπως και στην Αγ. Άννα φέτο, |
2) Να φορτώσω 10kw ήχο και να μαζευτούμε σε ένα σπιτάκι το Σαββατόβραδο να γίνει... πόλεμος
|
υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσεις κανα μισάωρο νωρίτερα και να σε περιμένω στην διασταύρωση στο Κλειδί ξέρω γω; |
sotos 106 έγραψε: | ||
![]() ![]() |
Εγώ θα φύγω κατά τις 13:30 από Θεσσαλονίκη, αν μπορεί κάποιος άλλος εκείνη την ώρα, καλώς ![]() Υπάρχουν και 2 σενάρια για την διαμονή μας: 1) Το Σάββατο που θα φτάσουμε, να έχουμε σχάρα και καμιά 10αριά κιλά κρέας και να γίνει Peugeot Ψηστ club όπως και στην Αγ. Άννα φέτο, 2) Να φορτώσω 10kw ήχο και να μαζευτούμε σε ένα σπιτάκι το Σαββατόβραδο να γίνει... πόλεμος ![]() Για πείτε...; |
miss pug έγραψε: |
Steve εγώ προτιμώ την δεύτερη εκδοχή!! ![]() |
Βασικά αγχώνομαι γιατί δε θα μπορώ να παίξω εμπορικούρες (επειδή δεν έχω τέτοια τραγούδια) να σας ικανοποιήσω... ![]() ![]() Αλλά μπορείτε να φάτε ένα σεμινάριο για αυτά που θα έπρεπε να παίζονται στην Ελλάδα ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
ωχ... Προβλεπω κονταρομαχιες στην εκδρομη ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Βασικά αγχώνομαι γιατί δε θα μπορώ να παίξω εμπορικούρες (επειδή δεν έχω τέτοια τραγούδια) να σας ικανοποιήσω... ![]() ![]() Αλλά μπορείτε να φάτε ένα σεμινάριο για αυτά που θα έπρεπε να παίζονται στην Ελλάδα ![]() |
Aντε βάλε οτι θες αν και τελευταία εχω κολλήσει με dubstep ![]() |
lary750 έγραψε: |
Μετα απο 6 μηνεσ καταφερνς επιτελοθσ να γραπσς και εγς κατι.Να ρωτησω η επιστροφη θα πραγματοποιηθει κυριακη ?Τι ωρα περιπου? |
* Σπιτακι 6 (5 ατομα) Sotos 106 +2 alekou +1 * ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΑΚΙ????? Ο χρηστης Alekou αργησε να ενημερωσει, αλλα μιας και υπηρχαν διασπαρτες θεσεις του ειπα οτι μπορει να ερθει....... Αν υπαρχει προβλημα απο τη μερια του Σωτηρη μπορουμε να το αλλαξουμε..... Σας εβαλα μαζι μιας και ειστε και οι 2 απο Βορρα..... ![]() |
![]() ![]() ![]() Σχολνάω και ξεκινάω! |
sotos 106 έγραψε: |
Μη με ξεχασεις και πας μονος... ![]() ![]() |
Εσύ στην ώρα σου! ![]() ![]() |
sotos 106 έγραψε: | ||
![]() ![]() |
Gr13 έγραψε: |
Παιδιά είναι τέλεια,αλλα προσοχή ίσως χρειαστούν αλυσίδες ,ειδικά όσοι έρθουν πιο αργά θα θέλουν σίγουρα. |
Ενα μεγαλο μπραβο σε ολους οσους εδωσαν το παρον στη συναντηση παντα τετοια και του χρονου περισσοτεροι!! Ολα τα λεφτα ηταν η χιονισμενη διαδρομη καλυβια-φραγμα τρελο παιχνιδι.... |
Ενα μεγαλο μπραβο σε ολους οσους εδωσαν το παρον στη συναντηση παντα τετοια και του χρονου περισσοτεροι!!... |
οσες εχω βγαλει εγω με την δικη σου ΜΗΝ τισ πεταξεις
βαλτες σε ενα δισκακι και μου τις δινεις οποτε βρεθουμε τις θελω ακομα και ας μην ειναι καλες ![]() |
Σιγα μην χρειαζομασταν και αλισυδες... πφφφ υπερβολικοι... ![]() ![]() "ο δεν κολάω πουθενά" |
Sinanai έγραψε: |
Ωραίος ρε μαν! Τασούλη, αυτή με το μόνο σκυλάκι σπέρνει. |
απ την ηλιοροφη του rav4 του photoman... ![]() |
sotos 106xs έγραψε: |
Άπαιχτη η "motorsport"με το 106 του Λευτέρη ![]() ![]() ![]() |
plaketokofths έγραψε: |
Ποδηλατο στη λίμνη κανατε? |
Εισαι λιγο πιο αυστηρός απ οτι πρέπει..., χωρις να εχεις απαραίτητα αδικο οτι θελει λιγη περισσότερη οργανωση... |
Ομως, στο Πήλιο ειχαμε τους "εκτακτους" που ηρθαν Κυριακη πρωι και δεν ηθελαν βολτα (εγω οπως ειδες "εκανα το προγραμμα" = βολτα στα βουνα του Πηλίου), και προχθες ειχαμε τον πρωινο πάγο που μας χαλασε το αρχικο δρομολογιο. |
Απο κει και πέρα ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ περιπτωσεις θα μπορουσε να ειχε διευθετηθεί σωστότερα το πράγμα, αν το πρόγραμμα της Κυριακής ειχε ανακοινωθεί ΜΑΖΙ με την ανακοίνωση της εκδρομής - και οποιος θελει ακολουθεί, ενώ να υπάρχει "εκ των προτερων" "plan B" στην περιπτωση που κατι πάει στραβα για τον οποιονδηποτε λόγο.
Την επομενη φορα θα ειμαστε καλητεροι. |
Περι υπαρξης αλυσίδων σε εκδρομή σε ορεινή περιοχη, ε δεν χρειαζεται να πουμε κάτι καθενας κάνει οτι καταλαβαίνει και χρησιμοποιεί τα χρηματα του αντιστοιχα - τωρα το οτι αλλος τρεχει μετα να ξεκωλήσει αυτον που κόλλησε ειναι αλλο θεμα. |
Αν ειχατε πάει για φαί νωριτερα (ακομα και πριν ερθουμε εμείς που εξ αρχής ξεραμε οτι θα αργησουμε) και δεν ειχαμε μπλεξει με το ξεκωλλημα θα υπηρχαν περισσότερες επιλογές για φαγητό...αλλα στις 23:30 ειναι μπερδεμενα... |
Κοιτάξτε οσο για το θέμα των αλυσίδων και του κολλήματος , ηξερα οτι τοσα ατομα φτασαν το πρωι και το απογευμα χωρις αλυσιδες, υπέθεσα οτι δεν θα ειχα προβλημα ουτε εγω. Απο κει και περα η μαλ***α εγινε επειδη καθυστερησα να φυγω απο θεσνικη και εφτασα στο βουνο στις 9+ , ετσι πετυχα παγετο πανω με -3 -4 , με αποτελεσμα ακομα και στεγνοι δρομοι να εχουν παγωσει και να γλιστράνε.. |
Εγω απλος θελω να ευχαριστησω τα παιδια που ξεβολευτηκαν απο την ταβερνα τους και την ζεστουλα τους και ηρθαν εκει πανω να παλευουν 2 ωρες με τις μικροτερες αλυσιδες ... ![]() |
Kαλα περασαμε και φετος..Αντε και την επομενη φορα με περισσοτερα στριψιματα και συμμετοχες... ![]() ![]() Υ.Σ. 1 μπραβο και στο διοργανωτη μας Κ. Αρη Τσιβο. |
Άλλη μια πολύ ωραία εκδρομή με τη σφραγίδα Ghostdog ![]() |
Έτσι ήλπιζα από το Πήλιο αλλά... Τσίβος! εεεε σόρρυ, Τζίφος ήθελα να πω ![]() |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Eιλικρινά ρε φιλε, αν χαλιεσαι τοσο γιατι ερχεσαι?!?!?!?!?!?!??! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Πραγματικα για μενα ηταν απιστευτα δυσκολο να οργανωσω τοσους μηνες πριν μια εκδρομη ενω ταυτοχρονα εκανα (και κανω) 2 δουλειες και εδινα κατατακτηριες εξετασεις για το Μετσοβιο Πολυτεχνειο...... |
Τουλαχιστον στα τοσα χρονια που προσπαθω και διοργανωνω εκδηλωσεις για το club δεν μου εχουν παραπονεθει...... ![]() |
Ειναι κατι που προσπαθω να το κανω σπαταλωντας ωρες απο τον προσωπικο μου χρονο και χρημα απο την τσεπη μου...... ![]() |
Παντως Steve (ή οποιος αλλος θελει ) μπορει να ασχοληθει με αυτο το κομματι και να οργανωσει κατι αντιστοιχο........γιατι: "Εξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέει κανείς" ![]() |
Και έχω ασχοληθεί, και έχει πάει μια χαρά, βλέπε τα 3 τελευταία touring στην Αγ. Άννα. |
Το ιδιο ειναι να οργανωσεις ενα τουρινγκ και το ιδιο να παρεις τηλ και να κλεισεις για 10 σκηνες σε ενα καμπινγκ????????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Τεσπα τον επομενο ανελαβε το εσυ, αλλιως μπουκωσε............ |
Ωραίος ρε Μητσο!
Το απογευμα ή αυριο (οποτε προλαβω) θα ανεβασω κι εγω... |
Photoman έγραψε: |
...έστω γι' αυτό το λίγο και εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες, αφού πλέον οι εκδρομές-δραστηριότητες είναι μετρημένες, μπορεί με λίγη καλή θέληση και διάθεση ο κάθε ένας να περάσει όμορφα με την παρέα ![]() |
Λευτέρης έγραψε: |
P.s τον γλωσσοφάγαμε τον Ιταλό!!! |
τι επαθε? εσκασε η τουρμπινα?? ![]() |
athanas έγραψε: |
Βγαίνεις στην έξοδο για Λαμία και λίγο πριν το φανάρι έχει κάτι γραμμές τραίνου με σήμανση...Το βράδυ όμως δεν πολυφαίνεται...
(για να πω την αλήθεια ούτε το πρωί το βλέπεις αν είσαι απρόσεκτος) |
Sinanai έγραψε: |
Ο οδηγός του Σμαρτ, βέβαια, δεν ξέρουμε αν ζει. ![]() ![]() ![]() |
αμα δείτε και τη φωτό απο του Σώτου το 106 μπορεί να σας αρέσει περισσότερο αλλά νο χαρντ φιλινγκς! |
reselie-206 έγραψε: |
poio είναι? το χρυσαφί? |
τι επαθε? εσκασε η τουρμπινα?? ![]() |
!Το 13άρι μου είναι πρώτη μούρη!!!!(Θοδωρή οι ζάντες είναι σπιντλα'ι'ν)χαχαχχα πολλά θενκς στο φωτογράφο!!!αμα δείτε και τη φωτό απο του Σώτου το 106 μπορεί να σας αρέσει περισσότερο αλλά νο χαρντ φιλινγκς!!Αντε να δούμε και τις υπόλοιπες!!!! P.s τον γλωσσοφάγαμε τον Ιταλό!!! |
Συγχαρητηρια στο φωτογραφο για την φωτο..Πραγματικα γα@@σε Μανθο.. ![]() ![]() |
Όντως, θα άγγιζε την τελειότητα αν δεν εστίαζε μόνο στο φανάρι του οδηγού ![]() ![]() ![]() |