PSClub - Hellas

Ελληνικοί Αγώνες - 32o ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΛΑΔΙΟ 19-11-2011

volvos - Παρ 11 Νοέ 2011, 15:52:52
Θέμα δημοσίευσης: 32o ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΛΑΔΙΟ 19-11-2011
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
http://startline.gr/portal/product_info.php?products_id=613&osCsid=585a887d0fcd2bb37a5057d9a9a26839

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΑ
http://startline.gr/portal/product_info.php?products_id=612
Road_Runner - Παρ 11 Νοέ 2011, 16:38:10
Θέμα δημοσίευσης:
Καλη επιτυχια παιδες Wink
plaketokofths - Παρ 11 Νοέ 2011, 16:40:00
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:

Cheers Cheers Cheers

Τακη 2ος αυτός?
Road_Runner - Παρ 11 Νοέ 2011, 16:41:11
Θέμα δημοσίευσης: Re: 32o ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΛΑΔΙΟ 19-11-2011
volvos έγραψε:

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΑ
http://startline.gr/portal/product_info.php?products_id=612

Ειδες που η πανακτος τελειωνει εκει που σου ελεγα?
volvos - Παρ 11 Νοέ 2011, 16:51:54
Θέμα δημοσίευσης:
EMEIS θα εχουμε "τελειωσει" πιο νωρις ακομα...

πρωτο ραλλακι και μενα και λευτερη
δευτερος δικος μου

οποτε παμε για φωτο facebook και τερματισμο Cool
Pughell - Παρ 11 Νοέ 2011, 16:52:59
Θέμα δημοσίευσης:
Με 93 συμμετοχες,τελικα λεφτα υπαρχουν... Laughing Laughing Laughing

Μλκα Τακη κανονισε στο Μελετακι στο πηγαδι να πεις στον Λεφο να σταματησει γιατι χεζεσαι... Laughing Laughing Laughing
Sinanai - Παρ 11 Νοέ 2011, 16:53:46
Θέμα δημοσίευσης:
Rotfl Rotfl Rotfl
volvos - Παρ 11 Νοέ 2011, 16:57:29
Θέμα δημοσίευσης:
ενα θα σου πω 2 φορες εχουμε παει να γραψουμε
τη δευτερη σβησαμε τα μισα της πρωτης και ψαχναμε φαρμακειο για μαλοξ και τις δυο..
γερασαμε Crying or Very sad
Pughell - Παρ 11 Νοέ 2011, 17:00:49
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα,στον αγωνα ουτε αναγουλα δεν θα σου(δεν λεω "σας" γιατι ο αλλος τρεχει καιρο) ερθει απο το αγχος... Laughing

Δεν εχετε ετοιμα γραπτα απο κανεναν για να διορθωσετε εκει πανω ρε; Question
Pughell - Παρ 11 Νοέ 2011, 17:03:58
Θέμα δημοσίευσης:
Η Πανακτος ειναι αυτη που ξεκιναει μετα απο ενα σταυροδρομι σε μια πολυ μεγαλη ευθεια; Question
Road_Runner - Παρ 11 Νοέ 2011, 17:25:43
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Η Πανακτος ειναι αυτη που ξεκιναει μετα απο ενα σταυροδρομι σε μια πολυ μεγαλη ευθεια; Question

τσου
Αυτη ειναι η Φυλη.
Pughell - Παρ 11 Νοέ 2011, 17:30:05
Θέμα δημοσίευσης:
Α,sorry...
Αθλια ειδικη παντως,λες και τρεχεις dragster σε αεροδρομιο ειναι... Confused
Lef205 - Παρ 11 Νοέ 2011, 18:25:18
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:

αφου κ εσυ τρεχεις συνοδηγος ρε!
Καλο τερματισμο σε ολους μας!
Ανυπομονω να δω πως ειναι να γραφεις 65 αγωνιστικα χλμ σε μια μερα!
Στελιο το θεωρω λαθος να παιρναμε ετοιμες σημειωσεις, προτιμω τις δικες μας και συμβουλες απο καποιον πιο εμπειρο στον αγωνα.
Νιωθω πιο ασφαλης.
plaketokofths - Παρ 11 Νοέ 2011, 18:26:20
Θέμα δημοσίευσης:
Στελιο cosmo δεν ειδα, δεν θα κατεβεις να φανταστώ?

Αμα εχει καλο καιρό ψήνομαι να δω κατι εκτος ψαθας
Pughell - Παρ 11 Νοέ 2011, 18:28:19
Θέμα δημοσίευσης:
Βρε δεν διαφωνω,απλα αν βρεις καποιες που σε βολευουν(πχ με ταχυτητες ή μονον με στροφες) και τις διορθωσεις,θα γλιτωσετε αρκετο χρονο απο το να γραψετε καθε διαδρομη μεμονωμενα και απο το μηδεν... Sad

Εμεις αν τυχει και παμε σε αγωνα που δεν τον εχουμε καν γραμμενο,ρωταμε αν υπαρχει κατι και βασιζομαστε εκει σαν αρχικη "δομη".
Σε καμια περιπτωση δεν εννοω οτι τα αφηνεις ολα ως εχουν βεβαια. Confused
sps - Παρ 11 Νοέ 2011, 18:38:14
Θέμα δημοσίευσης:
καλη επιτυχια στους συμμετεχοντες συνκλαμπιτες!
Αν κανει καλο καιρο θα προσπαθησω ν'ανεβω!
Road_Runner - Παρ 11 Νοέ 2011, 18:38:58
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
Road_Runner έγραψε:

αφου κ εσυ τρεχεις συνοδηγος ρε!
Καλο τερματισμο σε ολους μας!
Ανυπομονω να δω πως ειναι να γραφεις 65 αγωνιστικα χλμ σε μια μερα!
Στελιο το θεωρω λαθος να παιρναμε ετοιμες σημειωσεις, προτιμω τις δικες μας και συμβουλες απο καποιον πιο εμπειρο στον αγωνα.
Νιωθω πιο ασφαλης.

E, το οτι τρεχω δεν σημαινει οτι δεν μπορω να σας ευχηθω καλο αγωνα Laughing Laughing

Θα δεις οτι θα σου αρεσει Wink
Road_Runner - Παρ 11 Νοέ 2011, 18:40:24
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Βρε δεν διαφωνω,απλα αν βρεις καποιες που σε βολευουν(πχ με ταχυτητες ή μονον με στροφες) και τις διορθωσεις,θα γλιτωσετε αρκετο χρονο απο το να γραψετε καθε διαδρομη μεμονωμενα και απο το μηδεν... Sad

Εμεις αν τυχει και παμε σε αγωνα που δεν τον εχουμε καν γραμμενο,ρωταμε αν υπαρχει κατι και βασιζομαστε εκει σαν αρχικη "δομη".

Στελιο αυτο το θεωρώ μεγάλο λάθος...
Έστω και αν αλλάζεις πράγματα...
1000 φορες να κανεις 4-5 ωρες παραπανω να γράψεις, και να ξέρεις οτι αυτα που έχεις γράψει ειναι αυτα που βλεπεις εσυ, και αλλο να διορθώνεις αυτά που βλέπει ο άλλος.
Για πολλους και διάφορους λόγους.
Pughell - Παρ 11 Νοέ 2011, 19:12:30
Θέμα δημοσίευσης:
Νικο σε καμια περιπτωση δεν ειναι το σωστο.
Απο εκει και περα ομως,δεδομενων των αναλογιων,η βενζινη ειναι ακριβη και οι μερες πολυτιμες και μιας και δεν εχουμε το πλεονεκτημα να λειπουμε απο τις δουλειες μας 3 μερες την εβδομαδα,βολευεσαι οπως μπορεις...

Αμα ηταν να τρεξουν πχ Κενταυρος που κανενας απο τους δυο τους δεν το εχει κανει ποτε,τοτε τι θα γινοταν;
Θα επαιρναν μια βδομαδα αδεια για να κανουν δοκιμαστικα;Ή μηπως θα εκαναν 10 φορες τον γυρο του Πηλιου(50Ε η γυρα θελει υποψιν);

Ενταξει,δεν λεω να παρει γραπτα απο τον πρωτο τυχαρπαστο αλλα πχ δεξια θα την δεις και εσυ,δεξια θα την δει και αυτος που εγραψε τις σημειωσεις.
150 μετρα θα δεις εσυ,150 μετρα(εστω 180) θα εχει γραψει και ο αλλος.
Η βασικη δομη δεν αλλαζει...
Τωρα η ιδανικη γραμμη ειναι αλλο πραγμα.

Στο κατω-κατω αμα εισαι μλκας,ειτε με δικα σου,ειτε με αλλου γραπτα,η εξοδος ειναι δεδομενη(το ειδες live απο 1ο χερι φετος). Laughing
Road_Runner - Παρ 11 Νοέ 2011, 19:45:45
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Νικο σε καμια περιπτωση δεν ειναι το σωστο.
Απο εκει και περα ομως,δεδομενων των αναλογιων,η βενζινη ειναι ακριβη και οι μερες πολυτιμες και μιας και δεν εχουμε το πλεονεκτημα να λειπουμε απο τις δουλειες μας 3 μερες την εβδομαδα,βολευεσαι οπως μπορεις...

Αμα ηταν να τρεξουν πχ Κενταυρος που κανενας απο τους δυο τους δεν το εχει κανει ποτε,τοτε τι θα γινοταν;
Θα επαιρναν μια βδομαδα αδεια για να κανουν δοκιμαστικα;Ή μηπως θα εκαναν 10 φορες τον γυρο του Πηλιου(50Ε η γυρα θελει υποψιν);

Ενταξει,δεν λεω να παρει γραπτα απο τον πρωτο τυχαρπαστο αλλα πχ δεξια θα την δεις και εσυ,δεξια θα την δει και αυτος που εγραψε τις σημειωσεις.
150 μετρα θα δεις εσυ,150 μετρα(εστω 180) θα εχει γραψει και ο αλλος.
Η βασικη δομη δεν αλλαζει...
Τωρα η ιδανικη γραμμη ειναι αλλο πραγμα.

Στο κατω-κατω αμα εισαι μλκας,ειτε με δικα σου,ειτε με αλλου γραπτα,η εξοδος ειναι δεδομενη(το ειδες live απο 1ο χερι φετος). Laughing

Αρχικα ο τσακιρης σε καμια περιπτωση δεν ειναι μλκς....
Η εξοδος δεν ηταν ουτε οδηγικο λαθος ουτε λαθος σημειωσεων...
Οποτε αν δεν γνωριζεις, μην λες μαλ***ες......

Τωρα στο θεμα μας, απλα κανεις 1 ακομα περασμα... Για το κενταυρος που ανεφερες, πχ, μιας και εναι ασφαλτινο ραλλυ και επιτρεπεται το μπρος πισω σε ειδικες, θα σου κοστίσει 20 ευρω παραπανω, αφου αναγνωρισεις κανεις και συμφωνα με τον κανονισμο δεν πας πανω απο 70, ασχετα αν μερικοι μερικοι (ονοματα δεν λεμε) κανουν αγωνα και στις αναγνωρισεις Wink
kane - Παρ 11 Νοέ 2011, 20:06:41
Θέμα δημοσίευσης:
Ασε τα ονόματα νικο και τα επώνυμα...

Μπορεί να έτρεξα ένα αγώνα μόνο, που σημαίνει πως έχω γράψει μόνο μια φορά, αλλά απο αυτή την εμπειρία μου είδα πως δε ξέρουν το 95% τι σημαίνει ΚΟΚ κατά το γράψιμο των διαδρομών.
Δεν υπάρχει αγωνιζόμενος που δε μαλακίζεται πλήρως κατά το γράψιμο. Μόνο όσοι πάνε για τη πλάκα τους κάνουν δοκιμές απλώς σβέλτα...
Τι να πω; για τους εκάστοτε τοπικούς ήρωες; που πηγαίνουν σε ξένους αγώνες και κάνουν κλαρίνα, ενώ στον τοπικό τους νομίζεις πως περνάει ο βατάνεν;
Το μπρος πίσω μπορεί να επιτρέπεται, (σε σπριντ οχι,σε ράλλυ ναι;) αλλά αν αγαπάς τη ζωή σου, κυκλώνεις...
Το λέω και απο εμπειρία, μη ραλλυτζίδικη, σαν απλός χρήστης δρόμου, που έτυχε να περνάω απο κεί.
Οσο για την εξοδο του τσακίρη, μόνος εσύ κι αυτός γνωρίζετε και δε θα σχολιάσω περαιτέρω μιάς και ο καθένας μας έχει απο μια γνώμη και θα γίνουμε κουβάρια!

Κατά τ'αλλα,αν έτρεχε ο κοσμοπουλος,υπήρχε μια πιθανότητα να κατέβω κι εγώ, αλλά χλωμά τα πράγματα.
Οπότε καλό αγώνα σε σένα, το λέφο και το τάκη! Να περάσετε καλά...
Pughell - Παρ 11 Νοέ 2011, 20:25:05
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:

Αρχικα ο τσακιρης σε καμια περιπτωση δεν ειναι μλκς....
Η εξοδος δεν ηταν ουτε οδηγικο λαθος ουτε λαθος σημειωσεων...
Οποτε αν δεν γνωριζεις, μην λες μαλ***ες......

Δεν ειπα συγκεκριμενα μλκα καποιον,γενικευω αλλα δεν κατανοησες σωστα...
Περι φετινης εξοδου σας συγκεκριμενα,λεω αυτα ακριβως που μου ειπες οταν σε ειδα να βγαινεις αναποδα στην ειδικη,δεν ημουν μπροστα για να εχω αποψη.
Απο εκει και περα η εξοδος σχεδον παντα(με ελαχιστες εξαιρεσεις) οφειλεται στον οδηγο ή σε λαθος γραπτα,μην κοροιδευεις τον εαυτο σου...

Road_Runner έγραψε:
Τωρα στο θεμα μας, απλα κανεις 1 ακομα περασμα... Για το κενταυρος που ανεφερες, πχ, μιας και εναι ασφαλτινο ραλλυ και επιτρεπεται το μπρος πισω σε ειδικες, θα σου κοστίσει 20 ευρω παραπανω, αφου αναγνωρισεις κανεις και συμφωνα με τον κανονισμο δεν πας πανω απο 70, ασχετα αν μερικοι μερικοι (ονοματα δεν λεμε) κανουν αγωνα και στις αναγνωρισεις Wink

Ναι,ΟΚ,εσυ σε ενα περασμα θα γραψεις ειδικη και θα ειναι και ολα ΟΚ χωρις να αλλαξεις τιποτα αλλο...
Εγω παντως,απο αλλους κοινους "θνητους" που ξερω,για να γραψουν μια ειδικη και να νιωσουν ετοιμοι για τον αγωνα,θελουν τουλαχιστον 5-6 περασματα μαζι με το γραψιμο οποτε τα 20Ε που λες δεν εχουν αντικρυσμα ουτε σε.....sprint. Laughing
Ghost Dog - Παρ 11 Νοέ 2011, 20:31:23
Θέμα δημοσίευσης:
Και εγω ειμαι "καθετος" στο θεμα των σημειωσεων απο αλλους, αλλα μαντεψτε..............δεν ειναι αυτο το θεμα συζητησης μας (παλι!!) Laughing Laughing
Καλο δρομο και καλο τερματισμο στα παιδια που θα τρεξουν!! Very happy Very happy Very happy
Road_Runner - Σαβ 12 Νοέ 2011, 01:47:30
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Δεν ειπα συγκεκριμενα μλκα καποιον,γενικευω αλλα δεν κατανοησες σωστα...
Περι φετινης εξοδου σας συγκεκριμενα,λεω αυτα ακριβως που μου ειπες οταν σε ειδα να βγαινεις αναποδα στην ειδικη,δεν ημουν μπροστα για να εχω αποψη.
Απο εκει και περα η εξοδος σχεδον παντα(με ελαχιστες εξαιρεσεις) οφειλεται στον οδηγο ή σε λαθος γραπτα,μην κοροιδευεις τον εαυτο σου...

Επειδη οπως ειπες υπαρχουν και εξαιρεσεις, ζητα τον τσακιερη να δεις το βιντεο και θα καταλαβεις αν φταιει καποιος η οχι..

Pughell έγραψε:
Ναι,ΟΚ,εσυ σε ενα περασμα θα γραψεις ειδικη και θα ειναι και ολα ΟΚ χωρις να αλλαξεις τιποτα αλλο...
Εγω παντως,απο αλλους κοινους "θνητους" που ξερω,για να γραψουν μια ειδικη και να νιωσουν ετοιμοι για τον αγωνα,θελουν τουλαχιστον 5-6 περασματα μαζι με το γραψιμο οποτε τα 20Ε που λες δεν εχουν αντικρυσμα ουτε σε.....sprint. Laughing

Τωρα η το παιζεις χαζος(γιατι δεν εισαι), η δεν ξερω τι....
Δηλαδη εσεις οταν παιρνετε ετοιμες σημειωσεις ποσα περασματα κανετε?
2-4-6-8??
Αν ΔΕΝ ειχατε σημειωσεις δεν θα κανατε αλλο 1 για να τις γραψετε?
τα 20 ευρω οποτε που λεω ειναι για 1 επιπλεον περασμα σε καθε μια απο τις 3 ειδικες..
by the way, παλια τα ραλλυ ηταν περιορισμενα στα 4 περασματα/ειδικη....
Βεβαια αυτοι που εκαναν και κανουν ακομα 20-30 περασματα τα εκαναν και τοτε, αλλα το 70-80% εκαναν αυτα που επιτρεπονταν.. δεν χρειαζεται να κανεις 500 περασματα για να πας γρηγορα...
χρειαζεται απλα να τα κανεις σωστα....
Pughell - Σαβ 12 Νοέ 2011, 02:32:38
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω προσωπικα,με οσους εχω τρεξει(και τις περισσοτερες φορες υπηρχαν γραπτα),καναμε τουλαχιστον 3-4 περασματα την καθε ειδικη.
Ειχε φορες που χρειαστηκε να κανουμε και 7-8 περασματα.
Ειναι στον οδηγο κυριως...
Ο συνοδηγος αν οχι στο 2ο,στο 3ο περασμα το πολυ,εχει επισημανει και τις μικροτερες λεπτομερειες του δρομου.
Οποτε οχι,αν δεν ειχαμε σημειωσεις,θα χρειαζομασταν τουλαχιστον 2 επιπλεον περασματα,δηλαδη περιπου 6-7 στο συνολο.

Περι 4ων περασματων,εδω γελαμε...
Μαλλον ξεχνας το μπαχαλο που γινοταν και τους λογους για τους οποιους καταργηθηκαν τα 4 περασματα...
Το 70-80% ηταν αυτο που εκανε 200,παρανομα,περασματα.
Μαλιστα θυμαμαι το 2007 παλι στο Παλλαδιο που οι αθηναιοι(και οσοι αλλοι γνωριζαν) εμπαιναν Αγιο Κωνσταντινο(αν δεν κανω λαθος) απο την κοπανα λιγο μετα το start...
Και υποψιν οτι αυτοι ειναι και τοπικοι.Που να ηταν και απο επαρχια και να εκαναν τον αγωνα 1η φορα.

Οποτε σε αυτο που ειπε ο Σταυρος νωριτερα,εχει απολυτο δικιο...
Κανενας δεν κανει δοκιμες με 70 χλμ,ουτε παει βαση ΚΟΚ.
Ευτυχως ή δυστυχως δεν εχουμε την παιδεια να κατεβουμε για αγωνα με 4 περασματα,οπως γινεται σε ολη την Ευρωπη.
Για αυτο και τα 20Ε ανα ειδικη που λες,ειναι πολυ περισσοτερα στο συνολο τους...
MEMsound - Σαβ 12 Νοέ 2011, 02:49:29
Θέμα δημοσίευσης:
ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι το κανουν Σαββατο το Παλλαδιο...
τελος πάντων...
δε νομιζω οτι θα προλαβω να ερθω να σας δω
καλη επιτυχια Cool Cool
sps - Σαβ 12 Νοέ 2011, 09:00:20
Θέμα δημοσίευσης:
Μανθο το παλαδιο καθιερωθηκε σαββατο γιατι πριν λιγα χρονια ειχε γινει το εξης περιστατικο.
Εκαναν το μερκουρη σαν ειδικη(αττικο ραλλυ) και στη γνωστη ταβερνα μες στην ειδικη ειχε βαφτισια, οποτε φανταζεσαι τι χαμος εγινε.
Επισης κυριακη βγαιναν οι θειτσες για χορτα κλπ.Laughing
ετσι αποφασισαν τα ραλλυ εντος αττικης να γινονται σαββατο για να μην δημιουργουνται θεματα με βαφτισια, μαζεμα χορτων, καψιμο ξυλων σε χωραφια, κλαδεμα, μαζεμα ελιων και αλλες δραστηριοτητες που κανουν οι αθηναιοι τις κυριακες.
Steve - Σαβ 12 Νοέ 2011, 09:29:36
Θέμα δημοσίευσης:
Ευτυχώς που τον χαρταετό τον πετάνε την Καθαρά Δευτέρα γιατί αλλιώς θα είχαμε κι άλλο ένα θέμα με τους Αθηναίους... Rolling eyes

Razz Razz Razz
Lef205 - Σαβ 12 Νοέ 2011, 11:33:18
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Ευτυχώς που τον χαρταετό τον πετάνε την Καθαρά Δευτέρα γιατί αλλιώς θα είχαμε κι άλλο ένα θέμα με τους Αθηναίους... Rolling eyes

δικιο εχεις και να σκεφτεις οτι το πρωτο αυτοκινητο παιρνει εκκινηση στις 8 που σημαινει οτι απο θεατες θα εχουμε το πολυ καποιους κυνηγους που θα ειναι και τσαντισμενοι γιατι απο το δρομο που πανε στο βουνο να κυνηγισουν "περναει το ραλλλλυ", βασικη προυποθεση να ειναι εστω αυτοι, να εχει αρχισει η κυνηγετικη περιοδος γιατι αλλιως . . .
Steve - Σαβ 12 Νοέ 2011, 12:41:19
Θέμα δημοσίευσης:
Ω Θεοί... W00t W00t Wacko Stunned

Και έχεις και τον 69xxxx1313 για συνοδηγό;

Δε πας να κάνεις κανα ευχέλαιο το αμάξι πριν ξεκινήσετε; Laughing Laughing

Καλό αγώνα όπως και να'χει Thumb Left
Road_Runner - Κυρ 13 Νοέ 2011, 01:27:08
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
Steve έγραψε:

δικιο εχεις και να σκεφτεις οτι το πρωτο αυτοκινητο παιρνει εκκινηση στις 8 που σημαινει οτι απο θεατες θα εχουμε το πολυ καποιους κυνηγους που θα ειναι και τσαντισμενοι γιατι απο το δρομο που πανε στο βουνο να κυνηγισουν "περναει το ραλλλλυ", βασικη προυποθεση να ειναι εστω αυτοι, να εχει αρχισει η κυνηγετικη περιοδος γιατι αλλιως . . .

Εχει αρχισει, πετυχαμε σημερα μερικους...
Nizak - Κυρ 13 Νοέ 2011, 12:26:12
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Α,sorry...
Αθλια ειδικη παντως,λες και τρεχεις dragster σε αεροδρομιο ειναι... Confused

Pughell έγραψε:

Γεια σου Στέλιο! Η Φυλή είναι καταπληκτική ειδική κ την έχεις παρεξηγήσει, θέλει πολύ άντερο για να πας γρήγορα! Βέβαια θα ήταν καλύτερο να είχε και το τεχνικό κομμάτι αλλά έχουμε μπλέξει με τους οικολόγους για άλλη μια φορά.

Τώρα στο θέμα των σημειώσεων συμφωνώ απόλυτα με τα υπόλοιπα παιδιά, πως καλύτερα είναι να γράφεις από την αρχή. Εγώ όποτε είδα άλλες σημειώσεις δεν ήμουν καθόλου ευχαριστημένους και χρειάστηκε να κάνω τόσες διορθώσεις που τελικά μου πήρε περισσότερο χρόνο από ότι αν τα γραφα απ το μηδέν. Τελικά οι σημειώσεις όσο και αν τυπικά είναι πράγμα αντικειμενικό (περιγραφή του ίδιου δρόμου) τελικά καταντά να είναι πολύ υποκειμενικό θέμα...
Pughell - Κυρ 13 Νοέ 2011, 20:08:12
Θέμα δημοσίευσης:
Γεια σου Νικολη! Very happy

Τι να σου πω ρε φιλε,εμενα παντως δεν μου αρεσε...
Δυο φορες εχω κατεβει(2007 και 2009).
Του '07 μου αρεσε αρκετα σαν ειδικες.
Και του '09 ηταν ωραια αλλα αυτη η Φυλη μου εκατσε στον λαιμο...
Δηλαδη αν δεν ειχαμε το Clio και ειχαμε κανενα Α/5,ποση ωρα θα πηγαιναμε με την 5η στον κοφτη στα κατηφορικα κομματια; Confused

Περι γραπτων,οπως ειπα,ολα εξαρτωνται απο το τι θα βρεις και τι θα χρειαστει να διορθωσεις...
Εγω πχ εχω παρει αρκετα γραπτα του Ζαχου(του Βαγγελη) και απλα "εκοψα" μια-δυο ταχυτητες για να βολεψουν τους ρυθμους μας(ειτε σαν οδηγος,ειτε σαν συνοδηγος).
Με τα γραπτα του Κοσμοπουλου πχ δεν μπορω να βγαλω ακρη...
Ειναι οτι "καθεται" στον καθενα δηλαδη. Wink
kane - Κυρ 13 Νοέ 2011, 20:11:53
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
και απλα "εκοψα" μια-δυο ταχυτητες για να βολεψουν τους ρυθμους μας(ειτε σαν οδηγος,ειτε σαν συνοδηγος).

κουλάδια... Laughing Laughing Laughing

Ασφαλώς αστειεύομαι...Ετσι και πάρει κανείς απο μας τα γραπτά των γρήγορων, ζήτω τα τρο(μ)πέτα!
volvos - Κυρ 13 Νοέ 2011, 20:27:05
Θέμα δημοσίευσης:
na παρακαλεσω καποιο μοντ να μεταφερει αλλου τα ασχετα με το τοπικ ποστ.
ωραια η συζητηση σας αλλα επειδη θα ρωτανε τα παιδια σε λιγο ινφο για σημεια και προσβασεις θα χαθει ο μπουσουλας.

α ρε στελιο και μετα μου μιλας για trail braking (που δεν ειναι το να φρεναρεις με αριστερο αλλα ΓΑ**ΣΕ το μην ανοιξουμε συζητηση) και οριακη οδηγηση στο βουνο οταν παντα θα εισαι στο περιπου και στο μηπως...

εκτος αν εισαι τρελλος και κανεις 100περασματα και πηγαινεις στον αγωνα χωρις συνοδηγο.
ουσιαστικα και ρινγκ ειναι 20χλμ ενω εδω μιλαμε για αγωνα 65/2χλμ διαδρομων...

απλα στο ρινγκ πρεπει να κανεις 100+γυρους για να εισαι σιγουρος οτι ξερεις πραγματικα τη πιστα
sps - Κυρ 13 Νοέ 2011, 20:32:28
Θέμα δημοσίευσης:
Ειπα να μην επαιμβω και χαλασω το τοπικ, αλλα μιας και μπορει τα ποστς να μεταφερθουν Laughing λεω και γω τη μαμακια μου:
Παναγιωτη πιστευεις δηλαδη οτι δεν υπαρχουν οδηγοι στα ραλλυ που πανε 100 και 110%?
Lef205 - Κυρ 13 Νοέ 2011, 20:50:29
Θέμα δημοσίευσης:
sps έγραψε:
Παναγιωτη πιστευεις δηλαδη οτι δεν υπαρχουν οδηγοι στα ραλλυ που πανε 100 και 110%?

Καιτατζης ζαχοι κυριαζης κοσμοπουλος γεροδημος μιχος (απο τους ενεργους λεω) και σιγουρα ξεχναω καποιους.
MEMsound - Κυρ 13 Νοέ 2011, 21:15:44
Θέμα δημοσίευσης:
αφου θα το ξανακανετε μπουρδελο το τοπικ Laughing

αν θελετε καπου να γραψετε προσβασεις ΚΑΙ ΜΟΝΟ για τον αγωνα ανοιξτε ενα τοπικ απκλειστικα γι αυτο και τα ενωνουμε μετα...

επι του θεματος 100% - 110 % κλπ σε ραλλυ / πιστα κλπ θεωρω οτι ειναι διαφορετικο το ενα απ' το αλλο και δεν τιθεται θεμα συγκρισης
Pughell - Κυρ 13 Νοέ 2011, 21:22:46
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

α ρε στελιο και μετα μου μιλας για trail braking (που δεν ειναι το να φρεναρεις με αριστερο αλλα ΓΑ**ΣΕ το μην ανοιξουμε συζητηση)

Κοιτα,αμα εσεις εχετε ορισει δικη σας ορολογια για το trail braking,αυτο ειναι δικο σας προβλημα,οχι δικο μου... Laughing

volvos έγραψε:
και οριακη οδηγηση στο βουνο οταν παντα θα εισαι στο περιπου και στο μηπως...

Μην λεμε παλι τα ιδια,οποιος νομιζει οτι εχει τα @@,ας ερθει να οδηγησει εκεινος στο 110% που νομιζει οτι παει οταν ειναι στην πιστα,να δουμε το αποτελεσμα...
kane - Κυρ 13 Νοέ 2011, 22:03:21
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ πάλι πιστεύω κάτι άλλο...

Οσο θα υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι θα κάνουν 100 περάσματα σε ρυθμούς αγώνα, ώστε να γνωρίζουν επακριβώς πως και που θα πατήσουν στον αγώνα με το αγωνιστικό (εχοντας και ενα πολιτικο-αγωνιστικο) δε θα μπορέσουμε ΠΟΤΕ να συγκρίνουμε οδηγους.

Να το κάνουμε σαν κάτι αγώνες στην Αγγλία. Καλησπέρα σας. Αύριο οι ειδικές είναι αυτές. Τα γραπτά είναι αυτά, ίδια για όλους. Μπορείτε να κάνετε 2 περάσματα να διορθώσετε και μπορείτε να πάτα όσο τάπα θέλετε. Απλά πράγματα.
Δυστυχώς μιλάμε δημόσια και δε μπορούμε να αναφερθούμε σε ονόματα,όπως όταν μιλάμε στο καφέ...Αλλά ό,τι και να λέμε, επειδή ειμαστε εδώ μέσα 10-15 μαλ**ες που ασχολούμαστε, γνωρίζουμε πολύ καλά... απλά κάνουμε διάλογο για το...ντεμέκ.
Lef205 - Κυρ 13 Νοέ 2011, 22:26:06
Θέμα δημοσίευσης:
συνεχιζουμε εδω

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=468178#468178
Lef205 - Παρ 18 Νοέ 2011, 17:32:16
Θέμα δημοσίευσης:
Eπιστροφη στο σπιτι μετα απο τις τελευταιες αναγνωρισεις.
Η ψαθα μπολικη υγρασια μετα την αλλαγη πορειας στην κατηφορα οπως και η πανακτος σε μικροτερο βαθμο στα κομματια που ειναι σκιερα.
Το αυτοκινητο αυτη τη στιγμη πρεπει να περναει τεχνικο ελεγχο και ολα ειναι ετοιμα για αυριο Very happy (ετσι δειχνουν τουλαχιστον)
Αντε να δουμε πως ειναι και τα ραλλυ !
Sinanai - Παρ 18 Νοέ 2011, 17:39:25
Θέμα δημοσίευσης:
Με το καλό Σιμ, Σκα, και Ιντζό!!! Wink Wink Wink
Pughell - Παρ 18 Νοέ 2011, 18:11:25
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:

Αμα ξανατρεξεις αναβαση μετα,xεσε με... Laughing Laughing Laughing

Καλο αγωνα και αμα η αλλη η κουλη δεν διαβαζει,ριξτου και καμια μπας και ξεκολλησει... Mr. Green

Υ.Γ. Μλκα,επρεπε να του βγαλεις λισανς με παρατσουκλι και να γραφει στο παραθυρο Σιματος-BiBiBo Rotfl
Lef205 - Παρ 18 Νοέ 2011, 18:54:16
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Lef205 έγραψε:

Αμα ξανατρεξεις αναβαση μετα,xεσε με... Laughing Laughing Laughing

Καλο αγωνα και αμα η αλλη η κουλη δεν διαβαζει,ριξτου και καμια μπας και ξεκολλησει... Mr. Green

Υ.Γ. Μλκα,επρεπε να του βγαλεις λισανς με παρατσουκλι και να γραφει στο παραθυρο Σιματος-BiBiBo Rotfl

εδω με απειλει πως αν δεν παω οπως θελει θα με κατεβασει κατω και θα το παρει! Laughing
BTS - Παρ 18 Νοέ 2011, 19:24:46
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά να περάσετε τρελά αγόρια! Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy
volvos - Παρ 18 Νοέ 2011, 19:27:47
Θέμα δημοσίευσης:
στο τσιμπουσι κατα τις 5+θα ακολουθησει καμια?
volvos - Παρ 18 Νοέ 2011, 19:28:16
Θέμα δημοσίευσης:
θα ανεβασω νεα στο twitter
panos_skarmeas Laughing
Pughell - Παρ 18 Νοέ 2011, 20:21:07
Θέμα δημοσίευσης:
Κανονισε να γεμισεις το ομολογκαρισμενο βρακι σου με καμια ομολογκε κουραδα... Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Παρ 18 Νοέ 2011, 20:25:35
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
στο τσιμπουσι κατα τις 5+θα ακολουθησει καμια?

εγω θα θελα να ρθω αλλα δεν θα μπορεσω ρε γα**το
καλο αγωνα
Πάνος - Παρ 18 Νοέ 2011, 21:50:08
Θέμα δημοσίευσης:
Εχω καλεσει ΣΔΟΕ για ελεγχο στη κ8.
Ετοιμασου λαμογιο της κακιας ωρας...

Laughing Laughing Laughing

Καλη επιτυχια... Laughing Laughing Laughing Laughing
kane - Σαβ 19 Νοέ 2011, 00:25:03
Θέμα δημοσίευσης:
Με το καλό παίδες!

Να τερματίσετε όλοι και να το ευχαριστηθείτε!

Τώρα για τη λειράτη κότα το βόλβο τι να πώ; Ετσι λεφ και του το δώσεις, σα γοργόνα έξω απ'το νερό θα κάνει.
Για καμμιά πίστα το πολύ είναι αυτός. Laughing Laughing Laughing
Pughell - Σαβ 19 Νοέ 2011, 12:27:17
Θέμα δημοσίευσης:
Πριν λιγο εμαθα οτι ο Χαλιβελακης ειχε ασχημη εξοδο...Εφυγαν σε βραχο με "γεματη" 6η και βγηκαν με σπασμενες κλειδες,κλπ... Sad

Αν εχω κατι νεωτερο,ενημερωνω.
Sinanai - Σαβ 19 Νοέ 2011, 12:46:40
Θέμα δημοσίευσης:
Sad
BTS - Σαβ 19 Νοέ 2011, 13:25:43
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ γρήγορες ειδικές για ράλλυ οι συγκεκριμένες, τι να λέμε τώρα.

Κρίμα για τα παιδιά και καλή ανάρρωση...
Pughell - Σαβ 19 Νοέ 2011, 15:22:30
Θέμα δημοσίευσης:
Νομιζω οτι στην Πανακτο εγινε το συμβαν... Sad
Sinanai - Σαβ 19 Νοέ 2011, 16:49:25
Θέμα δημοσίευσης:
Σιμάτος - Σκαρμέας: 25οι και 6οι Ν2
Ρο-Νι - Ιντζόγλου: 21οι και 2οι Α7
Ghost Dog - Σαβ 19 Νοέ 2011, 18:29:42
Θέμα δημοσίευσης:
Clapping Clapping
Ας περιμενουμε εντυπωσεις...... Very happy
Lef205 - Σαβ 19 Νοέ 2011, 19:01:17
Θέμα δημοσίευσης:
Tελος καλο ολα καλα!
Καταρχας το πιο σημαντικο ειναι οτι το αυτοκινητο τερματισε οπως ξεκινησε χωρις καμια απωλεια κανοντας ολο τον αγωνα με απλη αμολυβδη εκτος του δευτερου λουπ που βαλαμε 10 λιτρα 100αρα.
Στην πρωτη ειδικη τα ειχα χαμενα κανονικα, πηρα χαμπαρι τι συμβαινει μετα τη μεση ενω ο Τακης προσπαθουσε να με βαλει σε μια ταξη μηπως οδηγησω. Laughing
Το πρωτο λουπ πηγε παρα πολυ φυλαγμενα ενω το αυτοκινητο καθαρα απο λαθος δικο μου που δεν ειχα ρυθμισει την αναρτηση, μου θυμιζε το μαζντα μου μιας και γυρνουσε με οποιδηποτε τροπο ειτε με φρενο ειτε γκαζι ειτε σε σφιχτο ειτε σε πατημενο. Laughing
Στο δευτερο σκελος πιο ζεστοι πλεον και ρυθμιζοντας την αναρτηση απολαυσαμε τον αγωνα!
Στον δευτερο αη γιαννη ριξαμε 23 δευτερολεπτα στους εαυτους μας ενω στα 3 τελευταια χλμ πιασαμε τον μπροστινο ο οποιος δεν μας αφησε να περασουμε ενω του κορναραμε καναμε φωτα κλπ και πηγαιναμε τραινακι μεχρι τον τερματισμο χανοντας χρονο. Confused
Η δευτερη ψαθα θα μπορουσε να περασει και καλυτερα γιατι ειχα παρει θαρρος απο τον Αγιο Ιωαννη και εφτανα με τα οσα στις φουρκετες με αποτελεσμα να μπλοκαρω και να καθυστερω πολυ.
Την δευτερη Πανακτο μπορω να πω οτι την ευχαριστηθηκαμε περισσοτερο απο καθε αλλη ειδικη, καναμε τα λιγοτερα λαθη και τις περισσοτερες τρελλες ενω φεραμε και το καλυτερο αποτελεσμα στην κλασση μας απο ολες τις υπολοιπες ειδικες .
Ετσι φτασαμε στο Μελετακι που το θεμα "τερματισμος" ξεπερασε καθε αλλη σκεψη!
Μπηκαμε, διορθωσαμε τα ολοφανερα λαθη μας απο το πρωτο σκελος,δεν ρισκαραμε τιποτε, αρχιζε να βουιζει η ενδοσυννενοηση μαλλον κουρασμενη και αυτη Laughing και οταν φτασαμε στο στοπ ειχαμε πλεον τερματισει το πρωτο μας ραλλυ και σε αξιοπρεπη θεση πιστευω!
Μου αρεσε παρα πολυ που ο Τακης δεν ηταν καθολου αγχωμενος και που το αυτοκινητακι ειναι τιμιο.
Πολλα ευχαριστω σε οσους ηρθαν να μας δουν!
Sinanai - Σαβ 19 Νοέ 2011, 19:07:22
Θέμα δημοσίευσης:
Μπράβο ρε παίδες! Thumbs Up Clapping Yahoo!

Άντε και εις άλλα, και στα δικά μας οι λεύτερες... Whistling
volvos - Σαβ 19 Νοέ 2011, 19:50:35
Θέμα δημοσίευσης:
μλκ πρωτη φορα ο λεφ γραφει πριν απο μενα κατεβατο/...
συγκλονιστηκα Laughing

ενα εχω να πω. ΑΠΟ τη μια στεναχωριεμαι που δεν ειχαμε καμερα να βλεπουμε τον αγωνα και να γελαμε σχολιαζουμε κλπ
αλλα απο την αλλη με αυτα που εγιναν στον 2ο αγιο ιωαννη και στη πανακτο καλυτερα.
γιατι αν εβλεπαν οι δικοι μας ανθρωποι τι καναμε πολυ αμφιβαλλω αν θα μας αφηνανε να ξανατρεξουμε.
η εκφραση με τη ταυτοτητα στο στομα ειναι πολυ λιγη....

στην μεν πανακτο ειμασταν 20αδα γενικης και 3οι στη κατηγοριας με κορυφαιο γενικα χρονο χωρις να πιεσουμε και να κανουμε κατι το ριψοκινδυνο εκτος απο το χασιμο στο βαρελι Laughing που ολοι οι θεατες ετρεχαν δεξια αριστερα απο το φοβο τους Laughing Laughing Laughing Laughing

στο δε αη γιαννη οταν ο μπροστα σου εχει κανει 8.26 και εσυ του εχεις ριξει λεπτο απο τα 7-8χλμ της ειδικης που ηταν 10.6 με το τελευταιο κομματι να ειναι απλες κλειστες στροφες χωρις ευθειες για να σου παρουν χρονο γρηγορα αυτοκινητα και χωρις χασιματα και περιεργες καμπες για να πεις αχ σηκωσα γιατι φοβηθηκα...θεωρω οτι αν εβγαινε ολοκληρη αυτη η ειδικη θα τραβαγε πολυς κοσμος τα μαλλια του και θα ειχαμε κανει χαλαρα 7-7.10

αυτοι ειναι χρονοι που με το συγκεκριμενο αμαξι για να τους κανεις πρεπει να εισαι απλα βλαμενος.
εκτος αν εχετε δει πολλα αγωνιστικα με μοκετα,ουρανο,πλαφονιερα,ΚΕΡΑΙΑ και γενικα μιλαμε για ενα πολιτικο σαξο με κλουβι. ο προηγουμενος ιδιοκτητης πρεπει να ηταν πολυ ψυχακιας Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

τα υπολοιπα αυριο παω να φαω ιταλικο Very happy
MEMsound - Σαβ 19 Νοέ 2011, 20:04:04
Θέμα δημοσίευσης:
Συγχαρητηρια παιδες!
καλη συνεχεια Cool Cool Cool
volvos - Σαβ 19 Νοέ 2011, 20:08:36
Θέμα δημοσίευσης:
να πω οτι πραγματικα στεναχωρηθηκα που δεν ειδα την παλιοπαρεα που γενικα παμε μαζι στα ραλλι κλπ κλπ τοσα χρονια
δε χρειαζεται να αναλυσουμε οτι αλλος ειναι στρατο στα γεραματα, αλλος δουλευει, αλλος μετακομιζει, αλλος δεν εχει λεφτα. ξερω καλυτερα απο το καθε ενα τι ζορια τραβαμε ολοι
απλα ηταν ενας γαματος αγωνας με ωραια αυτοκινητα διπλα στην αθηνα και ειναι κριμα να χανεις τετοιους αγωνες.
kane - Σαβ 19 Νοέ 2011, 20:15:53
Θέμα δημοσίευσης:
Μπράβο σας παιδιά! Χαίρομαι ιδιαιτέρως που το ευχαριστηθήκατε...

Μακάρι να υπάρχει χρήμα, να ξεκαυλώνετε σε αγώνες.

Στο επόμενο λοιπόν.
iceage - Σαβ 19 Νοέ 2011, 20:24:06
Θέμα δημοσίευσης:
Σήμερα το κατηφορικό Μελετάκι ξεχώρισε τους άνδρες από τα γατάκια. Ήμουν 500m πριν τον τερματισμό στο κατηφορικό χάσιμο από δεξιά.
Pughell - Σαβ 19 Νοέ 2011, 20:43:06
Θέμα δημοσίευσης:
Μωρη φραγκοκοτα Τακη,τελικα επιμενεις οτι στην πιστα γινεσαι καλυτερος οδηγος; Laughing Laughing Laughing

Αντε με το καλο,πολυ καλη επιδοση Λεφο(και Τακη) για 1ο ραλλύ.
Το βασικοτερο ολων ειναι οτι τερματισατε... Wink

Υ.Γ. Ο Κρετσας ειχε προβλημα ή απλα δεεεν; Question
BTS - Σαβ 19 Νοέ 2011, 21:49:28
Θέμα δημοσίευσης:
Μπράβο παίδες!!! Και εις άλλα με υγεία.

Όσο για την παρέα, Παναγή ας τα να παν. Τριανταρίσαμε+ και ο καθένας έχει τα δικά του...
Άλλος παντρεύεται, άλλος παντρεύεται, άλλος παντρεύεται, άλλος μπορεί και να παντρεύεται και... άλλος Σάββατο ολημερίς ντύνει το ΑΧ με λασπωτήρα μπας και τρέξει του xρόνου! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Θα ψάξω να βρω φωτό από Παλλάδιο στο Λαύριο που είχαμε μπουκάρει 25 άτομα στο καφενεδάκι με το τέλειο φαί. Wink
Lef205 - Σαβ 19 Νοέ 2011, 22:28:29
Θέμα δημοσίευσης:
Τις εχω εγω Πετρο!
Sinanai - Σαβ 19 Νοέ 2011, 23:10:07
Θέμα δημοσίευσης:
Τσαπρρρρρρ!!!

Φωτό by AlpineA110 Wink
Pughell - Σαβ 19 Νοέ 2011, 23:12:03
Θέμα δημοσίευσης:
Το χρημα και ο βηχας δεν κρυβονται...
Δειτε Λεφο,ουτε εναν χορηγο δεν εχει κολλημενο στο αμαξι.
Λεφτα υπαρχουν ρεεεεεεε!!! Laughing Laughing Laughing
Sinanai - Σαβ 19 Νοέ 2011, 23:13:29
Θέμα δημοσίευσης:

Του Παπαρινόπουλου το πρειώνυ τι έπαθε ρε; Sad
volvos - Σαβ 19 Νοέ 2011, 23:16:43
Θέμα δημοσίευσης:
oxi απλα επιμενω αλλα θεωρω πλεον εντελως γελοιους και αξιολυπητους οσους λενε το αναποδο .

εγω στελιο μου δε προκειται να κατσω ΠΟΤΕ να βαζω κορδελες στις πικροδαφνες και να βαφω οτι δεντρακι βρω στο δρομο για να μαθω που ειναι το turn in kai ολες τις αλλες αηδιες που ειδα στο παλλαδιο και σε χιλιαδες αλλα ραλλυ.
θελω να κανω οικογενεια και δεν εχω σκοπο να παιζω κορωνα γραμματα τη ζωη μου σε καθε χασιμο για να αποδειξω στο καθε κομπλεξικο οτι εχω αρχ**ια.
τεσπα θα συνεχισουμε στο αλλο τοπικ μη το ξανακανουμε μπουρδελο.
Pughell - Σαβ 19 Νοέ 2011, 23:20:07
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
oxi απλα επιμενω αλλα θεωρω πλεον εντελως γελοιους και αξιολυπητους οσους λενε το αναποδο .

εγω στελιο μου δε προκειται να κατσω ΠΟΤΕ να βαζω κορδελες στις πικροδαφνες και να βαφω οτι δεντρακι βρω στο δρομο για να μαθω που ειναι το turn in kai ολες τις αλλες αηδιες που ειδα στο παλλαδιο και σε χιλιαδες αλλα ραλλυ.
θελω να κανω οικογενεια και δεν εχω σκοπο να παιζω κορωνα γραμματα τη ζωη μου σε καθε χασιμο για να αποδειξω στο καθε κομπλεξικο οτι εχω αρχ**ια.
τεσπα θα συνεχισουμε στο αλλο τοπικ μη το ξανακανουμε μπουρδελο.

Γινεσαι γραφικος αλλα τελοσπαντων...
Δεν ειναι ολοι ετσι και το ξερεις.
Αν δεν ειχατε μαζι σας σπρει και κορδελες,τοτε οτι κανατε,το κανατε αξια και οχι κλεβωντας με οποιον τροπο μπορειτε...

Απλα αυτο ειναι που ξεχωριζει τα σκaτα απο τους κεφτεδες,το οποιο και το ειδες ξεκαθαρα πια. Wink

Η συνεχεια στο αναλογο topic. Arrow
Sinanai - Σαβ 19 Νοέ 2011, 23:27:31
Θέμα δημοσίευσης:
Χαχ... Στο μεταξύ (και με τις φωτό), τώρα, θυμήθηκα αυτή τη βόλτα και την απάντηση του Στέλιου, από κάτω... Laughing Laughing Laughing
volvos - Σαβ 19 Νοέ 2011, 23:34:42
Θέμα δημοσίευσης:
photo agona
στην εν λογω στροφη ο σιματος τα ειδε λιγο αναποδα και τσιριζε κανα διλεπτο μετα Laughing
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.277456022289669.62651.100000758214817&type=1
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.277436772291594.62649.100000758214817&type=1
Lef205 - Κυρ 20 Νοέ 2011, 09:45:23
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.youtube.com/watch?v=sAMUbZi6JBc
και ενα βιντεακι
Πάνος - Κυρ 20 Νοέ 2011, 10:04:47
Θέμα δημοσίευσης:
Μπραβο παιδια.Ωραιες περιγραφες.Παντα καλους τερματισμους και χαρες. Wink
volvos - Κυρ 20 Νοέ 2011, 10:10:27
Θέμα δημοσίευσης:
καλημερα σας \χαλια το ιταλικο Laughing

Πριν κανα μηνα αποφασισαμε να τρεξουμε το πρωτο μας ραλλυ\
προηγουμενες εμπειριες- εγω 1 σπριντ με νικο συνοδηγος
λευτερης 2 σπριντ σαν οδηγος...

απο τη πρωτη στιγμη του ειχα θεσει βετο οτι πρεπει να παμε χαλαρα/
εμενα δε με επαιρνε πρωτο αγωνα να με δει η γυναικα να γκρεμοτσακιζομαι και λευτερης ηξερε καλα οτι αν βγουμε δεν εχει λεφτα να το ξαναφτιαξει και θα εμενε χωρις αγωνιστικο και μαλλον μονιμα λογω κρισης... οποτε στοχος μας ηταν ο τερματισμος χωρις ζημιες...
αυτα μεχρι το πρωτο λουπ Laughing

ετσι ηταν και δοκιμες μας σα λογικη.
πηγαμε μια φορα με σταρλετ περασαμε 2-3φορες τις ειδικες
μετα πηγαμε με το μαμα πλεον 206 μου οπου τις περασαμε αλλες 2-3 σβηνοντας σχεδον τελειως τα γραπτα του σταρλετ αφου δε παλευεται να βγαλεις ακρη αν δεν εισαι εμπειρος με ενα αμαξι 70αλογα...
και προηγουμενη αγωνα περασαμε 1 φορα με το RALLYE TOY LEYTERH (σε εδωσα πουτανα....και που να δεις κωλαρα τι ραλλυ πηρε ο αλλοθρησκος)
οπου πηγαμε με 40-50 μονο και μονο για τσεκ σημειωσεων.
στις δοκιμες πηγαιναμε πραγματικα σα κοτες αφου μας ενδεφερε να εχουμε σωστες σημειωσεις για να μη σκοτωθουμε και μονο.
πραγματικα ειναι γελοια αυτα που ειδαμε στις δοκιμες με μαλ**ες? να παιρνανε ταπα τη πανακτο τη προηγουμενη του αγωνα Evil ενω ειδικα μελετακι ηταν σημαδενα μεχρι και τα turn in...

οι σημειωσεις μας ηταν μπουρδελο. εγω ειχα αγχωθει παρα πολυ αλλα δεν ειχα πει κουβεντα στο λευτερη και τις τελευταιες 2 μερες του αγωνα ειχα δει 3-4ωρες in car απο περσινο αγωνα προσπαθοντας να διορθωσω καποιες στροφες που τις ειχαμε βαλει πατημενες ενω ηταν φυλαγμενες.
Σε αυτο να πω και ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο νικολα που μου επισημανε αρκετα σημεια λεσχη που τα ειχαμε γραψει ταπα και επειδη ειχε εμπειρια απο λευτερη μου εδωσε να καταλαβω το ταπεραμεντο του στον αγωνα...λολ.... Laughing
με δεδομενη την απειρια μας και τις δοκιμες που καναμε ηταν απολυτα λογικο να εχουμε ασαφειες και επειδη το ενιωθα οτι ο αλλος θα του γυρισει το ματι καποια στιγμη να πιεσει ηθελα να ειμαστε οκ και να μη βγουμε απο λαθος δικο μου...

το δε αμαξι ηταν ενα απολυτα τιμιο Ν2 για τα λεφτα του και για να κανεις βολτα αλλα για τιποτα παραπανω. με 137αλογα, λεντα που τραβαγε δεξια Evil , 950κιλα βαρος αφου μιλαμε για πολιτικο αμαξι με μεχρι και αναπτηρα μεσα Laughing και απλα ενα καλο σαζμαν (σχεσεις-grt) δεν εχεις πολλες βλεψεις

καπως ετσι ξεκιναμε ολιγον τι χεσμενοι. σε καθε σεχ τους λεγαμε σα χαζα οτι ειναι πρωτο μας ραλλι μη φαμε κανα καπελο Laughing

μπαινουμε αη γιαννη. πρωτο μισο ο λευτερης μονο τσιγαρο δεν αναψε. καπου μετα αλλαγη πορειας εγω εχω ζεσταθει ανεβαζω τονο φωνης καπως ξυπναει και παμε τελευταιο κομματι ταπα. ε λεμε του πο**τη* κατι θα καναμε αφου στο τελος πηγαιναμε πολυ γρηγορα.

ψαθα επομενη ειδικη ειναι τα 3/4 αναβαση και το 1/4 κατηφορα με υγρασιες και γκρεμους. πολυ γκρεμο ομως και δεντρα. ειχαμε γραψει επιτηδες υποερβολικα φυλαγμενα το κατηφορο σε σημειο που φρεναρε και ξαναπαταγε γκαζι μεχρι τη στροφη σε πολλες... αλλα επειδη ανηφορα θα μας περναγαν και τα γιαρις και κατηφορα ηταν θανατος αυτη την ειδικη την ειχαμε πουλησει απο την αρχη.

επομενη πανακτος...αυτη την ειδικη εγω την ειχα μισησει απο την αρχη. με ειχε επηρεασει και νικολας απο τα τροπετα που εχουν γινει. την ειχαμε γραψει και τρομερα ελαφρα τη καρδια...ΓΑ**ΣΕ τα. φτανουμε και μας λενε οτι λογω χαλιβελακη θα τη περασουμε απλη. και ευτυχως γιατι περνοντας τη διορθωσαμε τουλαχιστον 3 στροφες σε φυλαγμενες απο πατημενες Laughing

τελευταια ειδικη το μελετακι που πραγματικα ειναι ειδικη για αρχ**ια. απιστευτα πατημενες στροφες στο τελος και πριν αλλαγη πορειας που αν φυγεις απλα δε σε βρισκουν απο κατω... παλι ειχαμε κανονισει και τις ειχαμε πουλησει τις πιο πολλες για να βγουμε ζωντανοι. εκει ειδαμε και το οργιο σημαδιων. γιατι κακα τα ψεματα οταν ερχεσαι με 5η αν δεν εχεις το ακριβες turn in δε τη βγαζεις καθαρη τη στροφη χωρις ασε. και εδω ειναι που σηκωνει πολυ κουβεντα για τη φιλοσοφια των σημερινων ραλλυ που πλεον εχουν καταντησει σαν μεγαλες αναβασεις με συνοδηγο απο καποιους.

φτανουμε σερβις ευχαριστημενοι που δεν εχουμε χαθει πουθενα και εχουμε πολυ καλο ρυθμο σα πληρωμα. διορθωνει τη μπορδελο αναρτηση τσερτος που πισω ηταν βαρκα γυαλο με αποτελεσμα τα απειρα αναποδα που θα δειτε σε διαφορες φωτο Laughing Laughing Laughing Laughing

και εκει δυστυχως παιρνουμε χρονους...
και συνηδητοποιουμε οτι αη γιαννη μας εχουν περασει μεχρι και οι τελευταιοι Laughing . οκ πρωτος μας αγωνας αλλα δεν ειμαστε και χτεσινοι ουτε κουλοι. εγω παρολο που ειχα δει και αλλες ειδικες χρονους δεν τα λεγα λευτερη για να κρατησει ψυχραιμια του και να μη σκοτωθουμε και στην απλη ακομα Laughing
φτανουμε λοιπον εκκινηση αη γιαννη με σκοπο να παμε καλα μυαλωμενα και πιο γρηγορα.
αρχ**ια.
ο αλλος ειχε γυαλισει μεχρι και το ματι στο κωλο του.
πραγματικα αυτα που εγιναν σε αυτη την ειδικη δε υπαρχουν. περασαμε απλα τρομακτικα απο οσα σημεια καθοντουσαν φιλοι μας. ξυσαμε το αμαξι 2-3 φορες... πατημενες φυαλγμενες ο αλλος δεν εκοψε πουθενα... σε 2-3 σημεια κοντεψα να μεινω αποτ ις φωνες για να φρεναρει μη βγουμε οπου απλα φρεναρε λιγο Laughing Laughing
και αφου εχουμε περασει ολο το δυσκολο κομματι ταπα αρχιζουμε να βλεπουμε σκονες. σε 1-2 στροφες σηκωσαμε κι ολας γιατι φοβομασταν για εβγα. τελικα ηταν ο μαλ**ας ο μπροστα τον οποιο πιασαμε λιγο μετα το τελευταο σπιτακι στη διαδρομη (εχει μετα αριστερη κλειστη σε δεξια και μετα αν θυμαμαι καλα καποιο χασιμο) οπου τα 2-3 χλμ που μενανε ηταν ολα κλειστες 3ες η μια πανω στην αλλη που οτι αμαξι και να εχεις πας πανω κατω το ιδιο απο χρονο, αφου ουτε ευθειες εχεις ουτε περιεργες καμπες για να πεις φοβαμαι ή παταω ή φρεναρω τελευταια στιγμη.εξου και η αδυναμια να τον περασουμε αφου δε εκοβε ακρη με τιποτα ο μπιπ
με βαση αυτα τα δεομενα κι οτι ο μπρος εκανε 8.30 εμεις 7.30 και ποσο νωρις τον ειχαμε πιασει θεωρω οτι το 7 χαμηλα ηταν ο χρονος μας που ηταν χρονος ανετα 20αδας γενικης....

μετα παμε ψαθα πανηγυριζοντας σα μικρα παιδια για το οτι πηγαμε ετσι και ειμαστε και ζωντανοι Laughing . εκει ο λευτερης μπαινουμε μεσα και ειναι ακομα στο θα τους γαμησουμε ολους με αποτελεσμα να εχει χασει τα φρενα σε σχεδον ολες τις φουρκετες. μετα τη μεση ηρεμει και οδηγει καλα αλλα κατηφορα λογω σημειωσεων παμε παλι ηρεμα οποτε τυπικα βρισκομαστε να κανουμε απλα 10κατω απο πρωι.

και εκει ερχεται η πανακτος... τελικα την ειχα παρεξηγησει. τρελλη ειδικη. το κυριοτερο καλο της ειναι οτι επειδη ειναι φλατ το δευτερο κομματι σου φευγει η φοβια του γκρεμου-σκοτωνομαι...

εκει εχουμε ζεσταθει για τα καλα εχουμε παρει και το διλεπτο απο μπροστα για νη τον ξαναπιασουμε και μπαινουμε μεσα. ο αλλος παλι με το ματι να γυαλιζει αλλα πιο ηρεμος. στην αρχη παμε απλα σβελτα αφου φοβομασταν ειδικη αλλα μετα αρχ**ια τα πρωτα 1-2 χλμ παλι ταπα. οχι σαν αη γιαννη αφου πλεον μας ειχε φυγει η πολυ καυλα αλλα γρηγορα.
το σοου ηταν στο βαρελλι. ειναι ενα σημειο με δυο πατημενες δεξια σε αριστερη και μετα χασιμο που ταυτοχρονα εχει αναποδη κλιση και δεξια καμπη ολα αυτα σε ενα. εκει απο φοβο το χασιμο το ειχαμε 4Δ με ΑΣΕ.
φτανουμε του λεω ασε αφηνει για μερικα κλασματα και ξαναπαταει ο τρελλος.
εγω να φωναζω μαλακααααααααααα το αμαξι απλα πεταξε
(οπως μου ειπε ενα παιδι ειμασταν οι μοναδικοι με κυριαζη απο μικρα που σηκωθηκε στον αερα) σκαμε κατω στα 4 κανουμε μερικα μετρα με τα 4 \
εγω βλεπω θεατες να αρχιζουν να τρεχουν δεξια αριστερα Laughing Laughing Laughing
και περναμε. τρελλο γελιο λεμε. επομενες 2 στροφες απλα ουρλιαζουμε απο τη χαρα μας και μετα φτανουμε αλλαγη πορειας οπου παλι κατι πρεπει να ξυσαμε περνοντας τερμα
αποτελεσμα τελικα παλι χρονος 25αδας γενικης...

τελειωνουμε ειδικη και μετα χαλαροι και ηρεμοι πλεον παμε μελετακι ξανα

εκει τα ψιλοσκατωσαμε
απο τη μια η κουραση αφου δεν ειχαμε καμια εμπειρια απο τοσο μεγαλο αγωνα απο την αλλη η ενδοσυνενοηση που τα ειχε πλεον παιξει με αποτελεσμα να μικροφωνιζει και να μη καταλαβαινω τι λεω (τα ακουγα δυο φορες) πηγαμε οπως πρωτο σκελος απλα γρηγορα και μυαλωμενα ενω σε οσες καμπες ειχαμε πει πρωτο σκελος οτι παιρνει και αλλο λευτερης απλα εκοψε και αλλο για να τερματισουμε. πλεον δεν ειχε νοημα δε κυνηγαγαμε κατι.

και ετσι τελειωσε το πρωτο μας παλλαδιο με τη καυλα απο τον 2ο αη γιαννη και τη πανακτο να ειναι ακομα ζωγραφισμενη στο χαμογελο μου Wink
για μενα ξερω οτι πηγαμε εκει στο 101% που μπορουσαμε να παμε και αυτο μας αρκει. οπως με υπερκαλυπτουν τα μπραβο απο οσους δικους μας ηταν στις δυο αυτες ειδικες και μας χαρηκαν οπως περασαμε κανοντας τους υπερηφανους στους φιλους τους για οτι μας ξερουν Cool

τωρα αν θα ξανατρεξουμε τετοιο αγωνα δε ξερω να πω την αληθεια γιατι τα ραλλι ειναι αγωνες που θελουν μυαλο και απο αυτο δεν εχουμε τελικα οσο και να το παλευουμε Laughing

εδω να πω κατι αλλο. ο αγωνας ηταν απλα τραγικος απο θεμα απλων.
οκ προσπαθεις να τα χωρεσεις ολα σε μια μερα αλλα οι χρονοι για τις απλες σου εβγαινε η πιστη να προλαβεις. εμεις λογω κοντου σαζμαν δε ειμασταν παντα 5-6λεπτα πριν στο σεχ με τη ψυχη στο στομα. στο μισο αγωνα ουτε κρανη δε βγαλαμε. περισσοτερο αγχωθηκαμε μη φαμε καπελο απο απλη παρα απο τον αγωνα. και απο την αλλη να τους εχεις απο οργανωση να σου λενε περαστε χαλαρα απο χωρια γιατι φωναζουν κατοικοι. οχι ρε μαλ**α αμα θες να περασουμε χαλαρα βαλε λιγο παραπανω χρονο. ειδικα στα βιλια ηταν εγκλημα που στελνανε αγωνιστικα απο χωριο οταν υπαρχει παρακαμψη. παντως οι παλιοτεροι λεγανε οτι περσι και προπερσι ηταν ακομα χειροτερα στις απλες. τι να πω!

Αυτα κυριες μου Laughing . ενα ευχαριστω να πω στο λεφο που με εμπιστευτηκε και αλλο ενα που δε με διαψευσε και πηγαμε μυαλωμενα χωρις επικινδυνη οδηγηση τερματιζοντας ενα ζορικο αγωνα.

υ.γ.2 θελω καποιος να μου δειξει φωτο του κυριαζη. να ξερω πως ειναι φατσα του να παω να τον προσκυνησω αν τον δω μπροστα μου. ειναι αδιανοητο να βλεπεις ενα απλα καλο οπως λενε Ν2 να κανει χρονους δεκαδας γενικης και να πηγαινει σε αυτο το ρυθμο.
sps - Κυρ 20 Νοέ 2011, 10:33:39
Θέμα δημοσίευσης:
συγχαρητηρια παιδια.
Και εις αλλα με υγεια!
Απο λαστιχα τι χρησιμοποιησατε?
Στο 2ο λουπ κανατε μπρος πισω?
volvos - Κυρ 20 Νοέ 2011, 10:35:49
Θέμα δημοσίευσης:
χαχαχαχα
τι λες ρε μλκ
εδω δε ξεραμε με τι πιεσεις τρεχαμε
ευτυχως που ηταν ο τσερτος σερβις γιατι μονοι μας ουτε μπρος δε θα το βαζαμε
ο αλλος ολη μερα εδινε συνεντευξεις και μαζευε ψηφος για το δημο βουτζα Laughing Laughing (παπι σου στρωσα γκολ- υποψηφιος δημαρχος με 207ραλλι)

πιρελλακια σκληρα μετρια καποιων ετων και βγαζουν κι αλλο
Sinanai - Κυρ 20 Νοέ 2011, 11:08:47
Θέμα δημοσίευσης:
Worthy Worthy Worthy

Γ@μηστερή περιγραφή που φανερώνει γ@μηστερή εμπειρία. Μπράβο ρε παιδιά.

(Ξενέρα η περιγραφή των κλασικών ελληνικών μπινιών, που όπως φαίνεται δε λείπουν από καμιά δραστηριότητά μας... Μα ρε πο**τη* μου, χόμπυ είναι, έλεος... Crying or Very sad )

Τέσπα... Μακάρι να το ζήσω κι εγώ, κάποια στιγμή. Ακούει το Πεταλίδι; Whistling
Lef205 - Κυρ 20 Νοέ 2011, 11:23:21
Θέμα δημοσίευσης:
sps έγραψε:
συγχαρητηρια παιδια.
Και εις αλλα με υγεια!

Σπυρο πιρελλακια χρησιμοποιησαμε RS5 μπροστα RS7 πισω.
Στο δευτερο λουπ ανεβασε ο μηχανικος την πιεση στα πισω και τελος.
Πολυ σημαντικη παντως η ρυθμιζομενη αναρτηση μολις σφηξαμε δυο κλικ αλλαξε ολο το αυτοκινητο.
SnakeMJK - Κυρ 20 Νοέ 2011, 11:32:23
Θέμα δημοσίευσης:
συγχαρητήρια κ από μένα!
πάντα τέτοια παίδες!
όρεξη να χετε κ να το συνεχίσετε το τρελό δίδυμο Very happy Very happy
κ ελπίζω στον επόμενο σας αγώνα, να καταφέρω κ να έρθω για βόλτα Sad
Pughell - Κυρ 20 Νοέ 2011, 13:13:13
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
sps έγραψε:
συγχαρητηρια παιδια.
Και εις αλλα με υγεια!

Σπυρο πιρελλακια χρησιμοποιησαμε RS5 μπροστα RS7 πισω.
Στο δευτερο λουπ ανεβασε ο μηχανικος την πιεση στα πισω και τελος.
Πολυ σημαντικη παντως η ρυθμιζομενη αναρτηση μολις σφηξαμε δυο κλικ αλλαξε ολο το αυτοκινητο.

Λεφο συγκλιση στο μηδεν ή στα εργοστασιακα σημαδια; Question

Επισης,αν τα πισινα σου γλιστρανε οποτε δοκιμασε να τα χαραξεις στην εξωτερικη τους πλευρα(15αρια δεν φορεσες;)...
volvos - Κυρ 20 Νοέ 2011, 13:57:53
Θέμα δημοσίευσης:
ΜΠΑ δεν ηταν τοσο συνθετο το θεμα
απλα ο λευτερης με ρυθμισεις αναβασης πηγε να τρεξει ραλλυ.
οποτε με το εξτρα βαρος πισω απο ρεζερβα κλπ τα αμορτισερ ηταν πιο μαλ**α απο οτι επρεπε.
Pughell - Κυρ 20 Νοέ 2011, 14:06:51
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα ρε αθεοφοβοι,ουτε αυτα τα βασικα δεν αλλαξατε; Confused
volvos - Κυρ 20 Νοέ 2011, 14:20:29
Θέμα δημοσίευσης:
δε μας ξερεις τοσα χρονια τι σουργελα ειμαστε??? Laughing Laughing
kane - Κυρ 20 Νοέ 2011, 14:39:28
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

υ.γ.2 θελω καποιος να μου δειξει φωτο του κυριαζη. να ξερω πως ειναι φατσα του να παω να τον προσκυνησω αν τον δω μπροστα μου. ειναι αδιανοητο να βλεπεις ενα απλα καλο οπως λενε Ν2 να κανει χρονους δεκαδας γενικης και να πηγαινει σε αυτο το ρυθμο.

ειναι ρισπεκτ το παιδι.Τελος.
sps - Κυρ 20 Νοέ 2011, 15:18:17
Θέμα δημοσίευσης:
kane έγραψε:
volvos έγραψε:

ειναι ρισπεκτ το παιδι.Τελος.

Πρεπει να ειναι οδηγος επιπεδου Σωτηρχου και βαλε!
Kωστη, ετοιμαζεται το Petalidi Racing Team Laughing
Pughell - Κυρ 20 Νοέ 2011, 16:16:13
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
δε μας ξερεις τοσα χρονια τι σουργελα ειμαστε??? Laughing Laughing

Ξερω,απλα ηθελα να πιστευω οτι δεν θα ειστε τοσο κρετινοι που να συνεχισετε να τρεχετε με ρεζερβα,κλπ οταν το οριο βαρους της κατηγοριας ειναι τοσο μακρια που μπορεις να ξηλωσεις σχεδον τα παντα απο μεσα... Confused
athanas - Κυρ 20 Νοέ 2011, 16:24:31
Θέμα δημοσίευσης:
Μπράβο ρε παίδες!!!!!!!!!!
Άντε και του χρονου και σε άλλα ραλλύ....
Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy
volvos - Κυρ 20 Νοέ 2011, 18:29:11
Θέμα δημοσίευσης:
η πλακα ειναι οτι δε πηραμε καν γαντια για να αλλαξουμε ρεζερβα αφου λευτερης μου ειχε δηλωσει οτι αν μεινουμε απο λαστιχο θα το παρατησουμε εκει...

αυτο που ειπες με βαρος ειναι σωστο οποτε αμφικλεια θα τη βγαλουμε Cool
sps - Κυρ 20 Νοέ 2011, 18:33:16
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

... οποτε αμφικλεια θα τη βγαλουμε Cool

ΩΩΩΩ Worthy Worthy Worthy
αντε ελπιζω να παρευρεθουμε εκει!
Εχει και κατι χασαποταβερνες μουρλια!
Lef205 - Κυρ 20 Νοέ 2011, 18:35:01
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:

Στελιο ηταν λαθος δικο μου οπως εγραψα και πιο πανω, ενω την προηγουμενη εβδομαδα ξυνομουν αποφασισα να παω στον Τσερτο το αυτοκινητο τη Δευτερα ενω ειχε να ετοιμασει άλλα τρια αυτοκινητα με αποτελεσμα να τελειωσει παρασκευη το δικο μου και δεν προλαβα να το κανω βολτα για να το κανω οπως θελω .
Μολις ρυθμισαμε την αναρτηση εφτιαξε οποτε τα πιρελλακια ειναι μια χαρα, αλλωστε ηταν ειναι του 2007 οποτε δεν ζηταω πολλα.
Το αυτοκινητο ειχε την ρεζερβα του αγωνα οχι την εργοστασιακη, ειπαμε. Laughing
Αλλα απο τα υπολοιπα εχει οτι και ενα συμβατικο εκτος πισω καθισματων και του ραδιοφωνου.
Αυτη τη στιγμη δεν ειναι το βαρος του αυτοκινητου το προβλημα,ουτε το ιδιο το αυτοκινητο γιαυτο δεν πειραζω κατι.
Τρεχω με 13/59 και σχεσεις, σημερα στον καφε με τον Τσερτο τεθηκε το θεμα μηπως βαλουμε 16/63 γιατι με το 13/59 παραειναι κοντο.
Τι λετε?
Steve - Κυρ 20 Νοέ 2011, 20:33:38
Θέμα δημοσίευσης:
Clapping Clapping

Συγχαρητήρια για την θέση!

Λευτέρη, αν ΔΕΝ κυνηγάς αναβάσεις, βάλε 16/63 για να είσαι πιο άνετος και γεμάτος Wink
Nizak - Κυρ 20 Νοέ 2011, 21:20:09
Θέμα δημοσίευσης:
Παναγιώτη φοβερή περιγραφή, φαίνεται πως το διασκεδάσατε και -πίστεψτε με- αυτό έχει σημασία.

Στέλιο στο ράλι η ρεζέρβα είναι υποχρεωτική, (εκτός και αν μιλάμε για το αθάνατο 13ρι και νομίζω και το williams)

Πάντως Λευτέρη το αυτοκίνητο σου έχει πολλά πράγματα μέσα που είναι για πέταμα και απορώ πως και δεν... Για το 16/63 τα είπαμε νομίζω αν και η αλήθεια είναι πως όταν έχεις επιλογές ανάμεσα σε κ/π κ σχέσεις να ξέρεις πως αλλού βολέυει το ένα και αλλού το άλλο οπότε μάλλον θα πρέπει να δεις την καλύτερη λύση συμβιβαστικά και να ξέρεις πως αν δε δοκιμάσεις δεν θα μάθεις ότι και να λέμε στους καφέδες.

Δεν ξέρω αν σου είπα... "αμφίκλεια"
Pughell - Κυρ 20 Νοέ 2011, 21:46:18
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
Pughell έγραψε:

Στελιο ηταν λαθος δικο μου οπως εγραψα και πιο πανω, ενω την προηγουμενη εβδομαδα ξυνομουν αποφασισα να παω στον Τσερτο το αυτοκινητο τη Δευτερα ενω ειχε να ετοιμασει άλλα τρια αυτοκινητα με αποτελεσμα να τελειωσει παρασκευη το δικο μου και δεν προλαβα να το κανω βολτα για να το κανω οπως θελω .
Μολις ρυθμισαμε την αναρτηση εφτιαξε οποτε τα πιρελλακια ειναι μια χαρα, αλλωστε ηταν ειναι του 2007 οποτε δεν ζηταω πολλα.
Το αυτοκινητο ειχε την ρεζερβα του αγωνα οχι την εργοστασιακη, ειπαμε. Laughing
Αλλα απο τα υπολοιπα εχει οτι και ενα συμβατικο εκτος πισω καθισματων και του ραδιοφωνου.
Αυτη τη στιγμη δεν ειναι το βαρος του αυτοκινητου το προβλημα,ουτε το ιδιο το αυτοκινητο γιαυτο δεν πειραζω κατι.

Μια μοκετα και τα πισω πλαινα απο τις ταπετσαριες θα βγαζατε ρε...
Δεν ειπα να βγαλεις το a/c,την βαπορετα κλπ.
Γενικα τα περιθωρια βαρους στην Ν2 ειναι σχεδον αφταστα οποτε ξεκινα το ξηλωμα απο τωρα.

Lef205 έγραψε:
Τρεχω με 13/59 και σχεσεις, σημερα στον καφε με τον Τσερτο τεθηκε το θεμα μηπως βαλουμε 16/63 γιατι με το 13/59 παραειναι κοντο.
Τι λετε?

Μαμα 16v Κ/Π(16/63 δηλαδη).
Το ελεγα πριν κανω το δοκιμασω,αλλα το ειδαμε και live στα δυο Ν2 που εχουμε.
Το 13/59 παραειναι κοντο μιας και το μοτερ εχει ουσιαστικα ωφελιμο φασμα 4000-6500 οποτε ναι μεν αλλαζεις ταχυτητες αλλα επειδη δεν παει 7000+ δεν μπορει να βγαλει και μέτρα,ασε που χαζοσπινιαρει κιολας σε πολυ κλειστα/γλιστερα κομματια.
Οχι τιποτα αλλο,τα ραλλυ δεν ειναι αναβαση που εχεις εξασφαλισμενη προσφυση και εισαι στην τσιτα για 3 χλμ μονον... Wink

Υ.Γ. Μηπως να κανουμε ενα thread συγκεκριμενα για 106/Saxo N2 και 106 ΕΝ1 με ιδεες και συμβουλες ωστε να υπαρχει σαν database; Question
Pughell - Κυρ 20 Νοέ 2011, 21:48:35
Θέμα δημοσίευσης:
Nizak έγραψε:

Στέλιο στο ράλι η ρεζέρβα είναι υποχρεωτική, (εκτός και αν μιλάμε για το αθάνατο 13ρι και νομίζω και το williams)

Νικολη το ηξερα απλα πανω στην χαζομαρα μου το εγραψα χωρις να προσεξω καν τι ελεγα... Embarassed
Περι 106 1300 και Williams ομως δεν το ηξερα καν.Εξαιρουνται του κανονισμου λογο ομολογκασιον; Shocked
kane - Κυρ 20 Νοέ 2011, 22:58:55
Θέμα δημοσίευσης:
Ε και γιατί να μην βάλει ένα σετ εκκ Ν/2 προδιαγραφών; ναι μέν δε θα κερδίσει τίποτε σημαντικό, αλλά ότι πάρεις στα Ν, καλό είναι.
Θα ανέβει και λίγο πιο ψηλά το ωφέλιμο φάσμα.
Road_Runner - Κυρ 20 Νοέ 2011, 23:48:35
Θέμα δημοσίευσης:
iceage έγραψε:
Σήμερα το κατηφορικό Μελετάκι ξεχώρισε τους άνδρες από τα γατάκια. Ήμουν 500m πριν τον τερματισμό στο κατηφορικό χάσιμο από δεξιά.

Σας ειδαμε Laughing
Η κορνα ακουστηκε? πατησα αφου σας περασαμε, γιατι σηκωσα κεφαλι πολυ αργα...
Road_Runner - Κυρ 20 Νοέ 2011, 23:50:06
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

στο δε αη γιαννη οταν ο μπροστα σου εχει κανει 8.26 και εσυ του εχεις ριξει λεπτο απο τα 7-8χλμ της ειδικης που ηταν 10.6 με το τελευταιο κομματι να ειναι απλες κλειστες στροφες χωρις ευθειες για να σου παρουν χρονο γρηγορα αυτοκινητα και χωρις χασιματα και περιεργες καμπες για να πεις αχ σηκωσα γιατι φοβηθηκα...θεωρω οτι αν εβγαινε ολοκληρη αυτη η ειδικη θα τραβαγε πολυς κοσμος τα μαλλια του και θα ειχαμε κανει χαλαρα 7-7.10

Συγχαρητηρια παιδια...
Αντε και εις ανωτερα και του χρονου κλπ κλπ

Σε ποιο σημειο στον Αι γιαννη τους πιασατε....
Υπαρχει συγκεκριμενη τεχνικη για να περνας μεσα σε ειδικη τον μπροστινο σου...
Πρεπει να σου πω....
Road_Runner - Κυρ 20 Νοέ 2011, 23:50:57
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:

Του Παπαρινόπουλου το πρειώνυ τι έπαθε ρε; Sad

Κατι εσκασε.....
xrisa-xs - Κυρ 20 Νοέ 2011, 23:55:58
Θέμα δημοσίευσης:
εμείς πάντως δεν σε είδαμε εκεί που ήσουν χωμένος, δεν ξεχώριζες καθόλου!
κόρνα δεν ακούσαμε, μάλλον σου την είχε κλείσει χαχαχα

ο λέφος πάντως μας έπαιξε και φώτα, πήγαινε λίγο χαλαρά στο πρώτο μέρος

συγχαρητήρια στα παιδιά που τρέξανε και τερματίσανε αξιοπρεπώς... υπέροχη μέρα για ράλλυ πραγματικά! εμείς την απολαύσαμε

το επόμενο είναι Αμφίκλεια ε??????
Pughell - Δευ 21 Νοέ 2011, 00:01:13
Θέμα δημοσίευσης:
kane έγραψε:
Ε και γιατί να μην βάλει ένα σετ εκκ Ν/2 προδιαγραφών; ναι μέν δε θα κερδίσει τίποτε σημαντικό, αλλά ότι πάρεις στα Ν, καλό είναι.
Θα ανέβει και λίγο πιο ψηλά το ωφέλιμο φάσμα.

Γιατι στο Saxo(Ν-5564) δεν δινει τοσο αγριο προφιλ οσο στο 106(Ν-5565) οποτε και το φασμα δεν θα παει τοσο ψηλα ωστε να εκμεταλλευτει το 13/59.

Θα μου πεις,"...ψιλα γραμματα,ο αλλος το ειχε με ΡΤ52..." αλλα μετα παει αλλου το θεμα.
Road_Runner - Δευ 21 Νοέ 2011, 00:32:23
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

Σε αυτο να πω και ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο νικολα που μου επισημανε αρκετα σημεια λεσχη που τα ειχαμε γραψει ταπα και επειδη ειχε εμπειρια απο λευτερη μου εδωσε να καταλαβω το ταπεραμεντο του στον αγωνα...λολ.... Laughing

anytime

volvos έγραψε:

και εκει ερχεται η πανακτος... τελικα την ειχα παρεξηγησει. τρελλη ειδικη. το κυριοτερο καλο της ειναι οτι επειδη ειναι φλατ το δευτερο κομματι σου φευγει η φοβια του γκρεμου-σκοτωνομαι...

εκει εχουμε ζεσταθει για τα καλα εχουμε παρει και το διλεπτο απο μπροστα για νη τον ξαναπιασουμε και μπαινουμε μεσα. ο αλλος παλι με το ματι να γυαλιζει αλλα πιο ηρεμος. στην αρχη παμε απλα σβελτα αφου φοβομασταν ειδικη αλλα μετα αρχ**ια τα πρωτα 1-2 χλμ παλι ταπα. οχι σαν αη γιαννη αφου πλεον μας ειχε φυγει η πολυ καυλα αλλα γρηγορα.

Στο ειπα ειναι ειδικαρα....
Ειδικα αν την προσεξεις κιολας και πας σωστα μπορεις να κλεψεις πολλα δευτερολεπτα....

volvos έγραψε:

ειδικα στα βιλια ηταν εγκλημα που στελνανε αγωνιστικα απο χωριο οταν υπαρχει παρακαμψη.

Ποια παρακαμψη εχει ρε συ?
Αφου δεν περναγαμε μεσα απο το χωριο, 4-5 σπιτια περναγαμε και αυτα εξω απο το χωριο...

volvos έγραψε:

Wink

Πρωτων ο Κυριαζης ειναι χαμαιλεοντας. Αν σου δειξω σημερα φωτο, αυριο μπορει να εχει αλλαξει λουκ, και να μην τον γνωρισεις.....

Δευτερον ο Σωτηρης και ο Σπυρος (συνοδηγος) ειναι στην 3αδα των πιο αξιολογων ατομων που εχω γνωρισει στον σαπιο κοσμο των αγωνων...

Και για να γκρεμιστουν οι μυθοι..... Το αμαξι τους δεν ειναι κατι τρελο..

Απο δυναμη ειναι κοντα στα δικα σας επιπεδα, απλα εχει ΣΑΖΜΑΝΑΡΑ και πολυ καλα ρυθμισμενη bilstein...

Τα παιδια, επειδη εχει τυχει να κανουμε δοκιμες στο ιδιο αμαξι, εχουν τρομερη χημεια μεταξυ τους, απολυτη αισθηση του δρομου και γραφουν παρα πολυ καλα και καθαρα. Απο 'κει και περα, ενα ζευγαρι χερια και πολλα κιλα @@....

Κατι αντιστοιχο του Χαλατση, αλλα με γαλλικο αυτοκινητο Laughing
Road_Runner - Δευ 21 Νοέ 2011, 00:34:30
Θέμα δημοσίευσης:
xrisa-xs έγραψε:
εμείς πάντως δεν σε είδαμε εκεί που ήσουν χωμένος, δεν ξεχώριζες καθόλου!
κόρνα δεν ακούσαμε, μάλλον σου την είχε κλείσει χαχαχα

ο λέφος πάντως μας έπαιξε και φώτα, πήγαινε λίγο χαλαρά στο πρώτο μέρος

συγχαρητήρια στα παιδιά που τρέξανε και τερματίσανε αξιοπρεπώς... υπέροχη μέρα για ράλλυ πραγματικά! εμείς την απολαύσαμε

το επόμενο είναι Αμφίκλεια ε??????

Ε, ναι ειναι λιγο χαμηλα Razz

Οχι ανοιχτη ηταν, απλα κανει αρκετο θαρυβο σαζμαν και δεν πολυακουγεται....
Pughell - Δευ 21 Νοέ 2011, 00:37:50
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:

Απο δυναμη ειναι κοντα στα δικα σας επιπεδα, απλα εχει ΣΑΖΜΑΝΑΡΑ και πολυ καλα ρυθμισμενη bilstein...

Για να μην τρεφετε αυταπατες,ενα καρφωτο(ιδιαιτερα σε ενα Ν αμαξι που δεν εχει "θεματα" δυναμης) ειναι αχρηστο πραγμα οταν μπορεις να βαλεις ενα συμβατικο σχεσατο με τα μισα χρηματα.
Τοσο απλα...
Road_Runner - Δευ 21 Νοέ 2011, 00:58:24
Θέμα δημοσίευσης:
Ας γραψω και εγω κατι για την εμπειρια του αγωνα...
Τελευταιος για φετος, εκτος και αν παιξει κατι που μου ειπαν για Αμφικλεια...

Ο αγωνας για μας κυλησε πολυ ομαλα, μιας και ο Ρομπερτ ακομα μαθαινει το αμαξι...
Αφενως δεν ειναι ο "επαγγελματιας ταπας" αγωνιζομενος, καθως οικογενειαρχης, τρεχει απλα για το κεφι του...
Αφετερου, το αμαξι δεν ειναι για να το "ακουμπας" σε κανεναν βραχο.....
Ετσι ξεκινησαμε με στοχο την 3η θεση, ξέροντας ότι ο Ζαχος δεν θα φαίνεται ούτε με κυάλια, ο Κοπανακης είναι και αυτός γνωστός "ταπας". Οποτε στοχος μας ηταν να "παιζουμε" κοντα στον Γυζη, που και αυτος κανονικα μας εχει ευκολα..

Στο πρώτο σκέλος αη Γιαννη το αμαξι εκανε κατι περιεργα γλυστρηματα που μας φοβισαν λίγο....
Ψαθα μια απο τα ιδια στις υγρασιες, και ετσι αποφασισαμε να παμε χαλαρα, απλα να τερματισουμε, αφου ηδη στις 2 πρωτες ειδικες ειχαμε μεγαλη διαφορα απο τον 3ο Γυζη και διαφορα ασφαλειας πίσω μας.

Το ατυχημα του Χαλιβελακη επιρεασε τον Ρομπερτ, και ετσι και Μελετακι, απλα πηγαμε μια γρηγορη βολτα χωρις να κυνηγησουμε κατι...

Δευτερο λουπ, μαθαινουμε οτι ο Γυζης εμεινε πριν φτασει στην πρωτη ειδικη, 500μ απο εκκινηση βλεπουμε τον Ζαχο ο οποιος ειχε μεινει απο ημιαξονιο και πλεον αφου ειχαμε εξασφαλισει την 2η θέση και οι διαφορα μπροστα μας ηταν τεραστια και πισω μας πολυ ελεγχομενη, πηγαμε χαλαρα να τερματισουμε και να παρουμε οτι βαθμους μπορουσαμε.

Αποτελεσμα 3οι στο κυπελλο ασφαλτου στην Α/7

Γενικα ηταν ενας ωραιος αγωνας, με λίγες αλλά καλες μαχες ανα κατηγορια απ'οσο ειδα χρονους.

Το αμαξι ειναι απλα αλλου.... Αν και δεν εχει τον μεγαλο περιοριστη και η δυναμη του κυμαινεται κοντα στα επιπεδα ενος μαμα 207, εχει απιστευτο πατημα. Αν του χρονου γινουν οι 2 εξελιξεις που θελει να κανει στο αμαξι, και αποφασισει να παει λιγο πιο γρηγορα, το αμαξι ειναι ικανο να γραφει πολυ καλους χρονους. Οκ, οχι επιπεδου κλιο η ds3, καθως ειναι κλασεις αργοτερο, αλλα πραγματικα μπορει να ειναι περι το 1 το χλμ πισω ανα ειδικη....

Κριμα για τον Χαλιβελάκη που ειχε εξοδο και χτυπησε χερι και κλειδα.
Δυστυχως το αμαξι ειχε αρκετη ζημια και δεν ξερω αν φτιαχνεται... Κριμα γιατι ενα s1600 ηταν κοσμημα για τους ελληνικους αγωνες οπως και να εχει...
Road_Runner - Δευ 21 Νοέ 2011, 01:03:09
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Road_Runner έγραψε:

Για να μην τρεφετε αυταπατες,ενα καρφωτο(ιδιαιτερα σε ενα Ν αμαξι που δεν εχει "θεματα" δυναμης) ειναι αχρηστο πραγμα οταν μπορεις να βαλεις ενα συμβατικο σχεσατο με τα μισα χρηματα.
Τοσο απλα...

Για να μην τρεφεις και εσυ αυταπατες... Ο σωτηρης ποτε δεν αλλαζει χωρις συμπλεκτη. Το μονο που προσφερει το καρφωτο ειναι η ασφαλεια σε 1-2 αλλαγες στον αγωνα, που μπορει να τυχει να αφησεις γρηγορα συμπλεκτη...

Και με ενα καρφωτο σαζμαν ξερεις, οτι μπορεις να πεταξεις την πρωταρα σε οποιαδηποτε φουρκετα χωρις να σκεφτεις αν θα μπορεσεις να βγεις απο αυτη....
Ειδικα σε γαλλικο αμαξι....
Nizak - Δευ 21 Νοέ 2011, 09:16:05
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Nizak έγραψε:

Νικολη το ηξερα απλα πανω στην χαζομαρα μου το εγραψα χωρις να προσεξω καν τι ελεγα... Embarassed
Περι 106 1300 και Williams ομως δεν το ηξερα καν.Εξαιρουνται του κανονισμου λογο ομολογκασιον; Shocked

Θυμάσαι το Light 13ρι που πουλιόταν χωρίς ρεζέρβα, χωρίς εταζέρα και χωρίς τα σκιάδια για τον ήλιο? Αυτά τα λέει και στην homologation άρα μπορείς να τρέξεις χωρίς αυτά, και καλά τα σκιάδια και η εταζέρα που πλέον μπορείς να τα βγάλεις (το 1995 όχι) αλλά η ρεζέρβα κάτι κάνει αν λείπει από τα 100 άλογα...
Pughell - Δευ 21 Νοέ 2011, 10:54:18
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:

Για να μην τρεφεις και εσυ αυταπατες... Ο σωτηρης ποτε δεν αλλαζει χωρις συμπλεκτη. Το μονο που προσφερει το καρφωτο ειναι η ασφαλεια σε 1-2 αλλαγες στον αγωνα, που μπορει να τυχει να αφησεις γρηγορα συμπλεκτη...

Και με ενα καρφωτο σαζμαν ξερεις, οτι μπορεις να πεταξεις την πρωταρα σε οποιαδηποτε φουρκετα χωρις να σκεφτεις αν θα μπορεσεις να βγεις απο αυτη....
Ειδικα σε γαλλικο αμαξι....

Το αν αλλαζεις χωρις συμπλεκτη ή οχι δεν εχει καμια ουσιαστικη σημασια στο dog ρε,ισα-ισα που αν παταει συμπλεκτη,τοτε μια χαρα θα τον βολευε και ενα συμβατικο σχεσατο και θα γλιτωνε και τοσα χρηματα.
Οσο για την 1η σε φουρκετα,εγω παντως δεν ξερω πολυ κοσμο να βαζει 1η σε φουρκετα με Ν2 ή mild Α6,ιδιαιτερα αν εχουν κανενα 13/59 επανω(μαζι με σχεσεις) μιας και αντι να κερδισεις,χανεις πολυ περισσοτερο.
Να μιλουσαμε για κανενα Α6 με @@ και καμια 1η 60αρα-70αρα να σου πω ναι,με 45αρα 1η ομως ειναι αστειο να μιλαμε για πρωταρα σε φουρκετα... Sad

Δυστυχως ομως κανεις δεν βλεπει τον αντιποδα...
Ενα καρφωτο εχει σχεδον τις διπλασιες απωλειες απο ενα τυπικο ελικοειδες σασμαν.Οποτε η δυναμη που φτανει στους τροχους ειναι πολυ περιορισμενη...Φαντασου τωρα τι σημαινει αυτο για ενα αυτοκινητο των 125-130 αλογων.
Οποτε αν συνυπολογισεις και το κοστος συντηρησης(50Ε βαλβολινες καθε 1-2 αγωνες) θα δεις οτι δεν εχει νοημα...

Τα dog ειναι για αυτοκινητα που ετσι και αλλιως εχουν πολυ δυναμη/ροπη(βλεπε Ν3) και πασχουν απο μεταδοση για αυτο και βασιζουν την αρχη λειτουργιας τους σε αναλογα γραναζια.
Οχι τιποτα αλλο αλλα τα ΜΑ δεν εχουν δειξει εντονα σημαδια κοπωσης οσο αφορα την δομη τους με τοσο μικρες ιπποδυναμεις...

Nizak έγραψε:

Θυμάσαι το Light 13ρι που πουλιόταν χωρίς ρεζέρβα, χωρίς εταζέρα και χωρίς τα σκιάδια για τον ήλιο? Αυτά τα λέει και στην homologation άρα μπορείς να τρέξεις χωρίς αυτά, και καλά τα σκιάδια και η εταζέρα που πλέον μπορείς να τα βγάλεις (το 1995 όχι) αλλά η ρεζέρβα κάτι κάνει αν λείπει από τα 100 άλογα...

Ναι,καταλαβα ποια εκδοση λες Νικολη μου,απλα υπεθεσα οτι ο κανονισμος διαγραφει καθε αλλη επιλογη οποτε αναγκαστικα μενεις με ρεζερβα...
ΕΙλικρινα δεν το ηξερα καν αυτο. Sad
volvos - Δευ 21 Νοέ 2011, 15:07:35
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.youtube.com/watch?v=ger7WDpiOC0&feature=player_embedded

allagi poreias
http://www.youtube.com/watch?v=oziJgly3I2M&feature=related
plaketokofths - Δευ 21 Νοέ 2011, 15:50:58
Θέμα δημοσίευσης:
Συγχαρητήρια σε ολους σας για την συμμετοχή σας, να 'στε καλά και να σας δωθούν κι αλλες ευκαιρίες να συμμετέχετε ξανά και ξανά. Η διασκεδαση ειναι το παν.
Road_Runner - Δευ 21 Νοέ 2011, 19:46:09
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:

Το αν αλλαζεις χωρις συμπλεκτη ή οχι δεν εχει καμια ουσιαστικη σημασια στο dog ρε,ισα-ισα που αν παταει συμπλεκτη,τοτε μια χαρα θα τον βολευε και ενα συμβατικο σχεσατο και θα γλιτωνε και τοσα χρηματα.
Οσο για την 1η σε φουρκετα,εγω παντως δεν ξερω πολυ κοσμο να βαζει 1η σε φουρκετα με Ν2 ή mild Α6,ιδιαιτερα αν εχουν κανενα 13/59 επανω(μαζι με σχεσεις) μιας και αντι να κερδισεις,χανεις πολυ περισσοτερο.
Να μιλουσαμε για κανενα Α6 με @@ και καμια 1η 60αρα-70αρα να σου πω ναι,με 45αρα 1η ομως ειναι αστειο να μιλαμε για πρωταρα σε φουρκετα... Sad

Καλα, ασε τα θεωριτικα, και δες το ιν καρ τους και δες ποσες φορες βαζει 1η...

Στην σχολη ειμαι και δεν μπορεσα να το δω πολυ, αλλα 1 φουρκετα ειδα και η πρωταρα επεσα πανηγυρικα....

Για κανεναν λογω αν βαλεις πρωτη δεν χανεις σε ραλλυ...
Ειναι στανταρ οτι θα κρεμασει το αμαξι με 2α σε κλειστη φουρκετα...
MEMsound - Δευ 21 Νοέ 2011, 19:50:49
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
allagi poreias

πολυ "tricky" σημείο...εντελως στριμοκωλο!

παιζει να περασατε και καλητερα απο ολους (τουλαχιστον μεταξυ προσθιοκινητων)

αριστα ΛΕΦ!!! Cool Cool

τι ειχε πριν απο εκει?
Sinanai - Δευ 21 Νοέ 2011, 20:00:20
Θέμα δημοσίευσης:
Ε.Δ.5 - Άγιος Ιωάννης 2 / Κυριαζής - Χατζηπαναγιώτου

Clapping Worthy Thumbs Up
MEMsound - Δευ 21 Νοέ 2011, 20:09:13
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Clapping Worthy Thumbs Up

χ3...

αααα και αυτος ωραιοτατα περασε την αλλαγη πορείας Laughing Laughing
volvos - Δευ 21 Νοέ 2011, 20:52:42
Θέμα δημοσίευσης:
νομιζω οτι μετα απο αυτο το βιντεο με αυτο το αμαξι οποιος εχει το θρασος να σχολιαζει τα παιδια αυτα ειναι για μονιμο μπαν..... Laughing

υ,γ τους αλλους τους πιασαμε στο 6.05 ή καπου εκει του βιντεο......
Pughell - Δευ 21 Νοέ 2011, 22:00:22
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
Pughell έγραψε:

Στην σχολη ειμαι και δεν μπορεσα να το δω πολυ, αλλα 1 φουρκετα ειδα και η πρωταρα επεσα πανηγυρικα....

Νικολη,οδηγα πρωτα ενα 106/Saxo με σχεσεις και κοντο Κ/Π και μετα πες μου αν θα βαλεις 1η πολλες φορες... Wink

Ενημερωτικα,μιας και μαλλον δεν το ξερεις,με 1η και 7000 εχεις 54 χλμ(με 16/63) οταν η 2α στα ιδια χιλιομετρα εχει σχεδον 5000,δηλαδη δεν ειναι καθολου κρεμασμενο το μοτερ.
Και μην μου πεις οτι σε φουρκετα θα μπεις με λιγοτερα απο 40 χλμ.
Φαντασου τωρα του Σωτου που κατα πασα πιθανοτητα εχει και 13/59,αρα στις 7000 με 1η εχει 46 χλμ... Rolling eyes

Εσυ μπερδευεσαι απο το "ψοφιμι" το 206 οποτε σου φαινεται λογικο...Στα 106 ομως δεν ειναι καθολου ετσι. Wink
Εγω οδηγησα και "ηπιο" Α6 αλλα και Ν2 και σε ολες τις περιπτωσεις βαζωντας 1η χανεις...Και εγω το ιδιο εκανα(κατεβαζα 1η) αλλα μολις αρχισα να περναω τις φουρκετες με 2α,τα δευτερολεπτα επεσαν με το τσουβαλι.
Τωρα το αν το κανεις ο Σωτηρης δεν εχει καμια σχεση,επιλογη του,αυτο ομως δεν σημαινει οτι εχει και νοημα.
Επισης,μην χρησιμοποιεις σαν απολυτο κριτηριο την συγκεκριμενη ειδικη που εχει 5 φουρκετες εκ των οποιων οι πιο σφιχτη ειναι η αλλαγη πορειας που ετσι και αλλιως κατεβαζεις 1η.
Στο 70% των ελληνικων αγωνων,τετοιες φουρκετες ή αλλαγες πορειας ειναι μετρημενες στα δαχτυλα...
kane - Δευ 21 Νοέ 2011, 22:38:16
Θέμα δημοσίευσης:
Ασε που 1η και φουρκέτα,συνήθως έχει και επιπτώσεις...στα ημιαξόνια.
Steve - Δευ 21 Νοέ 2011, 23:20:19
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
volvos έγραψε:
allagi poreias

πολυ "tricky" σημείο...εντελως στριμοκωλο!

παιζει να περασατε και καλητερα απο ολους (τουλαχιστον μεταξυ προσθιοκινητων)

αριστα ΛΕΦ!!! Cool Cool

τι ειχε πριν απο εκει?
Ο Λεφ και άλλοι 4 περάσαν "γρήγορα" αλλά κανένας δεν άπλωσε τραχανά Sad
Road_Runner - Δευ 21 Νοέ 2011, 23:25:40
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Road_Runner έγραψε:
Pughell έγραψε:

Νικολη,οδηγα πρωτα ενα 106/Saxo με σχεσεις και κοντο Κ/Π και μετα πες μου αν θα βαλεις 1η πολλες φορες... Wink

Ενημερωτικα,μιας και μαλλον δεν το ξερεις,με 1η και 7000 εχεις 54 χλμ(με 16/63) οταν η 2α στα ιδια χιλιομετρα εχει σχεδον 5000,δηλαδη δεν ειναι καθολου κρεμασμενο το μοτερ.
Και μην μου πεις οτι σε φουρκετα θα μπεις με λιγοτερα απο 40 χλμ.
Φαντασου τωρα του Σωτου που κατα πασα πιθανοτητα εχει και 13/59,αρα στις 7000 με 1η εχει 46 χλμ... Rolling eyes

Εσυ μπερδευεσαι απο το "ψοφιμι" το 206 οποτε σου φαινεται λογικο...Στα 106 ομως δεν ειναι καθολου ετσι. Wink
Εγω οδηγησα και "ηπιο" Α6 αλλα και Ν2 και σε ολες τις περιπτωσεις βαζωντας 1η χανεις...Και εγω το ιδιο εκανα(κατεβαζα 1η) αλλα μολις αρχισα να περναω τις φουρκετες με 2α,τα δευτερολεπτα επεσαν με το τσουβαλι.
Τωρα το αν το κανεις ο Σωτηρης δεν εχει καμια σχεση,επιλογη του,αυτο ομως δεν σημαινει οτι εχει και νοημα.
Επισης,μην χρησιμοποιεις σαν απολυτο κριτηριο την συγκεκριμενη ειδικη που εχει 5 φουρκετες εκ των οποιων οι πιο σφιχτη ειναι η αλλαγη πορειας που ετσι και αλλιως κατεβαζεις 1η.
Στο 70% των ελληνικων αγωνων,τετοιες φουρκετες ή αλλαγες πορειας ειναι μετρημενες στα δαχτυλα...

Ok, συγνωμη γκουρου της αυτοκινησης, δεν εχω ιδεα....
αλλωστε τι γνωμη να εκφερω και εγω με το "ψοφιμι" μου...
Pughell - Δευ 21 Νοέ 2011, 23:33:26
Θέμα δημοσίευσης:
Παρακαλω κουρου των ελληνικων αγωνων,δεν κανει τιποτα...
1+1=2 και ας λεει ο Μπαμπης ο σουγιας και ο Νικος ο Πεταλουδας οτι κανει 4. Cool

Οτι μλκια βλεπετε την αντιγραφετε,χωρις να σκεφτειτε ποτε το γιατι...
Road_Runner - Δευ 21 Νοέ 2011, 23:47:03
Θέμα δημοσίευσης:
Για εξηγησε το λιγο αυτο....
Pughell - Δευ 21 Νοέ 2011, 23:50:12
Θέμα δημοσίευσης:
Στο εξηγησα πιο πανω με χιλιομετρα,στροφες μοτερ και Κ/Π.
Πιο απλα δεν γινεται...

Τωρα αμα στριβετε φουρκετες με το μοτερ στο ρελαντι,τοτε ναι,ΟΚ,εχεις δικιο,εκει παιρνει ανετα να βαλεις 1η...
Road_Runner - Τρι 22 Νοέ 2011, 00:17:36
Θέμα δημοσίευσης:
δλδ ο κυριαζης στον αη γιαννη σε 4 φουρκετες εστριβε ρελαντι θες να μου πεις....
να μην μιλησουμε για Ψαθα....
Ουτε για τις φουρκετες στην Πανακτο....
Pughell - Τρι 22 Νοέ 2011, 00:40:54
Θέμα δημοσίευσης:
Αμα ειναι να συνεχισεις να καταλαβαινεις αυτο που θες,τοτε δεν εχει νοημα να βρισκω επιχειρηματα για να σου αποδειξω το αντιθετο...

Σου εδωσα καποια στοιχεια και σε ρωτησα με ποσα χλμ στριβεις στο περιπου μια φουρκετα.Αμα κανεις αναγωγη τα χιλιομετρα με τις στροφες του μοτερ και την εκαστοτε σχεση θα δεις που ειναι το μοτερ σου εκεινη την στιγμη και αν εχει νοημα να κατεβασεις 1η ή οχι.
Δεν ειναι θεμα "Το κανει ο Κυριαζης" ή "Δεν το κανει ο Ζαχος",ειναι καθαρα θεμα μαθηματικων και λογικης.

Και σου ειπα και πριν,ασχετα αν παρεξηγηθηκες και το μυαλο σου πηγε κατευθειαν στο οτι σε κοροιδευω,οτι αλλιως ειναι να εχεις 70-80-90 αλογα σε 950-1000 κιλα και αλλιως 130 σε 850 κιλα...
Και πιστευω οτι ξερεις σιγουρα τι φασμα λειτουργιας εχει ενα μαμα 16v μοτερ.Δεν μιλαμε για κανενα S1600 που δουλευει 6000-8500...

Και για να το καταλαβεις ακομα καλυτερα,δες ξανα το βιντεο και παρατηρησε στο 2:20 που εχει ανηφορικη κιολας φουρκετα,πως βαζει 1η και παιζει με το γκαζι για να κοψει το χαζοσπινιαρισμα ενω το σανιδωνει μολις ισιωσει το τιμονι...
Road_Runner - Τρι 22 Νοέ 2011, 00:50:23
Θέμα δημοσίευσης:
οκ, ενταξει....

Εγω αλλο σου ειπα στην αρχη και αλλο μου λες εσυ τωρα....

Εγω σου ειπα οτι εχει σαζμαναρα και εκει που χρειαζεται εχει την πρωτη και την βαζει..

Και εσυ κατεληξες να μου λες αν χρειαζεται η οχι....
Τι προσπαθεις να μου εξηγησεις με αυτο?
Pughell - Τρι 22 Νοέ 2011, 01:10:14
Θέμα δημοσίευσης:
Εσυ ειπες οτι εχει σαζμαναρα,εγω ειπα οτι ειναι αχρηστο και στην συνεχεια σου ειπα και για ποιους λογους...

Το παιδι αποφασισε και το εβαλε μιας και μπορει να τον βολευει στον τροπο που οδηγαει,ισως να τον βολευει ακομα περισσοτερο στο Παλαδιο ή σε καμια αναβαση(που δεν παει) και γενικα κανει οτι θελει,δικο του ειναι το αμαξι...

Απο εκει και περα σε ρωτησα,και ακομα δεν απαντησες,που εχει ουσια να πληρωσεις 5μιση χιλιαρικα για ενα αχρηστο πραγμα,οταν μπορεις να κανεις την δουλεια σου με 2-2μιση μιας και μιλαμε για ενα αυτοκινητο που δεν εχει αναγκη να του καρφωνεις την 1η στις φουρκετες,αν και παλι αυτο ειναι παραλογο για να δικαιολογησει καποιος τα επιπλεον 3 χιλιαρικα κοστους...

Τα ΜΑ γενικα αντεχουν,οποτε δεν τιθεται θεμα σπασμενων γραναζιων με την δυναμη που εχει ενα Ν2,εκτος φυσικα και αν εισαι εντελως κρετινος και δεν ξερεις τι σημαινει συμπλεκτης.
Pughell - Τρι 22 Νοέ 2011, 01:11:52
Θέμα δημοσίευσης:
Υ.Γ. Ξεχασα...
Το αρχικο σχολιο αφορουσε αυτο που εγραψε ο Τακης για το πως παει ετσι ο Σωτηρης και εσυ απαντησες οτι η διαφορα προερχεται απο την αναρτηση και το σαζμαν.
Road_Runner - Τρι 22 Νοέ 2011, 01:52:58
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα, δεν το συνεχιζω...

Υ.Γ. Δεν ειπα οτι η διαφορες γινονται απο εκει
Ειπα απλα οτι το μονο καλο που εχει το αμαξι ειναι αναρτηση και σαζμαν, για να μην νομιζει ο κοσμος που απλα ετυχε να ακουσει οτι εκανε χροναρα οτι εχει αμαξι κανιβαλο....
Αυτο και μονο αυτο ειπα... τωρα τα υπολοιπα...... Cool
volvos - Τρι 22 Νοέ 2011, 11:00:33
Θέμα δημοσίευσης:
sorry bilstein exei τι ακριβως αναρτησαρα ειναι αυτο?
Sinanai - Τρι 22 Νοέ 2011, 15:34:40
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

Sinanai - Τρι 22 Νοέ 2011, 15:54:31
Θέμα δημοσίευσης:
Και...

Βίντεο και φωτογραφίες απ' το ατύχημα του Χαλιβελάκη.

Shocked Sad
kane - Τρι 22 Νοέ 2011, 16:25:14
Θέμα δημοσίευσης:
πωωωω...φακ δεμ εντ λιβ δεμ.
Sinanai - Τρι 22 Νοέ 2011, 16:30:02
Θέμα δημοσίευσης:
Πως φαίνεται, όμως, η σημασία του "σωστού" αυτοκινήτου... Όλο αυτό και οι πόρτες άνοιξαν κανονικότατα!
Ghost Dog - Τρι 22 Νοέ 2011, 16:30:19
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Και...

Βίντεο και φωτογραφίες απ' το ατύχημα του Χαλιβελάκη.

Shocked Sad

Σκληροοοο.....
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
MEMsound - Τρι 22 Νοέ 2011, 17:02:25
Θέμα δημοσίευσης:
θεο σκληρο ηταν η μαντρα που χτυπησαν...
καλη αναρρωση να χουν...
Nizak - Τετ 23 Νοέ 2011, 10:43:33
Θέμα δημοσίευσης:
Αν και οφτοπικ να πώ κι εγώ μια γνώμη για τις πρώτες. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση Στέλιο και Νίκο. Θεωρώ πως με σχέσεις κ 13/59 η πρώτη στη φουρκέτα είναι άχρηστη, με σχέσεις κ 16/63 χρειάζεται πολλές φορές. εγώ με μαμά σχέσεις κ 13/64 έβαλα πρώτη μόνο στην αλλαγή πορείς και σε μια πολύ κλειστή στην Ψάθα. Το μοτέρ ήταν στις 4.000 rpm και ήταν λίγο κρεμασμένο αλλά δεν αργούσε πολύ να ανεβάσει κ πιστεύω πως οτι χάνεις το κερδίζεις απ τις λιγότερες αλλαγές κ τη λιγότερη ταλαιπωρία σε μετάδοση. πόσα Km βγάζει ρε στέλιο στις 4000 με 2η μαμα κ 13/64 και 15αρια?
Road_Runner - Τετ 23 Νοέ 2011, 13:23:08
Θέμα δημοσίευσης:
Nizak έγραψε:
Αν και οφτοπικ να πώ κι εγώ μια γνώμη για τις πρώτες. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση Στέλιο και Νίκο. Θεωρώ πως με σχέσεις κ 13/59 η πρώτη στη φουρκέτα είναι άχρηστη, με σχέσεις κ 16/63 χρειάζεται πολλές φορές. εγώ με μαμά σχέσεις κ 13/64 έβαλα πρώτη μόνο στην αλλαγή πορείς και σε μια πολύ κλειστή στην Ψάθα. Το μοτέρ ήταν στις 4.000 rpm και ήταν λίγο κρεμασμένο αλλά δεν αργούσε πολύ να ανεβάσει κ πιστεύω πως οτι χάνεις το κερδίζεις απ τις λιγότερες αλλαγές κ τη λιγότερη ταλαιπωρία σε μετάδοση. πόσα Km βγάζει ρε στέλιο στις 4000 με 2η μαμα κ 13/64 και 15αρια?

43,69 km/h με πολιτικο 195/45/15
Pughell - Τετ 23 Νοέ 2011, 16:57:23
Θέμα δημοσίευσης:
Με 13/64,45και κατι ψιλα στις 4000 με 580αρια λαστιχα(585 συγκεκριμενα) οταν με σχεσεις και 16/63 εχεις κατι λιγοτερο απο 47(ιδια λαστιχα και στροφες μοτερ).
Διαφορες της πλακας δηλαδη... Wink

Αμα φορας και 13/59 με σχεσεις,τοτε ειναι εντελως αχρηστη η 1η οπως ειπα και πριν.
Nizak - Πεμ 24 Νοέ 2011, 09:14:46
Θέμα δημοσίευσης:
Απλά με σχέσεις κ 16/63 έχεις μακριά πρωτάρα οπότε τη βάζεις για να είσαι στη δύναμη και να μην το περιμένεις
tsosmoulis - Πεμ 24 Νοέ 2011, 09:44:21
Θέμα δημοσίευσης:
Συγχαρητήρια στα αγόρια για ένα πολύ "συνετό" αγώνα.
Πολλά μπράβο από εμένα.

Για το θέμα Κυριαζή, μια και μπορώ και έχω και το θάρρος να μιλάω για το όνομα του, είναι ότι απλά το παιδί είναι οδηγαράς. Πρώτο του αγώνα στα γιάννενα (πριν βάλει το dog) ήταν σε άλλη διάσταση και φάνηκε..και το λέω εγώ που έτρεχα με τον Μαλακτάρη.

Το αυτοκίνητο του μάλιστα στο περσινο Παλλάδιο το είχα πάει εγώ για τεχνικό έλεγχο και...δεν μου άρεσε από πάτημα. Απότι φαίνεται του Σώτου του αρέσει έτσι. Φοράνε ίδιο σασμαν με τον Μαλακτάρη και μπορώ να πω ότι είναι ποίημα! σημαντική διαφορά η ευκολία που την "ρουφάει" την ταχύτητα και κυριολεκτικά ΚΛΑΜΑ σε ένα φρεναρισμα πανικού που κατεβαινουν σαν νερό.

topic --> σημειώσεις, ο καθένας τις δικές του. Προσωπική μου άποψη ότι όλη η φύση του σπορ με τον τρόπο που (πρεπει) να την αντιμετωπιζουμε εμείς οι ερασιτέχνες είναι να ζούμε 1-2-3 φορές το χρόνο ΟΛΗ την εμπειρία ενός αγώνα..πέρα από το θέμα υποκειμενικης κρίσης..

Εγώ πάντως (μάλλον γιατι δεν τραβαει και πολυ το πραμα) βάζω 1η σε κάποιες φουρκέτες..

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΓΩΝΑ!!!!!!
Pughell - Πεμ 24 Νοέ 2011, 12:00:23
Θέμα δημοσίευσης:
Εσυ εισαι κουλαδι και καφτης,για αυτο βαζεις 1η στις φουρκετες με 5,1 Κ/Π... Laughing Laughing Laughing

Συνεχιστε τα γενικα κουτσομπολια εδω
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=469514#469514
Ας μην ανακατεβουμε αυτο το τοπικ

Εκ της MOD Team

B.M-SPORT - Παρ 25 Νοέ 2011, 01:03:41
Θέμα δημοσίευσης:
συγχαρητήρια σε ολα τα παιδια.
volvos - Παρ 25 Νοέ 2011, 16:07:58
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.youtube.com/watch?v=GVjl0hZB5G0&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=_fFad4HAq-o
Road_Runner - Παρ 25 Νοέ 2011, 16:45:40