desperado32 έγραψε: |
ευχαριστω για την αμμεσοτητα φιλε μ...αστα να πανε δηλαδη...εχω κανει και χρονισμο προσφατα αλλα 200...μ εχουν αλλαξει 8 πολ/στες τουρμπινα κ.α!το χω 2 χρονια και δν το εχω χαρει καθολου...ευχαριστω κ παλι.. |
desperado32 έγραψε: |
...
αντλια υψηλης και δισκο πλατο και τιμη γυρω στα 1000.. ο μισθος που πηρα αυτο το μηνα ειναι 684... ειμαι απελπισμενος... |
nOkpos έγραψε: |
μπα φιλε μου και λιγα σου εβγαλε ![]() |
μπα φιλε μου και λιγα σου εβγαλε ![]() |
λοιπον το αυτοκινητο μου δεν ξερω αν ηταν προβληματικο η οχι αλλα δεν με νοιζει να σας πω την αληθεια !
γιατι εδωσα 20.000 ευρο ! και θελω οπως τα πληρωσα να το εχω και οχι το service της peugeot με την καθε βλακεια προβλημα ! και να σας πω και κατι αλλο το αυτοκινητο οχι απλα το προσεχω αλλα ΦΟΒΑΜΑΙ να το πιεσω ! γιατι αν αρχησω να λεω το προβληματα που εβγαλε θα βαρεθειτε να διαβαζεται και εχω βαρεθεί πια ! το βαρεθηκα και το σιχάθηκα ! 2 χρονον αυτοκινητο με 30.000 χιλ. και 50 διαφορετικα προβληματα !το δικο μου μπορει να το πηρα το 2009 αλλα κατασκευή εχει το 2007 . το αυτοκινητο δεν εχει μπει ποτε σε πιστα δεν το εχω πιεση ποτε εκτος απο 1 φορα οπως γυρνούσα απο σερρες . αυτα απο εμενα . ελπιζω συντομα να εχω ενα τελος με τον γαλλο ! |