Pughell έγραψε: |
Ποια KW φορας;
Γιατι εγω Variant 1 που εβαλα,μπαινει κανονικοτατα με τα μαμα... ![]() |
Μαλλον μπερδευεις το top mount με το ανω πιατελο της αναρτησης... ![]() Τα top mount συνεχιζουν να ειναι τα δικα του,δεν αλλαζει κατι.Απλα το μαμα top mount βιδωνει πανω στο αμορτισερ της KW. ![]() |
Μαλλον μπερδευεις το top mount με το ανω πιατελο της αναρτησης... ![]() Τα top mount συνεχιζουν να ειναι τα δικα του,δεν αλλαζει κατι.Απλα το μαμα top mount βιδωνει πανω στο αμορτισερ της KW. ![]() |
MEMsound έγραψε: |
σε τι τοπ μαουντ βιδωνει δηλαδη? |
kostas207rc έγραψε: |
Kai την έβαλες στα μαμά top mount? |
SαλιγκαρAKIS έγραψε: |
Κάτι δέν πάει καλά εδώ, δηλαδή οι μισοί την πήραν με δικά της top mounts και οι άλλοι με τα μαμά(που χαλάνε κ'όλας); ![]() |
android έγραψε: | ||
τα μαμα δεν χαλανε μια χαρα ειναι... |
rallakias22 έγραψε: |
Εγω που εχω την weitec οταν μου την βαλαν στην αντιπροσοπεια μου βαλαν τα μαμα τα top mount. Που μετα απο τοσο καιρο ειναι στα τελευταια τους. Μου κανουν εναν θορυβο οταν στριβω το τιμονι. |
kostas207rc έγραψε: | ||
Έχουνε ραγίσει προφανώς μου είχε συμβεί και μένα |
goritsass έγραψε: |
ΓΕΙΑ ΣΑΣ
ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ PEUGEOT 207 RALLYE. ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΙΣΗ KW ΕΛΑΦΡΟΣ ΜΕΤΑΧΙΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΙΣΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ TOP MOUNT. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ AFTER MARKET ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ? ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! ΓΙΩΡΓΟΣ |
rallakias22 έγραψε: |
Και στην αντιπροσωπεια που το πηγα τα ρουλεμαν μου ειπαν οτι ειναι αλλα δεν μπορω να αλλαξω μονο το ρουλεμαν πρεπει να το αλλαξω ολοκρηρο το πιατελο και μου ειπαν 100 ευρω και κατι το ενα χωρις εργατικα. Βεβαια ακουγεται πολυ λιγο και μερικες φορες καθολου οποτε δεν τα αλλαζω ακομα. |
RaLLaKiaSGT έγραψε: |
παιδια εχω ακριβως το ιδιο προβλημα. η kw μπαινει κανονικα με τα μαμα τοπ μαουντ αλλα επειδη ειναι σκληρη αναρτηση τα τσακιζει και κανουν θορυβους. τα εχω αλλαξει ηδη μια φορα και μετα απο 2-3 μηνες παλι τα ιδια. υπαρχει καποια λυση? καποια σκληροτερα τοπ μαουντ? μεγαλη ταλαιπωρια να τριζει το αμαξι ετσι |
android έγραψε: |
Μηχανουργειο,φτιαχτο τεφλον |