PSClub - Hellas

Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης - TOP MOUNT ΓΙΑ KW V1

goritsass - Πεμ 10 Νοέ 2011, 11:31:45
Θέμα δημοσίευσης: TOP MOUNT ΓΙΑ KW V1
ΓΕΙΑ ΣΑΣ
ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ PEUGEOT 207 RALLYE. ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΙΣΗ KW ΕΛΑΦΡΟΣ ΜΕΤΑΧΙΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΙΣΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ TOP MOUNT. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ AFTER MARKET ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ?
ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! ΓΙΩΡΓΟΣ
android - Πεμ 10 Νοέ 2011, 11:58:48
Θέμα δημοσίευσης:
Η kw εχουν δικα τους top mount...δεν μπαινον τα μαμα οποτε θα ψαξεις στην kw για top mount...αν θυμαμαι καλα τις φερνει ο τροχος α.ε
καλο χούφτωμα
goritsass - Πεμ 10 Νοέ 2011, 12:05:31
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε μου πηρα στη τροχος αε και μου ειπε οτι δεν βγαζει top mount. τι αλλο μπορω να κανω?
Pughell - Πεμ 10 Νοέ 2011, 18:13:08
Θέμα δημοσίευσης:
Ποια KW φορας;

Γιατι εγω Variant 1 που εβαλα,μπαινει κανονικοτατα με τα μαμα... Confused
android - Πεμ 10 Νοέ 2011, 18:46:40
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Ποια KW φορας;

Γιατι εγω Variant 1 που εβαλα,μπαινει κανονικοτατα με τα μαμα... Confused

και το ελατηριο που παταει?ο kostas207rc οταν την εβγαλε για να βαλει gaz δεν ειχε τα μαμα top mount και πηρε καινουρια για να βαλει την gaz
Pughell - Πεμ 10 Νοέ 2011, 18:56:26
Θέμα δημοσίευσης:
Μαλλον μπερδευεις το top mount με το ανω πιατελο της αναρτησης... Wink

Τα top mount συνεχιζουν να ειναι τα δικα του,δεν αλλαζει κατι.Απλα το μαμα top mount βιδωνει πανω στο αμορτισερ της KW. Smile
android - Πεμ 10 Νοέ 2011, 19:03:26
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:

Τα top mount συνεχιζουν να ειναι τα δικα του,δεν αλλαζει κατι.Απλα το μαμα top mount βιδωνει πανω στο αμορτισερ της KW. Smile

ε του κωστακη δεν υπηρχε τπτ απο πανω Laughing
nik_marin - Παρ 11 Νοέ 2011, 02:38:33
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε μου μάλλον δεν πείρες ολόκληρη την ανάρτηση....

αν καταλαβαίνω καλά ...
πάει ελατήριο - μοβ δαχτυλίδι- ρουλεμάν και μετα το top mount το Μαμα..

σου λείπει μαλλον το μοβ δαχτυλίδι...???

αν ειναι ετσι...

δεν λυπεί τίποτα....
βαζεις ολα τα μαμα...

τι πρόβλημα έχεις?
kostas207rc - Παρ 11 Νοέ 2011, 12:54:24
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:

Η KW δεν βιδώνει στα μαμά top mount Wink
MEMsound - Παρ 11 Νοέ 2011, 12:58:19
Θέμα δημοσίευσης:
σε τι τοπ μαουντ βιδωνει δηλαδη?
Pughell - Παρ 11 Νοέ 2011, 13:05:35
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
σε τι τοπ μαουντ βιδωνει δηλαδη?

+1

Ξαναλεω,την τοποθετησα με τα ιδια μου τα χερια,δεν την εβαλε καποιος αλλος και μου το ειπε απλα στα λογια...
kostas207rc - Παρ 11 Νοέ 2011, 14:03:13
Θέμα δημοσίευσης:
Kai την έβαλες στα μαμά top mount?
SαλιγκαρAKIS - Παρ 11 Νοέ 2011, 14:21:15
Θέμα δημοσίευσης:
Η KW V1 στα 207 μπαίνει με τα μαμά top mounts.
Pughell - Παρ 11 Νοέ 2011, 16:03:56
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207rc έγραψε:
Kai την έβαλες στα μαμά top mount?

Κανονικοτατα.
saikoe_39 - Παρ 11 Νοέ 2011, 16:35:54
Θέμα δημοσίευσης:
Μπας και στις πρώτες...εδινε με τοπ μουντ...και μετα το αλλαξαν..???
Pughell - Παρ 11 Νοέ 2011, 16:45:33
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξερω,εχει περιπου 1 χρονο αν δεν κανω λαθος που την εβαλα...Τουλαχιστον τοτε,το εργοστασιακο top mount βιδωνε κανονικα επανω στο αμορτισερ. Confused
kostas207rc - Παρ 11 Νοέ 2011, 23:49:55
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα πάντως δεν μπήκε στα μαμά top mount ούτε στου
Βαγγέλη που την πήρε μετά...
Pughell - Σαβ 12 Νοέ 2011, 01:08:32
Θέμα δημοσίευσης:
Τι να σου πω,μαλλον κατι παιζει μιας και ο Σακης(σαλιγκαρος) λεει το ιδιο που λεω και εγω... Confused

Η λογικη παντως ειναι οτι για να πουλανε κατι,ή θα ειναι συμβατο με τα υπολοιπα εργοστασιακα ανταλλακτικα(βλεπε top mounts) ή θα δινουν μαζι τα αναλογα κομματια που αντικαθιστουν τα συγκεκριμενα ανταλλακτικα. Sad
SαλιγκαρAKIS - Σαβ 12 Νοέ 2011, 11:37:37
Θέμα δημοσίευσης:
Κάτι δέν πάει καλά εδώ, δηλαδή οι μισοί την πήραν με δικά της top mounts και οι άλλοι με τα μαμά(που χαλάνε κ'όλας); Evil
android - Σαβ 12 Νοέ 2011, 16:10:05
Θέμα δημοσίευσης:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
Κάτι δέν πάει καλά εδώ, δηλαδή οι μισοί την πήραν με δικά της top mounts και οι άλλοι με τα μαμά(που χαλάνε κ'όλας); Evil

τα μαμα δεν χαλανε μια χαρα ειναι...
SαλιγκαρAKIS - Σαβ 12 Νοέ 2011, 16:23:12
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:

τα μαμα δεν χαλανε μια χαρα ειναι...

Πίστεψε με, τα έχω δεί να καρφώνονται στο καπό εις διπλούν.

(Όχι στο δικό μου βέβαια.)
volvos - Σαβ 12 Νοέ 2011, 17:54:16
Θέμα δημοσίευσης:
re χριστιανοι βαλτε μια φωτο
μαλλον ο ενας λεει το ανω πιατελο και οι υπολοιποι τα τοπ μαοθντ
Theo_207RC - Σαβ 12 Νοέ 2011, 18:30:13
Θέμα δημοσίευσης:
Πούλα την όπως είναι και βάλε GAZ να βρεις την υγειά σου!!!! Laughing Laughing Laughing

Μπαίνει και με τα μαμά τοπ μάουντ... Wink
rallakias22 - Σαβ 12 Νοέ 2011, 20:41:15
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω που εχω την weitec οταν μου την βαλαν στην αντιπροσοπεια μου βαλαν τα μαμα τα top mount. Που μετα απο τοσο καιρο ειναι στα τελευταια τους. Μου κανουν εναν θορυβο οταν στριβω το τιμονι.
kostas207rc - Κυρ 13 Νοέ 2011, 14:17:50
Θέμα δημοσίευσης:
rallakias22 έγραψε:
Εγω που εχω την weitec οταν μου την βαλαν στην αντιπροσοπεια μου βαλαν τα μαμα τα top mount. Που μετα απο τοσο καιρο ειναι στα τελευταια τους. Μου κανουν εναν θορυβο οταν στριβω το τιμονι.

Έχουνε ραγίσει προφανώς μου είχε συμβεί και μένα
nik_marin - Κυρ 13 Νοέ 2011, 20:24:13
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207rc έγραψε:
rallakias22 έγραψε:

Έχουνε ραγίσει προφανώς μου είχε συμβεί και μένα

τι έχει ραγίσει ?

παίδες ρουλεμάν θέλει...

οχι top mount....
nik_marin - Κυρ 13 Νοέ 2011, 20:27:36
Θέμα δημοσίευσης: Re: TOP MOUNT ΓΙΑ KW V1
goritsass έγραψε:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ
ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ PEUGEOT 207 RALLYE. ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΙΣΗ KW ΕΛΑΦΡΟΣ ΜΕΤΑΧΙΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΙΣΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ TOP MOUNT. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ AFTER MARKET ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ?
ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! ΓΙΩΡΓΟΣ

γράφουμε ....
γράφουμε ...
γράφουμε....

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΈΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ....
rallakias22 - Δευ 14 Νοέ 2011, 00:06:38
Θέμα δημοσίευσης:
Και στην αντιπροσωπεια που το πηγα τα ρουλεμαν μου ειπαν οτι ειναι αλλα δεν μπορω να αλλαξω μονο το ρουλεμαν πρεπει να το αλλαξω ολοκρηρο το πιατελο και μου ειπαν 100 ευρω και κατι το ενα χωρις εργατικα. Βεβαια ακουγεται πολυ λιγο και μερικες φορες καθολου οποτε δεν τα αλλαζω ακομα.
android - Δευ 14 Νοέ 2011, 00:17:30
Θέμα δημοσίευσης:
rallakias22 έγραψε:
Και στην αντιπροσωπεια που το πηγα τα ρουλεμαν μου ειπαν οτι ειναι αλλα δεν μπορω να αλλαξω μονο το ρουλεμαν πρεπει να το αλλαξω ολοκρηρο το πιατελο και μου ειπαν 100 ευρω και κατι το ενα χωρις εργατικα. Βεβαια ακουγεται πολυ λιγο και μερικες φορες καθολου οποτε δεν τα αλλαζω ακομα.

48 το ενα εχει και πωλειται και σε τμηματα το ρουλεμαν κανει ενα 25αρη το 1 χωρις καμια εκπτωση ολα αυτα...το κακο ειναι το βγαλε βαλε...

υπαρχη και μια περιπτωση απλα να χει ραγισει το πλαστικο που φωλιαζει μεσα το ρουλεμαν...το οποιο κανει 12,5 ευρω το ενα
rallakias22 - Πεμ 11 Απρ 2013, 16:25:19
Θέμα δημοσίευσης:
Μετα απο εναμιση χρονο ο θορυβος μπροστα αριστερα δυναμωσε αρκετα.
Πηρα στην peugeot και μου ειπαν οτι θελει αλλαγη ολη η βαση του αμορτισερ χωρις καν να το δουν.
Μηπως ξερει καποιος αμα εχουν αλλαξει οι τιμες και αμα εχουν αλλαξει ποσο κοστιζει?

Βρηκα στο rpc με 24ευρω η μια μαζι με ρουλεμαν.

Αλλα πως ειναι τοσο σιγουροι οτι θελει αλλαγη ολη η βαση και οχι μονο το ρουλεμαν η μονο το πλαστικο γυρω γυρω?
RaLLaKiaSGT - Τρι 02 Φεβ 2016, 13:32:51
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια εχω ακριβως το ιδιο προβλημα. η kw μπαινει κανονικα με τα μαμα τοπ μαουντ αλλα επειδη ειναι σκληρη αναρτηση τα τσακιζει και κανουν θορυβους. τα εχω αλλαξει ηδη μια φορα και μετα απο 2-3 μηνες παλι τα ιδια. υπαρχει καποια λυση? καποια σκληροτερα τοπ μαουντ? μεγαλη ταλαιπωρια να τριζει το αμαξι ετσι
android - Τρι 02 Φεβ 2016, 20:30:52
Θέμα δημοσίευσης:
RaLLaKiaSGT έγραψε:
παιδια εχω ακριβως το ιδιο προβλημα. η kw μπαινει κανονικα με τα μαμα τοπ μαουντ αλλα επειδη ειναι σκληρη αναρτηση τα τσακιζει και κανουν θορυβους. τα εχω αλλαξει ηδη μια φορα και μετα απο 2-3 μηνες παλι τα ιδια. υπαρχει καποια λυση? καποια σκληροτερα τοπ μαουντ? μεγαλη ταλαιπωρια να τριζει το αμαξι ετσι

Μηχανουργειο,φτιαχτο τεφλον
RaLLaKiaSGT - Τρι 02 Φεβ 2016, 21:54:47
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:

Μηχανουργειο,φτιαχτο τεφλον

ευχαριστω πολυ φιλε για την απαντηση. εχεις καποιο συγκεκριμενο να μου προτεινεις να παω συστημενος?
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες