leodas έγραψε: |
ρε παιδια...
ειναι τροπος αυτος??? ναι οκ,τα παιρνουν απο δω αλλα αν ξεστραβωθειτε θα δειτε οτι κατω κατω λεει "πηγη psclub.gr"!!!!! δε θελω να το παιξω δικηγορος κανενος,αλλα ειστε απαραδεκτοι με τους χαρακτηρισμους σας... |
ρε παιδια...
ειναι τροπος αυτος??? ναι οκ,τα παιρνουν απο δω αλλα αν ξεστραβωθειτε θα δειτε οτι κατω κατω λεει "πηγη psclub.gr"!!!!! δε θελω να το παιξω δικηγορος κανενος,αλλα ειστε απαραδεκτοι με τους χαρακτηρισμους σας... |
king207cc έγραψε: | ||
τώρα τελευταια έχουν βάλει την πηγή, πριν δεν το είχαν, τους είχε γίνει παρατήρηση και το μόνο που έκαναν είναι να ειρωνευονται, αν δεν ξέρεις... |
giannis27 έγραψε: | ||||
ρε παιδιά εγώ έβαλα την πηγή ! σήμερα που τους ανακάληψα γράφτηκα κ πρόσθεσα την πηγή στα δικά μου how to |
giannis27 έγραψε: |
το καλό τις υπόθεσεις ξέρετε ποιο είναι ?
μερικά από τα how to που κλέψανε ήταν ακόμα σε εξέλιξη κ τα ζώα πήρανε μόνο τα πρώτα ποστ. συγκεκριμένα ένα how to αν μπει στο αμάξι έτσι όπως είναι γραμμένο στο πρώτο ποστ είναι σίγουρη ζημιά πολλών €(δεν λέω λεπτομέρειες για ευνόητους λόγους) αλλά εδώ μέσα μετά από συζήτηση αυτό το θεματάκι λύθηκε πριν γίνει κάποια ζημιά .τα ζώα όμως πήραν μόνο το πρώτο ποστ κ το παρουσιάζουν σαν τελειωμένο ![]() |
android έγραψε: |
Αν υπηρχαν σοβαρα ενεργα επ. μελοι και ηταν κλειστο το φορουμ τετοιες @@ δε θα γινοταν...αλλα τοσο αξιζουμε τοσο παμε...χωραφι ειναι οποιος θελει οτι θελει το αρπαζει το κανει δικο του και φευγει |
ρε παιδια...
οπως κ να χει το πραμα,οι χαρακτηρισμοι σας δεν ειναι σωστοι...
δεν τιμα εσας πρωτα απο ολα... εμενα...νααααα....καμια σχεση δεν εχω μ'αυτους κ πρωτη φορα τους ειδα απο αυτη την αναφορα.... απλα σαν εντυπωση ειναι πολυ ασχημη... |
ironman02 έγραψε: |
edit: Έχει ρυθμίσει ότιδήποτε περιέχει τη λέξη psclub να αλλάζει σε peugeot207 club όταν κάνεις post! Χαχαχα! Τραγικό! Ρε παιδιά με κάποιον έχει τσακωθεί αυτός! Δεν εξηγείται αλλιώς! |