PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ;

DimiP - Δευ 10 Νοέ 2003, 00:13:44
Θέμα δημοσίευσης: ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ;
...ΟΤΙ βγηκε νεο Ibiza 1.4 topgun 115HP ;;;

ω ναι !
εμεις ας περιμενουμε με ανυπομονησια και σαμπανιες τα νεα 206 1.4 των 90 αλογων !!!
αντε και περαστικα μας Evil

απο τα λιγα που αλλιευσα:
http://www.autotriti.gr/_NEA/preview_news.asp?NEWS_DATA_ID=16453
http://www.in.gr/auto/autoarticle.asp?arcode=7090
zzzleepy - Δευ 10 Νοέ 2003, 02:05:23
Θέμα δημοσίευσης:
Όσα άλογα και να τους βάλουν, δε θα γίνουν ποτέ 206... Wink
Vini - Δευ 10 Νοέ 2003, 08:52:25
Θέμα δημοσίευσης:
εμένα τώρα, γιατί μου αρέσει πολύ ... ? ? ?

πολύ καλό ... και πλούσιο και με δύναμη και ... και ... και ... και ...

υ.γ. για το top gun τα λέγαμε και πριν από κανένα μήνα αν θυμάμαι καλά ... Rolling eyes
ΝΙΚΟΣ - Δευ 10 Νοέ 2003, 09:21:30
Θέμα δημοσίευσης:
Σωπα ρε Shocked Shocked Shocked 115 αλογα Question Question Question Βρωμογκαζο ενα πραγμα Laughing Laughing Laughing Και αν ερθει η ωρα της στροφης τι γινετε μου λετε Question Question
Vini - Δευ 10 Νοέ 2003, 10:25:27
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Και αν ερθει η ωρα της στροφης τι γινετε μου λετε Question Question

Νομίζω ότι θα στρίψει το τιμόνι και έτσι θα στρίψει στην στροφή ... εκτός αν το τιμόνι είναι στα εξτρά ... που δεν νομίζω Shocked Shocked Shocked

Τα ίδια μου έλεγαν και για το Αstra πριν το πάρω και τελικά μπορώ να διαβεβαιώσω ότι μάλλον είναι μύθος τα του στρίβειν για τα αυτοκίνητα δρόμου ... Φυσικά ΔΕΝ μιλώ για το 106rallye/gti τα οποία είναι καθαρόαιμα και εκγενετής καλοστημμένα ... για τους λόγους που όλοι ξέρουμε ... Προσωπικά επειδή οδήγησα και 206, είμαι πλέον σίγουρος ότι το Astra μου δίνει πολύ περισσότερη ασφάλεια στα στροφιλίκια αλλά και στα όρια χωρίς την αίσθηση ότι θα γλιστρήσει ή ότι θα χαθεί σαν να παίζει σε παγοδρόμιο ...

Ασε και το άλλο! Επειδή σε άλλο θέμα (Λιμανάκια) το κατακρίνουμε ... τα οριακά στροφιλίκια είναι επικίνδυνα και απαγορεύονται σε όλους τους δρόμους ... εκτός αν τώρα επιτρέπονται ...
pezomania - Δευ 10 Νοέ 2003, 10:51:20
Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ;
DimiP έγραψε:
...ΟΤΙ βγηκε νεο Ibiza 1.4 topgun 115HP ;;;

Ρε μην μασάτε!!!

Και το Rover το 200 βγήκε έκδοση με 125 άλογα στα 1.400κυβ. , αλλά στο ΤΕΣΤ οι επιδόσεις του ήταν για κλάματα!!!!!!!

Άρα περιμένετε πρώτα να το δοκιμάσουν στα περιοδικά ή να το δούμε και στο δρόμο και μετά εδώ είμαστε να τα ξαναπούμε.

Α! και την τιμή την ακούσατε;;; Κάτι πήρε το αυτί μου για 17.000€

Έλα Αλέκο πόσοοοοοοοοοοοοο !!! Και το 206 το 1600 κάνει 14.000€ !!!!
p206Mike - Δευ 10 Νοέ 2003, 11:24:29
Θέμα δημοσίευσης:
Μάγκες Ibiza είναι....

ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ... Twisted evil

Υ.Γ. Παρ όλα αυτά..ομορφο... Wink
Vaggelis - Δευ 10 Νοέ 2003, 12:40:13
Θέμα δημοσίευσης:
Τιμή:
17.100 ευρώ η έκδοση με το απλό ραδιο-CD και απλά ηχεία.....
18.100 ευρώ η έκδοση με το πολύ καλό ηχοσύστημα, το sub και τις 16άρες ζαντες....

6 εκατομμύρια για 1400;;;;;;;;;;;
Όχι ευχαριστώ, δεν θα πάρω.......
(Άσε που το 206 1400 16V, νομίζω οτι είναι και πιο ροπάτο......!!!!!!)
DimiP - Δευ 10 Νοέ 2003, 15:48:30
Θέμα δημοσίευσης:
πολυ ωραιες ολες οι απαντησεις και τα σχολια σας.
μονο και συγνωμη δηλ. αλλα ειστε εκτος τοπου και χρονου.!
ποιος μιλησε για στριψηματα και στροφιλικια;
ποιος μιλησε για ροπη ;
ποιος μιλησε για λεφτα και εξοπλισμο;

το θεμα ειναι η μηχανη και τα ονομαστικα αλογα που βγαζει ή που φαινεται να βγαζει !

δεν μπορει η Peugeot να αναγκελει 1.4 με 90!! αλογα κατοπιν εορτης και η Seat να βγαζει topgun προηγουμ γενιας με 101 η 102 και τωρα νεο με 115 αλογα!

οσο και να μας πληγωνει, η αληθεια ειναι οτι τη μαχη (οχι τον πολεμο) την κερδιζει η Seat.

και επειδη ακουστηκε και κατι για την ποιοτητα , α) η ποιοτητα λογω vw ολο και καλυτερευει
β) ε ! και το 206 δεν εχει δα και την καλυτερη ποιοτητα ....

για να προλαβω και τυχον αλλες απαντησεις απλα λεω πως δεν θα παρω ibiza , απλα θαυμαζω τον τροπο που η seat μπαινει στην αγορα και κερδιζει πελατες.
Sidobre - Δευ 10 Νοέ 2003, 16:23:39
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
και επειδη ακουστηκε και κατι για την ποιοτητα , α) η ποιοτητα λογω vw ολο και καλυτερευει
β) ε ! και το 206 δεν εχει δα και την καλυτερη ποιοτητα .....

Aχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

EXEIΣ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ IBIZA??????
pezomania - Δευ 10 Νοέ 2003, 17:08:50
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
πολυ ωραιες ολες οι απαντησεις και τα σχολια σας.
μονο και συγνωμη δηλ. αλλα ειστε εκτος τοπου και χρονου.!

Ευχαριστούμε Razz Razz Razz

Ρε Δημητράκη, αν το θέμα σου είναι η ονομαστική ισχύ του κινητήρα και όχι οι επιδόσεις, τότε να πούμε στην Peugeot να λέει ότι το καινούργιο 206 1.4 16V βγάζει 120 άλογα, για να κερδίσουμε την μάχη.

Η μάχη κερδίζετε στην πραγματικότητα & όχι στα χαρτιά!!!
Ghost Dog - Δευ 10 Νοέ 2003, 17:18:21
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
πολυ και επειδη ακουστηκε και κατι για την ποιοτητα , α) η ποιοτητα λογω vw ολο και καλυτερευει

Δημήτρη Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω μαζί σου.Το γιατι:
Ένας φίλος μου έχει το Ibiza 1.4 τελείως μαμά 5 μήνες και έχει κάνει 6800 και μέσα στο αμάξι γίνεται χαμός Shocked
Εδώ, το δικό μου που το έχω 10 μήνες είμαι με σκληρά αμορτισέρ, 5ποντους χαμήλωμα, άλλες αντιστρεπτικες, ράβδους, ελαστικά μακράν πιο χαμηλοπροφιλα και δεν έχω ούτε τους μισούς θορύβους! (δεν λεω, πανικός γίνεται και στο δικό μου! Evil )
Ghost Dog - Δευ 10 Νοέ 2003, 17:22:09
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
για να προλαβω και τυχον αλλες απαντησεις απλα λεω πως δεν θα παρω ibiza , απλα θαυμαζω τον τροπο που η seat μπαινει στην αγορα και κερδιζει πελατες.

Εδω όμως συμφωνώ.... παρόλα αυτά προτιμώ το ταπεινό 206ακι μου!! Wink
ΝΙΚΟΣ - Δευ 10 Νοέ 2003, 17:37:05
Θέμα δημοσίευσης:
PoiSoNeR έγραψε:
DimiP έγραψε:

Εδω όμως συμφωνώ.... παρόλα αυτά προτιμώ το ταπεινό 206ακι μου!! Wink

Eδω παντως στην Κοζανη Μητσαρα ειναι τελευταια στις πωλησεις!
christhehealer - Δευ 10 Νοέ 2003, 22:59:56
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
δεν μπορει η Peugeot να αναγγέλει 1.4 με 90!! αλογα κατοπιν εορτης και η Seat να βγαζει topgun προηγουμ γενιας με 101 η 102 και τωρα νεο με 115 αλογα!

Ώπα Δημητράκη. Laughing

Δεν έβγαλε η Seat κανένα καινούριο κινητήρα.

Η Seat Force (θυγατρική της Ελληνικής Αντιπροσωπείας) πήρε ένα Ibiza του έβαλε φιλτροχοάνη, καινούριο πρόγραμα, body kit, χαμήλωμα 3cm, στερεόφωνα και το πλασάρει για νέο μοντέλο.

Καθαρά ελληνική μοντίφα που απευθύνεται σε συγκεκριμένο target group. Αυτούς που θα πάρουν ένα αυτοκίνητο και θ' αρχίσουν τα δρακουλέματα με το καλημέρα.

Το να το συγκρίνεις με το "νέο" 206/1.4, συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια. Εάν αποφασίσει η PeugeotSport και πάρει ένα 206/1.4 και ασχοληθεί μαζί του, το παρουσιάσει στο κοινό, θα υπάρχει έννοια σύγκρισης.

Τώρα, καμία σχέση Wink
Alex - Τρι 11 Νοέ 2003, 03:31:34
Θέμα δημοσίευσης:
Τωρα που καταργηθηκαν τα τεκμηρια ειναι αχρηστα τα πολλα αλογα απο 1000αρια, 1400αρια κτλ. Αγοραζεις κατ'ευθειαν ενα 1600 και τελειωνει η υποθεση. Και τα 2 ιδιο σημα εχουν (146Ε..) Λιγο ακριβοτερη ασφαλεια, ε και τι εγινε? Αφου ακομα και το 1600 το 206 ειναι φθηνοτερο απ'το Ibiza τοτε it's ok..
Ronin - Τρι 11 Νοέ 2003, 10:13:55
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπων....

Επειδη βλεπω καποια ευαισθησια για το καινουργιο μοντελο Ibiza Top Gun,εχω να σας ανακοινωσω (αν δεν το ξερετε ηδη) οτι στην τρεχουσα Εκθεση Αυτοκινητων στο Ελληνικο,μπορειτε να οδηγησετε το παραπανω αυτοκινητο.
Στο πισω μερος της εκθεσης υπαρχει ειδικα διαμορφωμενος χωρος (σλαλομ) οπου μπορειτε να δειτε πως συμπεριφερετε το Top Gun σε μια τετοια κατασταση,καθως και τι αισθηση δινει στον οδηγο του.

(εγω το οδηγησα,αλλα δεν ανακοινωνω εντυπωσεις.....)
Vini - Τρι 11 Νοέ 2003, 10:42:35
Θέμα δημοσίευσης:
Judger έγραψε:
Λοιπων....

Επειδη βλεπω καποια ευαισθησια για το καινουργιο μοντελο Ibiza Top Gun,εχω να σας ανακοινωσω (αν δεν το ξερετε ηδη) οτι στην τρεχουσα Εκθεση Αυτοκινητων στο Ελληνικο,μπορειτε να οδηγησετε το παραπανω αυτοκινητο.
Στο πισω μερος της εκθεσης υπαρχει ειδικα διαμορφωμενος χωρος (σλαλομ) οπου μπορειτε να δειτε πως συμπεριφερετε το Top Gun σε μια τετοια κατασταση,καθως και τι αισθηση δινει στον οδηγο του.

Επειδή ο χρόνος μου είναι περιορισμένος και μάλλον δεν θα πάω στην Εκθεση μήπως μπορείς φίλε Πάνο να μας πεις δύο λόγια από την εμπειρία σου ?

Βασικα με ενδιαφέρει πολύ ...
pugsang - Τρι 11 Νοέ 2003, 11:00:10
Θέμα δημοσίευσης:
Ελπιζω στην Εκθεση να εχει η seat spare βασεις μηχανης και αμορτισερ γιατι θα κατεβω να το κανω μια βολτα το εν λογω αυτοκινητο

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Αντε θα γεμισουν παλι τα φαναρια απο "γρηγορους" με Ibiza
Sidobre - Τρι 11 Νοέ 2003, 12:09:20
Θέμα δημοσίευσης:
pugsang έγραψε:
Ελπιζω στην Εκθεση να εχει η seat spare βασεις μηχανης και αμορτισερ γιατι θα κατεβω να το κανω μια βολτα το εν λογω αυτοκινητο

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
lia206cc - Τρι 11 Νοέ 2003, 12:24:10
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Σωπα ρε Shocked Shocked Shocked 115 αλογα Question Question Question Βρωμογκαζο ενα πραγμα Laughing Laughing Laughing

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
max - Τρι 11 Νοέ 2003, 14:09:38
Θέμα δημοσίευσης:
Nikos(Vini) έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Νομίζω ότι θα στρίψει το τιμόνι και έτσι θα στρίψει στην στροφή ... εκτός αν το τιμόνι είναι στα εξτρά ... που δεν νομίζω Shocked Shocked Shocked

Τα ίδια μου έλεγαν και για το Αstra πριν το πάρω και τελικά μπορώ να διαβεβαιώσω ότι μάλλον είναι μύθος τα του στρίβειν για τα αυτοκίνητα δρόμου ... Φυσικά ΔΕΝ μιλώ για το 106rallye/gti τα οποία είναι καθαρόαιμα και εκγενετής καλοστημμένα ... για τους λόγους που όλοι ξέρουμε ... Προσωπικά επειδή οδήγησα και 206, είμαι πλέον σίγουρος ότι το Astra μου δίνει πολύ περισσότερη ασφάλεια στα στροφιλίκια αλλά και στα όρια χωρίς την αίσθηση ότι θα γλιστρήσει ή ότι θα χαθεί σαν να παίζει σε παγοδρόμιο ...

Ασε και το άλλο! Επειδή σε άλλο θέμα (Λιμανάκια) το κατακρίνουμε ... τα οριακά στροφιλίκια είναι επικίνδυνα και απαγορεύονται σε όλους τους δρόμους ... εκτός αν τώρα επιτρέπονται ...

επειδη διαβαζω συχνα τα post σου τα οποια κυμαινονται στο ιδιο κλιμα,για πεσ μας,εχει τελικα το astra κατι που να ειναι χειροτερο απο το 206.γιατι με οσα μας γραφεις πρεπει να ειναι υπεραυτοκινητο σε σημειο που πλεον το σκεφτομαι να παρω μια μερσεντες η ενα αστρα να εχω το κεφαλι μου σιγουρο?
Recifees - Τρι 11 Νοέ 2003, 16:24:38
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

οσο και να μας πληγωνει, η αληθεια ειναι οτι τη μαχη (οχι τον πολεμο) την κερδιζει η Seat., α) η ποιοτητα λογω vw ολο και καλυτερευει

Aν μιλάς για ποιότητα σε VW group να σου θυμίσω ότι το πρόβλημα με τα παράθυρα (τους γρυλους ) το έχει όλο το group εκτός απο την Audi ,και πουλάνε Γερμανική Ποιότητα Evil
DimiP έγραψε:

Και πολύ καλά θα κάνεις ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ....
Oσο για το πόσους κερδίζει να τον θαυμάζεις αλλά τον τρόπο που τους χάνει μην δεις και τρομάξεις .....

Υ.Γ Δεν είμαι υπέρμαχος της Πεζώ και κατήγορος της Seat

Κάτοχος Σέατ για 4 χρονάκια (αν χρειάζεται να εξηγήσω ....το club θα γίνει η μεγαλύτερη λέσχη καραφλών Wink )
DimiP - Τρι 11 Νοέ 2003, 17:14:28
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
DimiP έγραψε:
δεν μπορει η Peugeot να αναγγέλει 1.4 με 90!! αλογα κατοπιν εορτης και η Seat να βγαζει topgun προηγουμ γενιας με 101 η 102 και τωρα νεο με 115 αλογα!

Ώπα Δημητράκη. Laughing

Δεν έβγαλε η Seat κανένα καινούριο κινητήρα.

Η Seat Force (θυγατρική της Ελληνικής Αντιπροσωπείας) πήρε ένα Ibiza του έβαλε φιλτροχοάνη, καινούριο πρόγραμα, body kit, χαμήλωμα 3cm, στερεόφωνα και το πλασάρει για νέο μοντέλο.

Καθαρά ελληνική μοντίφα που απευθύνεται σε συγκεκριμένο target group. Αυτούς που θα πάρουν ένα αυτοκίνητο και θ' αρχίσουν τα δρακουλέματα με το καλημέρα.

Το να το συγκρίνεις με το "νέο" 206/1.4, συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια. Εάν αποφασίσει η PeugeotSport και πάρει ένα 206/1.4 και ασχοληθεί μαζί του, το παρουσιάσει στο κοινό, θα υπάρχει έννοια σύγκρισης.

Τώρα, καμία σχέση Wink

εμ , αντε πια να το κανει. αυτο λεω και γω.
αν ασχοληθει και παρουσιασει κανα μινι-πυραυλο θα της πουμε ολοι μπραβο.
με το να συνεχιζει να δινει στους πελατες της κινητηρες "αλλων εποχων" και ονομαστικη ισχυ 75 η αντε 90 αλογων δεν καταλαβαινει πως το χανει το παιχνιδι ;;;
δεν θα θελατε μια εταιρια που να σας σκεφτεται και να κερδιζετε απο αυτην;;
Vini - Τρι 11 Νοέ 2003, 19:44:48
Θέμα δημοσίευσης:
max έγραψε:
επειδη διαβαζω συχνα τα post σου τα οποια κυμαινονται στο ιδιο κλιμα,για πεσ μας,εχει τελικα το astra κατι που να ειναι χειροτερο απο το 206.γιατι με οσα μας γραφεις πρεπει να ειναι υπεραυτοκινητο σε σημειο που πλεον το σκεφτομαι να παρω μια μερσεντες η ενα αστρα να εχω το κεφαλι μου σιγουρο?

Φίλε μου , όλα τα Post μου κυμαίνονται πάντα στο ίδιο κλίμα...
Είμαι σταθερός στις απόψεις μου ... και στα πιστεύω μου ...
Kαλύτερα να ανησυχείς για άλλους που δεν είναι τόσο σταθεροί στις απόψεις τους ... και άσε με, εμένα να λέω, τα δικά μου ... Wink

Στο κάτω-κάτω εγώ πλέον, απλά λέω την άποψη μου μέσα στις συζητήσεις, ... η οποία μάλλον (και είναι απόλυτα φυσιολογικό) δεν λαμβάνεται και πολύ υπόψην ... Είμαι σε ένα χώρο Φίλων του 206 και είναι επόμενο να υμνείτε το 206 ... το οποίο και το σέβομαι απόλυτα ... και νομίζω ότι δεν έχω έρθει με κανέναν σε αντιπαράθεση τόσο καιρό το αντίθετο πολλές φορές βοηθώ και εγώ όσο μπορώ την προσπάθεια ...

Τώρα θα μου πεις τι ρόλο βαράω εγώ εδώ τελικά ε?
Καλή Ερώτηση ! ! !
Θα σου έλεγα ότι αν ήσουν λίγο ποιο προσεχτικός θα έβλεπες ότι "εγώ έχω ξεφύγει..." ενώ "εσύ μόλις ήρθες..."

Αυτό κάτι σημαίνει... δεν είναι τυχαίο... Rolling eyes Wink
christhehealer - Τρι 11 Νοέ 2003, 23:39:18
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
με το να συνεχιζει να δινει στους πελατες της κινητηρες "αλλων εποχων" και ονομαστικη ισχυ 75 η αντε 90 αλογων δεν καταλαβαινει πως το χανει το παιχνιδι ;;;

Από που προκύπτει Δημήτρη ότι το Ibiza είναι μίνι πύραυλος? Επειδή είπαν ότι έχει 115 άλογα. Δεν είπαν όμως σε ποιες στροφές τα αποδίδει και τι γίνεται πριν και μετά από αυτές τις στροφές.

Αναλογίσου ποιος θα έδινε 5+ εκατομύρια για να αγοράσει ένα 206/1400 την στιγμή που με κάτι λιγότερα από 5 μπορεί να πάρει το 206/1600 με 110 αλόγατα. Για να μην σου πω για το Rallye, στα 4 εκατομύρια.

Όσο για το τι δίνει στους πελάτες της η Peugeot? To 206 είναι το μοναδικό αυτοκίνητο που ξεπέρασε το Golf σε πωλήσεις, πανευρωπαϊκά. Κι ας μην στρίβει, και ας τρίζει, και χίλια "ας".

Όσο για τον κινητήρα με τα 90 άλογα. Ο παλιός δεν θα έπαιρνε έγκριση από την Ε.Ε. λόγω ρύπων. Ο ίδιος ακριβώς λόγο που προέκυψε και ο νέος 16V για το 206/1600.
vangsgr - Τετ 12 Νοέ 2003, 09:09:37
Θέμα δημοσίευσης:
Nikos(Vini) έγραψε:
max έγραψε:

Φίλε μου , όλα τα Post μου κυμαίνονται πάντα στο ίδιο κλίμα...
Είμαι σταθερός στις απόψεις μου ... και στα πιστεύω μου ...
Kαλύτερα να ανησυχείς για άλλους που δεν είναι τόσο σταθεροί στις απόψεις τους ... και άσε με, εμένα να λέω, τα δικά μου ... Wink

Στο κάτω-κάτω εγώ πλέον, απλά λέω την άποψη μου μέσα στις συζητήσεις, ... η οποία μάλλον (και είναι απόλυτα φυσιολογικό) δεν λαμβάνεται και πολύ υπόψην ... Είμαι σε ένα χώρο Φίλων του 206 και είναι επόμενο να υμνείτε το 206 ... το οποίο και το σέβομαι απόλυτα ... και νομίζω ότι δεν έχω έρθει με κανέναν σε αντιπαράθεση τόσο καιρό το αντίθετο πολλές φορές βοηθώ και εγώ όσο μπορώ την προσπάθεια ...

Τώρα θα μου πεις τι ρόλο βαράω εγώ εδώ τελικά ε?
Καλή Ερώτηση ! ! !
Θα σου έλεγα ότι αν ήσουν λίγο ποιο προσεχτικός θα έβλεπες ότι "εγώ έχω ξεφύγει..." ενώ "εσύ μόλις ήρθες..."

Όλοι αναγνωρίζουμε τη προσφορά σου Νίκο στο club. Εμένα αρκετές φορές μάλιστα με έχει βοηθήσει η γνώμη σου, η οποία είναι πάντα καλοδεχούμενη, όπως και των υπολοίπων. Άλλωστε, πιστεύω πως το club έχει την ανάγκη όλων μας για να προχωρήσει.
DimiP - Τετ 12 Νοέ 2003, 11:46:21
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
DimiP έγραψε:

Από που προκύπτει Δημήτρη ότι το Ibiza είναι μίνι πύραυλος? Επειδή είπαν ότι έχει 115 άλογα. Δεν είπαν όμως σε ποιες στροφές τα αποδίδει και τι γίνεται πριν και μετά από αυτές τις στροφές.

Αναλογίσου ποιος θα έδινε 5+ εκατομύρια για να αγοράσει ένα 206/1400 την στιγμή που με κάτι λιγότερα από 5 μπορεί να πάρει το 206/1600 με 110 αλόγατα. Για να μην σου πω για το Rallye, στα 4 εκατομύρια.

Όσο για το τι δίνει στους πελάτες της η Peugeot? To 206 είναι το μοναδικό αυτοκίνητο που ξεπέρασε το Golf σε πωλήσεις, πανευρωπαϊκά. Κι ας μην στρίβει, και ας τρίζει, και χίλια "ας".

Όσο για τον κινητήρα με τα 90 άλογα. Ο παλιός δεν θα έπαιρνε έγκριση από την Ε.Ε. λόγω ρύπων. Ο ίδιος ακριβώς λόγο που προέκυψε και ο νέος 16V για το 206/1600.

???????
..........
οκ.
pezomania - Τετ 12 Νοέ 2003, 15:53:06
Θέμα δημοσίευσης:
max έγραψε:
Nikos(Vini) έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Φίλε MAX.

Ο Νίκος είναι ένας από τους ανθρώπους που "ευθύνετε" για την ύπαρξη αυτού εδώ του Forum & του Club.

Είχε το 206 και τώρα έχει το Astra!! Καί έχει το δικαίωμα (όπως το έχουμε όλοι μας άλωστε ) να εκφράζει την άποψη του, ήτε είναι θετική για το 206 ήτε όχι!!

Φιλικά

Γιώργος
TONY PAP - Τετ 12 Νοέ 2003, 16:52:39
Θέμα δημοσίευσης:
Νομίζω ότι θα μας άρεσε να υπάρχει peugeot force σε λογικές
τιμές Laughing και σίγουρα καλύτερος 1400αρης από αυτόν με τα 75. (τα 90 σαν νούμερο από μόνα τους ακούγονται λίγα για τον καινούργιο να δούμε τι ψάρια θα πιάνει...)

εγώ σίγουρα θα ήθελα μια έκδοση 206 rallye χωρίς ηλεκτρονικό γκάζι Wink

το Ibiza δείχνει ωραίο αλλά σίγουρα τουλάχιστον ακριβό για seat 1400 Exclamation
Vaggelis - Τετ 12 Νοέ 2003, 21:26:25
Θέμα δημοσίευσης:
TONY PAP έγραψε:
Νομίζω ότι θα μας άρεσε να υπάρχει peugeot force σε λογικές
τιμές Laughing και σίγουρα καλύτερος 1400αρης από αυτόν με τα 75. (τα 90 σαν νούμερο από μόνα τους ακούγονται λίγα για τον καινούργιο να δούμε τι ψάρια θα πιάνει...)

το Ibiza δείχνει ωραίο αλλά σίγουρα τουλάχιστον ακριβό για seat 1400 Exclamation

μείνε ανήσυχος.....
αποκλείεται να βγάζει μόνο (...) 90 άλογα....
υπολογίζω οτι τα δυναμόμετρα θα δείξουν 92-95 άλογα...
kanelj - Πεμ 13 Νοέ 2003, 03:45:52
Θέμα δημοσίευσης:
TONY PAP έγραψε:

αν εβγαινε κατι τετοιο πιστευεις πως θα ειχε συμφερον η peugeot???
μετα κανενας δεν θα επερνε καποιο μετεπειτα μοντελο γιατι με αυτο θα ευχαριστουσε τον καθε πελατη που θα ηθελε να εχει ομορφο και γρηγορο αυτοκινητο.ασε που θα κοβοταν πολυ πριν η παραγωγη των 106. Wink Wink
Miltellas - Πεμ 13 Νοέ 2003, 08:13:05
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν είναι εκεί το θέμα. Το ηλεκτρονικό γκάζι εκμηδενίζει τους ρύπους, μειώνει την κατανάλωση, αυξάνει την ζωή στο λιπαντικό και στον καταλύτη (μηδενικοί άκαυστοι ρύποι), και άλλα συνεπεία αυτών.
Το 107 που έρχεται θα έχει και γρήγορη έκδοση, αλλά πιθανότατα θα διαπνέεται από τη νέα παγκοσμιοποιημένη αυτοκινητιστική φιλοσοφία.
Το 106Rallye δεν θα επαναληφθεί, δυστυχώς! Υπό αυτό το πρίσμα λυπάμαι που δεν είμαι κάτοχος Rallye. Ένας θρύλος, ο τελευταίος των Μοϊκανών. Καθαρόαιμο GTi σχεδόν έτοιμο για αγώνες, για όλα τα βαλάντια.

Δείτε την τελευταία κίνηση της Peugeot. Εκεί που κατηγορούσαμε την Renault που μετά το Clio Williams μας ξενέρωσε με το πολιτισμένα ταχύτατο Clio Sport, να και η Peugeot που απαντά με το εξίσου... πολιτισμένο 206RC. Για να μπορούν να στρίβουν γρήγορα (ή μάλλον "σχεδόν γρήγορα") και οι άσχετοι...
Ευτυχώς βέβαια που υπάρχει πάντα η λύση της Peugeot Sport για τους αμετανόητους οπαδούς της κλασσικής γαλλικής σχολής.
TONY PAP - Πεμ 13 Νοέ 2003, 09:30:32
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
TONY PAP έγραψε:

αν εβγαινε κατι τετοιο πιστευεις πως θα ειχε συμφερον η peugeot???
μετα κανενας δεν θα επερνε καποιο μετεπειτα μοντελο γιατι με αυτο θα ευχαριστουσε τον καθε πελατη που θα ηθελε να εχει ομορφο και γρηγορο αυτοκινητο.ασε που θα κοβοταν πολυ πριν η παραγωγη των 106. Wink Wink

Το 206 ραλλυ θα μπορούσε να βγει τώρα με το τέλος του 106.

Βασικά το τι θέλουμε εμείς δεν είναι σίγουρο οτι συμφέρει και τις εταιρείες.
Εγώ θα ήθελα να μπορούσα να παραγγείλω πχ 206 1,6 γυμνό Exclamation
και να παραγγείλω τον εξοπλισμό που θέλω από την αρχή Arrow
δισκόπλακες ...mm , ανάρτηση - ελατήρια ..., σχέσεις ..., εκκεντροφόρους,πρόγραμμα,εξάτμιση, καθίσματα,ταμπλό,τιμόνι, ζαντολάστιχα.... κλπ (θυμίζει playstation !!!)

Φυσικά επειδή αυτό δεν είναι εφικτό Twisted evil τα σκάμε εκ των υστέρων
σε βάλε βγάλε και πληρώνουμε δύο και τρείς φορές ανταλλακτικά - αξεσουαρ - βελτιωτικά Confused κάνοντας πειράματα είτε επιτυχημένα είτε αποτυχημένα ....
max - Πεμ 13 Νοέ 2003, 09:34:41
Θέμα δημοσίευσης:
Nikos(Vini) έγραψε:

αν εβλεπες την ημερομηνια ενταξης μου στο club θα καταλαβαινες οτι δεν εχω "μολις ερθει" οπως λες.δεν εισαι και πολυ πιο παλιος απο μενα.βεβαια εχεις περισσοτερα post αλλα αυτο δεν μου λεει και κατι.αν ειχα το χρονο να αφιερωσω να εισαι σιγουρος οτι θα σε ειχα ξεπερασει.
τελος παντων δεν εχω την διαθεση να ανοιξω κοντρα μαζι σου.αλλωστε διαβαζω αυτα που γραφεις και βλεπω οτι εχεις πολλα να πεις.απλα πιστευω οτι σε μερικα θεματα η αντπαραθεση και η συγκριση αστρα-206 που κανεις συνεχεια δεν εχει να προσφερει τιποτα.οπως ειπες και εσυ αλλωστε αυτο ειναι club ιδιοκτητων 206 οποτε οι συνεχεις αναφορες σου στο αστρα πιστευω οτι αφηνει αδιαφορους τους περισσοτερους.
αυτη ειναι η γνωμη μου,φιλικα παντα
pugsang - Πεμ 13 Νοέ 2003, 09:41:28
Θέμα δημοσίευσης:
max έγραψε:

αν εβλεπες την ημερομηνια ενταξης μου στο club θα καταλαβαινες οτι δεν εχω "μολις ερθει" οπως λες.δεν εισαι και πολυ πιο παλιος απο μενα.βεβαια εχεις περισσοτερα post αλλα αυτο δεν μου λεει και κατι.αν ειχα το χρονο να αφιερωσω να εισαι σιγουρος οτι θα σε ειχα ξεπερασει.

Οχι μονο 2 χρονια διαφορα εχετε...Ενταξει τι να λεει......

Φιλε max διαβαζε λιγο πιο προσεκτικά.Σου απαντησε κι αλλος και σου εξήγησε τα πραγματα πως εχουν

Ο Νίκος είναι ένας από τους ανθρώπους που "ευθύνετε" για την ύπαρξη αυτού εδώ του Forum & του Club.

Είχε το 206 και τώρα έχει το Astra!! Καί έχει το δικαίωμα (όπως το έχουμε όλοι μας άλωστε ) να εκφράζει την άποψη του, ήτε είναι θετική για το 206 ήτε όχι!!

Φιλικα παντα οπως και εσυ......
vangsgr - Πεμ 13 Νοέ 2003, 09:54:52
Θέμα δημοσίευσης:
max έγραψε:
Nikos(Vini) έγραψε:

τελος παντων δεν εχω την διαθεση να ανοιξω κοντρα μαζι σου.αλλωστε διαβαζω αυτα που γραφεις και βλεπω οτι εχεις πολλα να πεις.απλα πιστευω οτι σε μερικα θεματα η αντπαραθεση και η συγκριση αστρα-206 που κανεις συνεχεια δεν εχει να προσφερει τιποτα.οπως ειπες και εσυ αλλωστε αυτο ειναι club ιδιοκτητων 206 οποτε οι συνεχεις αναφορες σου στο αστρα πιστευω οτι αφηνει αδιαφορους τους περισσοτερους.
αυτη ειναι η γνωμη μου,φιλικα παντα

Αφήστε τις κόντρες και τις αντιπαραθέσεις ρε παιδιά, όλων όσων βρίσκονται εδώ σκοπός είναι να ανταλλάξουμε απόψεις γνώσεις για το 206 αλλά και την αυτοκίνηση γενικότερα και να αποκτήσουμε μια ίσως πιο δυνατή φωνή όσων αφορά την αντιμετώπιση που έχουν τα αυτοκινητάκια μας από το επίσημο δίκτυο της Peugeot.
Πιστεύω πως όλων μας κοινός στόχος είναι να κάνουμε το 206 CLUB πιο ισχυρό, οπότε δεν χρειάζονται ούτε διαμάχες ούτε αντιπαραθέσεις αλλά προσπάθεια για τον κοινό στόχο.
max - Πεμ 13 Νοέ 2003, 10:04:56
Θέμα δημοσίευσης:
pugsang έγραψε:

Φιλε max διαβαζε λιγο πιο προσεκτικά.Σου απαντησε κι αλλος και σου εξήγησε τα πραγματα πως εχουν

αν μου εξηγουσες πως προεκυψαν τα δυο χρονια διαφορα καλα θα ηταν,αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα,ποσος με ενδιαφερει ας ηταν και 100 χρονια πιο μπροστα απο μενα το ιδιο μου κανει.

το οτι ευθυνεται για την υπαρξη του club δεν το αμφισβητω και μπραβο του για τον πολυ χρονο που εχει αφιερωσει.

οπως γραφεις και εσυ εχει το δικαιωμα να γραφει την αποψη του ειτε θετικη ειτε αρνητικη.εμενα δεν με πειραζουν τα αρνητικα σχολια γιατι ουτε διευθυντης πωλησεων της πεζω ειμαι,ουτε εχω καποιο συμφερον.αυτο που ενοχλει και καταντα κουραστικο οπως προειπα και παραπανω ειναι οι συνεχεις συγκρισεις που κανει με το αστρα.γιατι νομιζω οτι δεν ενδιαφερει κανεναν αν τριζει το αστρα η αν στριβει καλυτερα απο το 206 η οτι δεν ξερω και γω τι.....αν αρχισει να γραφει ο καθενας τις εμπειριες του εδω μεσα για ο,τι αμαξι εχει οδηγησει καλυτερα να το κλεισουμε η να το μετανομασουμε το club σε κατι αλλο και οχι σε 206 club.
vangsgr - Πεμ 13 Νοέ 2003, 10:17:40
Θέμα δημοσίευσης:
max έγραψε:

αν μου εξηγουσες πως προεκυψαν τα δυο χρονια διαφορα καλα θα ηταν,αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα,ποσος με ενδιαφερει ας ηταν και 100 χρονια πιο μπροστα απο μενα το ιδιο μου κανει.

το οτι ευθυνεται για την υπαρξη του club δεν το αμφισβητω και μπραβο του για τον πολυ χρονο που εχει αφιερωσει.

οπως γραφεις και εσυ εχει το δικαιωμα να γραφει την αποψη του ειτε θετικη ειτε αρνητικη.εμενα δεν με πειραζουν τα αρνητικα σχολια γιατι ουτε διευθυντης πωλησεων της πεζω ειμαι,ουτε εχω καποιο συμφερον.αυτο που ενοχλει και καταντα κουραστικο οπως προειπα και παραπανω ειναι οι συνεχεις συγκρισεις που κανει με το αστρα.γιατι νομιζω οτι δεν ενδιαφερει κανεναν αν τριζει το αστρα η αν στριβει καλυτερα απο το 206 η οτι δεν ξερω και γω τι.....αν αρχισει να γραφει ο καθενας τις εμπειριες του εδω μεσα για ο,τι αμαξι εχει οδηγησει καλυτερα να το κλεισουμε η να το μετανομασουμε το club σε κατι αλλο και οχι σε 206 club.

Το τυρί κουμπάρε Laughing Laughing Laughing
Vini - Πεμ 13 Νοέ 2003, 11:30:14
Θέμα δημοσίευσης:
max έγραψε:
αυτο που ενοχλει και καταντα κουραστικο οπως προειπα και παραπανω ειναι οι συνεχεις συγκρισεις που κανει με το αστρα.γιατι νομιζω οτι δεν ενδιαφερει κανεναν αν τριζει το αστρα η αν στριβει καλυτερα απο το 206 η οτι δεν ξερω και γω τι.....αν αρχισει να γραφει ο καθενας τις εμπειριες του εδω μεσα για ο,τι αμαξι εχει οδηγησει καλυτερα να το κλεισουμε η να το μετανομασουμε το club σε κατι αλλο και οχι σε 206 club.

φίλε μου έχεις δίκιο ... απόλυτο ... Smile
πάω πάσο ... Smile
την κάνω με ελαφρά πηδημάτακια ... για άλλα φόρουμ ... Smile
γεια σας ... Smile
teoman - Πεμ 13 Νοέ 2003, 11:38:22
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:

πάω πάσο ... Smile
γεια σας ... Smile

Που πας βρεεε,γύρνα πίσω... Αφού όπου και να πας... μπάχαλο θα τα κάνεις Laughing Laughing Laughing
Sidobre - Πεμ 13 Νοέ 2003, 11:47:57
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:

πάω πάσο ... Smile
γεια σας ... Smile

Νίκο επουδενί τέτοιες ψιλοπαρεξηγησούλες δεν πρέπει να μας χαλάνε!

Η συνεισφορά σου είναι αναγνωρισμένη από όλους και εκτός αυτού η παρέα σου είναι ανεκτίμητη από όλους μας.

------------------------------------------------------------------------------------

Max, δεν έχω διαβάσει πουθενά τον Νίκο να μειώνει το 206. Ισα - ίσα είναι τόσο δαιμόνιος που πολλά από αυτά που "βάζουμε" πάνω είναι από δικές του αναζητήσεις. Η επιλογή του ήταν το Astra και χαίρομαι γιατί του πάει πιο πολύ.
Ομως ο Νίκος είναι ένας από τους ιδρυτές αυτού εδώ του σωματείου και χωρίς αυτόν μπορεί η ιδέα να μην είχε υλοποιηθεί ποτέ. Μπορείς ακόμα να δεις το πολύ προσεγμένο 206 στο Gallery που ΔΕΝ πρόκειται να βγει ποτέ από εκεί παρ'ότι δεν είναι δικό του πλέον.
XASOS - Πεμ 13 Νοέ 2003, 12:00:59
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε αλλα το BMW μου στριβει σαν τρένο, ανοίγει σαν φόρμουλα, φρενάρει σαν να πετάει άγκυρες και είναι και πολύ άνετο!!!!

ΑΛΛΑ δεν σας πολυνιάζει!!! δεν έχω παρακολουθήσει τον βινι ή τον μαξ τι λένε αλλά από αυτό το ποστ θα πρέπει να πω οτι ο μαξ εχει μαλλον δικιο... Καλύτερα να λεμε για το 206......(αφού δεν υπαρχει BMW-club,τι να κάνω) θα λέω κι εγω για το 206!!!! τυχαίνει βέβαια να το έχω οδηγήσει!!!
Vaggelis - Πεμ 13 Νοέ 2003, 12:15:37
Θέμα δημοσίευσης:
O Nίκος είναι κεφάλαιο για το club και είναι μια ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΙΜΗ database....
Έχει ασχοληθεί πάρα πολύ με το πρώην 206 του και φαίνεται από τα post του.....
Για αυτό και εγώ, όπως και πάρα πολλά μέλη, σέβονται την άποψή του και τον ακούν, γιατί πάντα έχει κάτι να πει.....
Και προς Θεού..... καθένας αγαπάει το αυτοκίνητο που έχει τώρα στην κατοχή του, δεν θα πει και δυο λογάκια για τα θετικά του;;;;
Εμένα πάντως μου αρέσουν και αυτά......
Γιατί έτσι προσπαθώ να κάνω καλύτερο και το δικό μου.....

ΦΙΛΙΚΑ.............
christhehealer - Πεμ 13 Νοέ 2003, 12:58:55
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
...

max έγραψε:
...

pezomania έγραψε:
...

pugsung έγραψε:
...

vangsgr έγραψε:
...

Ξεκολήστε Pεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!! Σημασία δεν έχει ποιος έγραψε κάτι, αλλά το τι έγραψε. O Nίκος έγραψε τα δικά του για να πάρει την πληρωμένη απάντηση από τον max που είχε την διάθεση ν' ασχοληθεί. Kαι κανένας δεν απάντησε επί της ουσίας στον max.

Eάν κατέβει κάποιος από τον Άρη και διαβάσει τα τελευταία post θα βγάλει το συμπέρασμα ή ότι τα Astra είναι υπόδειγμα οδικής συμπεριφοράς και τα 206 πεζοδρομιοκυνηγοί ή ότι ο Vini έχει το ακαταλόγιστο επειδή είναι από τους πρωτοπόρους του Forum.

Eπειδή ούτε τα Astra είναι υποδείγμα οδικής συμπεριφοράς, ούτε ο Nίκος (Vini) έχει το ακαταλόγιστο ας ασχοληθώ με τον Mίλτο που έχει ψωμί το θέμα. Razz

Miltellas έγραψε:
Δεν είναι εκεί το θέμα. Το ηλεκτρονικό γκάζι εκμηδενίζει τους ρύπους, μειώνει την κατανάλωση, αυξάνει την ζωή στο λιπαντικό και στον καταλύτη (μηδενικοί άκαυστοι ρύποι), και άλλα συνεπεία αυτών.

Eίναι γνωστό ότι ήταν για τους κατασκευαστές μονόδρομος το ηλεκτρονικό γκάζι. Mα, θα πουν οι "γρήγοροι", γρυλίζοντας κάτι ακατανόητα, που ούτε οι ίδιοι δεν καταλαβαίνουν περί αμεσότητας στην απόκριση... Όταν οι κινητήρες έγιναν καταλυτικοί, τα έντυπα έλεγαν ότι έφτασε το τέλος των γρήγορων αυτοκινήτων για χάρη της καθαρής ατμόσφαιρας. Για να ακολουθήσει τα επόμενα χρόνια καταιγισμός από γρήγορα μοντέλα. Kάποιοι έσκυψαν τα κεφάλια, δούλεψαν και ξεπέρασαν τους "περιορισμούς" των καταλυτικών κινητήρων. Tο ίδιο θα γίνει με το ηλεκτρονικό γκάζι. Σε ένα-δύο χρόνια όλες οι παιδικές ασθένειες του ηλεκτρονικού γκαζιού θα ανήκουν στο μακρινό παρελθόν.

Miltellas έγραψε:
Το 107 που έρχεται θα έχει και γρήγορη έκδοση, αλλά πιθανότατα θα διαπνέεται από τη νέα παγκοσμιοποιημένη αυτοκινητιστική φιλοσοφία.

Προσπερνάω το "νέα παγκοσμιοποιημένη αυτοκινητιστική φιλοσοφία" για να μην φτάσει το topic 40 σελίδες μόνο από μένα και τον Mίλτο και συνεχίζω.
Ήδη, από έγκυρες πηγές, το C2 με κινητήρα 125 άλογα και μηχανικό κιβώτιο είναι στην Eλλάδα. Kατά την γνώμη μου (εμπειρία στο marketing πιο σωστά) είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί το 206 Rallye ή something like that, με τον ίδιο κινητήρα.

Θα πάρουν φωτιά τα topic, τι διαφορές έχει με τον 110άρη και πως ο 110άρης γίνεται 125άρης. H χαρά της μοντίφας. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Πως είπαμε το topic; Tο ακούσατε ότι το Seat Ibiza βγήκε με 115 άλογα;

Tο άκουσα αλλά με άφησε παγερά αδιάφορο. Προτιμώ να μιλάω με τον Mίλτο ή όποιον άλλο έχει όρεξη για αυτοκίνητα και όχι για καγκουροκατασκευές που μοιάζουν με αυτοκίνητα. Wink
vangsgr - Πεμ 13 Νοέ 2003, 13:19:50
Θέμα δημοσίευσης:
Thumb right Thumb right Thumb right
vangsgr - Πεμ 13 Νοέ 2003, 13:20:35
Θέμα δημοσίευσης:
Thumb right Thumb right Thumb right
Προχώρα
p206Mike - Πεμ 13 Νοέ 2003, 13:28:02
Θέμα δημοσίευσης:
XASOS έγραψε:

ΑΛΛΑ δεν σας πολυνιάζει!!! δεν έχω παρακολουθήσει τον βινι ή τον μαξ τι λένε αλλά από αυτό το ποστ θα πρέπει να πω οτι ο μαξ εχει μαλλον δικιο... Καλύτερα να λεμε για το 206......(αφού δεν υπαρχει BMW-club,τι να κάνω) θα λέω κι εγω για το 206!!!! τυχαίνει βέβαια να το έχω οδηγήσει!!!

Φίλε XASO απ ότι γνωρίζω υπάρχει το BMW Athens Club, αλλά ωστόσο μπορεί να μην έχει σελίδα στο internet...
Πάντως ευπρόσδεκτος και εδώ...
Baphomet - Πεμ 13 Νοέ 2003, 13:32:03
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
pugsang έγραψε:

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

τρελό τσάι...
Sidobre - Πεμ 13 Νοέ 2003, 14:02:54
Θέμα δημοσίευσης:
petrskar έγραψε:
τρελό τσάι...

Για να μην παρεξηγηθώ το γέλιο πήγαινε για αυτό:

pugsang έγραψε:

Wink Laughing
pugsang - Πεμ 13 Νοέ 2003, 14:16:41
Θέμα δημοσίευσης:
Εσυ καλα γελας.Να δω και τον υπευθυνο της seat αν θα εχει την ιδια αισθηση του χιουμορ οταν το γυρισω

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Vaggelis - Πεμ 13 Νοέ 2003, 16:01:29
Θέμα δημοσίευσης:
pugsang έγραψε:
Εσυ καλα γελας.Να δω και τον υπευθυνο της seat αν θα εχει την ιδια αισθηση του χιουμορ οταν το γυρισω

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Μάκη, αν θέλεις, πήγαινε μετά από εμένα, για να το δοκιμάσω λίγο και εγώ.... Wink Laughing
Ghost Dog - Παρ 14 Νοέ 2003, 16:55:52
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:

πάω πάσο ... Smile
γεια σας ... Smile

Αν και ως <<ο μικρούλης>> του club θα σου μιλήσω άσχημα και θα σου πω: Άσε τις βλακείες!!! Shocked
Στην τελικη σε μερικά χρόνια δε νομίζω να έχουμε όλοι 206….! Crying or Very sad
Και για να δούμε πόσοι θα παραμείνουν μέλη και μετά την νομιμοποίηση…….. Wink Wink Wink
Ronin - Παρ 14 Νοέ 2003, 17:19:33
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Judger έγραψε:
Λοιπων....

Επειδή ο χρόνος μου είναι περιορισμένος και μάλλον δεν θα πάω στην Εκθεση μήπως μπορείς φίλε Πάνο να μας πεις δύο λόγια από την εμπειρία σου ?

Βασικα με ενδιαφέρει πολύ ...

Νικο,οι λογοι που δεν δημοσιευω τις εντυπωσεις μου απο την οδηγηση του ibiza ειναι οι παρακατω...:

1ον) Το αμαξι το οδηγησα πολυ λιγο (ενα απλο σλαλομ 50-60 μετρων)

2ον)Οι συνθηκες ηταν ιδανικες(περιβαλον πιστας) , και οι ταχυτητες πολυ χαμηλες(ζητημα ειναι να περασα τα 40-50 χλμ/ωρα με 2ερα στο κιβωτιο)

Καταλαβαινεις οτι κατω απο αυτες τις συνθηκες δεν μπορω να βγαλω καποιο αντικειμενικο συμπερασμα για το αυτοκινητο.
Επισης ,το συγκεκριμενο πιθανοτατα να ηταν και αρκετα ταλαιπωρημενο,αφου ειχαν περασει παρα πολλοι απο το τιμονι του,με ''αγριες'' διαθεσεις και πολυ βαρυτερο ποδι απο το δικο μου.
Το μονο που καταφερα να δω,ειναι η αισθηση που προσφερει(οσο βεβαια ειναι εφικτο αυτο,αν εχεις υποψην σου τους παραπανω περιοριστικους παραγοντες),η οποια απεχει κατα πολυ απο αυτη του 206 μας.
Ghost Dog - Παρ 14 Νοέ 2003, 17:21:33
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Eάν κατέβει κάποιος από τον Άρη και διαβάσει τα τελευταία post θα βγάλει το συμπέρασμα ή ότι τα Astra είναι υπόδειγμα οδικής συμπεριφοράς και τα 206 πεζοδρομιοκυνηγοί ή ότι ο Vini έχει το ακαταλόγιστο επειδή είναι από τους πρωτοπόρους του Forum.
.......................................................................................
Eπειδή ούτε τα Astra είναι υποδείγμα οδικής συμπεριφοράς, ούτε ο Nίκος (Vini) έχει το ακαταλόγιστο ας ασχοληθώ με τον Mίλτο που έχει ψωμί το θέμα. Razz
............................................................................
Tο άκουσα αλλά με άφησε παγερά αδιάφορο. Προτιμώ να μιλάω με τον Mίλτο ή όποιον άλλο έχει όρεξη για αυτοκίνητα και όχι για καγκουροκατασκευές που μοιάζουν με αυτοκίνητα. Wink

Τα πάντα είναι θέμα <<γούστου>> (αν και δεν ταιριάζει η λέξη αυτή στην προκειμένη περίπτωση). Μια κοπέλα που αρέσει τρελά σε μένα μπορεί να μην αρέσει σε σένα και τουμπαλιν.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα με το στήσιμο του αυτοκίνητου μου που από όταν τα άλλαξα με φόβιζε πολύ και δεν μου άρεσε ενώ τον Πάνο τον άφησε πολύ ευχαριστημένο. (Τελικά το άλλαξα για πολλοστή φορά και τώρα μου αρέσει πάρα πολύ!! Πανουλη είσαι για test drive???!! Evil )
Επίσης νομίζω ότι είναι καλό να <<σεβόμαστε >> κάποιον για το ψάξιμο που είχε ρίξει, αλλά και το ότι δεν είχε προκαλέσει κανέναν, ούτε είχε μιλήσει προσβλητικά (με άμεσο ή έμμεσο τρόπο) κανέναν…. Smile

Και εμένα με άφησε αδιάφορο, αλλά δεν είναι κακό να μιλάμε και γι΄αυτό, ίσα ίσα…
Κάποιους μπορεί να μη τους αφήνει [και με το δίκιο τους! (είπαμε όλα είναι υποκειμενικά!)] Wink
Ronin - Παρ 14 Νοέ 2003, 17:28:51
Θέμα δημοσίευσης:
PoiSoNeR έγραψε:
christhehealer έγραψε:
.......................................................................................
............................................................................

Τα πάντα είναι θέμα <<γούστου>> (αν και δεν ταιριάζει η λέξη αυτή στην προκειμένη περίπτωση). Μια κοπέλα που αρέσει τρελά σε μένα μπορεί να μην αρέσει σε σένα και τουμπαλιν.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα με το στήσιμο του αυτοκίνητου μου που από όταν τα άλλαξα με φόβιζε πολύ και δεν μου άρεσε ενώ τον Πάνο τον άφησε πολύ ευχαριστημένο. (Τελικά το άλλαξα για πολλοστή φορά και τώρα μου αρέσει πάρα πολύ!! Πανουλη είσαι για test drive???!! Evil )
Επίσης νομίζω ότι είναι καλό να <<σεβόμαστε >> κάποιον για το ψάξιμο που είχε ρίξει, αλλά και το ότι δεν είχε προκαλέσει κανέναν, ούτε είχε μιλήσει προσβλητικά (με άμεσο ή έμμεσο τρόπο) κανέναν…. Smile

Και εμένα με άφησε αδιάφορο, αλλά δεν είναι κακό να μιλάμε και γι΄αυτό, ίσα ίσα…
Κάποιους μπορεί να μη τους αφήνει [και με το δίκιο τους! (είπαμε όλα είναι υποκειμενικά!)] Wink

Αρη,δεν εχει σημασια τι πιστευω εγω για το αυτοκινητο σου...
Απο τη στιγμη που το εφτιαξες,οπως σου αρεσει και το απολαμβανεις εσυ και μονο εσυ,ολα τα αλλα ειναι ασκοπη κουβεντα.......
Αντε...καλες βολτες...
netblaster - Παρ 14 Νοέ 2003, 18:21:18
Θέμα δημοσίευσης:
ti na sas pw re paidia...coolarete!!! apo empeiria pantws kathws tyxainei na exoume stin oikogeneia mou dyo mpempes (520i E39 kai 316ci E46 16v) mporw na pw me anesi oti strivoun poly kalytera apo ta peugeot mas, as einai kai veltiwmena stin anartisi!!! einai kapws logiko vevaia an skeftei kaneis ti lastixa forane auta kai ti ta 206 kai kathe 206...exw odigisei kai 316compact E36 kai einai kai auti treno!!! oxi vevaia oti ta dika mas den einai alla, opws kai na to kanoume den sygkrinontai!!! oso gia to astra...aisxos!!! exei ena firaki mou kai mia dyo fores pou etyxe na to parw egw ksenerwsa!!! eleina pental kai epilogeas se aisthisi!!! to timoni den to sizitaw...ektos teleiws!!! an den toxeis synithisei xathikes!!! to kratima tou mporw na pw oti einai kalo alla, to pezaki mou (kai kathe pezo) strivei kalytera!!!
DimiP - Παρ 14 Νοέ 2003, 18:33:30
Θέμα δημοσίευσης:
max έγραψε:
pugsang έγραψε:

φίλε max, σου τα ειπαν και οι αλλοι για το Νικο (vini). αλλα μια που μαζι με το νικο και 2-3 ακομα παιδια αρχισαμε αυτο την ιδεα του club, θα σου πω 2 λογια.
1. η ιδεα του club με την μορφη του forum ανηκει αποκλειστικα στον νικο ο οποιος ειχε το 206 . μονος του αποφασισε να δημιουργησει ενα board αποκλειστικα για 206. φυσικα την υποστηριξη του forum και την τωρινη του μορφη την χρωσταμε ολοι κατα μεγαλο ποσοστο στους 2 Τασους .
Oσο για το club, τη μορφη που θα λαβει προσεχως (νομιμοποιηση) την οφειλουμε σε πολλα περισσοτερα παιδια που δεν εχει νοημα να αναφερω για να μην ξεχασω και κανενα.
Για να μην ξεχνιωμαστε ο Νικος αλλαξε αμαξι, αλλα παραμενει (κατα βαθος) η ψυχη του 206club , εκτος απο "επιτιμος προεδρος" τυγχανει και της ..."ασυλιας" Wink για οσα λεει και γραφει, γιατι απλα εμεις τον ξερουμε και ξερουμε πως οσα λεει ειναι κατα 90% αληθηνα και αν μη τι αλλο προερχονται απο μελετη και ψαξιμο. ειναι γενικα ψειρας.
αν λοιπον λεει κατι για το 206 η το astra αν μη τι αλλο το εχει ψαξει.
αυτα στα λεω οχι για να σε εμποδισω να γραφεις τη γνωμη σου , απλα για να μαθεις καποια πραγματα που για να τα καταλαβεις θα επρεπε να διαβασεις ολο το Forum και παλι ισως να μην εβγαζες ακρη για το ποιος ειναι ο καθενας.
συνεχισε την κριτικη σου και καλη συμμετοχη στο forum. Wink Cool
Ronin - Παρ 14 Νοέ 2003, 18:45:50
Θέμα δημοσίευσης:
netblaster έγραψε:
ti na sas pw re paidia...coolarete!!! apo empeiria pantws kathws tyxainei na exoume stin oikogeneia mou dyo mpempes (520i E39 kai 316ci E46 16v) mporw na pw me anesi oti strivoun poly kalytera apo ta peugeot mas, as einai kai veltiwmena stin anartisi!!! einai kapws logiko vevaia an skeftei kaneis ti lastixa forane auta kai ti ta 206 kai kathe 206...exw odigisei kai 316compact E36 kai einai kai auti treno!!! oxi vevaia oti ta dika mas den einai alla, opws kai na to kanoume den sygkrinontai!!! oso gia to astra...aisxos!!! exei ena firaki mou kai mia dyo fores pou etyxe na to parw egw ksenerwsa!!! eleina pental kai epilogeas se aisthisi!!! to timoni den to sizitaw...ektos teleiws!!! an den toxeis synithisei xathikes!!! to kratima tou mporw na pw oti einai kalo alla, to pezaki mou (kai kathe pezo) strivei kalytera!!!

Φιλε netblaster θα ελεγα οτι το Post σου με μπερδεψε λιγο...
Αρχιζει με τασεις συμφιλιωσης (χωρις να το καταλαβω βεβαια,αφου δεν παρατηρησα καποια διαταραχη στις σχεσεις μεταξυ των μελων),και καταληγει σε ''επιθεση'' απεναντι στο opel astra ( το οποιο εκτος του οτι βρισκετε σε διαφορετικη κατηγορια απο το 206-θεωρω οτι ειναι αδικο να το θαψει καποιος οδηγοντας το μονο 2 φορες).
Καπου στο ενδιαμεσο,υπαρχει και καποια συγκριση μοντελων της BMW με το 206.Καταλαβαινεις και μονος σου,οτι συγκριση μπορει να γινει μονο σε αυτοκινητα ιδιας κατηγοριας και οχι διαφορετικης.

Φιλικα παντα
netblaster - Παρ 14 Νοέ 2003, 18:52:38
Θέμα δημοσίευσης:
ok...exeis dikio!!! apla eida poio panw kati anafores se bmw kai astra kai apoti diavases auto lew...oti den sygkrinontai!!! oso gia to astra auti einai i apopsi pou exw sximatisei mexri twra!!! den kryvw oti an den mou edinan to 205 pou exw astra tha epairna!!! isws ginomai ligo skliros alla auto ofeiletai stin "kontra" me ton filo mou me to astra!! sorry...
Ronin - Παρ 14 Νοέ 2003, 19:01:23
Θέμα δημοσίευσης:
netblaster έγραψε:
ok...exeis dikio!!! apla eida poio panw kati anafores se bmw kai astra kai apoti diavases auto lew...oti den sygkrinontai!!! oso gia to astra auti einai i apopsi pou exw sximatisei mexri twra!!! den kryvw oti an den mou edinan to 205 pou exw astra tha epairna!!! isws ginomai ligo skliros alla auto ofeiletai stin "kontra" me ton filo mou me to astra!! sorry...

No problem....

Και παλι καλως ηρθες....
TZAG - Σαβ 15 Νοέ 2003, 21:59:57
Θέμα δημοσίευσης:
Θα πρέπει μάλλον να υφίσταται αναγραμματισμός στο topic. Αντί "ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ;" θα έπρεπε να γράφει "ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ;" Exclamation
netblaster - Κυρ 16 Νοέ 2003, 00:05:16
Θέμα δημοσίευσης:
TZAG έγραψε:
Θα πρέπει μάλλον να υφίσταται αναγραμματισμός στο topic. Αντί "ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ;" θα έπρεπε να γράφει "ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ;" Exclamation

Καλό καλό...
teoman - Δευ 17 Νοέ 2003, 10:58:35
Θέμα δημοσίευσης:
11sec τα 0-100 και 190km/h τελική για το top-gun...
Η τιμή του 16100 το φθηνό και 17100 το ακριβό (1000Ε κάτω σε προσφορά...).
Baphomet - Δευ 17 Νοέ 2003, 11:28:37
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:

11SEC TO TOP GUN KAI 10,9 TO PEUGEOT 90HP...?? ΓΟΥΣΤΑΡΩ... ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΝΟΥΜΕΡΑ ΘΑ ΒΓΩ ΤΣΑΡΚΑ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟP GUN ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΦΑΝΑΡΙΑ...
kanelj - Δευ 17 Νοέ 2003, 11:38:24
Θέμα δημοσίευσης:
χμμμμ......
γειτονακι με καινουργιο κινητηρα???για να προσεχω τοτε....!!! Laughing
Baphomet - Δευ 17 Νοέ 2003, 12:13:17
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
χμμμμ......
γειτονακι με καινουργιο κινητηρα???για να προσεχω τοτε....!!! Laughing

που μενεις ακριβώς εσυ γειτονα? 1400 εχεις?
kanelj - Δευ 17 Νοέ 2003, 12:20:08
Θέμα δημοσίευσης:
μενω πατησια στον αγ.Αντρεα κοντα,αλλα συνεχεια περναω απο βείκου,γαλατσιου κτλ.
εχεις αυτοκολλητο η κατι αλλο που να καταλαβω οτι εισαι εσυ?
Baphomet - Δευ 17 Νοέ 2003, 12:26:42
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
μενω πατησια στον αγ.Αντρεα κοντα,αλλα συνεχεια περναω απο βείκου,γαλατσιου κτλ.
εχεις αυτοκολλητο η κατι αλλο που να καταλαβω οτι εισαι εσυ?

διπλα ειμαστε,εγω μενω λαμπρινη,συρακουσων μερια. να καταλαβεις οτι ειμαι εγω...ουτε το αυτοκινητο δεν εχω ακομα. Απλα εχω κανει την παραγγελια. Μπορει να με εχεις πετυχει βεικου-κυμης βραδυ κατα τις 11 με ενα θηριο ασημι Yaris να οργώνω...
Baphomet - Δευ 17 Νοέ 2003, 12:27:26
Θέμα δημοσίευσης:
αληθεια μια και το εθεσες... αυτοκολλητα που μπορώ να βρω?? θελω!
Tomcat - Δευ 17 Νοέ 2003, 19:17:07
Θέμα δημοσίευσης:
Pls wait...... your call is being diverted !!!!!!
Vaggelis - Δευ 17 Νοέ 2003, 20:56:43
Θέμα δημοσίευσης:
petrskar έγραψε:
teoman έγραψε:

11SEC TO TOP GUN KAI 10,9 TO PEUGEOT 90HP...?? ΓΟΥΣΤΑΡΩ... ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΝΟΥΜΕΡΑ ΘΑ ΒΓΩ ΤΣΑΡΚΑ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟP GUN ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΦΑΝΑΡΙΑ...

Εγώ γιατί στο επίσημο φυλλάδιο της Peugeot, διαβάζω οτι το 1.4 16V έχει 0-100 12,2 sec;;;;
Έχετε δει πουθενά αυτό το 10,9 sec και δεν το έχω πάρει χαμπάρι;;;;
netblaster - Δευ 17 Νοέ 2003, 23:19:54
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:

Εγώ γιατί στο επίσημο φυλλάδιο της Peugeot, διαβάζω οτι το 1.4 16V έχει 0-100 12,2 sec;;;;
Έχετε δει πουθενά αυτό το 10,9 sec και δεν το έχω πάρει χαμπάρι;;;;

Φίλε Βαγγελη το 10,9 ειναι αυτο που ανακοινωνεται επισημα στην Αγγλια!!! Τα ελληνικα εντυπα της Lion Hellas γραφουν 12,2 αλλα διαβασα σα καποιο forum οτι θα υπαρχουν εκδοσεις με κοντο και εκδοσεις με πιο μακρυ σασμαν!!! Οποτε μπορεις να παρεις τη μια μετρηση για το κοντο(10,9) και την αλλη(12,2) για το μακρυ...Η αποκλιση δεν μου φαινεται λογικη για να πω την αληθεια!!!Πιστευω οτι η αληθεια ειναι καπου στη μεση.. γυρω στο 11,5!!! Θα δουμε οταν θαρθει...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες