ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Και αν ερθει η ωρα της στροφης τι γινετε μου λετε ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: |
...ΟΤΙ βγηκε νεο Ibiza 1.4 topgun 115HP ;;;
|
και επειδη ακουστηκε και κατι για την ποιοτητα , α) η ποιοτητα λογω vw ολο και καλυτερευει
β) ε ! και το 206 δεν εχει δα και την καλυτερη ποιοτητα ..... |
πολυ ωραιες ολες οι απαντησεις και τα σχολια σας.
μονο και συγνωμη δηλ. αλλα ειστε εκτος τοπου και χρονου.! |
πολυ και επειδη ακουστηκε και κατι για την ποιοτητα , α) η ποιοτητα λογω vw ολο και καλυτερευει
β) ε ! και το 206 δεν εχει δα και την καλυτερη ποιοτητα .... |
για να προλαβω και τυχον αλλες απαντησεις απλα λεω πως δεν θα παρω ibiza , απλα θαυμαζω τον τροπο που η seat μπαινει στην αγορα και κερδιζει πελατες. |
PoiSoNeR έγραψε: | ||
Εδω όμως συμφωνώ.... παρόλα αυτά προτιμώ το ταπεινό 206ακι μου!! ![]() |
δεν μπορει η Peugeot να αναγγέλει 1.4 με 90!! αλογα κατοπιν εορτης και η Seat να βγαζει topgun προηγουμ γενιας με 101 η 102 και τωρα νεο με 115 αλογα! |
Judger έγραψε: |
Λοιπων....
Επειδη βλεπω καποια ευαισθησια για το καινουργιο μοντελο Ibiza Top Gun,εχω να σας ανακοινωσω (αν δεν το ξερετε ηδη) οτι στην τρεχουσα Εκθεση Αυτοκινητων στο Ελληνικο,μπορειτε να οδηγησετε το παραπανω αυτοκινητο. Στο πισω μερος της εκθεσης υπαρχει ειδικα διαμορφωμενος χωρος (σλαλομ) οπου μπορειτε να δειτε πως συμπεριφερετε το Top Gun σε μια τετοια κατασταση,καθως και τι αισθηση δινει στον οδηγο του. (εγω το οδηγησα,αλλα δεν ανακοινωνω εντυπωσεις.....) |
pugsang έγραψε: |
Ελπιζω στην Εκθεση να εχει η seat spare βασεις μηχανης και αμορτισερ γιατι θα κατεβω να το κανω μια βολτα το εν λογω αυτοκινητο
Αντε θα γεμισουν παλι τα φαναρια απο "γρηγορους" με Ibiza |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Σωπα ρε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nikos(Vini) έγραψε: | ||
Νομίζω ότι θα στρίψει το τιμόνι και έτσι θα στρίψει στην στροφή ... εκτός αν το τιμόνι είναι στα εξτρά ... που δεν νομίζω ![]() ![]() ![]() Τα ίδια μου έλεγαν και για το Αstra πριν το πάρω και τελικά μπορώ να διαβεβαιώσω ότι μάλλον είναι μύθος τα του στρίβειν για τα αυτοκίνητα δρόμου ... Φυσικά ΔΕΝ μιλώ για το 106rallye/gti τα οποία είναι καθαρόαιμα και εκγενετής καλοστημμένα ... για τους λόγους που όλοι ξέρουμε ... Προσωπικά επειδή οδήγησα και 206, είμαι πλέον σίγουρος ότι το Astra μου δίνει πολύ περισσότερη ασφάλεια στα στροφιλίκια αλλά και στα όρια χωρίς την αίσθηση ότι θα γλιστρήσει ή ότι θα χαθεί σαν να παίζει σε παγοδρόμιο ... Ασε και το άλλο! Επειδή σε άλλο θέμα (Λιμανάκια) το κατακρίνουμε ... τα οριακά στροφιλίκια είναι επικίνδυνα και απαγορεύονται σε όλους τους δρόμους ... εκτός αν τώρα επιτρέπονται ... |
οσο και να μας πληγωνει, η αληθεια ειναι οτι τη μαχη (οχι τον πολεμο) την κερδιζει η Seat., α) η ποιοτητα λογω vw ολο και καλυτερευει β) ε ! και το 206 δεν εχει δα και την καλυτερη ποιοτητα .... |
για να προλαβω και τυχον αλλες απαντησεις απλα λεω πως δεν θα παρω ibiza , απλα θαυμαζω τον τροπο που η seat μπαινει στην αγορα και κερδιζει πελατες. |
christhehealer έγραψε: | ||
Ώπα Δημητράκη. ![]() Δεν έβγαλε η Seat κανένα καινούριο κινητήρα. Η Seat Force (θυγατρική της Ελληνικής Αντιπροσωπείας) πήρε ένα Ibiza του έβαλε φιλτροχοάνη, καινούριο πρόγραμα, body kit, χαμήλωμα 3cm, στερεόφωνα και το πλασάρει για νέο μοντέλο. Καθαρά ελληνική μοντίφα που απευθύνεται σε συγκεκριμένο target group. Αυτούς που θα πάρουν ένα αυτοκίνητο και θ' αρχίσουν τα δρακουλέματα με το καλημέρα. Το να το συγκρίνεις με το "νέο" 206/1.4, συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια. Εάν αποφασίσει η PeugeotSport και πάρει ένα 206/1.4 και ασχοληθεί μαζί του, το παρουσιάσει στο κοινό, θα υπάρχει έννοια σύγκρισης. Τώρα, καμία σχέση ![]() |
max έγραψε: |
επειδη διαβαζω συχνα τα post σου τα οποια κυμαινονται στο ιδιο κλιμα,για πεσ μας,εχει τελικα το astra κατι που να ειναι χειροτερο απο το 206.γιατι με οσα μας γραφεις πρεπει να ειναι υπεραυτοκινητο σε σημειο που πλεον το σκεφτομαι να παρω μια μερσεντες η ενα αστρα να εχω το κεφαλι μου σιγουρο? |
εμ , αντε πια να το κανει. αυτο λεω και γω.
αν ασχοληθει και παρουσιασει κανα μινι-πυραυλο θα της πουμε ολοι μπραβο. με το να συνεχιζει να δινει στους πελατες της κινητηρες "αλλων εποχων" και ονομαστικη ισχυ 75 η αντε 90 αλογων δεν καταλαβαινει πως το χανει το παιχνιδι ;;; δεν θα θελατε μια εταιρια που να σας σκεφτεται και να κερδιζετε απο αυτην;; |
Nikos(Vini) έγραψε: | ||
Φίλε μου , όλα τα Post μου κυμαίνονται πάντα στο ίδιο κλίμα... Είμαι σταθερός στις απόψεις μου ... και στα πιστεύω μου ... Kαλύτερα να ανησυχείς για άλλους που δεν είναι τόσο σταθεροί στις απόψεις τους ... και άσε με, εμένα να λέω, τα δικά μου ... ![]() Στο κάτω-κάτω εγώ πλέον, απλά λέω την άποψη μου μέσα στις συζητήσεις, ... η οποία μάλλον (και είναι απόλυτα φυσιολογικό) δεν λαμβάνεται και πολύ υπόψην ... Είμαι σε ένα χώρο Φίλων του 206 και είναι επόμενο να υμνείτε το 206 ... το οποίο και το σέβομαι απόλυτα ... και νομίζω ότι δεν έχω έρθει με κανέναν σε αντιπαράθεση τόσο καιρό το αντίθετο πολλές φορές βοηθώ και εγώ όσο μπορώ την προσπάθεια ... Τώρα θα μου πεις τι ρόλο βαράω εγώ εδώ τελικά ε? Καλή Ερώτηση ! ! ! Θα σου έλεγα ότι αν ήσουν λίγο ποιο προσεχτικός θα έβλεπες ότι "εγώ έχω ξεφύγει..." ενώ "εσύ μόλις ήρθες..." Αυτό κάτι σημαίνει... δεν είναι τυχαίο... ![]() ![]() |
christhehealer έγραψε: | ||
Από που προκύπτει Δημήτρη ότι το Ibiza είναι μίνι πύραυλος? Επειδή είπαν ότι έχει 115 άλογα. Δεν είπαν όμως σε ποιες στροφές τα αποδίδει και τι γίνεται πριν και μετά από αυτές τις στροφές. Αναλογίσου ποιος θα έδινε 5+ εκατομύρια για να αγοράσει ένα 206/1400 την στιγμή που με κάτι λιγότερα από 5 μπορεί να πάρει το 206/1600 με 110 αλόγατα. Για να μην σου πω για το Rallye, στα 4 εκατομύρια. Όσο για το τι δίνει στους πελάτες της η Peugeot? To 206 είναι το μοναδικό αυτοκίνητο που ξεπέρασε το Golf σε πωλήσεις, πανευρωπαϊκά. Κι ας μην στρίβει, και ας τρίζει, και χίλια "ας". Όσο για τον κινητήρα με τα 90 άλογα. Ο παλιός δεν θα έπαιρνε έγκριση από την Ε.Ε. λόγω ρύπων. Ο ίδιος ακριβώς λόγο που προέκυψε και ο νέος 16V για το 206/1600. |
max έγραψε: | ||||
επειδη διαβαζω συχνα τα post σου τα οποια κυμαινονται στο ιδιο κλιμα,για πεσ μας,εχει τελικα το astra κατι που να ειναι χειροτερο απο το 206.γιατι με οσα μας γραφεις πρεπει να ειναι υπεραυτοκινητο σε σημειο που πλεον το σκεφτομαι να παρω μια μερσεντες η ενα αστρα να εχω το κεφαλι μου σιγουρο? |
TONY PAP έγραψε: |
Νομίζω ότι θα μας άρεσε να υπάρχει peugeot force σε λογικές
τιμές ![]() εγώ σίγουρα θα ήθελα μια έκδοση 206 rallye χωρίς ηλεκτρονικό γκάζι ![]() το Ibiza δείχνει ωραίο αλλά σίγουρα τουλάχιστον ακριβό για seat 1400 ![]() |
TONY PAP έγραψε: |
εγώ σίγουρα θα ήθελα μια έκδοση 206 rallye χωρίς ηλεκτρονικό γκάζι ![]() |
kanelj έγραψε: | ||
αν εβγαινε κατι τετοιο πιστευεις πως θα ειχε συμφερον η peugeot??? μετα κανενας δεν θα επερνε καποιο μετεπειτα μοντελο γιατι με αυτο θα ευχαριστουσε τον καθε πελατη που θα ηθελε να εχει ομορφο και γρηγορο αυτοκινητο.ασε που θα κοβοταν πολυ πριν η παραγωγη των 106. ![]() ![]() |
Nikos(Vini) έγραψε: |
Θα σου έλεγα ότι αν ήσουν λίγο ποιο προσεχτικός θα έβλεπες ότι "εγώ έχω ξεφύγει..." ενώ "εσύ μόλις ήρθες..."
Αυτό κάτι σημαίνει... δεν είναι τυχαίο... ![]() ![]() |
αν εβλεπες την ημερομηνια ενταξης μου στο club θα καταλαβαινες οτι δεν εχω "μολις ερθει" οπως λες.δεν εισαι και πολυ πιο παλιος απο μενα.βεβαια εχεις περισσοτερα post αλλα αυτο δεν μου λεει και κατι.αν ειχα το χρονο να αφιερωσω να εισαι σιγουρος οτι θα σε ειχα ξεπερασει. |
max έγραψε: | ||
αν εβλεπες την ημερομηνια ενταξης μου στο club θα καταλαβαινες οτι δεν εχω "μολις ερθει" οπως λες.δεν εισαι και πολυ πιο παλιος απο μενα.βεβαια εχεις περισσοτερα post αλλα αυτο δεν μου λεει και κατι.αν ειχα το χρονο να αφιερωσω να εισαι σιγουρος οτι θα σε ειχα ξεπερασει. τελος παντων δεν εχω την διαθεση να ανοιξω κοντρα μαζι σου.αλλωστε διαβαζω αυτα που γραφεις και βλεπω οτι εχεις πολλα να πεις.απλα πιστευω οτι σε μερικα θεματα η αντπαραθεση και η συγκριση αστρα-206 που κανεις συνεχεια δεν εχει να προσφερει τιποτα.οπως ειπες και εσυ αλλωστε αυτο ειναι club ιδιοκτητων 206 οποτε οι συνεχεις αναφορες σου στο αστρα πιστευω οτι αφηνει αδιαφορους τους περισσοτερους. αυτη ειναι η γνωμη μου,φιλικα παντα |
Οχι μονο 2 χρονια διαφορα εχετε...Ενταξει τι να λεει...... Φιλε max διαβαζε λιγο πιο προσεκτικά.Σου απαντησε κι αλλος και σου εξήγησε τα πραγματα πως εχουν Ο Νίκος είναι ένας από τους ανθρώπους που "ευθύνετε" για την ύπαρξη αυτού εδώ του Forum & του Club. Είχε το 206 και τώρα έχει το Astra!! Καί έχει το δικαίωμα (όπως το έχουμε όλοι μας άλωστε ) να εκφράζει την άποψη του, ήτε είναι θετική για το 206 ήτε όχι!! Φιλικα παντα οπως και εσυ...... |
αν μου εξηγουσες πως προεκυψαν τα δυο χρονια διαφορα καλα θα ηταν,αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα,ποσος με ενδιαφερει ας ηταν και 100 χρονια πιο μπροστα απο μενα το ιδιο μου κανει. το οτι ευθυνεται για την υπαρξη του club δεν το αμφισβητω και μπραβο του για τον πολυ χρονο που εχει αφιερωσει. οπως γραφεις και εσυ εχει το δικαιωμα να γραφει την αποψη του ειτε θετικη ειτε αρνητικη.εμενα δεν με πειραζουν τα αρνητικα σχολια γιατι ουτε διευθυντης πωλησεων της πεζω ειμαι,ουτε εχω καποιο συμφερον.αυτο που ενοχλει και καταντα κουραστικο οπως προειπα και παραπανω ειναι οι συνεχεις συγκρισεις που κανει με το αστρα.γιατι νομιζω οτι δεν ενδιαφερει κανεναν αν τριζει το αστρα η αν στριβει καλυτερα απο το 206 η οτι δεν ξερω και γω τι.....αν αρχισει να γραφει ο καθενας τις εμπειριες του εδω μεσα για ο,τι αμαξι εχει οδηγησει καλυτερα να το κλεισουμε η να το μετανομασουμε το club σε κατι αλλο και οχι σε 206 club. |
αυτο που ενοχλει και καταντα κουραστικο οπως προειπα και παραπανω ειναι οι συνεχεις συγκρισεις που κανει με το αστρα.γιατι νομιζω οτι δεν ενδιαφερει κανεναν αν τριζει το αστρα η αν στριβει καλυτερα απο το 206 η οτι δεν ξερω και γω τι.....αν αρχισει να γραφει ο καθενας τις εμπειριες του εδω μεσα για ο,τι αμαξι εχει οδηγησει καλυτερα να το κλεισουμε η να το μετανομασουμε το club σε κατι αλλο και οχι σε 206 club. |
Vini έγραψε: |
φίλε μου έχεις δίκιο ... απόλυτο ... ![]() πάω πάσο ... ![]() την κάνω με ελαφρά πηδημάτακια ... για άλλα φόρουμ ... ![]() γεια σας ... ![]() |
φίλε μου έχεις δίκιο ... απόλυτο ... ![]() πάω πάσο ... ![]() την κάνω με ελαφρά πηδημάτακια ... για άλλα φόρουμ ... ![]() γεια σας ... ![]() |
... |
... |
pezomania έγραψε: |
... |
pugsung έγραψε: |
... |
vangsgr έγραψε: |
... |
Miltellas έγραψε: |
Δεν είναι εκεί το θέμα. Το ηλεκτρονικό γκάζι εκμηδενίζει τους ρύπους, μειώνει την κατανάλωση, αυξάνει την ζωή στο λιπαντικό και στον καταλύτη (μηδενικοί άκαυστοι ρύποι), και άλλα συνεπεία αυτών. |
Miltellas έγραψε: |
Το 107 που έρχεται θα έχει και γρήγορη έκδοση, αλλά πιθανότατα θα διαπνέεται από τη νέα παγκοσμιοποιημένη αυτοκινητιστική φιλοσοφία. |
XASOS έγραψε: |
ΑΛΛΑ δεν σας πολυνιάζει!!! δεν έχω παρακολουθήσει τον βινι ή τον μαξ τι λένε αλλά από αυτό το ποστ θα πρέπει να πω οτι ο μαξ εχει μαλλον δικιο... Καλύτερα να λεμε για το 206......(αφού δεν υπαρχει BMW-club,τι να κάνω) θα λέω κι εγω για το 206!!!! τυχαίνει βέβαια να το έχω οδηγήσει!!! |
Sidobre έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
petrskar έγραψε: |
τρελό τσάι... |
Ελπιζω στην Εκθεση να εχει η seat spare βασεις μηχανης και αμορτισερ γιατι θα κατεβω να το κανω μια βολτα το εν λογω αυτοκινητο |
Εσυ καλα γελας.Να δω και τον υπευθυνο της seat αν θα εχει την ιδια αισθηση του χιουμορ οταν το γυρισω
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vini έγραψε: | ||
Επειδή ο χρόνος μου είναι περιορισμένος και μάλλον δεν θα πάω στην Εκθεση μήπως μπορείς φίλε Πάνο να μας πεις δύο λόγια από την εμπειρία σου ? Βασικα με ενδιαφέρει πολύ ... |
christhehealer έγραψε: |
Eάν κατέβει κάποιος από τον Άρη και διαβάσει τα τελευταία post θα βγάλει το συμπέρασμα ή ότι τα Astra είναι υπόδειγμα οδικής συμπεριφοράς και τα 206 πεζοδρομιοκυνηγοί ή ότι ο Vini έχει το ακαταλόγιστο επειδή είναι από τους πρωτοπόρους του Forum.
....................................................................................... Eπειδή ούτε τα Astra είναι υποδείγμα οδικής συμπεριφοράς, ούτε ο Nίκος (Vini) έχει το ακαταλόγιστο ας ασχοληθώ με τον Mίλτο που έχει ψωμί το θέμα. ![]() ............................................................................ Tο άκουσα αλλά με άφησε παγερά αδιάφορο. Προτιμώ να μιλάω με τον Mίλτο ή όποιον άλλο έχει όρεξη για αυτοκίνητα και όχι για καγκουροκατασκευές που μοιάζουν με αυτοκίνητα. ![]() |
PoiSoNeR έγραψε: | ||
Τα πάντα είναι θέμα <<γούστου>> (αν και δεν ταιριάζει η λέξη αυτή στην προκειμένη περίπτωση). Μια κοπέλα που αρέσει τρελά σε μένα μπορεί να μην αρέσει σε σένα και τουμπαλιν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα με το στήσιμο του αυτοκίνητου μου που από όταν τα άλλαξα με φόβιζε πολύ και δεν μου άρεσε ενώ τον Πάνο τον άφησε πολύ ευχαριστημένο. (Τελικά το άλλαξα για πολλοστή φορά και τώρα μου αρέσει πάρα πολύ!! Πανουλη είσαι για test drive???!! ![]() Επίσης νομίζω ότι είναι καλό να <<σεβόμαστε >> κάποιον για το ψάξιμο που είχε ρίξει, αλλά και το ότι δεν είχε προκαλέσει κανέναν, ούτε είχε μιλήσει προσβλητικά (με άμεσο ή έμμεσο τρόπο) κανέναν…. ![]() Και εμένα με άφησε αδιάφορο, αλλά δεν είναι κακό να μιλάμε και γι΄αυτό, ίσα ίσα… Κάποιους μπορεί να μη τους αφήνει [και με το δίκιο τους! (είπαμε όλα είναι υποκειμενικά!)] ![]() |
max έγραψε: | ||
αν μου εξηγουσες πως προεκυψαν τα δυο χρονια διαφορα καλα θα ηταν,αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα,ποσος με ενδιαφερει ας ηταν και 100 χρονια πιο μπροστα απο μενα το ιδιο μου κανει. το οτι ευθυνεται για την υπαρξη του club δεν το αμφισβητω και μπραβο του για τον πολυ χρονο που εχει αφιερωσει. οπως γραφεις και εσυ εχει το δικαιωμα να γραφει την αποψη του ειτε θετικη ειτε αρνητικη.εμενα δεν με πειραζουν τα αρνητικα σχολια γιατι ουτε διευθυντης πωλησεων της πεζω ειμαι,ουτε εχω καποιο συμφερον.αυτο που ενοχλει και καταντα κουραστικο οπως προειπα και παραπανω ειναι οι συνεχεις συγκρισεις που κανει με το αστρα.γιατι νομιζω οτι δεν ενδιαφερει κανεναν αν τριζει το αστρα η αν στριβει καλυτερα απο το 206 η οτι δεν ξερω και γω τι.....αν αρχισει να γραφει ο καθενας τις εμπειριες του εδω μεσα για ο,τι αμαξι εχει οδηγησει καλυτερα να το κλεισουμε η να το μετανομασουμε το club σε κατι αλλο και οχι σε 206 club. |
netblaster έγραψε: |
ti na sas pw re paidia...coolarete!!! apo empeiria pantws kathws tyxainei na exoume stin oikogeneia mou dyo mpempes (520i E39 kai 316ci E46 16v) mporw na pw me anesi oti strivoun poly kalytera apo ta peugeot mas, as einai kai veltiwmena stin anartisi!!! einai kapws logiko vevaia an skeftei kaneis ti lastixa forane auta kai ti ta 206 kai kathe 206...exw odigisei kai 316compact E36 kai einai kai auti treno!!! oxi vevaia oti ta dika mas den einai alla, opws kai na to kanoume den sygkrinontai!!! oso gia to astra...aisxos!!! exei ena firaki mou kai mia dyo fores pou etyxe na to parw egw ksenerwsa!!! eleina pental kai epilogeas se aisthisi!!! to timoni den to sizitaw...ektos teleiws!!! an den toxeis synithisei xathikes!!! to kratima tou mporw na pw oti einai kalo alla, to pezaki mou (kai kathe pezo) strivei kalytera!!! |
netblaster έγραψε: |
ok...exeis dikio!!! apla eida poio panw kati anafores se bmw kai astra kai apoti diavases auto lew...oti den sygkrinontai!!! oso gia to astra auti einai i apopsi pou exw sximatisei mexri twra!!! den kryvw oti an den mou edinan to 205 pou exw astra tha epairna!!! isws ginomai ligo skliros alla auto ofeiletai stin "kontra" me ton filo mou me to astra!! sorry... |
TZAG έγραψε: |
Θα πρέπει μάλλον να υφίσταται αναγραμματισμός στο topic. Αντί "ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ;" θα έπρεπε να γράφει "ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ;" ![]() |
teoman έγραψε: |
11sec τα 0-100 και 190km/h τελική για το top-gun...
Η τιμή του 16100 το φθηνό και 17100 το ακριβό (1000Ε κάτω σε προσφορά...). |
kanelj έγραψε: |
χμμμμ......
γειτονακι με καινουργιο κινητηρα???για να προσεχω τοτε....!!! ![]() |
kanelj έγραψε: |
μενω πατησια στον αγ.Αντρεα κοντα,αλλα συνεχεια περναω απο βείκου,γαλατσιου κτλ.
εχεις αυτοκολλητο η κατι αλλο που να καταλαβω οτι εισαι εσυ? |
petrskar έγραψε: | ||
11SEC TO TOP GUN KAI 10,9 TO PEUGEOT 90HP...?? ΓΟΥΣΤΑΡΩ... ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΝΟΥΜΕΡΑ ΘΑ ΒΓΩ ΤΣΑΡΚΑ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟP GUN ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΦΑΝΑΡΙΑ... |
Vaggelis έγραψε: |
Εγώ γιατί στο επίσημο φυλλάδιο της Peugeot, διαβάζω οτι το 1.4 16V έχει 0-100 12,2 sec;;;; Έχετε δει πουθενά αυτό το 10,9 sec και δεν το έχω πάρει χαμπάρι;;;; |