PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Μια βοήθεια μου βγάζει μήνυμα "PLIT BATTERY SPENT"

vasilis.2006 - Δευ 31 Οκτ 2011, 09:55:59
Θέμα δημοσίευσης: Μια βοήθεια μου βγάζει μήνυμα "PLIT BATTERY SPENT"
Καλημέρα έχω ένα 307 του 2007 και μου βγάζει το μήνυμα "PLIT BATTERY SPENT" μόνο για λίγο μόλις βάλλω μπροστά σβήνει.Πήγα σε μηχανικό και δεν βρήκε κάτι και μου είπε να πάω σε ηλεκτρολόγο, όπου και θα πάω.Το αυτοκίνητο το πήρα το καλοκαίρι και έχει καινούρια μπαταρία.Από την στιγμή που δεν μένει αναμμένο το φωτάκι όταν κινούμε πιθανότατα δεν υπάρχει πρόβλημα στην φόρτωση της μπαταρίας εν κίνηση.Αν μπορεί κάποιος να μου πει την γνώμη του και τις συμβουλές του.Ευχαριστώ πολύ........
Giannis307 - Δευ 31 Οκτ 2011, 10:26:14
Θέμα δημοσίευσης:
Εχει τελιωσει η ειναι πολυ χαμηλη η μπαταρια στο κλειδι σου....Απο κει και επειτα ομως κανε μια αναζητηση στο φορουμ πριν ανοιξεις νεο θεμα.....η δες το google....h ακομα καλητερα δεν το ενχειριδιο του αυτοκινητου σου μιας και στην ενοτητα με τις βλαβες ειναι αναλυτικοτατο το καθε μυνημα τι σημαινει.....

Επισης ο μηχανικος σου ειναι απαραδεκτος ειδικα αν ειναι και εξειδεικευμενο peugeot-citroen!
vasilis.2006 - Δευ 31 Οκτ 2011, 11:33:32
Θέμα δημοσίευσης:
Giannis307 έγραψε:
Εχει τελιωσει η ειναι πολυ χαμηλη η μπαταρια στο κλειδι σου....Απο κει και επειτα ομως κανε μια αναζητηση στο φορουμ πριν ανοιξεις νεο θεμα.....η δες το google....h ακομα καλητερα δεν το ενχειριδιο του αυτοκινητου σου μιας και στην ενοτητα με τις βλαβες ειναι αναλυτικοτατο το καθε μυνημα τι σημαινει.....

Επισης ο μηχανικος σου ειναι απαραδεκτος ειδικα αν ειναι και εξειδεικευμενο peugeot-citroen!

Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.Ο μηχανικός δεν είναι εξουσιοδοτημένο με την peugeot συνεργείο για αυτό δεν έδωσα βάση σε αυτά που μου είπε και ρώτησα εδώ στο σαιτ .Τώρα το εγχειρίδιο το διάβασα ίσος όχι εκεί που έπρεπε....συγνώμη......και μια ακόμα συγνώμη για το άνοιγμα του νέου θέματος .Ευχαριστώ και πάλι.........
Tzive - Δευ 31 Οκτ 2011, 12:24:11
Θέμα δημοσίευσης:
αυτο μου το εβγαλε και εμενα πραδόξως πρόσφατα. Μάλλον το κλειδί θα είναι γιατι την μπαταρία την φόρτισα πρόσφατα!
Ghost Dog - Δευ 31 Οκτ 2011, 13:17:22
Θέμα δημοσίευσης:
Locked
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες