PSClub - Hellas

Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης - 307 - Αναρτήσεις σε 307. Βοήθεια!

Zaxos85 - Δευ 24 Οκτ 2011, 19:30:54
Θέμα δημοσίευσης: 307 - Αναρτήσεις σε 307. Βοήθεια!
Καλησπέρα σε όλους. Έχω εδώ και μερικούς μήνες ένα 307 1,6, μοντέλο 2005. Ενώ έχω την άνεση σαν προτεραιότητα και μου αρέσει να πέφτω και σε πηγάδι και να μην κοπανάω, το αυτοκίνητο είναι σα να πατάει σε ζελέ. Παίρνει μεγάλες κλίσεις και γίνεται κουραστικό, χωρίς να οδηγώ ιδιαίτερα γρήγορα. Στα 80000 χλμ πλέον δεν έχει αλλάξει ποτέ αναρτήσεις...Επειδή δεν έχω ζήσει το αυτοκίνητο με της αναρτήσεις της μάνας του σε καλή κατάσταση, αν βάλω τις ίδιες καινούριες, θα έχω μια διαφορά αισθητή ή θα παραμείνει αυτο το "ζελέ" που λέω αλλά λίγο καλύτερο? Να βάλω άλλες αναρτήσεις λίγο πιο σκληρές? Άλλοι μου λένε να αλλάξω και ελατήρια, να χαμηλώσω και θα δώ άλλο αυτοκίνητο κλπ.. Αν όντως χαμηλώσω το ΕΛΑΧΙΣΤΟ που μπορώ και βάλω ελάχιστα πιο σκληρές αναρτήσεις η άνεσή μου θα πάει περίπατο? Δε θέλω να κοπανάει με κάθε πέτρα που θα πατάω..Κάποιος που έχει κάποια εμπειρία στο θέμα ας με βοηθήσει λίγο... Ευχαριστώ!
Svstouk - Παρ 28 Οκτ 2011, 21:56:15
Θέμα δημοσίευσης:
εγώ έχω του 2007, τελευταία μοντέλα............το καλοκαίρι έψαχνα ό,τι και συ και από σπόντα κυριολεκτικά έμαθα για τα Bilstein τα μαύρα........235 με περαστικά και ευθυγράμμιση! είναι όντως πιο σφιχτά, όχι σκληρά, θα έλεγα ότι έχω χάσει λίγο από άνεση, αλλά για τα δικά μου (οικογενειακά) γούστα είναι μια χαρά, πίστεψέ με......η τιμή εκπληκτική, η ποιότητα εγγυημένη και το αποτέλεσμα όπως το ήθελα.........σφιχτό, τραπέζι στις στροφές και σίγουρα ένας μικρός συμβιβασμός στην άνεση.......αλλά πραγματικά πιστεύω ότι αξίζει και το συνιστώ ανεπιφύλαχτα........στη διάθεσή σου για περαιτέρω λεπτομέρειες........
Zaxos85 - Σαβ 29 Οκτ 2011, 00:19:23
Θέμα δημοσίευσης:
Κατ' αρχάς ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτό με τα "οικογενειακά γούστα" με καθησυχάζει κάπως γιατι κι εγώ δε θέλω να ξεφύγω πολύ από την άνεση!! Δηλαδή μόνο με αμορτισερ, χωρίς ελατήρια και χαμήλωμα είναι τόσο καλή η διαφορά?Και η τιμή ενδιφέρουσα...Γνωρίζεις ή πιστεύεις ότι αν χαμηλώσω κι όλας (το λιγότερο που μπορώ), θα αλλάξει προς το κοπάνημα η κατάσταση??
Svstouk - Σαβ 29 Οκτ 2011, 08:01:15
Θέμα δημοσίευσης:
όχι δεν το γνωρίζω αυτό που με ρωτάς.............μπορώ μόνο να σου πω ότι δεν το θεωρώ αναγκαίο, πέρα από αισθητικούς λόγους και τις προσωπικές προτιμήσεις του καθενός........το κράτημα είναι τόσο καλό με αυτά, τόσο ΠΟΛΥ καλύτερο από τα μαμίσια αμορτισέρ.......

από όσα θυμάμαι πάντως, το χαμήλωμα δεν επιφέρει οπωσδήποτε κοπάνημα ΑΝ γίνει σωστός συνδυασμός αμορτισέρ-ελατηρίου, aftermarket φυσικά και τα δύο.........έχει τύχει να μπω σε αμάξι με Koni-Eibach και δεν το πίστευα ότι ήταν τόσο άνετο! όχι μαλακό ή χαλαρό, αλλά άνετο.....
Zaxos85 - Σαβ 29 Οκτ 2011, 14:52:24
Θέμα δημοσίευσης:
Οπότε λογικά θα περιοριστώ κι εγώ μόνο στην αλλαγή αμορτισέρ. Ούτως ή άλλως δε θέλω να αλλάξει πολύ αυτό που ήδη έχω και όσο αφορά στην εμφάνιση...μου έχει περάσει αυτή η κάψα!! Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου, να σαι καλά!
Svstouk - Σαβ 29 Οκτ 2011, 17:26:00
Θέμα δημοσίευσης:
κάτι τελευταίο μόνο, κάνε πολύ καλή έρευνα αγοράς, ακόμα και σε περιοχές που ίσως είναι μακρυά σου.............μπορεί να εκπλαγείς από το αποτέλεσμα...........πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις τις τιμές της Πεζό........118 μπροστά και 64 πίσω........αν είναι δυνατόν!
imaginas - Σαβ 12 Νοέ 2011, 19:18:04
Θέμα δημοσίευσης:
Για να μην ανοίγω νέο θέμα,ξέρετε κάποιο μαγαζί στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό με φθηνά αμορτισέρ αντικατάστασης για peugeot 307 1400cc 2001;Θέλω να αλλάξω αμορτισέρ και έχω ακούσει "τρομακτικές" τιμές για την εποχή.
Zaxos85 - Παρ 18 Νοέ 2011, 13:58:43
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά αφού με έπεισε ο περίγυρός μου λέω να βάλω και ελατήρια χαμηλώματος! Εκτός από τα Bilstein τα μαύρα μου πρότειναν και τη λύση να βάλω τα αμορτισερ από το 307cc 2.0 με τα 177 άλογα και ελατήρια eibach για χαμήλωμα. Ουσιαστικά και τα μαύρα bilstein είναι σχεδόν σαν τα μαμά και τα άλλα είναι μαμά για το 2λιτρο.. Ρώτησα ένα φίλο μηχανικό και μου είπε ότι αν βάλω αναρτήσεις μαμά και ελατήρια για να το χαμηλώσω, ενδεχομένως να τα παίξουν πολύ γρήγορα οι αναρτήσεις γιατί δεν είναι προορισμένες να δουλεύουν σε χαμηλωμένο αμάξι..Έχετε κάποια εμπειρία στο θέμα? Το έχει δοκιμάσει κανείς? Από αντοχές πώς πήγε? Δε θέλω σε μερικές χιλιάδες χλμ να ψάχνω αναρτήσεις πάλι!
nikolas206gti - Παρ 18 Νοέ 2011, 14:53:55
Θέμα δημοσίευσης:
Λογικό είναι να χαλάσουν τα αμορτισέρ σχετικά γρήγορα. Δες το ανάλογο τοπικ και θα βρεις τις απαντήσεις που ζητάς.
nikos 206cc - Παρ 18 Νοέ 2011, 14:54:01
Θέμα δημοσίευσης:
Αναλογα με τη χρηση που κανεις στο αμαξι σου
καθως και ποσα σκεφτεσαι να διαθεσεις για ελατηρια αμορτισερ?
Απο το να παρεις τα μαυρα bilstein καλυτερα να παρεις τα μαμα...με χαμηλωμα βεβαια θα κλασουν πιο γρηγορα τα αμορτισερ και γενικα καταπονουνται διαφορα μερη του αμαξωματος σε σχεση με μαμα υψος.
Zaxos85 - Παρ 18 Νοέ 2011, 16:04:36
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτή τη στιγμή δεν έχω ιδέα πόσο μπορεί να πάει το πακέτο αλλά φαντάζομαι ότι με τα μαμά αμορτισερ θα τη βγάλω πιο φθηνά, χωρίς να το γνωρίζω όμως..Η οδήγησή μου είναι σχετικά ήπια,δεν πρόκειται να τρελαθώ στο στρίψιμο σε καμίά περίπτωση. Τα αμορτίσερ του cc 2.0 έχω την εντύπωση ότι είναι πιο σκληρά-ανθεκτικά από το απλό 307 1.6. Δεν ξέρω αν έχω λάθος αλά νομίζω ότι από τη μάνα τους δουλεύουν σε πιο χαμηλό και πιο βαρύ αμάξι. Όταν λέμε ότι θα τα παίξουν πιο γρήγορα μιλάμε για τρελή διαφορά? Τώρα έχω 80000 χλμ και τα μαμα είναι με το ένα πόδι μέσα..Αν είναι αντί για 80000 να μου βγάλουν 70000 χέστηκε η φοράδα στο αλώνι. Μην τα παίξουν αμέσως είναι το θέμα!! Το όλο πρόβλημα είναι ότι δε θέλω με τίποτα να βάλω σκληρά αμορτισέρ και να βρω τη δύσκολη,μέση λύση..
nikos 206cc - Παρ 18 Νοέ 2011, 16:59:57
Θέμα δημοσίευσης:
Με τους δρομους που εχουμε η μαμα αναρτηση με μαμα ελατηριο θεωρητικα δουλευει σωστα για καμια 40αρια χιλιαδες χλμ...βεβαια αυτο παει ειτε προς τα πανω ειτε προς τα κατω αναλογα τη χρηση που κανεις
δες πρωτα αν θα χαμηλωσεις,διαβασε και τα σχετικα τοπικ και εδω ειμαστε..
υπαρχουν και αμορτισερ που ειναι κατασκευασμενα να λειτουργουν με χαμηλο ελατηριο....και η τιμη ξεκιναει απο τα 200 και φτανει εως 1000 αναλογα την ποιοτητα
kourlis - Παρ 18 Νοέ 2011, 18:26:28
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε μην διανοηθείς καν να βάλεις ελατήρια χαμηλώματος γι' αυτό που ζητάς, πόσω μάλλον με μαμά αμορτισέρ ή μαύρα bılstein... κράτα τα μαμά ελατηριάκια σου και αν όντως του 2,0 307 είναι πιο σφιχτά βάλε αυτά αλλιώς και πάλι μην βάλεις τα μαύρα bılsteın, δεν κάνουν για τίποτα και θα τα παίξουν και πολύ νωρίς. Βάλε ή Bılsteın sport ή κανά kayaba ultra sr ή κάτι άλλο σε αυτή την κατηγορία, θα σε ενημερώσει και ο αναρτησάς σου τι παίζει για το αμάξι σου σ' αυτή τη κατηγορία αμορτισέρ... Θα σφίξει αρκετά το αυτοκίνητο και δεν θα είναι σε καμία περίπτωση κουραστικό, ούτε θα κοπανάει...
athanas - Σαβ 19 Νοέ 2011, 17:56:17
Θέμα δημοσίευσης:
Σωστός ο kourlis...Για να έχεις μια εικόνα χοντρικά το ελατήριο αποσβένει τις μικρές ανωμαλίες του δρόμου και το αμορτισέρ τις πιο απότομες.Οπότε εσύ από οτι έχω καταλάβει θες κάτι σαν αυτό που λέει ο Γιάννης. Έχω δοκιμάσει στο αμάξι του ξαδέρφου (οχι 307) τη λύση μαμά ελατήριο με kayaba και είχαμε το αποτέλεσμα που ζητάς Wink
drdino - Σαβ 19 Νοέ 2011, 19:04:57
Θέμα δημοσίευσης:
athanas έγραψε:
Για να έχεις μια εικόνα χοντρικά το ελατήριο αποσβένει τις μικρές ανωμαλίες του δρόμου και το αμορτισέρ τις πιο απότομες.

Όχι, δεν πάει έτσι.
Zaxos85 - Κυρ 20 Νοέ 2011, 15:20:14
Θέμα δημοσίευσης:
Όσο διαβάζω τόσο μπερδεύομαι!! Smile Έχω κατα 99% καταλήξει να βάλω αναρτήσεις απο το 2λιτρο cc (180 ίππους) και ελατήρια για 3 πόντους χαμήλωμα. Μήπως γνωρίζει κάποιος τους κωδικούς από τις αναρτήσεις?Καλό θα ήταν να ψάχνω συγκεκριμένα..
athanas - Κυρ 20 Νοέ 2011, 15:47:45
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
athanas έγραψε:
Για να έχεις μια εικόνα χοντρικά το ελατήριο αποσβένει τις μικρές ανωμαλίες του δρόμου και το αμορτισέρ τις πιο απότομες.

Όχι, δεν πάει έτσι.

Το ξέρω οτι δεν πάει έτσι ακριβώς...μηχανικός είμαι Exclamation
Γιαυτό είπα 'χοντρικά'....sorry για όποια παρεξήγηση δεν ήθελα να δημιουργήσω λάθος εντυπώσεις για το πως λειτουργούν οι αναρτήσεις ενώς οχήματος... Wink
Υ.Γ. Εξάλου είναι πολύ πιο σύνθετο από ένα αμορτισέρ & ένα ελατήριο το όλο ζήτημα Rolling eyes
kourlis - Κυρ 20 Νοέ 2011, 21:37:22
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε μου αφού έχεις θέσει ως πρωταρχικό στόχο την άνεση σου μην βάλεις ελατήρια χαμηλώματος... μόνο κακό θα κάνεις...
Από 'κει και πέρα πράξε όπως νομίζεις...
Zaxos85 - Παρ 09 Δεκ 2011, 15:42:14
Θέμα δημοσίευσης:
Επέστρεψα με εντυπώσεις!! Τελικά έβαλα αμορτισέρ απο το 2λιτρο cc και eibach ελατήρια. Τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από όσο περίμενα. Αν και είναι νωρίς (μια μέρα τα έχω) δε με ενοχλούν καθόλου από σκληρότητα/κοπάνημα. Σίγουρα γέρνω λιγότερο, οπότε πέτυχα αυτό που ήθελα. Τώρα για τέζα στρίψιμο δεν έχω δοκιμάσει και δεν καίγομαι και ιδιαίτερα!!

Αν και είμαι εκτός θέματος τώρα, για να ολοκληρωθεί το πακέτο θέλω και λάστιχα! Είμαι ανάμεσα σε bridgestone turanza (τα οποία δυσκολεύομαι να βρω γιατί νομίζω τα "τελειώνει η εταιρία και βγάζει νέο μοντέλο) και κάποιο της goodyear που δυστυχώς δε θυμάμαι το όνομα του μοντέλου που μου είπαν! Για φθηνή-καλή λύση μου πρότειναν κάτι klebber για τα οποία δεν έχω άποψη..

Drdino διάβασα σε παλιότερο forum να λες καλά λόγια για τα Continental Premium Contact 2, λες όμως ότι έχουν μαλακά πλαινά.

Θέλω ένα λάστιχο που θα κρατήσει πολύ, με όσο το δυνατόν αξιοπρεπέστερη επίδοση στο δρόμο. Προορίζεται για ήπια οδήγηση..
Διάσταση 195/65/15.
angelokeeper - Σαβ 31 Δεκ 2011, 17:26:33
Θέμα δημοσίευσης:
κονι στριτ( πορτοκαλι) με ειμπαχ 3ποντα....55αρι προφιλ το μινιμουμ...τρένο και σχετικά μαλακό αν 8έλεις ανεκτό...και φτηνά
kourlis - Παρ 06 Ιαν 2012, 18:55:49
Θέμα δημοσίευσης:
Zaxos85 έγραψε:
Αν και είναι νωρίς (μια μέρα τα έχω) δε με ενοχλούν καθόλου από σκληρότητα/κοπάνημα.

Επειδή όπως είπες κι εσύ είναι πολύ νωρίς ακόμα! Sad
drdino - Παρ 06 Ιαν 2012, 19:07:36
Θέμα δημοσίευσης:
Kαι με χιλιόμετρα πάνω δεν αλλάζει δραματικά η κατάσταση. Μόνο όταν τελειώσουν τα αμορτισέρ αρχίζει και κοπανάει, όπως είναι λογικό άλλωστε.
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Δευ 05 Μάρ 2012, 22:38:01
Θέμα δημοσίευσης: KONI STREET για 307
καλησπερα

ποια ειναι η γνωμη σας για KONI STREET(ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ) 330€
angelokeeper - Τετ 07 Μάρ 2012, 01:14:01
Θέμα δημοσίευσης: Re: KONI STREET για 307
πολύ καλα σκληρα αρκετα αλλα ανεκτα..πιστευω πως με ενα καλο συνδυασμο ελατηριου θα δουλευουν αψογα...αλλα δεν είναι για φορτωμα!! προσωπικα με 3 ακο,η ατομα μεσα σε καποια λακουβα οχι ιδιατερα μεγαλη αρχισε και μου εχανε λαδι το πισω δεξια..ετσι αναγκαστηκα να αλλαξω 2αδα..συμβαινουν ομωςπολυ καλα στην πιεση και ειδικα με 205-55-16 και άνω και 3.5 ποντους ελατηρια(για τοσο ειναι κατασκεβασμενα!!)το αμαξι ειναι τρενο...best value for money
mathanas - Πεμ 08 Μάρ 2012, 16:57:59
Θέμα δημοσίευσης:
Τα ΚΟΝΙ απ οσο θυμαμαι, αν πας να τα σπασεις οπως ειπες φτυνουνε το λαδι σα προστασια κατι σαν εκτονωση..... οποτε δε σημαινει οτι επειδη ειδες λιγο λαδι σ ενα οτι σπασανε ...το αντιθετο μαλλον

Αν θυμαμαι ετσι ισχυριζοταν καποτε για τα κοκκινα που ειχα σ ενα seicento
angelokeeper - Σαβ 10 Μάρ 2012, 00:55:29
Θέμα δημοσίευσης:
δεν τσιμπουσε λαδακι οπως λεμε....εσταζε κανονικα σε 1 βδομαδα δεν ειχε μεινει τιποτα
3072004 - Παρ 14 Δεκ 2012, 18:48:12
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.. ΕΧΩ 307 1,4.. ΧΑΜΗΛΩΜΕΝΟ ΜΕ EIBACH 3 ΠΟΝΤΟΥΣ.. ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ BILSTEIN KITRINO KONI KOKKINO...
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΓΙΑΤΙ ΕΧς ΤΙΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ.ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΤΑ BILSTEIN ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟΥ.. ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΗΤΑ ΣΚΛΗΡΑ?? ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΠΟΝΟΥΝΤΑΙ??
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Πεμ 03 Ιαν 2013, 22:11:13
Θέμα δημοσίευσης: απορτισερ KONI STREET(ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ)
καλησπερα συναδελφοι χρονια πολλα και καλη χρονια με γρηγορα και ασφαλη γκαζια. Θελω να ρωτησω εχει δοκιμασει κανεις τα KONI STREET(ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ). Γιατι νομιζω οτι μετα απο 10χρονια πρεπει να τα αλλαξω με χιλιομετρα 75.000χλμ
angelokeeper - Δευ 07 Ιαν 2013, 00:27:33
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε αντώνη βάλτα πολύ καλά και φτηνά ...αν θέλεις κάτι καλύετρο πήγαινε στα Bilstein B6
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Δευ 24 Ιούν 2013, 11:44:12
Θέμα δημοσίευσης: ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΚΟΝΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΤΕΛΟΣ...
Καλησπερα σε ολους θα ηθελα την βοηθεια σας. Αποφασισα να αλλαξω αμορτισερ καλεσα σε ενα βουλανιζατερ για ν απρογραμματισω να βαλω τα κονι πορτοκαλι και μου ειπε ο μαγαζατορας οτι πλεον δεν τα φερνουν. Δεν τον πιστεψα και καλεσα την αντιπροσωπεια και με εκπληξη μου ειπανε οτι υπαρχει προβλημα με το εργοστασιο παραγωγης και δεν ξερουν ποτε θα εχουν καινουργια παραλαβη.
Επειδη οπως καταλαβενετε δεν μπορω να περιμενω ποτε θα ξυπνησει το εργοστασιο τι αλλο εχετε να μου προτεινετε. Θελω σιγουρα να ειναι καλυτερο απο μαμα αλλα οχι πολυ σκληρα γιατι το αυτοκινητο ειναι και για χρηση οικογενειακη.
volvos - Δευ 24 Ιούν 2013, 13:01:29
Θέμα δημοσίευσης:
a. ntino mama dilitrou
2. ntino mama 180ariou
c. monroe-boge?
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Δευ 24 Ιούν 2013, 18:56:26
Θέμα δημοσίευσης: κυβ ultra sr
καλησπερα ποια ειναι η γνωμη σας για τα kyb ultra sr?
ξερετε τι τιμη του?
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Τρι 25 Ιούν 2013, 19:33:34
Θέμα δημοσίευσης: αναρτηση
καλησπερα με ενημερωσε μηχανικος μου οχι για kyb γιατι θα κοπανανε πισω. Εχεισ κανεισ καμια αλλη προταση. Μαλλον απο τι βλεπω ειναι μονοδρομοσ για του 2λιτρου καμπριο που ειναι πιο σφιχτα. Ξερεισ κανεισ κοστοσ
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Τετ 26 Ιούν 2013, 11:30:08
Θέμα δημοσίευσης: αμορτισερ απο 2λιτρο
καλημερα σημερα εμαθα τιμη για αμορτισερ απο το 2λιτρο, ειναι 360€ χωρις τοποθετηση.
Ειναι καλη η τιμη γνωριζεται?
reselie-206 - Τετ 26 Ιούν 2013, 11:52:55
Θέμα δημοσίευσης:
Μου φαίνονται πάρα πολλά...
(χωρίς να ξέρω πόσο έχουν του 307 πιστεύω κανα 250 η τετράδα?)

Στη LION πόσο σου είπανε?
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Τετ 26 Ιούν 2013, 12:20:36
Θέμα δημοσίευσης: βοηθεια με αμορτισερ
ευχαριστω Τασο αλλα μαλλον ακυρω για του 307 cc γιατι ειδα παλια για στησιμο αναρτησεις και θα πρεπει να αλλαξω και ελατηρια γιατι του 307ccειναι κοντιντερα οποτε ακυρω.

Εχει κανεις καμια ιδεα γιατι καλυτερο απο τα μαμισια 307 αναρτηση.
Παρακαλώ βοηθεια γιατι εχω πεσει διλλημα. Οπω ςειπα και πριν ειμουνα για τα κονι street αλλα το εργαστασιο σταματησε να τα παραγει
nik_marin - Τετ 26 Ιούν 2013, 13:45:45
Θέμα δημοσίευσης: Re: ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΚΟΝΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΤΕΛΟΣ...
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε:
Καλησπερα σε ολους θα ηθελα την βοηθεια σας. Αποφασισα να αλλαξω αμορτισερ καλεσα σε ενα βουλανιζατερ για ν απρογραμματισω να βαλω τα κονι πορτοκαλι και μου ειπε ο μαγαζατορας οτι πλεον δεν τα φερνουν. Δεν τον πιστεψα και καλεσα την αντιπροσωπεια και με εκπληξη μου ειπανε οτι υπαρχει προβλημα με το εργοστασιο παραγωγης και δεν ξερουν ποτε θα εχουν καινουργια παραλαβη.
Επειδη οπως καταλαβενετε δεν μπορω να περιμενω ποτε θα ξυπνησει το εργοστασιο τι αλλο εχετε να μου προτεινετε. Θελω σιγουρα να ειναι καλυτερο απο μαμα αλλα οχι πολυ σκληρα γιατι το αυτοκινητο ειναι και για χρηση οικογενειακη.

Δεν παίρνεις και ένα τηλ εδώ...

http://www.car.gr/parts/view/2922353/
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Τετ 26 Ιούν 2013, 18:16:52
nik_marin έγραψε:
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε:

Δεν παίρνεις και ένα τηλ εδώ...

http://www.car.gr/parts/view/2922353/

ευχαριστω δεν εχουν τιποτα ειναι αυτο που ειπα οτι δεν εχει πλεον το εργοστασιο της Κονι να στειλει.
Προχωραω αυριο να βαλω Sachs advantage 250ευρω τα οποια συνδιαζουν σπορ οδηγηση με ανεση. Γερμανικη εταιρεια η οποια πλεον χρησημοποιειται απο bmw και mercedes στα περισσοτερα μοντελα
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Πεμ 27 Ιούν 2013, 20:46:38
Θέμα δημοσίευσης: εντυπωσεις απο sachs advantage
καλησπερα σημερα μπηκανε τα sachs advantage. Ετσι μια προχειρη δοκιμη πολυ καλα καλες εντυπωσεις πραγματικα εδεσε αυτοκινητο. Σαββατοκυριακο που θα το χωσω στην στροφη του σταδιου ειρηνης και φιλιας θα σας πω εντυπωσεις.
nik_marin - Παρ 28 Ιούν 2013, 10:46:37
Θέμα δημοσίευσης: Re: εντυπωσεις απο sachs advantage
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε:
καλησπερα σημερα μπηκανε τα sachs advantage. Ετσι μια προχειρη δοκιμη πολυ καλα καλες εντυπωσεις πραγματικα εδεσε αυτοκινητο. Σαββατοκυριακο που θα το χωσω στην στροφη του σταδιου ειρηνης και φιλιας θα σας πω εντυπωσεις.

οδήγησε προσεκτικά στην άρχει.... γιατί δεν ξέρεις πώς συμπεριφερεται το αυτοκίνητό στα όρια του...
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Παρ 28 Ιούν 2013, 23:10:36
Θέμα δημοσίευσης: Re: εντυπωσεις απο sachs advantage
nik_marin έγραψε:
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε:

οδήγησε προσεκτικά στην άρχει.... γιατί δεν ξέρεις πώς συμπεριφερεται το αυτοκίνητό στα όρια του...

Ναι Νικο εχεις δικιο
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Τρι 02 Ιούλ 2013, 20:20:58
Θέμα δημοσίευσης: θορυβος στην αλλαγη ταχυτητων
καλησπερα. Εντυπωσεις μετα απο μια εβδομαδα με τα καινουργια αμορτισερ. Παραπολυ καλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος το αυτοκινητο εδεσε η αποσβεση απο λακουβες κτλ ειναι απιθανα.

Εχω μια απορια εαν ξερεις κανενα στο συνεργειο που αλλαξανε τα αμορτισερ μου ειπανε οτι ακουνε ενα γκουπ στη αλλαγη των ταχυτητων αλλα και στην αποτομη αλλαγη ταχυτητων, το ακουγα και πριν αλλα νομιζα οτι ηταν απο την αναρτηση
nikolas206gti - Τετ 03 Ιούλ 2013, 01:03:13
Θέμα δημοσίευσης: Re: θορυβος στην αλλαγη ταχυτητων
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε:
καλησπερα. Εντυπωσεις μετα απο μια εβδομαδα με τα καινουργια αμορτισερ. Παραπολυ καλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος το αυτοκινητο εδεσε η αποσβεση απο λακουβες κτλ ειναι απιθανα.

Εχω μια απορια εαν ξερεις κανενα στο συνεργειο που αλλαξανε τα αμορτισερ μου ειπανε οτι ακουνε ενα γκουπ στη αλλαγη των ταχυτητων αλλα και στην αποτομη αλλαγη ταχυτητων, το ακουγα και πριν αλλα νομιζα οτι ηταν απο την αναρτηση

Κάποια βάση ίσως, μηχανής ή σασμαν Wink
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Πεμ 04 Ιούλ 2013, 20:52:24
Θέμα δημοσίευσης: Re: θορυβος στην αλλαγη ταχυτητων
nikolas206gti έγραψε:
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε:

Κάποια βάση ίσως, μηχανής ή σασμαν Wink

Μαλλον βαση σασμαν γιατι μηχανης αλλαξα περσι. Ξερετε περιπου ποσο κοστιζει?
nikolas206gti - Παρ 05 Ιούλ 2013, 09:28:42
Θέμα δημοσίευσης:
20-25 € Wink
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Σαβ 06 Ιούλ 2013, 22:57:21
Θέμα δημοσίευσης: sachs advantage απιθανα αμορτισερ
τελικα βαση σασμαν. Μου κοστισε μαζι με εργασια 120€. Το αυτοκινητο παντος με την καινουργια ανρτηση μετα απο 1 εβδομαδα ειναι απιθανη την συστηνω ανεπυφιλακτα best value for money. Το αυτοκινητο εχει γινει αγνοριστω
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Παρ 26 Ιούλ 2013, 01:14:31
Θέμα δημοσίευσης: αψογα τα sachs
καλησπερα τελικα δοκιμαστηκαν σε ταξιδι και στροφιλικια στη Ευβοια.
Τα αμορτσερ ειναι αψογα τα συστηνω ανεπυφυλακτα οποιος θελει αμορτισερ με ανεση απιστευτη,κρατιμα και δεσιμο παρα πολυ καλο.

Πραγματικα τα ευχαριστηθηκα
atari - Τρι 04 Φεβ 2014, 11:02:58
delete
atari - Τρι 04 Φεβ 2014, 11:04:28
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε:

ευχαριστω δεν εχουν τιποτα ειναι αυτο που ειπα οτι δεν εχει πλεον το εργοστασιο της Κονι να στειλει.
Προχωραω αυριο να βαλω Sachs advantage 250ευρω τα οποια συνδιαζουν σπορ οδηγηση με ανεση. Γερμανικη εταιρεια η οποια πλεον χρησημοποιειται απο bmw και mercedes στα περισσοτερα μοντελα

Διαβασα οτι εισαι ευχαριστημενος, 250 με τοποθετηση πηγαν;

Ψαχνομαι και γω αυτες τις μερες, 307 1.6, 102000χλμ.

Κατι αλλο σε αυτη την τιμη; Να μη κοπαναει πισω οσο τα μαμισια, αλλα και λιγο καλυτερο κρατημα στις στροφες;

Σας ευχαριστω...
mathanas - Τρι 04 Φεβ 2014, 17:39:34
Θέμα δημοσίευσης:
Τα monroe τα χω δει να δουλευουνε καλα σε 307 και να κανουνε αυτο που θες....
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Τετ 05 Φεβ 2014, 21:54:32
atari έγραψε:
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε:

Διαβασα οτι εισαι ευχαριστημενος, 250 με τοποθετηση πηγαν;

Ψαχνομαι και γω αυτες τις μερες, 307 1.6, 102000χλμ.

Κατι αλλο σε αυτη την τιμη; Να μη κοπαναει πισω οσο τα μαμισια, αλλα και λιγο καλυτερο κρατημα στις στροφες;

Σας ευχαριστω...

καλησπερα απο το καλοκαιρι που τα εχω βαλει και συγκεκρκιμενα τα εχω τοποθετηση στον Φωκα, ειμαι πολυ ευχαριστημενος ειναι με ενδιαμεση κατασταση επισης ειδα μεγαλη διαφορα στο κρατημα στα συνηστω
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες