athanas έγραψε: |
Για να έχεις μια εικόνα χοντρικά το ελατήριο αποσβένει τις μικρές ανωμαλίες του δρόμου και το αμορτισέρ τις πιο απότομες. |
drdino έγραψε: | ||
Όχι, δεν πάει έτσι. |
Zaxos85 έγραψε: |
Αν και είναι νωρίς (μια μέρα τα έχω) δε με ενοχλούν καθόλου από σκληρότητα/κοπάνημα. |
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε: |
Καλησπερα σε ολους θα ηθελα την βοηθεια σας. Αποφασισα να αλλαξω αμορτισερ καλεσα σε ενα βουλανιζατερ για ν απρογραμματισω να βαλω τα κονι πορτοκαλι και μου ειπε ο μαγαζατορας οτι πλεον δεν τα φερνουν. Δεν τον πιστεψα και καλεσα την αντιπροσωπεια και με εκπληξη μου ειπανε οτι υπαρχει προβλημα με το εργοστασιο παραγωγης και δεν ξερουν ποτε θα εχουν καινουργια παραλαβη.
Επειδη οπως καταλαβενετε δεν μπορω να περιμενω ποτε θα ξυπνησει το εργοστασιο τι αλλο εχετε να μου προτεινετε. Θελω σιγουρα να ειναι καλυτερο απο μαμα αλλα οχι πολυ σκληρα γιατι το αυτοκινητο ειναι και για χρηση οικογενειακη. |
nik_marin έγραψε: | ||
Δεν παίρνεις και ένα τηλ εδώ... http://www.car.gr/parts/view/2922353/ |
καλησπερα σημερα μπηκανε τα sachs advantage. Ετσι μια προχειρη δοκιμη πολυ καλα καλες εντυπωσεις πραγματικα εδεσε αυτοκινητο. Σαββατοκυριακο που θα το χωσω στην στροφη του σταδιου ειρηνης και φιλιας θα σας πω εντυπωσεις. |
nik_marin έγραψε: | ||
οδήγησε προσεκτικά στην άρχει.... γιατί δεν ξέρεις πώς συμπεριφερεται το αυτοκίνητό στα όρια του... |
καλησπερα. Εντυπωσεις μετα απο μια εβδομαδα με τα καινουργια αμορτισερ. Παραπολυ καλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος το αυτοκινητο εδεσε η αποσβεση απο λακουβες κτλ ειναι απιθανα.
Εχω μια απορια εαν ξερεις κανενα στο συνεργειο που αλλαξανε τα αμορτισερ μου ειπανε οτι ακουνε ενα γκουπ στη αλλαγη των ταχυτητων αλλα και στην αποτομη αλλαγη ταχυτητων, το ακουγα και πριν αλλα νομιζα οτι ηταν απο την αναρτηση |
nikolas206gti έγραψε: | ||
Κάποια βάση ίσως, μηχανής ή σασμαν ![]() |
ευχαριστω δεν εχουν τιποτα ειναι αυτο που ειπα οτι δεν εχει πλεον το εργοστασιο της Κονι να στειλει. Προχωραω αυριο να βαλω Sachs advantage 250ευρω τα οποια συνδιαζουν σπορ οδηγηση με ανεση. Γερμανικη εταιρεια η οποια πλεον χρησημοποιειται απο bmw και mercedes στα περισσοτερα μοντελα |
atari έγραψε: | ||
Διαβασα οτι εισαι ευχαριστημενος, 250 με τοποθετηση πηγαν; Ψαχνομαι και γω αυτες τις μερες, 307 1.6, 102000χλμ. Κατι αλλο σε αυτη την τιμη; Να μη κοπαναει πισω οσο τα μαμισια, αλλα και λιγο καλυτερο κρατημα στις στροφες; Σας ευχαριστω... |