PSClub - Hellas

Ελαστικά και Τροχοί - Πότε είναι στραβή η ζάντα??

Vaggos 306 - Παρ 14 Οκτ 2011, 18:56:31
Θέμα δημοσίευσης: Πότε είναι στραβή η ζάντα??
Λοιπόν παίδες έχω την εξής απορία... Μια καινούργια ζάντα (του κουτιού) μέχρι πόσα γραμμάρια δεξιά ή αριστερά μπορεί να είναι στραβή όταν την βάζουμε πάνω στο μηχάνημα που κάνει ζυγοστάθμιση σκέτη χωρίς το λάστιχο??
reselie-206 - Παρ 14 Οκτ 2011, 19:38:24
Θέμα δημοσίευσης: Re: Πότε είναι στραβή η ζάντα??
Vaggos 306 έγραψε:
Λοιπόν παίδες έχω την εξής απορία... Μια καινούργια ζάντα (του κουτιού) μέχρι πόσα γραμμάρια δεξιά ή αριστερά μπορεί να είναι στραβή όταν την βάζουμε πάνω στο μηχάνημα που κάνει ζυγοστάθμιση σκέτη χωρίς το λάστιχο??

Η ζυγοστάθμιση ούτως η αλλως γίνεται με το λάστιχο οπότε δε μπορείς να βγάλεις σαφή συμπερασμα...
όπως και να έχει επίσης δε νομίζω οτι μια ζάντα που θέλει ζυγοστάθμιση είναι απαραίτητα στραβή
android - Παρ 14 Οκτ 2011, 19:52:44
Θέμα δημοσίευσης: Re: Πότε είναι στραβή η ζάντα??
reselie-206 έγραψε:
Vaggos 306 έγραψε:

Η ζυγοστάθμιση ούτως η αλλως γίνεται με το λάστιχο οπότε δε μπορείς να βγάλεις σαφή συμπερασμα...
όπως και να έχει επίσης δε νομίζω οτι μια ζάντα που θέλει ζυγοστάθμιση είναι απαραίτητα στραβή

Aπλα την βλεπεις στο γυρνα με το ματι ποσο παιζει
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες