PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Δεν γυρναει το κλειδι.στη μιζα...σε 106 .HELP!!!!

NPIL - Δευ 10 Οκτ 2011, 11:00:19
Θέμα δημοσίευσης: Δεν γυρναει το κλειδι.στη μιζα...σε 106 .HELP!!!!
Παιδια καλησπερα.

επαθα μια ζημια στο 106 .Παω να βαλω το κλειδι να βαλω μπρος και μου σταματαει στη 1 σκαλα δεν συνεχιζει.Μετα απο πολλες προσπαθειες(προσεχοντας μην το σπασω) καταφερα να το γυρισω. Απο οτι καταλαβα αν το σπρωχνω και προς τα μεσα ξεκολλαει λιγο πιο ευκολα.Του εβαλα αντισκουριακο ,και στις 8 απο τις 10 δοκιμες γυρισε, αλλα την επομενη μερα παλι τα ιδια δεν γυρναγε καθολου ευκολα...

Τι στο καλο ειναι αυτο? και αν ξερει καποιος ας με καθοδηγησει,

....
Ευχαριστω

Crying or Very sad
Svstouk - Σαβ 29 Οκτ 2011, 17:07:16
Θέμα δημοσίευσης:
γιατί δεν το πας απλώς σε έναν ηλεκτρολόγο να το δει; δε θα σου πάρει τίποτα να το δει μόνο
Pughell - Σαβ 29 Οκτ 2011, 17:15:20
Θέμα δημοσίευσης:
Μαλλον χαλασε ο μυλος.
Καλυτερα παρε εναν καινουργιο μυλο για να ησυχασεις και φροντισε να μην εχεις αλλα αντικειμενα κρεμασμενα στο ιδιο μπρελοκ με το κλειδι του αυτοκινητου μιας και ολο το βαρος παει στον μυλο με αποτελεσμα να χαλαει. Sad
Manos206 - Σαβ 29 Οκτ 2011, 18:19:05
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Μαλλον χαλασε ο μυλος.
Καλυτερα παρε εναν καινουργιο μυλο για να ησυχασεις και φροντισε να μην εχεις αλλα αντικειμενα κρεμασμενα στο ιδιο μπρελοκ με το κλειδι του αυτοκινητου μιας και ολο το βαρος παει στον μυλο με αποτελεσμα να χαλαει. Sad

+100
NPIL - Κυρ 30 Οκτ 2011, 23:35:44
Θέμα δημοσίευσης:
Manos206 έγραψε:
Pughell έγραψε:
Μαλλον χαλασε ο μυλος.

+100

ειστε μεσα γιατι το πηγα σε ηλεκρολογο και αλλαξα κλειδαρια στο τιμονι (με 80 ευρω) ολα καλα. και μου ειπε το προφανες ,να μην κρεμαω μαλ***ες στα κλειδια μου (τα ειχα υπεφορτωσει)

thanx
Tzive - Δευ 31 Οκτ 2011, 12:25:35
Θέμα δημοσίευσης:
αυτο μπορει σε κανα μήνα να σου ξεκόλαγε και να μην το ξανα έκανε ποτέ. μου το είχε κάνει και εμένα στο 106 μου, για 4-5 μέρες. Μετα το ξέχασε ... Laughing
NPIL - Δευ 31 Οκτ 2011, 16:19:19
Θέμα δημοσίευσης:
Tzive έγραψε:
αυτο μπορει σε κανα μήνα να σου ξεκόλαγε και να μην το ξανα έκανε ποτέ. μου το είχε κάνει και εμένα στο 106 μου, για 4-5 μέρες. Μετα το ξέχασε ... Laughing

το προβλημα ειναι οτι μου το εκανε για 2-3 βδομαδες συνεχεια και καμια φορα δεν γυρναγε καθολου.Δεν μπορουσα να το ρισκαρω
Tzive - Δευ 31 Οκτ 2011, 18:38:56
Θέμα δημοσίευσης:
ναι δεν αντιλεγω...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες