PSClub - Hellas
Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - Προβλημα με τον αναπτηρα...
pasi - Δευ 19 Σεπ 2011, 23:23:56
Θέμα δημοσίευσης: Προβλημα με τον αναπτηρα...
καλησπέρα σας, εχθές παρέλαβα έναν γνήσιο φορτιστή αυτοκινήτου για το ΗΤC κινητό μου κ μετά λύπης μου διαπίστωσα ότι δεν δουλεύει στο αμάξι μου, Peugeot 207 07'! Όταν τον γύριζα γύρω γύρω κ το πίεζε κάπου έκανε ότι άναβε και μετά το έχανε τελείως ξανά! Το έβαλα σε άλλα αυτοκίνητα και δούλευε κανονικά, γιατί άραγε? Η δική μου βάση για τον αναπτήρα είναι με φωτάκι ενώ στα άλλα αυτοκίνητα που το δοκίμασα και δούλεψε είναι χωρίς, παίζει κανένα ρολό? μήπως δηλαδή ο αναπτήρας μας είναι πιο μικρός, πιο στενός η κάτι παρόμοιο? Τελικά παντού μετράει το μέγεθος??
gulliverrr - Δευ 19 Σεπ 2011, 23:34:02
Θέμα δημοσίευσης:
τον έχω αλλάξει τον δικό μου (λόγω τροποποίησης ταμπλώ) για να μπορώ να θυμάμαι πως είναι αλλά ΑΝ στον πάτο του έχει ένα έλασμα που ακουμπάει ο ένας πόλος του φορτιστή, τσέκαρε μήπως έχει ζουληχτεί προς τα κάτω και δεν τον φτάνει ο φορτιστής. Πιάστον με το νύχι σου και ανασήκωσε το λίγο (μην γίνει και όρθιο γιατί θα έχουμε πάει στο άλλο άκρο)
pasi - Τρι 20 Σεπ 2011, 00:52:40
Θέμα δημοσίευσης:
δυστυχως δεν εχει ελασμα...στον πατο φαινεται μονο μια βιδα. Το ελασμα το ειδα στους αναπτηρες χωρις φωτακι.
gulliverrr - Τρι 20 Σεπ 2011, 01:00:00
Θέμα δημοσίευσης:
χμμμ... δεν βλέπω φως τότε. Προφανώς ο φορτιστής δεν φτάνει στον πάτο. Πολύ μικρή πιθανότητα αλλά μήπως η βίδα που βλέπεις είναι λερωμένη με σκόνη και μόνο με ζούληγμα κάνει επαφή? Βάψε με μαρκαδόρο που δεν στεγνώνει εύκολα (οι παλιοί Carioca) τη μύτη του φορτιστή και βαλόβγάλτον μερικές φορές και δες αν έβαψε τη βίδα.
Φαντάζομαι άλλοι φορτιστές παίζουν στον αναπτήρα σου ε?
pasi - Τρι 20 Σεπ 2011, 02:26:10
Θέμα δημοσίευσης:
καλο το κολιπο με το μαρκαδορο,θα ο δοκιμασω αυριο....δεν εχω δοκιμασει αλλο φορτιστη αλλα ο αναπτηρας δουλευει κανονικα!
android - Τρι 20 Σεπ 2011, 15:14:31
Θέμα δημοσίευσης:
το ελασμα του φορτιστη ειναι...αλλα εχουν μακρυ και αλλα κοντο,δυστιχος στο 207 τα κοντα εχουν ενα θεμα,λογικα αυτο λυνει απο μπρωστα και μπορεις να κανεις μεταμοσχευση απο καποιον αλλον που την εχει πιο μακρυα
την μυτη...μεσα εχει μια ασφαλεια κ ενα ελατηριο.
pasi - Τετ 21 Σεπ 2011, 04:34:28
Θέμα δημοσίευσης:
βρήκα την λύση!! με γυαλόχαρτο έφαγα λίγο τον φορτιστή στο τελείωμα του με αποτέλεσμα να μπει λίγο πιο μέσα ο φορτιστής και να δουλεύει κανονικά!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες