PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Periergos - 8orubos sta 60.000

Odysseas - Δευ 03 Νοέ 2003, 15:15:46
Θέμα δημοσίευσης: Periergos - 8orubos sta 60.000
Exw 60.000 km panw.Allaksa ladia, filtra kai mpouzi..kai twra teleytaia akou ena 8orubo san glilisma.otan bazw h allazw taxyhta kai patw gkazi.Sto nekro autos o 8orubos xantetai.Exei sxesi me imanta i einai tipota allo?Mipws kserei kanenas sas?
mick206 - Δευ 03 Νοέ 2003, 15:26:57
Θέμα δημοσίευσης:
Γεια σου Οδυσσέα και καλώς ήρθες στην "Ιθάκη" που λέγεται 206club.gr Wink
Όσον αφορά το πρόβλημα σου...
Έχεις φτάσει στα 60.000χλμ που είναι οριακά για τους ιμάντες...
Ωραία που έχεις αλλάξει λάδια και τα σχετικά... Εκεί που πήγες το αμάξι σου σου κοιτάξανε τους ιμάντες;; Και αν ναι τί σου είπανε;; Εσυ τους έριξες μια ματιά να δείς σε τι κατάσταση βρίσκονται; Εγώ ήδη έχω φτάσει στα 40.000χλμ και στα 50.000 πάω για αλλαγή ιμάντων γιατί όταν τους κοίταξα είχαν κάποια σημάδια για αλλαγή... Για κοίταξέ το και ξαναπές μας Wink
Το πρόβλημα παρουσιάστηκε τώρα τελευταία όπως λες ή το ακούς απο καιρό;; Πιθανόν αυτό να είναι οπότε πήγαινε επειγόντως για αλλαγή για να μην σπάσεις τίποτα μέσα στη μηχανή και έχεις άλλα (χειρότερα) τρεχάματα μετά... Wink
GIANNIS206 - Τρι 04 Νοέ 2003, 00:25:43
Θέμα δημοσίευσης:
Μήπως κανένα ελατηριάκι του συμπλέκτη?
Odysseas - Πεμ 06 Νοέ 2003, 15:39:32
Θέμα δημοσίευσης:
GIANNIS206 έγραψε:
Μήπως κανένα ελατηριάκι του συμπλέκτη?

Exw allaksei duo fores ntiza sto sumplekti....kai pali den hmoun euxaristhmenos.Les na ftaei auto?
PoLiThS - Πεμ 06 Νοέ 2003, 22:51:21
Θέμα δημοσίευσης:
Οδυσσέα καλώς όρισες και απο μένα...

Καλό θα ήτανε να πάς στο συνεργείο που κάνεις σερβις να σου κοιτάξουνε αν ο θόρυβος αυτός προέρχεται απο το σύνολο σαζμάν-διαφορικού.. Θα με βοηθούσε πολύ να μου πείς Μοντέλο Κυβικά και χρονολογία του αυτοκινήτου.. Δέν επεκτείνομαι σε πιθανή βλάβη.. αν και κάπου πάει το μυαλό μου απο θέμα εμπειρίας...
Odysseas - Δευ 10 Νοέ 2003, 14:02:33
Θέμα δημοσίευσης:
PoLiThS έγραψε:
Οδυσσέα καλώς όρισες και απο μένα...

Einai montelo 2000, 1,4 o kinitiras XT to 206 fusika
Poia einai h gnwmi sou, gia tin pi8ani blabi?
Καλό θα ήτανε να πάς στο συνεργείο που κάνεις σερβις να σου κοιτάξουνε αν ο θόρυβος αυτός προέρχεται απο το σύνολο σαζμάν-διαφορικού.. Θα με βοηθούσε πολύ να μου πείς Μοντέλο Κυβικά και χρονολογία του αυτοκινήτου.. Δέν επεκτείνομαι σε πιθανή βλάβη.. αν και κάπου πάει το μυαλό μου απο θέμα εμπειρίας...

Odysseas - Δευ 10 Νοέ 2003, 14:04:18
Θέμα δημοσίευσης:
einai montelo 2000, to 206 me kinita 1,4 , to XT.
Exeis kamia gnwmi gia pi8ani blabi?
Skeftomai na to paw sto sunergeio na to doun
PoLiThS - Δευ 10 Νοέ 2003, 21:30:47
Θέμα δημοσίευσης:
Οδύσσέα το μυαλό μου, και χωρίς να θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου, πάει στο συνολάκι κωρόνας-πηνίου,πλανήτες δορυφόροι του συστήματος μετάδοσης..
nikapos - Πεμ 13 Νοέ 2003, 10:03:09
Θέμα δημοσίευσης:
η πήγαινε σε συνεργειο να ρωτήσεις, ή πάρε στηθοσκόπιο απο φιλο σου γιατρό και τσέκαρε τον κινητήρα να δεις απο που ακούγεται. αν προέρχεται από τον ιμάντα (είναι ΄΄ενα πλαστικό καπάκι αριστερά του κινητήρα) τρέχα να τον αλλάξεις όσο προλαβαίνεις. Μάλλον είναι ο τεντωτήρας του ιμάντα.

Από αυτά που λες πάντως είναι μάλλον απο το "τρελλό" στο διαφορικό όπότε και αγνόησέ το, άμα τα παίξει εντελώς το φτιάχνεις...
PoLiThS - Πεμ 13 Νοέ 2003, 12:41:13
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό το λέω με το σκεπτικό του οτί ξέρω καλά τα συμπτώματα αφου ήδη φοράω το 5ο διαφορικό επάνω
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες