PSClub - Hellas

Κινητήρας - 207Rallye 2011 (Αναβαθμιση;)

tAKR1 - Κυρ 11 Σεπ 2011, 07:29:29
Θέμα δημοσίευσης: 207Rallye 2011 (Αναβαθμιση;)
Καλημερα και παλι παιδια,συγχαρητηρια για το οργανομενο site σας , νεο μελος εδω με πολλες αποριες ...

Μεχρι στιγμης ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απτο αυτοκινητο μεσα στην πολη αλλα και σε 4-5 ταξιδια που εχω κανει (μιας και δεν ειχα ξαναοδηγησει παλιοτερα ''γαλλο''). Μακαρι να υπηρχε και μια 6η , αλλα τι να κανουμε συμβιβαζομαστε Smile .

Ο λογος λοιπον που κανω το post ειναι επειδη στο αμεσο μελλον θελω να ανεβασω την ιποδυναμη του ραλλιου. Δυστηχως δεν γνωριζω πολλα απο θεμα tunning και παρατηροντας αυτους τους μηνες το forum νιωθω λιγο να χανομαι Cool , θα ηθελα λοιπον να με διαφωτισετε σε μερικες μου σκεψεις ωστε να μη με πιασουν κοτσο σε καποια αντιπροσωπια-συνεργειο.

1.Υπαρχει περιπτωση μεσα απο την peugeot να γινει καποια αναβαθμιση, μεχρι εκει που αντεχει ασπουμε η τουρμπινα-μοτερ, χωρις να χασω την εγγυηση?Αν ναι, μεχρι ποσο?
2.Ας πουμε οτι βαζω καποιο κιτ-προγραμμα απο e-tuners που ειδα οτι λενε πολυ καλα λογια , το σιτε που ειδα ομως δεν ελεγε για τιμες.Καποιος που να το εχει δοκιμασει ή να του εχουν πει οτι σε αυτη την τιμη πας στα 180 αλογα η παραπανω?

Αυτα σκεφτομαι προς το παρον χωρις να θελω να σας μπερδεψω, οποιος εχει την ορεξη ρε παιδια θα το εκτιμουσα...Ευχαριστω!
Randy - Κυρ 11 Σεπ 2011, 14:41:51
Θέμα δημοσίευσης:
Αρχικα ξεχναμε το ενδεχομενο να γινει οποιουδηποτε ειδους αναβαθμιση στην αντιπροσωπεια. Ειτε δε θα δεχτουν, αλλα το βασικοτερο δεν ξερουν να την κανουν.

Οι e-tuners ειναι μια λυση, καποιος που εχει 207 και εχει βαλει προγραμμα απο κει, μπορει να σου πει σχετικα με αξιοπιστια κλπ.

Γνωμη μου ειναι να μην ανεβασεις τα αλογα πολυ, να υπαρχει μια καποια αξιοπιστια και να μη χρειαστεις κιολας βελτιωση σε περιφερειακα.

ποιο ειναι το budget σου?
volvos - Κυρ 11 Σεπ 2011, 16:51:25
Θέμα δημοσίευσης:
οτι μα οτι και να κανεις η εγγυηση θα χαθει. οποτε περιμενε να ληξει πρωτα μετα εξετασε τις λυσεις που υπαρχουν
ασχολησου ΠΟΛΥ σχολαστικα με τη συντηρηση του κινητηρα σου που στοιχιζει πολυ λιγα λεφτα παραπανω για να ειναι 100% αξιοπιστος (π.χ δες τι γινεται με τα μπουζι ακομα και σε μαμα αμαξια) και μετα αποφασιζεις...

επισης υπαρχουν αναλογα τοπικ για την αναβαθμιση του κινητρα σου οποτε το παρον θεωρω οτι πρεπει να κλειδωθει.
οτι αλλη απορια εχεις ευχαριστως να σε βοηθησουμε στα αναλογα ομως τοπικ
Wink
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες