Μούζης έγραψε: |
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του club...πήρα πριν μερικούς μήνες μεταχειρισμένο ένα 207 gt του 2007 και έχω το εξής θέμα με το αυτοκίνητο...μου παρουσιάζει mini κραδασμούς και κάτι σαν τρίξιμο στην εκκίνηση...αυτό γίνεται περίπου στις 1200-1400 στροφές και αφού τις ξεπεράσει εξαφανίζεται τελείως...στις άλλες ταχύτητες δεν έχω κανένα πρόβλημα...δεν έχω γενικά γνώσεις πάνω στο αντικείμνενο και γι'αυτό επισκεύτηκα αντιπροσωπεία της peugeot και έβαλα μηχανικό να το οδηγήσει γιατί δεν μπορούσα να του περιγράψω ακριβώς το πρόβλημα...το πήγε βόλτα στο τετράγωνο και με διαβεβαίωσε ότι το αμάξι δεν έχει τπτ και μου είπε οτι σαν turbo που είναι ο κινητήρας θέλει λίγες παραπάνω στροφές...έλα όμως που μπήκα σε άλλα δύο 207 gt την εβδομάδα που διανύουμε και δεν έκαναν τον παραμικρό θόρυβο? αν κάποιος εχει το ίδιο πρόβλημα η γνωρίζει κάτι επί του θέματος ας πει την γνώμη του...σας ευχαριστώ προκαταβολικά...με εκτίμηση Δημήτρης. ![]() |
recife_rallye έγραψε: | ||
Το αυτοκινητο ειναι βελτιωμενο? Ψαξε απο κατω να δεις αν εχει αναβαθμιστει η κοντρα βαση του μοτερ..κατι τετοιο μυριζομαι γιατι σε αυτες τις στροφες συντονιζει! |
recife_rallye έγραψε: |
Αυτο παλι πως το εκανες?
Σκεφτομουν και γω κατι τετοιο,αλλα δε βρηκα τον τροπο να κλεισω τα μεγαλα κενα και να γεμισω με κολλα! Σορρυ για το οφτοπικ ![]() |
recife_rallye έγραψε: | ||
Το αυτοκινητο ειναι βελτιωμενο? Ψαξε απο κατω να δεις αν εχει αναβαθμιστει η κοντρα βαση του μοτερ..κατι τετοιο μυριζομαι γιατι σε αυτες τις στροφες συντονιζει! |
xalkiadakhs 207gt έγραψε: |
δεν αναφερεις φιλαρακι που ακουγετε ομως το τριξιμο?τις θερμασπιδες που εχουν σχεδον αγκαλια την εξατμιση απο το μεσαιο και πισω τις εχεις τσεκαρει?καπου εχουμε ενα καλο παραδειγμα που μας ειχε δωσει ο fynos με φωτογραφιες αλλα δεν το βρισκω ρε γα**το,,, ![]() ![]() ![]() |