DimiP έγραψε: |
επισης "παιζει" και το yokohama avs sport. επισης οποιος εχει γνωμες για αυτο , καλοδεχουμενες ειναι. |
Judger έγραψε: | ||
http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?t=2334 check this!! |
DimiP έγραψε: | ||||
ΝΑΙ αλλα για τα dunlop δεν λες κουβεντα... ευχαριστω για το topic, και βαριομουν να ψαχνω, θυμομουν οτι καπου υπηρχε... ![]() ![]() ![]() |
Judger έγραψε: |
Ok....check this one also.... |
PoiSoNeR έγραψε: | ||
you speak the england very best! ![]() ![]() |
...το λαστιχακι ;;
Dunlop sp9000 ;;; το προτεινει "ανεπιφυλακτα" γνωστος λαστιχας της Νικαιας, αλλα με προβληματιζει λιγο... οποιος εχει καποιες πληροφοριες για το συγκεκριμενο , θα βοηθουσε παρα πολυ. επισης "παιζει" και το yokohama avs sport. επισης οποιος εχει γνωμες για αυτο , καλοδεχουμενες ειναι. |
fpug έγραψε: | ||
'φοραω' εγω αυτο το λαστιχο σε διαστασεις 205/45/16. πολυ καλο στην βροχη αρκετα καλο στο στεγνο. Αργει λιγο να ζεσταθει. |
Dimip έγραψε: |
τι να πιστεψει κανεις ;;; |
mick206 έγραψε: | ||
Δημήτρη για το Yokohama σου λέει ο Φίλιππος... Εξάλλου το είχε βάλει και με έντονη γραμματοσειρά... ![]() ![]() ![]() ![]()
Όντως! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ρε συ πιωμενος εισαι ;; ![]() που θα μου πεις οτι γερναω...25 χρονων παλικαρι !!!! |
ρε συ πιωμενος εισαι ;; ![]() που θα μου πεις οτι γερναω...25 χρονων παλικαρι !!!! κοιτα το post του καλυτερα, να δεις οτι και τα 2 λαστιχα ειναι με bold (εντονα γραμματα) ![]() ![]() . . . παντως εχω ψιλο-μπερδευτει . αυριο θα παω απο το Χοϊμε ν αδω τι παιζει κιαπο κει. |
ποιό απο τα 2 φίλιππε ;; to dunlop η to hokohama ;;; για το yokohama ακουσα τα εξης ασχημα : θορυβώδες , ψιλο-καλο στο στεγνο (!?) οχι τοσο καλο στο βρεγμενο. τι να πιστεψει κανεις ;;; |
Alex έγραψε: |
Αλλα οι πωλητες δεν ασχολουνται με αυτα. Μονο με τις δικες τους ηλιθιες θεωριες. Απο τοτε σταματησα να τους περνω σοβαρα γιατι ειναι καραγκιοζηδες. |
kaisaras96 έγραψε: |
Λοιπον με το που τα εβαλα εφαγα τρελη πικρα..το αμαξι δεν κραταγε-φρεναριζε καθολου...... ![]() ![]() ![]() Μετα απο περιπου 1000 πολυ ηρεμα χιλιομετρα ομως τα πραγματα ευτυχως αλλαξαν. Λοιπον εχουν μαλακο πλαινο και γενικα δινουν σχεδον ιδια αισθηση με τα GoodYear F1 που τα οδηγησα σε ενα clio.Αν πας τελειως χαλαρα δεν ζεσταινονται καθολου απο την αλλη σε μια ανεβοκαταβαση που εκανα πηραν πολυ καλη θερμοκρασια και φανηκε να εχουν κι αλλα περιθωρια αυξησης της. Το πολυ καλο τους ειναι οτι ειναι υπερβολικα προοδευτικα και σε προιδοποιουν ![]() ![]() ![]() Για τα AVS μου ειπαν οτι ειναι καλη επιλογη μονο σαν 195/55/15 γιατι ειναι το μονο λαστηχο αυτης της κατηγοριας σε τετοια διασταση,αλλα και αυτα θελουν ζεσταμα και εχουν σκληρα πλαινα(κακο κατα πολλους για Γαλλικο).Απο ατομο που τα εχει σε Civic ακουσα μονο κακα λογια παντως. Αααα και κατι αλλο τωρα γυρναει με το φρενο πολυ παραπανω απο τα απαραδεκτα Conti.Γενικα δεν θα το προτινα για ηρεμη χρηση. |
DimiP έγραψε: | ||
το ακουσα και αυτο! μετα τα dunlop και f1 σαν καλυτερη λυση προταθηκαν τα continental !!! ελεος δεν αντεχω αλλο! ![]() ![]() |
kaisaras96 έγραψε: | ||||
Καλα απο οσα ειπα αυτο καταλαβες ![]() Ημαρτον....... ![]() Ελεος..... ![]() Το οτι γυρναει παραπανω στα φρενα,ειναι γεγονος με τα Dunlop, προφανως λογω αυξημενης προσφυσης μπροστα και δεν ειναι αναγκαστικα κακο. Εγω τσακωθηκα με 29 λαστηχαδες που μου λεγαν οτι ειναι γα** τα λαστηχα τα Κοντι και οτι εγω ειμαι κ@@@λας και τα κατεστρεψα τοσο γρηγορα. Αν εδινα εγω τα λεφτα θα αλλαζα και την ρεζερβα κι ας ειναι καινουργια. Απλα ειναι θεμα οδηγησης και μονο το τι λαστηχα θα βαλει ο καθενας.Εγω δοκιμασα την τυχη μου σε ενα παρα πολυ σπορ λαστηχο.Οταν ειναι να βαλω ξανα λαστηχα, θα σας πω αν θα ξαναβαζα τετοια κατηγορια ελαστικων. Αλλα σιγουρα οχι Κοντινενταλ....μακρυα απο μας! |