plaketokofths έγραψε: |
ίσως αυτό που ακούς να ναι το ρουλεμάν μουαγιέ. Ειδικά αν εχεις αρκετά km το αυτοκινητο και δεν το χεις αλλαξει ποτε. |
mitsakos106 έγραψε: |
...γιατι ετοιμος ειμαι να βαλω αγγελια το αυτοκινητο... ![]() |
RoadRunner122 έγραψε: | ||
Απλά ο μάστορας, σου άλλαξε δίσκους/τακάκια χωρίς να σου καθαρίσει τις γλύστρες των δαγκανών (οκ, οι 99,999 δεν τις καθαρίζουν οπότε αναμενόμενο). Δεν αποκλείω βέβαια κ αυτό που είπε ο Γιάννης.
Τώρα γι'αυτό
το αφήνω ασχολίαστο, αφού στο καθένα θα μπορούσε να σου κάνει το ίδιο. Επιπλέον, με 170 θα μπορούσες να είχες πάρει μεταχειρισμένο σετ φρένων (δαγκάνες, δίσκους, τακάκια) από 106 Rallye και θα είχες φρένο που δεν θα είχε καμία επαφή με πριν, δεδομένου ότι οι solid δίσκοι, που φοράς τώρα, είναι για χρήση πόλης κ μόνο ![]() |
mitsakos106 έγραψε: |
μου ειπε πως δεν χωραει η δαγκανα,γιατι εχω την 14αρα ζαντα την σιδερενια,οχι αυτη του ραλλυ αλλα την κλασσικη μαυρη σιδερενια και ετσι πηγα παλι στα μαμα φρενα. ![]() |
RoadRunner122 έγραψε: |
Δεν κόβω και το λαιμό μου, αλλά νομίζω ότι δεν υφίσταται τέτοιο θέμα. Εδώ στις σιδερένιες ραλλόζαντες χωράνε τα 266, πόσο πιό κλειστές θα είναι οι απλές σιδερένιες ώστε να μη χωράνε τα 247??? ![]() |
PANOSBR έγραψε: |
οι ζαντες που φοραει το quicksilver ειναι 14αρες 5,5 ιντσες.Χωρανε ανετα τα φρενα του ραλλυ.Αμα τα βαλεις θα νομιζεις οτι εχεις 4πιστονες ![]() ![]() |