kane έγραψε: |
Δεν ειναι τόσο απλά τα πράγματα. Οταν αγοράσεις κάτι μεγάλης αξίας, κάνει μπάμ, 2ο,αν χρειαστείς εγγύηση δε θα έχεις απόδειξη και πάει λέγοντας.
Για παπάτζες καλό είναι το gift και απόδειξη 5ε, αλλά δοκιμασε να πάρεις κάτι με 1000ε και τα ξαναλέμε. Δυστυχώς στα ακριβά (ουσιαστικά εκεί κερδίζεις απ'το τελωνείο) δυσκόλεψαν τα πράγματα. |
kane έγραψε: |
Χιντ, συνήθως οτι αποστέλλεται με ταχυδρομείο δεν το ανοίγουν.Οτι ομως αποστέλλεται με κούριερ, το ανοίγουν οι ίδιες οι εταιρίες.
Απο τα λεγόμενα κόσμου σε άλλο φόρουμ. |
Steve έγραψε: | ||
![]() Στις μπότες για snowboard πάντως που ήρθαν με UPS, δεν άνοιξε κανείς τίποτα, και υπήρχε τιμολόγιο κανονικότατα ![]() Κι άλλο ένα Χιντ: Ζητήστε τους ηλεκτρονικά το τιμολόγιο, ή σε απλή αλληλογραφία, και να τα αποστείλουν σε διαφορετική ημερομηνία από αυτή της αποστολής του δέματος ![]() Αν δε βρει τιμολόγιο ο εκτελωνιστής... δεν κ(λ)άνει τπτ ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
Απο που τις πηρες ρε Ψηλε? τις μποτες λεω |
ειδες που εισαι παπ**ας?
Blue tomato ειναι αυστρια, δεν περνανε τελωνειο τα εντος ΕΕ |
Φιλος ειχε παρει φωτογραφικη απο Αμερικη με UPS και την ανοιξαν κανονικοτατα στο τελωνειο και πληρωσε αρκετα... |
Steve έγραψε: | ||||
![]()
![]() |
Steve έγραψε: | ||
![]() Αν δε βρει τιμολόγιο ο εκτελωνιστής... δεν κ(λ)άνει τπτ ![]() |
AlienHack έγραψε: |
εγω που εφερα 5 ζευγαρια κανονικα με τιμολογιο απο κινα μου βγηκαν 35 ευρω το ζευγαρι, και δεν μου εβαλαν ουτε ευρο δασμο |
Steve έγραψε: |
Δημοσθένη, αν το ήξερα, θα σου έλεγα μακρυά από DHL γενικότερα ![]() Εδώ πήγα να στείλω δείγμα λάδι στα blackstone labs στην Αμερική και από Λάρισα θέλανε 75 ευρώ με την απλή αποστολή (Σε 3 εργάσιμες παράδοση) και χαρτί από το Χημείο του κράτους για το σημείο ανάφλεξης του λαδιού (άκου εδώ μαλ***ες) καθώς και την σύσταση του ![]() Πολύ απλά, πήραν τα πα-π@ρια μου ![]() (το 2007) |