Αγάπιος έγραψε: |
Αντι να βαζετε βλακειες δεν βαζετε ενα οργανο θερμοκρασιας λαδιου και ενα πιεσης λαδιου που ειναι και χρησιμα και κοστιζουν πανω κατω τα ιδια; ![]() Αφου το κανετε,βαλτε κατι που να εχει λογο υπαρξης... ![]() |
Αντώνης έγραψε: |
σημερα πηγα σε ενα μαγαζι με αξεσουαρ και ειδα ενα ψηφιακο οικονομομετρο καλης ποιοτητας με τιμη 90 ευρω
σκεφτομαι να το βαλω αλλα μου ειπε ο τυπος οτι πρεπει να το συνδεσω με τον αισθητηρα λ(λαμδα).αυτο με χαλασε λιγο ![]() Εχει βαλει κανεις απο εσας τιποτα τετοιο? |
Pughell έγραψε: |
Το halmeter ειναι οργανο που δειχνει την στοιχειομετρια του μιγματος.Παρολα αυτα ομως κανενα δεν ειναι αξιοπιστο γιατι κανενα halmeter δεν εχει λαμδα που να συμβαδιζει ακριβως με αυτον του αυτοκινητου. |
Αντώνης έγραψε: | ||
δηλαδη υπαρχει και αυτη η περιπτωση? πως θα καταλαβεις οτι ταιριαζει με τον τυπο? αυτο που θελω να βαλω κανει 95 ευρω και ειναι της gauge. φιλε skull αυτο που λες 40-50 ευρω ειναι ενα ποιο μαπα που δεν το εμπιστευομαι καθολου. |
Kouzman έγραψε: |
το πιλοτηριο μου ![]() ![]() εχω στροφομετρο με shiftlight, γιατι οι 7000 που τελεινει το μαμα ειναι λιγες... hallmeter για αναλογια βενζινης/αερα και πιεση λαδιου γιατι χρειαζεται... |
Kouzman έγραψε: |
στροφομετρο της autopro, τιμη 130 ευρω
οργανο πιεσης λαδιου της Omoni (ηλεκτρονικο και οχι μηχανικο, οσοι γνωριζουν την διαφορα), τιμη 280 ευρω hallmeter της autopro, τιμη 105 ευρω. |
Αντώνης έγραψε: |
σημερα τελικα εβαλα το χαλμιτερ ,
το περασα σε ενα παλικαρι που ητανε και στο ωραιοκαστρο την αλλη φορα που ειχαμε παει.εχει ενα saxo ωραιο.τον ειπα για το κλαμπ και θα τον στειλω μυνημα για την επομενη φορα.οσο για το οργανο ωραιο εδειξε αν και ακομα δεν εχω καταλαβει 100% τι κανει ![]() |
PHSYBORG έγραψε: |
ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ? ![]() |
Skull έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ε τι?? ![]() Θερμομετρο εσωτερικου-εξωτερικου χωρου... ![]() ![]() |
Dj-Steve έγραψε: | ||||
ΕΛΑΙΟΣ! ![]() ![]() ![]() ![]() |
PHSYBORG έγραψε: |
το HALLMETER παιρνει ενδειξεις απο τον 2ο λ?
η πιεση λαδιου απο που παιρνει ενδειξεις? |
Ghost Dog έγραψε: |
Το χαλιμιτερ! ![]() ![]() Η πιεση λαδιου δεν ξερω.... ![]() |
Steve έγραψε: | ||
Η Χάλι Μπέρι (james bond 007) από που παίρνει ενδείξεις? ![]() |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Το χαλιμιτερ! ![]() ![]() Η πιεση λαδιου δεν ξερω.... ![]() |
Svstouk έγραψε: |
Eγώ σας προτείνω το όργανο θερμοκρασίας λαδιού, |
PUGMAD έγραψε: |
Παιδια μήπως εχει βαλει κανεις σας όργανα πιέσεως και θερμοκρασίας λαδιού σε 206 01- (με το χαρτινο φιλτρο λαδιου) δοκιμασα να τα συνδεσω (autogauge) και
1 η βαλβιδα που εχει κατω απο το φίλτρο ειναι πιο χοντρη απο το κιτ 2 ακριβως απο κατω ειναι ο αισθητηρας λ και δεν εχω χωρο και για τις 3 βαλβιδες |
bakclima έγραψε: |
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΤΡΥΠΗΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ![]() |
bakclima έγραψε: |
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΤΡΥΠΗΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ![]() |
Skull έγραψε: | ||
Πσοο το μαλλι?? Εγω σημερα ρωτησα και ειδα της gause!Καλη ειναι αυτη ρε παιδια??Αυτο με την βελονα το ειχε 35ευρο ενω το ψηφιακο με λεντακια που αναβουν προς τα πανω 60ευρο και τελος αυτο το ψηφιακο που αναβει γυρο-γυρο 85ευρο ![]() ![]() ![]() Πιο προτεινετε λοιπον?Το πρωτο ή το δευτερο??Καλα το τριτο δεν το συζηταω γιατι μαζι με το κορμο ξεπερναει τα 100ευροπουλοα... |
brz20 έγραψε: |
Ξερεις αν υπαρχει κανενα οργανακι θερμοκρασιας αερα?Ασε εχω κανει τρελη πατεντα στο μοτερ.Εχω φιαξει χειροποιητη σκουπα που την συνδεω με το στομιο απο το βαραλακι.και βγαινει στα αριστερα μπροστα στην μασκα.Αριστερα απο εκει που ειναι το λιονταρακι.Σου λεω τρελα.Παρα πολυ κρυο και φρεσκο αερακι δηλαδη. |