rallaki-1 έγραψε: |
Καλημέρα!! Μπράβο Στέλιο, πραγματικά είσαι ανεκτίμητη βοήθεια για όλους μας.keep up the good work!!
Λοιπον μόλις σύνδεσα το pc με το elm327 και ακολούθησα όλα τα σχετικά βήματα που γράφεις εδω " http://forum.etuners.gr/viewtopic.php?f=39&t=595 " αλλά δεν μπόρεσα να συνδεθώ. Μου γραφεί " Elm was not found, please check you have selected the correct serial port... ". Πως μπορώ να δω πια serial port εχω?? Επίσης μου βγάζει σαν προεπιλογή στο "select com port" το 3. Δοκιμασα να τα αλλάξω απο το 1 μεχρι το 10 και μετα να πατάω "Connect" αλλά και πάλι τιποτα. |
MEMsound έγραψε: |
υ.γ. τελειο το νεο σημα!!!!!!!! |
salex έγραψε: |
Το ίδιο είναι και τα δύο Νικο.
Το ένα έχει την πλακέτα πάνω στην μπρίζα OBD, εξού και είναι ογκώδες στην άκρη, ενώ το άλλο έχει την πλακέτα στη μέση και συνδέεται στην OBD με καλώδιο. Ένα και το αυτό. |
android έγραψε: |
Πάνω απ όλα μπράβο στο ότι είναι free εκδοσή κ μπορεί να την πάρει κ ο καθένας που δεν είναι καν πελάτης σου κτλ και δεν σε νοιάζει,αυτό δείχνει μεγάλη ανωτερότητα... όλα τα άλλα είναι 2α |
salex έγραψε: | ||
Μιχάλη, βεβαιώσου ότι στον Πίνακα Ελέγχου -> Διαχείριση Συσκευών-> Σύστημα το USB-COM port έχει αριθμό από το 1 εως το 10. Διαφορετικά, αν έχει μεγαλύτερο μπορείς να το αλλάξεις. Υπάρχει και το ενδεχόμενο, αν χρησιμοποιείς παλιά γενιά καλωδίου, να μην υποστηρίζεται λόγω χαμηλής ταχύτητας επικοινωνίας. |
rallaki-1 έγραψε: | ||||
Πίνακα Ελέγχου -> Διαχείριση Συσκευών-> ???? Που ακριβως πάω? Δεν υπάρχει επιλογή "συστημα".. Εχω Vista αν παιζει ρόλο. |
rallaki-1 έγραψε: | ||||
Πίνακα Ελέγχου -> Διαχείριση Συσκευών-> ???? Που ακριβως πάω? Δεν υπάρχει επιλογή "συστημα".. Εχω Vista αν παιζει ρόλο. |
Ναι, κάνει κι αυτό! ![]() |
nikolas206gti έγραψε: |
Το λογισμικο που δινει ο Στελιος κανεις εγκατασταση και οχι το cd που παιρνεις πακετο με το elm ![]() |
nikolas206gti έγραψε: |
Το λογισμικο που δινει ο Στελιος κανεις εγκατασταση και οχι το cd που παιρνεις πακετο με το elm ![]() |
Νέα έκδοση Lionheart - 0.7.3
Πληροφορίες και download από τη σελίδα μας! http://www.etuners.gr/index.php?s=12&t=356 |
NoDsl έγραψε: |
Μπράβο Στέλιο πολύ καλό πρόγραμμα. Δύο ερωτησούλες Έχει διορθωθεί η ένδειξη της ζητούμενης πίεσης υψηλής; Θέση μεταβλητού δείχνει αυτή η έκδοση; Thank you! |
Σε ευχαριστώ Διονύση. Δυστυχώς όχι και στα δύο! Είναι στα todo... |
Mitsaras... έγραψε: |
καταρχην συγχαρητηρια για το προγραμμα ! επειδη δεν τα γνωριζω αυτα τα θεματα θελω να ρωτησω αν αυτο http://viewitem.eim.ebay.gr/ELM327-USB-elm327-usb-V15a-OBDII-Scanner-tool/220740121623/item κανει για την δουλεια που το θελουμε. Ειναι version 1.5a , ειναι καλυτερο ή να παρω το v1.4a ? Ευχαριστω |
Γιάννη δυστυχώς με τα Subaru δεν έχουμε πλέον τόσο στενή σχέση όση με τα Peugeot/Citroen...
Επί τη ευκαιρία, μόλις ανέβασα την έκδοση 0.7.4 . Η βασική διαφορά αυτής της έκδοσης, πέραν από περισσότερους κωδικούς βλαβών στη βάση δεδομένων του, είναι ότι μπορεί να σβήνει σωστά τα σφάλματα όπως έκανε η έκδοση 0.7.1 . Είχε δημιουργηθεί ένα θεματάκι ενδιάμεσα που το βρήκα και το διόρθωσα. Επίσης, συνεχίζοντας τη συζήτηση για τα μπεκ και το αν τερματίζουν ή όχι, η έκδοση 0.7.4 απεικονίζει γραφικά το χρόνο ψεκασμού για κάθε μπεκ. http://www.etuners.gr/index.php?s=12&t=358 |
Giwrgos207GT έγραψε: |
Στελαρας=πολυ μπροστα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bagosgt έγραψε: |
λες ε?τοτε πρεπει να ειναι πολυ αυτοι που μπορουν να ρυθμισουν αυτοκινητα απο αποσταση... ![]() ![]() ![]() |
SαλιγκαρAKIS έγραψε: |
Μόνο εγώ ο ανάπηρος δεν έχω καταφέρει να το χρησιμοποιήσω ακόμα. ![]() |
makis106 έγραψε: |
Άκυρο, την έχω, απλα μπερδεύτηκα μετα απο φορματ. ![]() Ωρα να φτιαξουμε και το διακοπτάκι στη φίσα! |
Ποιό λες βρε Σάκη; Το διαγνωστικό; |
SαλιγκαρAKIS έγραψε: |
Ναί, κάτι δεν πάει καλά με τη φίσα ή με τον υπολογιστή απ'ότι φαίνεται. Δεν σκαμπάζω και πολλά κιόλας. ![]() Θα το ξαναπροσπαθήσω. |
dimkeras έγραψε: | ||
Βρες στη διαχείριση συσκευών στις ιδιότητες του συστήματος το καλώδιο να δεις σε ποια θύρα com είναι ορισμένο. Βάλε το bitrate της θύρας στο 38400 και ρίξε το latency time στο 1. Αν έχεις απείραχτο καλώδιο θα λειτουργήσει, αρκεί να το βάζεις πάντα στην ίδια θύρα. Αν έχεις πειραγμένο με την τροποποίηση για το 0.7.5 κι έχεις σωστή συνδεσμολογία πάλι θα λειτουργήσει. Αν έχεις παλιό καλώδιο με τη 0.7.5 δε λειτουργεί (πρέπει να υποστηρίζει και το 38400 πρωτόκολλο). |
Το μόνο θεμα μου είναι οτι δεν μπορώ να σβήσω βλάβες κινητήρα. Είτε με το καλώδιο νορμάλ, ειτε με το τροποποιημένο. Όπως και με τις προηγούμενες εκδόσεις. (στους υπόλοιπους εγκεφάλους κανονικά).
Τις διαβάζει κανονικά, κ όταν πατάω το κουμπάκι για σβήσιμο βλαβών κινητηρα, αυτόματα σβήνουν όλα τα λαμπάκια του ELM (εκτος απ το κοκκινο) και κολλάει η εφαρμογή, πάντα το ίδιο. Εχει τύχει σε κάποιον άλλον ![]() |
dimkeras έγραψε: |
Μου είχε τύχει στην 0.7.4 Μάκη. Στην 0.7.5 δεν αντιμετώπισα τέτοιο πρόβλημα. Μόνο κάποιες φορές ενώ δείχνει πως σβήστηκαν οι βλάβες, μόλις ξανασυνδεθώ τις ξαναβλέπω. Αλλά δε γίνεται πάντα αυτό. Λειτουργικό έχω κι εγώ Win7 64bit. |
N207r έγραψε: |
για δοκιμασε να σβησεις την βλαβη με σβηστο κινητηρα κ αναμενο διακοπτη..
σε καποια αμαξια πρεπει να το κανεις ετσι.. εγω με το κινητο μ μεσο αντροιτ ετσι σβηνουν μοναζα. |
Όχι, δεν λειτουργεί καθόλου ούτε και υποστηρίζεται από κανένα πρόγραμμα διάγνωσης. |
Στο E-tuners tech support Forum! Σε μορφή έτοιμη προς εγκατάσταση. |
lionheart και flasherTHP σε windows 10? όχι ε ![]() |
taskom έγραψε: | ||
μπορεις μονο μεσω ... Virtual Machine |