PSClub - Hellas

Κινητήρας - Λογισμικό διάγνωσης Etuners Lionheart

salex - Σαβ 30 Ιούλ 2011, 23:04:13
Θέμα δημοσίευσης: Λογισμικό διάγνωσης Etuners Lionheart
Καλημέρα σε όλους!

Εδώ και αρκετούς μήνες (σχεδόν 2 χρόνια τώρα) εξελίσσουμε συνεχώς ένα προγραμματάκι που
μας επιτρέπει να κάνουμε διάγνωση και παρακολούθηση σε αυτοκίνητα με κινητήρα 1.6 THP.
Όπως είναι τα 207 GT/Rallye/RC, 308, 3008 και RCZ.
Επειδή είναι η πρώτη φορά που υλοποιείται λογισμικό διαγνωστικού στην Ελλάδα εκ του μηδενός,
είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό και προσπαθούμε να το στηρίξουμε όσο γίνεται.
Οι οδηγίες χρήσης και όλα τα υπόλοιπα είναι στα Αγγλικά γιατί ήταν η πιο πρακτική γλώσσα επικοινωνίας
ανάμεσα στους πιθανούς χρήστες του.

Το πρόγραμμα λέγεται Lionheart, λειτουργεί με το καλώδιο ELM327-USB και διατίθεται δωρεάν.
Σε καμία περίπτωση δεν προορίζεται να αντικαταστήσει το διαγνωστικό της αντιπροσωπείας.
Είναι η δική μας συλλογή εργαλείων που χρησιμοποιούμε καθημερινά τόσο για τη διάγνωση όσο
και για την εκτίμηση μιας ρύθμισης, για όσα αυτοκίνητα προγραμματίζουμε.

Αυτό που με έκανε να ξεκινήσω την υλοποίησή του ήταν η έλλειψη γραφικών για τις πληροφορίες
λειτουργίας του κινητήρα, όπως λαμβάνει ο οδηγός από ένα μπαρόμετρο ή ένα πυρόμετρο.

Η έκδοση που ξεκίνησε να διατίθεται είναι ακόμα δοκιμαστική και πολλά πράγματα δεν λειτουργούν
σωστά -όπως η διάγνωση βλαβών- όμως σύντομα θα αποκατασταθούν.

Ελπίζω να το βρείτε χρήσιμο και διασκεδαστικό!

Αν τυχόν έχετε απορίες ή χρειαστείτε βοήθεια, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου!

http://forum.etuners.gr/viewforum.php?f=39
nikos68 - Κυρ 31 Ιούλ 2011, 01:27:28
Θέμα δημοσίευσης:
Ζήτω ζήτω ζήτω....Πρέπει να είμαι από τους πρώτους που το κατέβασα και το είδα πώς είναι στον υπολογιστή.Μπράβο Στέλιο πολύ καλή δουλειά σε μπλε φόντο και etuners λογότυπο.Μένει να προμηθευτούμε το καλώδιο και να το δοκιμάσουμε Laughing Laughing Laughing
rallaki-1 - Κυρ 31 Ιούλ 2011, 10:50:15
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέρα!! Μπράβο Στέλιο, πραγματικά είσαι ανεκτίμητη βοήθεια για όλους μας.keep up the good work!!

Λοιπον μόλις σύνδεσα το pc με το elm327 και ακολούθησα όλα τα σχετικά βήματα που γράφεις εδω " http://forum.etuners.gr/viewtopic.php?f=39&t=595 " αλλά δεν μπόρεσα να συνδεθώ. Μου γραφεί " Elm was not found, please check you have selected the correct serial port... ". Πως μπορώ να δω πια serial port εχω?? Επίσης μου βγάζει σαν προεπιλογή στο "select com port" το 3. Δοκιμασα να τα αλλάξω απο το 1 μεχρι το 10 και μετα να πατάω "Connect" αλλά και πάλι τιποτα.
MEMsound - Κυρ 31 Ιούλ 2011, 11:13:57
Θέμα δημοσίευσης:
Ευγε Στελιο για μια ακομα φορα...

800 χρονια μπροστα λεμε οι etuners.

Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool

υ.γ. τελειο το νεο σημα!!!!!!!!
salex - Κυρ 31 Ιούλ 2011, 12:42:59
Θέμα δημοσίευσης:
rallaki-1 έγραψε:
Καλημέρα!! Μπράβο Στέλιο, πραγματικά είσαι ανεκτίμητη βοήθεια για όλους μας.keep up the good work!!

Λοιπον μόλις σύνδεσα το pc με το elm327 και ακολούθησα όλα τα σχετικά βήματα που γράφεις εδω " http://forum.etuners.gr/viewtopic.php?f=39&t=595 " αλλά δεν μπόρεσα να συνδεθώ. Μου γραφεί " Elm was not found, please check you have selected the correct serial port... ". Πως μπορώ να δω πια serial port εχω?? Επίσης μου βγάζει σαν προεπιλογή στο "select com port" το 3. Δοκιμασα να τα αλλάξω απο το 1 μεχρι το 10 και μετα να πατάω "Connect" αλλά και πάλι τιποτα.

Μιχάλη, βεβαιώσου ότι στον Πίνακα Ελέγχου -> Διαχείριση Συσκευών-> Σύστημα το USB-COM port έχει αριθμό από το 1 εως το 10.

Διαφορετικά, αν έχει μεγαλύτερο μπορείς να το αλλάξεις.
Υπάρχει και το ενδεχόμενο, αν χρησιμοποιείς παλιά γενιά καλωδίου, να μην υποστηρίζεται λόγω χαμηλής ταχύτητας επικοινωνίας.
106PT52.5 - Κυρ 31 Ιούλ 2011, 12:56:06
Θέμα δημοσίευσης:
Πολυ μπροστα η ολη κινιση γενικα απο που να αρχισω απο το γεγονος οτι δεν υπηρχε κατι αναλογο για τα ρημαδια μας πουθενα παγκοσμιος πουα να δινει την δυνατοτητα να δεις παραμετρους λειτουργιας και οχι απλα γενικες πληροφοριες απο την OBD η στο γεγονος οτι το διαθεσανε τα παιδια δωρεαν για ολους εμας? Τετοιες κινησεις γινονται πολλα χρονια στο εξωτερικο τα εχουμε και κατ ιδιαν με τον Στελιο. Καιρος ηταν ομως να παμε την φαση και μεις εδω στην Ελλαδα λιγο πιο μπροστα. Πολλα μπραβο.
vansak - Κυρ 31 Ιούλ 2011, 16:31:25
Θέμα δημοσίευσης:
το εγχείρημα αξίζει συγχαρητήρια...

όμως, πού μπορούμε να βρούμε τέτοιο καλώδιο στην ελληνικη αγορά?
recife_rallye - Κυρ 31 Ιούλ 2011, 16:42:54
Θέμα δημοσίευσης:
Thumb right
Road_Runner - Κυρ 31 Ιούλ 2011, 21:59:45
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

υ.γ. τελειο το νεο σημα!!!!!!!!

Ημουν σιγουρος οτι θα σου αρεσε Laughing Laughing Laughing Laughing

Κονγκρατσουλασιόνς
Και εις ανωτερα (Ferrari klp) Razz
AlienHack - Κυρ 31 Ιούλ 2011, 23:02:02
Θέμα δημοσίευσης:
κριμα που δεν δουλευει στα 206 μας..
Octane - Κυρ 31 Ιούλ 2011, 23:50:24
Θέμα δημοσίευσης:
Salex - μαγεία... , πανω απ'ολα σαν ανθρωπος... .

Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ και απο μενα!! Very happy
salex - Δευ 01 Αύγ 2011, 01:31:13
Θέμα δημοσίευσης:
Εσύ τυχερούλη μπορεί να δεις κάτι τέτοιο για το C2 συντομότερα από ό,τι υπολογίζαμε, αφού όλα τα ηλεκτρικά σου είναι ξαδερφάκια με τα δικά μας! Smile

Τώρα που το σκέφτομαι όμως, τί να το κάνεις το μπαρόμετρο; Εκτός κι αν σου μπούν ιδέες και αρχίσει να σε κυνηγάει το σκοτεινό παρελθόν! Very happy
nik@s - Δευ 01 Αύγ 2011, 19:12:11
Θέμα δημοσίευσης:
Στελιο καταρχιν συγχαρητηρια για το προγραμματακι!Να σε ρωτησω κοιταξα για το καλωδιο ELM327-USB και υπαρχει ενα απλο που απο obd δηλ την εξοδο που συνδεεται στο αυτοκινητο καταληγει απευθειας σε usb, και ενα αλλο που εχει κ μια συσκευη (κουτακι γκρι) που παρεμβαινει μεχρι να καταληξει σε usb.Ποιο απο τα δυο κανει?
salex - Δευ 01 Αύγ 2011, 19:21:37
Θέμα δημοσίευσης:
Το ίδιο είναι και τα δύο Νικο.

Το ένα έχει την πλακέτα πάνω στην μπρίζα OBD, εξού και είναι ογκώδες στην άκρη, ενώ το άλλο έχει την πλακέτα στη μέση και συνδέεται στην OBD με καλώδιο.

Ένα και το αυτό.
Tzive - Δευ 01 Αύγ 2011, 19:28:17
Θέμα δημοσίευσης:
πολυ μπροστά...
Ghost Dog - Τετ 03 Αύγ 2011, 00:19:26
Θέμα δημοσίευσης:
Αριστα!!! Thumb Left
Μπραβο ρε παιδια!!!! Cool Cool Cool Cool Cool Alien2
android - Τετ 03 Αύγ 2011, 12:59:30
Θέμα δημοσίευσης:
Πάνω απ όλα μπράβο στο ότι είναι free εκδοσή κ μπορεί να την πάρει κ ο καθένας που δεν είναι καν πελάτης σου κτλ και δεν σε νοιάζει,αυτό δείχνει μεγάλη ανωτερότητα... όλα τα άλλα είναι 2α
Road_Runner - Τετ 03 Αύγ 2011, 13:02:09
Θέμα δημοσίευσης:
salex έγραψε:
Το ίδιο είναι και τα δύο Νικο.

Το ένα έχει την πλακέτα πάνω στην μπρίζα OBD, εξού και είναι ογκώδες στην άκρη, ενώ το άλλο έχει την πλακέτα στη μέση και συνδέεται στην OBD με καλώδιο.

Ένα και το αυτό.

Τετοιο καλωδιο εχω, τετοιο μοτερ ομως δεν εχω δυστυχως...
Ghost Dog - Τετ 03 Αύγ 2011, 16:07:24
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
Πάνω απ όλα μπράβο στο ότι είναι free εκδοσή κ μπορεί να την πάρει κ ο καθένας που δεν είναι καν πελάτης σου κτλ και δεν σε νοιάζει,αυτό δείχνει μεγάλη ανωτερότητα... όλα τα άλλα είναι 2α

+10000!!! Cool
Globalzero - Παρ 05 Αύγ 2011, 12:39:27
Θέμα δημοσίευσης:
καθ' οδόν πιεσεις μπορεις να μετρησεις ή ακομα και αλλες παραμετρους οπως θερμοκρασιες?
rallaki-1 - Σαβ 06 Αύγ 2011, 18:03:31
Θέμα δημοσίευσης:
salex έγραψε:
rallaki-1 έγραψε:

Μιχάλη, βεβαιώσου ότι στον Πίνακα Ελέγχου -> Διαχείριση Συσκευών-> Σύστημα το USB-COM port έχει αριθμό από το 1 εως το 10.

Υπάρχει και το ενδεχόμενο, αν χρησιμοποιείς παλιά γενιά καλωδίου, να μην υποστηρίζεται λόγω χαμηλής ταχύτητας επικοινωνίας.

Πίνακα Ελέγχου -> Διαχείριση Συσκευών-> ????
Που ακριβως πάω? Δεν υπάρχει επιλογή "συστημα".. Εχω Vista αν παιζει ρόλο.
NoDsl - Σαβ 06 Αύγ 2011, 18:09:50
Θέμα δημοσίευσης:
Στέλιο συγχαρητήρια για το πρόγραμμα. Μια ερώτηση

EGT μπορούμε να δούμε στα δικά μας; Σε σχέση με ScanMaster τι παραπάνω μπορείς να δείς; Ευχαριστώ. Wink
rallaki-1 - Σαβ 06 Αύγ 2011, 19:04:29
Θέμα δημοσίευσης:
rallaki-1 έγραψε:
salex έγραψε:
rallaki-1 έγραψε:

Τελικά βρήκα και αλλαξα τον com σε 1 και μετα 2 και 3 αλλα τίποτα.. Πηγα: Πίνακα Ελέγχου -> Διαχείριση Συσκευών->θυρες (COM & LPT)-> USB serial port (διπλό κλικ)->Port settings-> Advanced-> και άλλαξα την com.
recife_rallye - Σαβ 06 Αύγ 2011, 19:06:07
Θέμα δημοσίευσης:
rallaki-1 έγραψε:
salex έγραψε:
rallaki-1 έγραψε:

Πινακας ελεγχου>συστημα>υλικο>διαχειρηση συσκευων>usb com port
nikos68 - Τετ 17 Αύγ 2011, 22:57:56
Θέμα δημοσίευσης:
Απλά τέλειο το προγραμματάκι του Στέλιου Laughing Laughing Laughing ...Δούλεψε το σύστημα με τη μία σε Vista υπολογιστή και μάλιστα με το που φόρτωσε τους drivers για το ELM μου έδειξε από μόνο του την COM6 θύρα.Τη δήλωσα στο πρόγραμμα και συνδέθηκε αμέσως.Διάβασε τους αριθμούς για hardware και software της ECU και μετά άρχισε το πανηγύρι.....Έσβησε τα σφάλματα που υπήρχαν...βασικά το σφάλμα του καταλύτη...και κάτι άλλα που δεν τα ήξερα αλλά έσβησαν κι αυτά.Μέχρι τώρα το μοτέρ ήταν σβηστό.Το έβαλα μπροστά και στο δρόμο δείχνει ότι θες αρκεί να τα καταλαβαίνεις τα νούμερα που δείχνει....εγώ δεν τα καταλαβαίνω όλα...είδα όμως την πίεση στο μπαρόμετρο, τους κυλίνδρους και τα υπόλοιπα...απλά τέλειο.... Very happy
Ευχαριστούμε Στέλιο κι όποιος έχει όρεξη και διαβάσει περί αυτών θα καταλάβει και περισσότερα.... Laughing
GGiannis - Πεμ 18 Αύγ 2011, 16:50:49
Θέμα δημοσίευσης:
Πολλα μπραβο Στελιο για το προγραμμα , αντε να τελειοποιηθει και μετα βγαλτε το και για Mac να το τρεξω και εγω! Very happy
psilos133 - Σαβ 08 Οκτ 2011, 13:34:24
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα,
ενα μεγάλο μπραβο στα παιδιά κ από μενα για το λογισμικό..να ρωτήσω κατι επειδή ειμαι λιγο άσχετος, το καλώδιο ειναι αυτο παρακάτω:???
http://gr.ioffer.com/i/elm327-scanner-software-obd2-obdii-elm-327-usb-plastic-201660630?source=eisi
salex - Σαβ 08 Οκτ 2011, 14:03:49
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι, κάνει κι αυτό! Smile
android - Σαβ 08 Οκτ 2011, 15:59:22
Θέμα δημοσίευσης:
εγω εχω ενα θεμα μ αυτο..ενω δειχνει οτι κλειδωνει 38400 αν θυμαμαι καλα...στην μεγαλυτερη απο τις 2 ταχυτητες τεσπα.δεν παιζει η μαλλον μισο παιζει...και οπως ειδα ebay βγαινει version 1.4v εγω εχω την 1.2v περιμενω να μου ρθει το 1.4v
nikolas206gti - Σαβ 08 Οκτ 2011, 16:19:53
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω πηρα το 1.4v με 9.5 ευρω κομπλε μαζι με μεταφορικα. Το εχω παραλαβει αλλα δεν το εχω χρησιμοποιησει ακομα.

Στελαρα, στειλε μου με πμ για εκεινο που συζητουσαμε τις προαλλες σχετικα με το προγραμμα Wink
psilos133 - Σαβ 08 Οκτ 2011, 20:42:13
Θέμα δημοσίευσης:
salex έγραψε:
Ναι, κάνει κι αυτό! Smile

Σ ευχαριστώ πολύ Στέλιο. Το παράγγειλα ήδη το V1,4..Κ κάτι ακόμα. Το cd που βλέπω στην φωτό πρέπει να το κάνω install στο pc μου να φανταστώ ή μόνο το λογισμικό σου βάζουμε κ δουλεύει..
Σορρυ αν γίνομαι κουραστικός
nikolas206gti - Σαβ 08 Οκτ 2011, 20:48:06
Θέμα δημοσίευσης:
Το λογισμικο που δινει ο Στελιος κανεις εγκατασταση και οχι το cd που παιρνεις πακετο με το elm Wink
psilos133 - Σαβ 08 Οκτ 2011, 21:21:14
Θέμα δημοσίευσης:
nikolas206gti έγραψε:
Το λογισμικο που δινει ο Στελιος κανεις εγκατασταση και οχι το cd που παιρνεις πακετο με το elm Wink

οκ σ ευχαριστώ πολύ.
android - Σαβ 08 Οκτ 2011, 21:24:47
Θέμα δημοσίευσης:
nikolas206gti έγραψε:

εχει τους drivers μεσα το cd πως θα βλεπει elm το pc? Embarassed
salex - Τετ 11 Ιαν 2012, 02:17:17
Θέμα δημοσίευσης:
Νέα έκδοση Lionheart - 0.7.3

Πληροφορίες και download από τη σελίδα μας!
http://www.etuners.gr/index.php?s=12&t=356
Gr13 - Τετ 11 Ιαν 2012, 02:26:20
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτά είναι το κατέβασα ,αύριο θα δώσω μάχες με το αμάξι να δώ τι παίζει Laughing Laughing
Άπαιχτος....!
NoDsl - Τετ 11 Ιαν 2012, 03:50:53
Θέμα δημοσίευσης:
salex έγραψε:
Νέα έκδοση Lionheart - 0.7.3

Πληροφορίες και download από τη σελίδα μας!
http://www.etuners.gr/index.php?s=12&t=356

Μπράβο Στέλιο πολύ καλό πρόγραμμα. Δύο ερωτησούλες

Έχει διορθωθεί η ένδειξη της ζητούμενης πίεσης υψηλής;
Θέση μεταβλητού δείχνει αυτή η έκδοση;

Thank you!
MEMsound - Τετ 11 Ιαν 2012, 20:30:16
Θέμα δημοσίευσης:
Worthy Worthy Worthy Thumbs Up Thumbs Up
salex - Τετ 11 Ιαν 2012, 21:22:18
Θέμα δημοσίευσης:
NoDsl έγραψε:

Thank you!

Σε ευχαριστώ Διονύση.

Δυστυχώς όχι και στα δύο! Είναι στα todo...
Mitsaras... - Τετ 11 Ιαν 2012, 23:05:09
Θέμα δημοσίευσης:
καταρχην συγχαρητηρια για το προγραμμα ! επειδη δεν τα γνωριζω αυτα τα θεματα θελω να ρωτησω αν αυτο http://viewitem.eim.ebay.gr/ELM327-USB-elm327-usb-V15a-OBDII-Scanner-tool/220740121623/item κανει για την δουλεια που το θελουμε. Ειναι version 1.5a , ειναι καλυτερο ή να παρω το v1.4a ? Ευχαριστω
NoDsl - Τετ 11 Ιαν 2012, 23:27:50
Θέμα δημοσίευσης:
salex έγραψε:
NoDsl έγραψε:

Thank you!

Σε ευχαριστώ Διονύση.

Δυστυχώς όχι και στα δύο! Είναι στα todo...

Αναμένωμεν εναγωνίως Cheers
NoDsl - Τετ 11 Ιαν 2012, 23:42:29
Θέμα δημοσίευσης:
Mitsaras... έγραψε:
καταρχην συγχαρητηρια για το προγραμμα ! επειδη δεν τα γνωριζω αυτα τα θεματα θελω να ρωτησω αν αυτο http://viewitem.eim.ebay.gr/ELM327-USB-elm327-usb-V15a-OBDII-Scanner-tool/220740121623/item κανει για την δουλεια που το θελουμε. Ειναι version 1.5a , ειναι καλυτερο ή να παρω το v1.4a ? Ευχαριστω

Όπως βλέπεις εδώ, http://elmelectronics.com/obdic.html

δεν υπάρχει ELM 1.5. το πιο νέο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ELM327 είναι το v1.4b.

Χωρίς να κάνω διαφήμιση, έχω βρεί μόνο έναν που να το έχει οριγινάλε σε λογική τιμή απο ebay. Το μαγαζί είναι αγγλία.
Mitsaras... - Πεμ 12 Ιαν 2012, 01:13:40
Θέμα δημοσίευσης:
απο οτι ειδα στο σιτε της elm οντως δεν υπαρχει ν1,5a αλλα ουτε και v1.4a ! Λεω να το αγορασω απο την ιδια την εταιρεια που θα ειναι σιγουρα γνησιο αλλα κοστιζει γυρω στα 30 ευρω μαζι με τα μεταφορικα. Μπορεις να μου πεις ποιο απο τα δυο (v1.4b) να παρω ? τα χωριζει σε δυο κατηγοριες και δεν καταλαβαινω την διαφορα. Αυτο ELM327P ή ELM327SM ? Ευχαριστω για τη βοηθεια !
salex - Πεμ 12 Ιαν 2012, 01:15:32
Θέμα δημοσίευσης:
Πάντως το πρόγραμμα λειτουργεί σε όποιο (τελευταίο) ELM καλώδιο πάρετε.

Για την εξέλιξή του χρησιμοποιήθηκε γνήσιο ELM και αγνώστου προελεύσεως, με ίδια ακριβώς αποτελέσματα.

Αυτό που θέλουμε είναι να υποστηρίζει επικοινωνία στα 38400bps.
psilos133 - Πεμ 19 Ιαν 2012, 17:37:36
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα και από μενα..Καταπληκτικο το πρόγραμμα καταφερα μετα απο καιρο να το χρησιμοπoιήσω κ εγώ..(σσ δεν ειχα laptop)..Δουλέυει μια χαρα βλεπω τα παντα αλλα δεν καταλαβαινω τιποτα..πχ πως πρεπει να λειτουργει ο (λ) κτλ..Σφαλματα δεν μου εβγαλε τπτ παντως..περιεργο..Στελιο χιλια ευχαριστώ κ ρωταει κ ο αδερφος μου αν θα βγάλετε τπτ για subaru??.. Confused
Ζηλεψε... Very happy
salex - Κυρ 05 Φεβ 2012, 10:06:00
Θέμα δημοσίευσης:
Γιάννη δυστυχώς με τα Subaru δεν έχουμε πλέον τόσο στενή σχέση όση με τα Peugeot/Citroen...

Επί τη ευκαιρία, μόλις ανέβασα την έκδοση 0.7.4 .

Η βασική διαφορά αυτής της έκδοσης, πέραν από περισσότερους κωδικούς βλαβών στη βάση δεδομένων του, είναι ότι μπορεί να σβήνει σωστά τα σφάλματα όπως έκανε η έκδοση 0.7.1 .
Είχε δημιουργηθεί ένα θεματάκι ενδιάμεσα που το βρήκα και το διόρθωσα.

Επίσης, συνεχίζοντας τη συζήτηση για τα μπεκ και το αν τερματίζουν ή όχι,
η έκδοση 0.7.4 απεικονίζει γραφικά το χρόνο ψεκασμού για κάθε μπεκ.

http://www.etuners.gr/index.php?s=12&t=358
psilos133 - Σαβ 18 Φεβ 2012, 10:14:06
Θέμα δημοσίευσης:
salex έγραψε:
Γιάννη δυστυχώς με τα Subaru δεν έχουμε πλέον τόσο στενή σχέση όση με τα Peugeot/Citroen...

Επί τη ευκαιρία, μόλις ανέβασα την έκδοση 0.7.4 .

Η βασική διαφορά αυτής της έκδοσης, πέραν από περισσότερους κωδικούς βλαβών στη βάση δεδομένων του, είναι ότι μπορεί να σβήνει σωστά τα σφάλματα όπως έκανε η έκδοση 0.7.1 .
Είχε δημιουργηθεί ένα θεματάκι ενδιάμεσα που το βρήκα και το διόρθωσα.

Επίσης, συνεχίζοντας τη συζήτηση για τα μπεκ και το αν τερματίζουν ή όχι,
η έκδοση 0.7.4 απεικονίζει γραφικά το χρόνο ψεκασμού για κάθε μπεκ.

http://www.etuners.gr/index.php?s=12&t=358

Ευχαριστώ πολύ στέλιο..κριμα για τον αδερφό μου που παρεπιπτοντως εχει παααρα πολλά προβλήματα με το subaru..
Θα δοκιμασω την καινούργια εκδοση μολις την εβαλά στο pc..ευχαριστώ κ παλι
makis106 - Σαβ 24 Μάρ 2012, 00:00:44
Θέμα δημοσίευσης:
Σήμερα ήρθε και το ELM απο ebay, δοκιμή lionheart!
Καταρχήν συγχαρητήρια και απο εμένα για την πολύ καλή δουλειά στα παιδιά! Thumb right

Στα fault codes λοιπόν διαγνώστηκαν 38 Shocked σφάλματα (να ανησυχώ Question ), αλλα όλα άγνωστα, μόνο στο πρώτο είχε κωδικό:
P2603 Coolant Pump Control Circuit High
ξέρει κανεις τι είναι αυτό? κατι με την αντλία νερού... Rolling eyes

Επίσης επειδή το forum των etuners ειναι ακόμη ανενεργό και δεν θυμαμαι.
πως τσεκάρουμε τον ψεκασμό των μπεκ για να δούμε αν υπάρχει κάποιο που υπολείπεται των άλλων? πρέπει να κάνουμε log και να το αφήνουμε να γράφει ενώ το αμάξι κινείται???
Το ίδιο και με την διόρθωση των knock sensors? για να δούμε αν υπαρχει θέμα με ανάφλεξη???
Diamadis - Πεμ 17 Μάϊ 2012, 01:44:38
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα!
Θα ήθελα να ρωτήσω, το λογισμικό αυτό λειτουργεί σε MINI Cooper S R56;
Επίσης, μπορώ να χρησιμοποιήσω το καλώδιο από το VAG-COM, ή είναι άλλο αυτό που χρειάζεται για το Lionheart;

Ευχαριστώ!
106PT52.5 - Πεμ 17 Μάϊ 2012, 17:25:35
Θέμα δημοσίευσης:
Σε Μινι δεν λειτουργει το γραφει και στο site αν δεν κανω λαθος. Χρειαζεται καλωδιο Elm και δεν κανει του Vag com.
Diamadis - Παρ 18 Μάϊ 2012, 00:17:17
Θέμα δημοσίευσης:
Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση σου! Στο site που λες, αν εννοείς εδώ: http://www.etuners.gr/index.php?s=12&t=358 δε βλέπω να αναφέρει κάτι οτι δε λειτουργεί με mini.
salex - Παρ 18 Μάϊ 2012, 08:28:34
Θέμα δημοσίευσης:
Τα μίνι δυστυχώς έχουν διαφορετικό πρωτόκολλο επικοινωνίας. Μιλάνε άλλη γλώσσα από τα 207 και έτσι δεν λειτουργεί το εργαλείο μαζί τους... Όχι ακόμα τουλάχιστον.
Diamadis - Παρ 18 Μάϊ 2012, 10:00:58
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν πειράζει!
Όπως και να εχει, συγχαρητήρια για την άψογη δουλειά!
salex - Τρι 28 Αύγ 2012, 15:55:20
Θέμα δημοσίευσης:
Σε λίγες ημέρες θα παρουσιάσουμε την έκδοση 0.7.5 του διαγνωστικού Lionheart.

Περιέχει πολλές βελτιώσεις στη λειτουργία του, η σημαντικότερη των οποίων είναι η δυνατότητα να διαβάζει και να σβήνει σφάλματα σε όλους τους εγκεφάλους του αυτοκινήτου.

Αυτό σημαίνει ότι έχει πρόσβαση στους εγκεφάλους BSI, καντράν, ραδιοCD, ηλεκτρικής οροφής και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Για να λειτουργήσει το λογισμικό σωστά χρειάζεται μια μικρή τροποποίηση στο καλώδιο: η προσθήκη ενός διακόπτη.

Έχω γράψει έναν οδηγό για το πως μπορεί να γίνει:
http://www.etuners.gr/index.php?s=12&t=391

Ελπίζω να σας αρέσει το αποτέλεσμα, τώρα προσπαθώ να μαζέψω τις τελευταίες λεπτομέρειες για το διαγνωστικό ώστε να μπορέσει να δημοσιευτεί.
Gotcha - Τρι 28 Αύγ 2012, 16:11:02
Θέμα δημοσίευσης:
Στελιο μπορει να δουλεψει και με bluetooth ELM εφοσον το λαπτοπ εχει bluetooth δεκτη?
salex - Τρι 28 Αύγ 2012, 20:00:56
Θέμα δημοσίευσης:
Δυστυχώς τα bluetooth δεν υποστηρίζονται γιατί χρησιμοποιούν λίγο διαφορετικό τρόπο σύνδεσης από τα USB καλώδια.

Είναι κάτι που το ψάχνουμε ακόμα...
Giwrgos207GT - Τετ 29 Αύγ 2012, 17:04:26
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.ebay.com/itm/V1-5-ELM327-OBD2-OBDII-CAN-BUS-Auto-Diagnostic-USB-Interface-Code-Scanner-Reader-/160874439933?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2574dd24fd

αυτο το καλωδιο στελιο δηλαδη κανει??? Scratch Scratch Scratch Scratch
salex - Πεμ 30 Αύγ 2012, 23:43:03
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι Γιώργο, δυο-τρία τέτοια καλώδια έχω κι εγώ.
Υπάρχουν πολλές εκδόσεις βεβαια, ανάλογα με τους κινέζους που τα έφτιαξαν, αλλά στη συντριπτική πλειοψηφία τους λειτουργούν σωστά.
recife_rallye - Σαβ 01 Σεπ 2012, 02:29:40
Θέμα δημοσίευσης:
Iδου ο νυμφιος ηρθε!!
http://www.etuners.gr/index.php?s=13&t=392
Με προσοχη για να μην εχετε τρεχαματα....

υ.γΣτελιο επιασε τοπο τελικα η παρουσιαση οχηματος ε? Wink
salex - Σαβ 01 Σεπ 2012, 09:43:39
Θέμα δημοσίευσης:
Σε ευχαριστώ πολύ Λεφ!
Επί τη ευκαιρία, η τελευταία έκδοση του λογισμικού κάνει καταγραφή των παραμέτρων λειτουργίας σε αρχείο (log) ώστε να μπορεί κανεις να τα δει μετά σε αργή κίνηση ή να δει πως συμπεριφέρεται το αυτοκίνητο χωρίς συνοδηγό να κρατάει το laptop.
Giwrgos207GT - Σαβ 01 Σεπ 2012, 09:47:56
Θέμα δημοσίευσης:
Στελαρας=πολυ μπροστα Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool
ευχαριστω στελιο το παραγγελνω και θα δω στο λιονταρακι μου τα εσωχυχα του Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
bagosgt - Σαβ 01 Σεπ 2012, 14:44:59
Θέμα δημοσίευσης:
Giwrgos207GT έγραψε:
Στελαρας=πολυ μπροστα Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool

χροοονια τωρα!για να φανταστεις ποσο μπροστα,ειναι 2-3 κολωνες μπροστα απο εμενα Laughing Laughing
salex - Σαβ 01 Σεπ 2012, 14:47:11
Θέμα δημοσίευσης:
Ε όχι βρε Βαγγέλη, τώρα τα παραλές!
bagosgt - Σαβ 01 Σεπ 2012, 14:51:52
Θέμα δημοσίευσης:
λες ε?τοτε πρεπει να ειναι πολυ αυτοι που μπορουν να ρυθμισουν αυτοκινητα απο αποσταση... Laughing Laughing Laughing
SαλιγκαρAKIS - Σαβ 01 Σεπ 2012, 15:13:50
Θέμα δημοσίευσης:
Μόνο εγώ ο ανάπηρος δεν έχω καταφέρει να το χρησιμοποιήσω ακόμα. Evil
Giwrgos207GT - Κυρ 02 Σεπ 2012, 10:04:44
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:
λες ε?τοτε πρεπει να ειναι πολυ αυτοι που μπορουν να ρυθμισουν αυτοκινητα απο αποσταση... Laughing Laughing Laughing

ουτε ο κοπερφιλντ δεν τα κανει αυτα να ρυθμιζει αυτοκινητα απο μακρυα οποτε ο βαγγος εχει δικιο στελιο
salex - Τρι 04 Σεπ 2012, 17:07:23
Θέμα δημοσίευσης:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:

Ποιό λες βρε Σάκη; Το διαγνωστικό;
makis106 - Πεμ 11 Οκτ 2012, 01:20:50
Θέμα δημοσίευσης:
Στέλιο με την 0.7.5 εχουμε κανα νέο Question
dimkeras - Πεμ 11 Οκτ 2012, 08:06:20
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν τη χρησιμοποίησες ακόμη Question
makis106 - Πεμ 11 Οκτ 2012, 10:36:20
Θέμα δημοσίευσης:
Άκυρο, την έχω, απλα μπερδεύτηκα μετα απο φορματ. Embarassed
Ωρα να φτιαξουμε και το διακοπτάκι στη φίσα!
dimkeras - Παρ 12 Οκτ 2012, 07:16:03
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
Άκυρο, την έχω, απλα μπερδεύτηκα μετα απο φορματ. Embarassed
Ωρα να φτιαξουμε και το διακοπτάκι στη φίσα!

Προσοχή στη συνδεσμολογία!
Και μην αφαιρέσεις καλώδιο προτού το σημειώσεις πού πάει!
SαλιγκαρAKIS - Παρ 12 Οκτ 2012, 11:40:10
Θέμα δημοσίευσης:
salex έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:

Ποιό λες βρε Σάκη; Το διαγνωστικό;

Ναί, κάτι δεν πάει καλά με τη φίσα ή με τον υπολογιστή απ'ότι φαίνεται. Δεν σκαμπάζω και πολλά κιόλας. Embarassed

Θα το ξαναπροσπαθήσω.
dimkeras - Παρ 12 Οκτ 2012, 12:44:42
Θέμα δημοσίευσης:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
Ναί, κάτι δεν πάει καλά με τη φίσα ή με τον υπολογιστή απ'ότι φαίνεται. Δεν σκαμπάζω και πολλά κιόλας. Embarassed

Θα το ξαναπροσπαθήσω.

Βρες στη διαχείριση συσκευών στις ιδιότητες του συστήματος το καλώδιο να δεις σε ποια θύρα com είναι ορισμένο. Βάλε το bitrate της θύρας στο 38400 και ρίξε το latency time στο 1. Αν έχεις απείραχτο καλώδιο θα λειτουργήσει, αρκεί να το βάζεις πάντα στην ίδια θύρα. Αν έχεις πειραγμένο με την τροποποίηση για το 0.7.5 κι έχεις σωστή συνδεσμολογία πάλι θα λειτουργήσει. Αν έχεις παλιό καλώδιο με τη 0.7.5 δε λειτουργεί (πρέπει να υποστηρίζει και το 38400 πρωτόκολλο).
SαλιγκαρAKIS - Παρ 12 Οκτ 2012, 13:01:58
Θέμα δημοσίευσης:
dimkeras έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:

Θα το ξαναπροσπαθήσω.

Βρες στη διαχείριση συσκευών στις ιδιότητες του συστήματος το καλώδιο να δεις σε ποια θύρα com είναι ορισμένο. Βάλε το bitrate της θύρας στο 38400 και ρίξε το latency time στο 1. Αν έχεις απείραχτο καλώδιο θα λειτουργήσει, αρκεί να το βάζεις πάντα στην ίδια θύρα. Αν έχεις πειραγμένο με την τροποποίηση για το 0.7.5 κι έχεις σωστή συνδεσμολογία πάλι θα λειτουργήσει. Αν έχεις παλιό καλώδιο με τη 0.7.5 δε λειτουργεί (πρέπει να υποστηρίζει και το 38400 πρωτόκολλο).

Thanks, θα το προσπαθήσω. Razz
makis106 - Δευ 15 Οκτ 2012, 16:00:21
Θέμα δημοσίευσης:
Με το τροποποιημένο καλώδιο και την 0.7.5 παίρνω αυτο:

Run-time error "339":
Component 'comdlg32.ocx' or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid

Σε windows 7 x64.
Kαμιά ιδέα Question Rolling eyes
makis106 - Δευ 15 Οκτ 2012, 16:10:07
Θέμα δημοσίευσης:
οκ "εκτέλεση ως διαχειρηστής" Idea
psgeo - Δευ 15 Οκτ 2012, 17:48:49
Θέμα δημοσίευσης:
εχει βασεις αυτο το προγραμμα, με καταλληλες επεμβασεις και αλλαγες σε αυτο να υποθεσω , να δουλεψει σε 106 rallye με eobd.....?

και μια απορια......πως και δεν εχουν βγαλει μετατροπεις πρωτοκολλων στο εμποριο για τα παλιοτερα αυτοκινητα στα νεα της obdII ωστε να μπορουμε να δουμε καμια πληροφορια και εμεις Scratch τοσο δυσκολο ειναι?? μονο lexia για εμας??
απο καλωδια δεν λεω μπολικα απο παλιες φυσες σε obdii υπαρχουν αλλα τι να τα κανεις.....
makis106 - Δευ 15 Οκτ 2012, 18:11:31
Θέμα δημοσίευσης:
Το μόνο θεμα μου είναι οτι δεν μπορώ να σβήσω βλάβες κινητήρα. Είτε με το καλώδιο νορμάλ, ειτε με το τροποποιημένο. Όπως και με τις προηγούμενες εκδόσεις. (στους υπόλοιπους εγκεφάλους κανονικά).

Τις διαβάζει κανονικά, κ όταν πατάω το κουμπάκι για σβήσιμο βλαβών κινητηρα, αυτόματα σβήνουν όλα τα λαμπάκια του ELM (εκτος απ το κοκκινο) και κολλάει η εφαρμογή, πάντα το ίδιο.
Εχει τύχει σε κάποιον άλλον Question
dimkeras - Τρι 16 Οκτ 2012, 09:16:03
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
Το μόνο θεμα μου είναι οτι δεν μπορώ να σβήσω βλάβες κινητήρα. Είτε με το καλώδιο νορμάλ, ειτε με το τροποποιημένο. Όπως και με τις προηγούμενες εκδόσεις. (στους υπόλοιπους εγκεφάλους κανονικά).

Τις διαβάζει κανονικά, κ όταν πατάω το κουμπάκι για σβήσιμο βλαβών κινητηρα, αυτόματα σβήνουν όλα τα λαμπάκια του ELM (εκτος απ το κοκκινο) και κολλάει η εφαρμογή, πάντα το ίδιο.
Εχει τύχει σε κάποιον άλλον Question

Μου είχε τύχει στην 0.7.4 Μάκη. Στην 0.7.5 δεν αντιμετώπισα τέτοιο πρόβλημα. Μόνο κάποιες φορές ενώ δείχνει πως σβήστηκαν οι βλάβες, μόλις ξανασυνδεθώ τις ξαναβλέπω. Αλλά δε γίνεται πάντα αυτό. Λειτουργικό έχω κι εγώ Win7 64bit.
N207r - Τρι 16 Οκτ 2012, 13:01:23
Θέμα δημοσίευσης:
για δοκιμασε να σβησεις την βλαβη με σβηστο κινητηρα κ αναμενο διακοπτη..
σε καποια αμαξια πρεπει να το κανεις ετσι.. εγω με το κινητο μ μεσο αντροιτ ετσι σβηνουν μοναζα.
makis106 - Τρι 16 Οκτ 2012, 13:58:40
Θέμα δημοσίευσης:
dimkeras έγραψε:

Μου είχε τύχει στην 0.7.4 Μάκη. Στην 0.7.5 δεν αντιμετώπισα τέτοιο πρόβλημα. Μόνο κάποιες φορές ενώ δείχνει πως σβήστηκαν οι βλάβες, μόλις ξανασυνδεθώ τις ξαναβλέπω. Αλλά δε γίνεται πάντα αυτό. Λειτουργικό έχω κι εγώ Win7 64bit.

N207r έγραψε:
για δοκιμασε να σβησεις την βλαβη με σβηστο κινητηρα κ αναμενο διακοπτη..
σε καποια αμαξια πρεπει να το κανεις ετσι.. εγω με το κινητο μ μεσο αντροιτ ετσι σβηνουν μοναζα.

Δημοσθένη με όλες τις εκδόσεις έχω το ίδιο θέμα.
Νίκο το έχω δοκιμάσει αλλα τίποτα.
dimkeras - Τρι 16 Οκτ 2012, 18:51:14
Θέμα δημοσίευσης:
Δε ξέρω βρε παιδί...
Κάτι δε πηγαίνει καλά με τον εγκέφαλο μου φαίνεται... Rolling eyes
Giwrgos207GT - Δευ 29 Οκτ 2012, 16:03:01
Θέμα δημοσίευσης:
καλησπερα.μολις παρελαβα το καλωδιο και πηγα να κατεβασω το προγραμμα του στελιου http://www.etuners.gr/index.php?s=12&t=358 το κατεβαζω αλλα δεν μου το ανοιγει και μου βγαζει το εξς μνμ: component MSCOMM332.OCX or one of it's dependencies not correctly registered:a file is missing or invalid???? τι σημαινει αυτο???επειδη δεν το κατεχω και καλα το υπολογιστικο μια βοηθεια παρακαλωωωωωωω (windows 7 64it)
isim - Τρι 30 Οκτ 2012, 11:50:03
Θέμα δημοσίευσης:
Right Click on shortcut or .exe and select Run as Admin Wink
Giwrgos207GT - Τρι 30 Οκτ 2012, 18:44:26
Θέμα δημοσίευσης:
ευχαριστω για τν συμβουλη isim αλλα δεν πιανει..... Sad Sad Sad Sad Sad
ο λογος ειναι οτι μου το λεει απο την ωρα που κατεβαζω το αρχειο και ειναι ζιπαρισμενο,το κανω extract με winrar αλλα μου βγαζει αυτο το μνμ...τι να πω Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Sad Sad Sad
greenpug106 - Τρι 30 Οκτ 2012, 18:49:51
Θέμα δημοσίευσης:
Στείλε μου το email σου σε πμ να σου το στείλω
Giwrgos207GT - Σαβ 10 Νοέ 2012, 19:42:11
Θέμα δημοσίευσης:
αν ειμαι Off Topic Off Topic Off Topic ας γινει delete το post μου απλως θελω να βοηθησω οπποιον ψαχει καλωδιο elm327 για διαγνωστικο και επειδη βρηκα και το παραγγειλα(δουλευει 100% το χρησιμοποιησα ηδη εγω) και μαλιστα σε καλη τιμη και διχως κανενα προβλημα λεω να το βαλω εδω την διευθυνση ωστε αν θελει καποιος να παραγγειλει.
http://www.ebay.co.uk/itm/ELM327-V1-5-OBDII-OBD2-CAN-BUS-USB-Auto-Diagnostic-Interface-Scanner-/121008620453?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c2cad03a5
Mitsaras... - Παρ 08 Φεβ 2013, 16:31:15
Θέμα δημοσίευσης:
ρε παιδια μια βοηθεια και σε μενα, δεν μου ανοιγει το προγραμμα και μου βγαζει το ιδιο μηνυμα με το Giwrgos207GT απο πανω. τι μπορω να κανω ? ευχαριστω
recife_rallye - Παρ 08 Φεβ 2013, 19:46:33
Θέμα δημοσίευσης:
Ισως να σου λειπει ενα αρχειο των windows
κανε αντιγραφη το σφαλμα στο google και κατεβασε το αρχειο κανοντας το αποθηκευση..
Mitsaras... - Σαβ 09 Φεβ 2013, 18:41:15
Θέμα δημοσίευσης:
το βρηκα το αρχειο το αποθηκευω στο pc αλλα μου βγαζει το ιδιο μηνυμα, καμια αλλη ιδεα... ευχαριστω
PeugeotakiasGT - Σαβ 07 Φεβ 2015, 16:21:59
Θέμα δημοσίευσης:
Περιμένω αναβάθμηση για 208 Gti 200THP Wink
salex - Σαβ 07 Φεβ 2015, 21:25:57
Θέμα δημοσίευσης:
Είμαστε σχεδόν έτοιμοι. Μαζί και το FlasherTHP φυσικά. Σύντομα νεότερα!
Τα προβλήματα με το σβήσιμο βλαβών και όλες τις λεπτομέρεες τους τακτοποιήθηκαν οριστικα.
Atmovat - Τρι 16 Ιούν 2015, 04:51:58
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέρα, ξέρουμε αν το KKL VAG COM 409.1 δουλεύει στο 207;
Αν ναι υπάρχει κάποιο λογισμικό;
Το VCDS πάντως μου βγάζει interface not found.
salex - Τρι 16 Ιούν 2015, 12:14:32
Θέμα δημοσίευσης:
Όχι, δεν λειτουργεί καθόλου ούτε και υποστηρίζεται από κανένα πρόγραμμα διάγνωσης.
Atmovat - Τρι 16 Ιούν 2015, 15:47:10
Θέμα δημοσίευσης:
salex έγραψε:
Όχι, δεν λειτουργεί καθόλου ούτε και υποστηρίζεται από κανένα πρόγραμμα διάγνωσης.

Ευχαριστώ, μπορώ να βρω κάπου το Lionheart;
Tzive - Πεμ 20 Αύγ 2015, 12:58:44
Θέμα δημοσίευσης:
κανένα link δεν λειτουργει
salex - Πεμ 20 Αύγ 2015, 21:16:08
Θέμα δημοσίευσης:
Στο E-tuners tech support Forum! Σε μορφή έτοιμη προς εγκατάσταση.
Tzive - Παρ 21 Αύγ 2015, 00:44:52
Θέμα δημοσίευσης:
salex έγραψε:
Στο E-tuners tech support Forum! Σε μορφή έτοιμη προς εγκατάσταση.
Not Found

The requested URL /salex/lionheart/lionheart_Setup0.7.5.exe was not found on this server.
makis106 - Δευ 21 Νοέ 2016, 18:58:50
Θέμα δημοσίευσης:
lionheart και flasherTHP σε windows 10? όχι ε Rolling eyes
taskom - Δευ 21 Νοέ 2016, 21:03:51
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:

μπορεις μονο μεσω ...
Virtual Machine
makis106 - Δευ 21 Νοέ 2016, 21:14:46
Θέμα δημοσίευσης:
taskom έγραψε:
makis106 έγραψε:

μπορεις μονο μεσω ...
Virtual Machine
το φαντάστηκα. Πρέπει να εγκαταστήσω γιατί ούτε το Peugeot Planet/lexia παίζουν με τα 10... Confused
LEONIDAS 16V - Τρι 22 Νοέ 2016, 20:56:57
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδιά και εγώ δεν μπορώ να το κατεβασω

Τι γίνετε ?

Μπορεί να μου στείλει κάνεις το software?
Karembe1478 - Σαβ 07 Ιαν 2017, 01:59:44
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπερα παιδια νεο μελος.κατοχος pegeuot 3008!!!υπαρχει κατι αντιστοιχο vagcom για τα pegeuot που να διαβαζει τα διαγνωστικα προβληματα και να σε αφηνει να αλλαξεις παραμετρους στα αυτοκινητα μας
drdino - Σαβ 07 Ιαν 2017, 13:12:12
Θέμα δημοσίευσης:
Το Diagbox.
Karembe1478 - Σαβ 07 Ιαν 2017, 15:21:31
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστω...και απο που το προμηθευομαι;ebay;και θα μπορω να ενεργοποιησω διαφορα τα αοποια δεν εχει το αυτοκινητο μου;
vasil80 - Πεμ 09 Φεβ 2017, 22:17:57
Θέμα δημοσίευσης:
εχει κανεις να μας στειλει/δωσει το λογισμικο?
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες