PSClub - Hellas

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - 207 - Μήνυμα καμμένης λάμπας??

ironman02 - Πεμ 14 Ιούλ 2011, 20:22:58
Θέμα δημοσίευσης: 207 - Μήνυμα καμμένης λάμπας??
Σήμερα παρατήρησα ότι δεν ανάβει η μια λάμπα πορείας αλλά δεν μου έβγαλε κάποιο μήνυμα ότι έχει κάει κτλ. Τυχαία το παρατήρησα.. Παίζει να μην ανάβει σφάλμα λόγω του ότι έχω βάλει φανάρια από GT?

ΥΓ:Tο πρωί το πήγα στη Peugeot για προγραμματισμένο έλεγχο και τα έλεγξε τα φώτα και ήταν οκ! Rolling eyes
Άπορος - Δευ 08 Αύγ 2011, 10:47:11
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα,
Χωρίς κάποιο μήνυμα στην οθόνη,εντελώς τυχαία παρατήρησα ότι κάηκε η αριστερή λάμπα φρένων.
Όταν πήγε κάποιος φίλος να πάρει μία να την αλλάξω, τον ρωτήσαν στο εξουσιοδοτημένο σιτροέν-πεζο, αν η λάμπα είναι μονοπολική ή διπολική.
Την ίδια λοιπόν απορία έχω κ εγώ.Ξέρει κάποιος?
makis106 - Δευ 08 Αύγ 2011, 10:55:47
Θέμα δημοσίευσης:
Στην οθόνη μην περιμένεις να δεις κάτι, δεν έχει ειδοποίηση το Rallye.
Μονοπολική.
Άπορος - Δευ 08 Αύγ 2011, 11:18:20
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
Μονοπολική.

Ευχαριστώ,
μόλις την τοποθετήσω θα γράψω εντυπώσεις Blink
android - Δευ 08 Αύγ 2011, 16:09:53
Θέμα δημοσίευσης:
Άπορος έγραψε:
makis106 έγραψε:
Μονοπολική.

Ευχαριστώ,
μόλις την τοποθετήσω θα γράψω εντυπώσεις Blink

όλες μόνες είναι οι λάμπες που έχουμε,ξεχωριστά πορείας με στοπ...και αν θες να το αλλάξεις μόνος πρέπει να βγάλεις όλη την πλακέτα πίσω από τα πιασίματα τα πλαστικά με κατσαβίδι,είναι σαν πλαφονιέρα.,μην περιμένεις να βρεις τρυπά βιδωτή
marios_207_GT - Κυρ 01 Ιαν 2012, 19:33:02
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά, το 2011 έφυγε με καμμένη λάμπα μεσαίας σκάλας για το GT μου αλλα δεν μου έχει βγάλει σφάλμα στην οθόνη??? Είναι όλα κομπλέ ή υπάρχει κάποιο προβλημα και πρέπει να το ψάξω?

Υ.Γ Η εν λόγω Η7 λάμπα δεν βγαίνει με τίποτα απο εκεί μέσα, υπάρχει καμια πατέντα ή να πάω στη Peugeot
dope207 - Πεμ 09 Ιαν 2014, 15:12:14
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλη την Παρέα.

Θα ήθελα να θέσω και εγώ το ερώτημα μου, που είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα.

Εδώ και 2 μήνες ανά τακτά χρονικά διαστήματα βγάζει μήνυμα στην οθόνη για καμένη πλαϊνή λάμπα, καμένη λάμπα στοπ, ή καμένη λάμπα ομίχλης.

Το ωραίο σε όλη την υπόθεση είναι ότι όλες μα όλες οι λάμπες ανάβουν κανονικά! Rolling eyes

Υπάρχει δυνατότητα να μου βραχυκυκλώνει κάτι? γιατί στη διάγνωση δε νομίζω να βγάλει μήνυμα.

ευχαριστώ
reselie-206 - Πεμ 09 Ιαν 2014, 15:32:41
Θέμα δημοσίευσης:
dope207 έγραψε:
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλη την Παρέα.

Θα ήθελα να θέσω και εγώ το ερώτημα μου, που είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα.

Εδώ και 2 μήνες ανά τακτά χρονικά διαστήματα βγάζει μήνυμα στην οθόνη για καμένη πλαϊνή λάμπα, καμένη λάμπα στοπ, ή καμένη λάμπα ομίχλης.

Το ωραίο σε όλη την υπόθεση είναι ότι όλες μα όλες οι λάμπες ανάβουν κανονικά! Rolling eyes

Υπάρχει δυνατότητα να μου βραχυκυκλώνει κάτι? γιατί στη διάγνωση δε νομίζω να βγάλει μήνυμα.

ευχαριστώ

το ίδιο μου έκανε και εμένα ΜΟΝΟ κατα την επιτάχυνση με πλήρη φορτίο χαχα κάθε φορά που έκανα πάτημα άκουγα ΜΠΙΙΙΠΠΠ και χεζόμουν πάνω μου... εννοείται οτι η λάμπα λειτουργούσε κανονικά. Κούνησα λίγο τα καλώδια πίσω απο τα φανάρια και σταμάτησε να το κάνει...
makis106 - Πεμ 09 Ιαν 2014, 15:39:11
Θέμα δημοσίευσης:
Rallye με ειδοποίηση καμένης λάμπας? Rolling eyes
Καθάρισε λίγο τις επαφές από τις λάμπες, κουνά και λίγο τις φισες, μάλλον κάπου δεν κάνει καλή επαφή στιγμιαία.
dope207 - Πεμ 09 Ιαν 2014, 15:46:32
Θέμα δημοσίευσης:
αυτό το ΜΠΙΙΙΙΙΙΙΙΠΠΠΠΠΠ θα μας κάνει καρδιοπαθείς... Laughing

Ευχαριστώ για τις συμβουλές παιδιά, θα πέσει λύσιμο το Σ/Κ
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες