PSClub - Hellas

Κοινωνικές Εκδηλώσεις - Έκθεση στην Πάτρα

filmpa - Πεμ 14 Ιούλ 2011, 11:39:15
Θέμα δημοσίευσης: Έκθεση στην Πάτρα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η ΦΙΛΜΠΑ σε συνεργασία με οργανωμένα Club Μηχανοκίνητου ενδιαφέροντος βρίσκονται σε συζητήσεις για την πραγματοποίηση μιας εκδήλωσης – έκθεσης σε ανοιχτό χώρο προς το τέλος Αυγούστου.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη του Μηχανοκίνητου ιδεώδους και ήθους ενώ πρώτος στόχος είναι η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των Club.
Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί έκθεση – παρουσίαση αυτοκινήτων των Club σε περίπτερα οργανωμένα για το κάθε club σε οροθετημένο χώρο. Ακόμα θα πραγματοποιηθούν διάφορα events όπως διαγωνισμοί, φωτογραφήσεις, dancers και κληρώσεις από πολλούς διαγωνισμούς.
Η επόμενη συνάντηση των εκπροσώπων των Club θα γίνει την Δευτέρα 18-7-2011 και ώρα 20:00 στα γραφεία της ΦΙΛΜΠΑ (Πάτρα – Ήρας 17 κΆ Πέντε Πηγαδίων ).
Καλό θα ήταν να παρευρεθούν εκπρόσωποι όλων των Club για την κατάθεση προτάσεων, ανεύρεση χώρου και «κλείσιμο» ημερομηνία.

Με εκτίμηση,

Για την ΦΙΛΜΠΑ

Μάρκος Κ. Καπετανάκης
(τηλ επικ 6948460332)
MEMsound - Πεμ 14 Ιούλ 2011, 12:20:02
Θέμα δημοσίευσης:
Ενδιαφερουσα (ψιλοκαγκουρο - δεν ειναι απαραιτητα κακο αυτο) εκδηλωση.

Αν βρεθει καποιος απο εδω που να θέλει/μπορει να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα (οσον αφορα το περιπτερο, την στελεχωση του, το ποια αυτοκινητα κλπ κλπ) ας το πει.

Εγω πάντως δεν μπορω.
filmpa - Πεμ 14 Ιούλ 2011, 12:53:34
Θέμα δημοσίευσης:
Το PsClub πρέπει να εκπροσωπηθεί και μάλιστα δυνατά..............

Εγώ προσωπικά έχω 3 207 ( Rallye - GT - RC ) όσο και αν ακούγεται κουλό.

Και σίγουρα η έκθεση δεν πρόκειται να είναι κάγκουρο κατάσταση. Το υπογράφει η πολυετής πείρα μας στις διοργανώσεις αγώνων αυτοκινήτων........

Με εκτίμηση για την ΦΙΛΜΠΑ

Μάρκος Κ. Καπετανάκης
Sinanai - Πεμ 14 Ιούλ 2011, 12:56:00
Θέμα δημοσίευσης:
filmpa έγραψε:

Και σίγουρα η έκθεση δεν πρόκειται να είναι κάγκουρο κατάσταση. Το υπογράφει η πολυετής πείρα μας στις διοργανώσεις αγώνων αυτοκινήτων........

Μάρκος Κ. Καπετανάκης

O Μάνθος, απ' ό,τι κατάλαβα, εννοεί πως το ενδιαφέρον - φαντάζεται - θα στρέφεται περισσότερο γύρω απ' τη βελτίωση κ.τ.λ.
MEMsound - Πεμ 14 Ιούλ 2011, 13:32:54
Θέμα δημοσίευσης:
Εχοντας δει τετοιες εκθεσεις με κλαμπ του παρελθοντως το κλιμα ηταν αλλοτε απλα χαβαλετζιδικο και αλλοτε ξεφευγε προς απλα βαβουρα απ τα ηχοσυστηματα και τις εξατμίσεις.
Προσωπικα ουτε τα υχοσυστηματα με χαλανε, ουτε οι εξατμίσεις το θεμα ειναι να υπαρχει "μετρο" και να μην καταντασει κουραστικό.
Επίσης η αυτοκινηση δεν ειναι "νταπα-ντουπα ταραραμ" και "γκρρρρ μπαμ μπουμ τσαφ τσουφ".
Μακαρι αυτο που εχετε στο μυαλο σας να ειναι "ποιοτικό" - οπως πρεπει να ειναι Wink
Εγω προσωπικα θα χαρω και θελω να συμμετασχουμε σαν κλαμπ - αλλα λογω της εργασίας μου δεν μπορω να συμμετασχω ενεργα (τουλαχιστον οπως εννοω εγω το "ενεργα" - οι γνωστοί ξερετε τι εννοω - οποτε και στην προκειμενη περιπτωση προτιμω να μην εμπλακω εξαρχής καθόλου)
Wink
thodwrhs - Πεμ 14 Ιούλ 2011, 16:13:44
Θέμα δημοσίευσης:
μιας και μενω πατρα εννοειται οτι ειμαι μεσα απο τωρα.και
στο περιπτερο το βαζω αν θελετε.
αν ομως ερθουν κατι μπακουρες που δεν εχουν στο ηλιο μοιρα και στην καλυτερη δουλευουν ντελιβερι χωρις κανενα επιπεδο θα ξενερωσω ασχημα...
τετοια φαινομενα πρεπει να αποφευχθουν......

βασικα κατι τετοιους πρεπει να τους απομακρυνουμε απο το χωρο των οργανωμενων λεσχων...οσο ασχημο και αν ακουγεται αυτο....
γιατι αμα ειναι να ρθουν 5 βλαχοι με τερμα ηχοσυστημα και εξατμιση που ειναι η καμιναδα της γιαγιας του ε δεν εχει και νοημα μετα....
τεσπα εγω παντως αν θελετε να παμε σαν λεσχη εκει ειμαι μεσα.
στειλμε μου πμ οι ενδιαφερομενοι να συννενοηθουμε

filmpa έγραψε:

Μάρκος Κ. Καπετανάκης

εσυ δεν εισαι που ειχες και ενα μπλε ραλλυε παλια με ασπρη ζαντα και ενα ασημι 207 που το βαζεις πιστα συχνα με 888?
γιατι αν εισαι εσυ που διοργανωνεται συχνα πανω ξερω οτι δεν προκειται να ξεφυγει το θεμα.να σε παρω να συννενοηθουμε αν ειναι
filmpa - Πεμ 14 Ιούλ 2011, 16:39:41
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ είμαι φίλε μου.........
Δυστυχώς στο παρελθόν δεν είχα και πολύ αναμίξει με το Club αλλά τώρα λέω να το "ακολουθώ" πιο συχνά.

Το επίπεδο θα προσπαθήσουμε να το κρατήσουμε ψιλά με βάση κάποια στάνταρ........ (χαμηλά για αρχή). Αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνουμε εκπτώσεις σε τίποτα.......

Για την ιστορία το μπλέ το Rallye (το παλιό το δικό μου) θα δώσει το παρόν. Ενώ εγώ θα είμαι εκεί με το νέο απόκτημα ( το 207 Rallye το έχω στην Peugeot της Πάτρας για πούλημα ) ένα ποντικί 207 RC............

Με εκτίμηση,

Μάρκος Κ. Καπετανάκης
filmpa - Πεμ 14 Ιούλ 2011, 16:40:30
Θέμα δημοσίευσης:
Και εννοείται Θόδωρε ότι σε περιμένω στα γραφεία την Δευτέρα έστω και για μια γνωριμία..............
thodwrhs - Πεμ 14 Ιούλ 2011, 17:09:27
Θέμα δημοσίευσης:
filmpa έγραψε:
Και εννοείται Θόδωρε ότι σε περιμένω στα γραφεία την Δευτέρα έστω και για μια γνωριμία..............

θα σε βρω fb να τα πουμε.τωρα ειμαι ροδο για διακοπες.20 αυγουστου θα ανεβω.οποτε θα τα πουμε και απο κοντα....
thodwrhs - Τρι 23 Αύγ 2011, 04:55:32
Θέμα δημοσίευσης:
οι της πατρας μπορουμε αυριο τεταρη καποια στιγμη το απογευμα να βρεθουμε για καφε να δουμε ποιοι θα συμμετεχουν???θα μπαινε και το δικο μου αυτοκινητο αλλα λογω εξεταστικης δεν προλαβαινω...οποιος ενδιαφερεται να απαντησει εδω η με ενα πμ να συννενοηθουμε....
η μπορει επισης να παει στο μαγαζι του μαρκου ειναι αγιου νικολαου και κανακαρη δεξια το μαγαζι με τα κινητα... να συννεοηθει απευεθειας με αυτον....

κατι μου χε πει οτι θα παμε και στην πιστα πανω να δουμε που θα μπει το περιπτερο του κλαμπ οποτε απαντηστε αμεσα σας παρακαλω
filmpa - Τρι 23 Αύγ 2011, 11:16:29
Θέμα δημοσίευσης:
Θόδωρε..............

Βιαστείτε....... Οι συμμετοχές έχουν λήξει προ πολλού και υπάρχει πρόβλημα χώρου..............

Κάνω εξαίρεση για το psclub λόγο ότι έχετε "βίσμα" (χιχιχιχιχιχι)
thodwrhs - Τρι 23 Αύγ 2011, 11:31:16
Θέμα δημοσίευσης:
filmpa έγραψε:
Θόδωρε..............

Βιαστείτε....... Οι συμμετοχές έχουν λήξει προ πολλού και υπάρχει πρόβλημα χώρου..............

Κάνω εξαίρεση για το psclub λόγο ότι έχετε "βίσμα" (χιχιχιχιχιχι)

αμα ψηθουν να εμφανιστουν κατι γινεται :Ρ
filmpa - Τρι 23 Αύγ 2011, 12:45:29
Θέμα δημοσίευσης:
Μπορώ να πω ότι η δεν είναι σωστό να λείπει το αφεντικό της Γαλλίας..........
MEMsound - Τρι 23 Αύγ 2011, 13:09:55
Θέμα δημοσίευσης:
Προφανώς... αλλα αν δεν μπορεσουν να οργανωθουν οι Πατρινοι και περιξ ειναι ακομα δυσκολοτερο για τους Αθηναίους να κατεβουμε.
sps - Τρι 23 Αύγ 2011, 16:55:52
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω λογω φορτου εργασιας δε θα μπορεσω να βοηθησω.Σορρυ.
thodwrhs - Τρι 23 Αύγ 2011, 19:37:20
Θέμα δημοσίευσης:
εγω εχω εξεταστικη μαμωτο.... λεφτερις και βαγγος με το ασπρο και ανθρακι αντιστοιχα???
sps - Πεμ 25 Αύγ 2011, 18:33:01
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.filmpa.gr/view2.php?artid=211
Gr13 - Πεμ 25 Αύγ 2011, 18:39:47
Θέμα δημοσίευσης:
Θα μαζευτείτε?Εγώ σήμερα γύρισα από διακοπές και αν μαζευτούν άτομα παίζει να πάρω το scooter και να περάσω απέναντι.
thodwrhs - Πεμ 25 Αύγ 2011, 22:02:43
Θέμα δημοσίευσης:
ατομα για το περιπτερο εχουν χρονο να μπουν?γιατι εμεις λογο εξεταστικης δεν προλαβαινουμε
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες