Giannis307 έγραψε: |
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ
Το εχουμε πει 1000 φορες....η βεργα απο μιν σε μαξ ειναι 1λιτρο λαδι....και δεν μετρας την βεργα με ζεστο μοτερ αλλα με κρυο...αλαγη λαδιων κανεις με ζεστο μοτερ...Εσυ ριχνωντας λαδι που εχει θερμοκρασια περιβαλοντως στο μοτερ που ανακατευεται με το λαδι που εχει 100 και βαθμους λογικο ειναι να παρασυρει και καποια ποσοτητα στο καρτερ γιαυτο καυ δειχνει μαξ |
Octane έγραψε: |
Αν εισαι κοντρακιας το αφηνεις στο min ![]() ![]() ![]() |
AlienHack έγραψε: | ||
o λογος? ![]() μην μου πεις για τα 3 λιτρα ελαφρυτερος που θα εισαι...!! ![]() ![]() |
Octane έγραψε: | ||||
1lt maximum ειναι που θα εισαι ελαφρυτερος και εχει να κανει με την ευστροφια ![]() |
Octane έγραψε: | ||||
1lt maximum ειναι που θα εισαι ελαφρυτερος και εχει να κανει με την ευστροφια ![]() |
AlienHack έγραψε: | ||||||
την δικια μου ή του κινητηρα που δεν θα εχει ολα αυτα τα ελαια μεσα? ![]() δηλαδη και με τον δεικτη στο μισω και κατω δεν γινεται μεγαλυτερη φθορα στον κινητηρα? |
AlienHack έγραψε: |
αν κατεβει δηλαδη ο δεικτης τερμα κατω εχεις αλλα 3 λιτρα μεσα...
ισχυει αυτό? |
Pughell έγραψε: |
...και αν κανεις και κανενα "εμπνευσμενο" στριψιμο... |
AlienHack έγραψε: |
λοιπον...
το τουτου μου δεν εκαιγε ποτε λαδια. δηλαδη στα 15.000-20.000χλμ να τσιμπουσε 200ml ( το θεωρω λογικο αυτο το νουμερο λογο αναθημιασεων) ολα αυτα μεχρι τα 135.000 που εβαλα εκεντρα και ανεβασα κοφτη. απο τοτε παρατηρησα οτι τσιμπουσε αρκετα παραπανω.. αλλα δεν ειχα κατσει να το μετρησω. τον τελευταιο μηνα που εκανα την κινηση και σημαδεψα ποσα λαδια ειχα απογοητευτηκα. στα 3500χλμ εκαψε-εχασε 600ml... ειναι ΠΑΡΑ πολλα... το θεμα ειναι οτι δεν βγαζω μαυριλες απο πισω, δεν εχω λαδια στα νερα.. το μονο μερος που ανεκαθεν ειχα πολλα λαδια αλλα μετα τα εκεντρα ακομα περισσοτερα ειναι η εισαγωγη... τον λ επρεπε να τον καθαριζω καθε μηνα , ηταν μεσα στο λαδι και εσταζε... τα τοιχοματα της εισαγωγης ηταν μουσκεμα στα λαδια.. τι να κανω? για αρχη να βγαλω τις επιστροφες αναθυμιασεων σε ενα μποουκαλι να δω ποσο λαδι βγαζω απο κει? |