action_peugeot έγραψε: |
Σε διαγνωστικό το έβαλες |
jimpolik έγραψε: | ||
Ναι ,δεν εβγαζε σφαλμα και δεν ειχε καταγραψει βλαβη .. Πηγε LION και μετα απο δυο ημερες ανακαλυφθηκε οτι το αισθητηριο θερμοκασιας νερου εκανε τα δικα του ....απο 88 βαθμους στο analyzer εδειξε 38 οποτε και το αλλαξανε,,,,,αλλα ξανα εκανε τα ιδια μετα απο 1 ημερα ,,,Προφανως το προβλημα σχετιζεται με εγκεφαλο καλωδιωση -φισα αισθητηριου ...λεω εγω τωρα!!!! Δεν ξερω ρε παιδια ......εμπλεξα!!!! |
Randy έγραψε: |
αν βγαλω την πεταλουδα να την καθαρισω, μετα θελει προγραμματισμο με διαγνωστικο ο εγκεφαλος, η αν βγαλω τον ενα πολο στη μπαταρια πριν ξεκινησω δεν υπαρχει προβλημα? |
Δε μπορεσα να ξεβιδωσω την πεταλουδα με τιποτα. Μαλλον τα allen που εχω δεν κανουν.στραβωσανε δεν ξερω. Με δυναμοκλειδο τις σφιξαν πια?
Ετσι ψεκασα με το spray μονο την μπροστινη επιφανεια της πεταλουδας, το βαλα μπρος, αρχισε τα μπαπα-μπουπα, μετα απο λιγο εστρωσε, οταν ψεκασα ενω ηταν αναμμενο, τιναχτηκε λιγο σπρευ απο την πεταλουδα και μου ρθε στο ματι και ταυτοχρονα εσβησε το μοτερ. Αν δε βγει ολη η πεταλουδα σωστο καθαρισμα δε μπορει να γινει.. |
Και ψεκαζω αφοβα μεσα?
Δε θα τραβηξει με αυτον τον τροπο βενζινη χωρις να την καψει ομως? Γιατι εσβησε οσο ηταν αναμμενος ο κινητηρας και ενω ψεκαζα? η πεταλουδα ηταν κλειστη. |
δηλαδη υπαρχει περιπτωση να χω ηδη χαλασει τη βιδα με τα μαπα τα αλεν? |
κι ενα κατσαβιδι ταιριαξε αλλα και παλι φοβηθηκα να βαλω δυναμη. |
LIONKING έγραψε: |
αν και λιγο θολη μοιαζει με τορξ ![]() |
nikos 206cc έγραψε: |
Εχω αυτο το προβλημα εδω και καμια βδομαδα ![]() Το αμαξι μονο οταν ειναι κρυο και ειναι ρελαντι κανει μπερδεματα και μερικες φορες σβηνει.. Οταν ομως λαδια και μοτερ ερθουν σε καλη θερμοκρασια καπου δηλαδη σε 80-90 βαθμους δεν εχω προβλημα.. |
TopGear έγραψε: |
Εμένα μου το έκανε το άλλο πολύ σπάνια ΠΡΙΝ την αλλαγή λαδιών. Μετά από 500μ πορείας όταν το έβαζα μπρος, για κανά 10' με τέρμα πατημένο γκάζι έφτανε μέγιστο 3000 στροφές και σαν να "έβηχε-αγκομαχούσε". Αν άφηνα το γκάζι και έπαιζα ελάχιστα μαζί του, το ξεπερνούσε. Από όταν άλλαξα λάδια και έβαλα 5w-40 (Total Quartz 9000), μου το κάνει κάπως πιο συχνά. |
AlienHack έγραψε: | ||
τα λαδια δεν εχουν σχεση.. την πεταλουδα σου δες... οταν τρωει φλασιες και με πατημενο γκαζι δεν παει πανω απο 3000σαλ η πεταλουδα ειναι το καλωδιο της, καθαρισμα.. σφαλμα δεν σου εχει βγαλει ο εγκεφαλος? |